Symptomer på kullosforgiftning
 Symptomer på kullosforgiftning: hodepine, kvalme, tretthet, angina, tap av bevissthet, koma. Nevrologiske symptomer kan oppstå først etter to uker. Diagnose, er å bestemme konsentrasjonen av gass sammensetningen av blod karboksyhemoglobin. Behandlingen består av oksygen innånding.

 Generell informasjon


 Forgiftning av denne gassen er en av de mest dødelige forgiftning som oppstår ved innånding. MED karakterisert som en gass som er fargeløs og luktfri. De viktigste kildene til forgiftning er oppvarming enheter, parafin brenner, hjem ovner, peiser. Den resulterende karbondioksid fra forbrenningsgasser som propan og metan.
 For å identifisere symptomene på karbonmonoksid forgiftning, er det nødvendig å definere mekanismen for toksisitet. Innånding av tobakksrøyk CO absorbert i blodet, men konsentrasjonen er ikke tilstrekkelig til forgiftning. Under halveringstid på 45 timer kommer Z.
 Fortsatt helt ikke ble publisert mekanisme gassing. Hvis forgiftning kan oppstå frigjøring av oksygen fra røde blodceller i vev og inhibering av mitokondriell respirasjon oppstår. Det finnes situasjoner hvor i hjernen de direkte toksiske effekter.

 Symptomer på kullosforgiftning


 Symptomer på forgiftning er avhengig av konsentrasjonen av karboksyhemoglobin i blodet. De fleste manifestasjoner er uspesifikke.

 Når antallet av 10-20% COHb observert hos mennesker hodepine og kvalme.

 Hvis karboksyhemoglobinnivået nådd & gt; 20%, mens pasienten vedkommende svimmelhet, svakhet, forstyrret konsentrasjon og redusert kritisk.

 Når konsentrasjonen av carboxyhemoglobin & gt; 30% dyspné inntreffer når du trening, smerte bak brystbenet og forstyrret holdning.

 På et høyere innhold kan være besvimelse, kan kramper og bevisstløshet være.

 Når innholdet & gt; 60% forekommer hos pasienter med hypotensjon, respirasjonssvikt, koma og død kan forekomme.

 Skille også andre symptomer på kullosforgiftning. Disse symptomene er misbruk synet av smerter i magen og fremveksten av lokale uførhet. Ved alvorlig forgiftning kan oppstå neyropsyhycheskye manifestasjoner som kan utvikle seg i to uker.  
Hva du skal ha på nyttårsbedriftsarrangement? Et par originale ideer.
 For hver jente ser bra ut er en svært viktig oppgave. Spesielt når det gjelder ferie, selv på jobb. Ofte, for å imponere sin opptreden var bare å gå til butikken og kjøpe en dyr kjole. Så for å føle stilen bør vurdere en haug av forskjellige deler som er svært viktig i garderoben jente. Hva er det som skjer bedrifts?


 Bedriftens fest - en ferie som ansatte tilbringer sammen. Hva du skal ha denne ferien avhenger av mange faktorer. Plassering spiller ingen liten rolle. Kjole cocktail kjole bowling er dum og jeans i restauranten - smakløst. Derfor, når du velger klær vidshtovhuytesya primært på stedet hvor festen vil finne sted.
 Den lille sorte kjolen. En vakker cocktail kjole eller kveld kle hver kvinne drømmer om. Men ikke alle kan trekke hyllevare noen, kjole og være sjarmerende. Å velge en kjole vær oppmerksom på at det må skjule figur feil. Hvis kjole med bare skuldre eller armer, vurdere kapper. Sørg for å kjøpe en liten kveld bag - clutch.
Hva du skal ha på nyttårsbedriftsarrangement? Et par originale ideer.

 Farge - til tross for navnet er ikke nødvendig å bruke bare svart kjole. Velg kjole duse nyanser usannsynlig syre fargen vil se hensiktsmessig i en dyr restaurant. Og hvis du fortsatt kledde det er, bør vi ikke trenger å gjøre en innsats for å opprettholde et anstendig bilde, er det svært viktig å ikke være som en papegøye.
 Bukser og bluse. Til tross for den tilsynelatende alvorlighetsgraden av antrekk, kombinere ulike teksturer av stoffer og stiler, kan du se elegante, imponerende og selv sette bukser på og til og med firmaarrangementer. Ikke glem å fortynne bildet av tilbehør og ta en kveld veske.
 Den skjørt og bluse. Selv om du satt på hver dag for å jobbe på kontoret skjørt-saken (blyant), fortynne sine interessante chiffon topper og tilbehør, kan du lage denne kjolen kveld. Det er også mange andre stiler av skjørt som blir til vellykket kombinasjon. I skjørt kvinne ser elegant og feminin.
Hva du skal ha på nyttårsbedriftsarrangement? Et par originale ideer.

 Shorts og bluse. Ja, shorts det. Dette plagget er ikke lenger et rent stranden. Riktig stil i kombinasjon med andre elementer av klær vil se ikke bare business dame på kontoret, men også stilig åk på festen.
 Ikke glem at i ethvert antrekk spiller en svært viktig rolle sko, så velg det en kunst. Ubeseiret vil se sko hæler, men ikke overdriv. Vi trenger å være ikke bare vakker, men også praktisk. Hvis kjolen i mørke farger, kan du spe kontrasten i bildet, lyse sko.
 Ikke overse tilbehøret. Øredobber, armbånd, halsbånd kan gi ekstra sjarm til bildet ditt. Selvfølgelig, ikke nødvendigvis slite seg alt på en gang for å unngå å se ned. Ikke ha en "tung" å pryde sammen med "flyktige" stoffer.
Hva du skal ha på nyttårsbedriftsarrangement? Et par originale ideer.

 Hvorfor bør du unngå?


 Og husk, det er ting som alle er ikke nødvendig å bære corporate, du fortsatt har disse menneskene jobber:
 •  dyp cleavage, høy hals av kjolen / skjørt - kan være litt for langt og eleganse blitt en selvfølgelighet

 •  paljetter på klær flørt skinne i kveldslyset, og mange glitrer gjør du atrial treet - ikke overdriv

 •  fjær - fordi du neppe samlet seg for å holde en fest på kyllingfarm der du kan være flørtende fjær stikke meg etter en nål, og det ville se søt, vil de boa fjær og brodert kjole ser, for å si ikke så veldig.
 •  For den nye 2015 er det viktig at alle elementer av eksteriøret var i perfekt stand. For kvinner er det viktig å være vakker og å binde meg selv beundrende blikk av mennesker rundt, spesielt i de mest populære ferie i året.
  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

   Hands vakre halvparten av menneskeheten har alltid betalt mye oppmerksomhet. Dette er ikke overraskende, fordi håndtaket er alltid i sikte. I tillegg, kvinner iboende i aktive bevegelser, er at gutta legger merke til dem.
   Det fine med en kvinne ligger i hennes evne til å ta vare på seg selv. Derfor bør du alltid ta vare på sine hender og manikyr. Iført elegant kjole, smykker, plukke opp et glass på et julebord og dermed demonstrere alt loslitt maling på negler - den mest forferdelig bilde på nyåret.
   Å aldri få en så dårlig situasjon, bør du alltid overvåke manikyr. Det bør matche din stil, neste arrangement. For den nye 2015, bør du være spesielt ringblomster. På topp vinter manikyr ideer vil vi snakke i dag.
   Jule manikyr du kan gjøre i en skjønnhetssalong. Vær imidlertid oppmerksom på at før helligdager er det rett og slett kan ikke skattlegges på et passende tidspunkt for deg. Så enten bli enige om en tidsplan med master i et par måneder eller ta situasjonen i egne hender og lage en nyttårs manikyr sine hender.

   Ideer for nyttårs manikyr 2015


   Serpents print. Siden neste år hersker av verden vil være klokt slange innfødt til nyttårsfesten kan være en manikyr med slange print.
   Dette manikyr er en stilig aksent rundt bildet. Bære kjolen med fargen python har råd til ikke hver jente, men lyse manikyr det er en annen sak.
   For å gjøre dette manikyr hendene bare bruke lakk - craquelure eller sette i mesh med små spikerhull og maling neglelakk.
   I slange manikyr skal delta på to eller flere nyanser av lakk. Fargen skal være naturlig farge som en slange.
  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

   Jule manikyr med krystaller og steiner


   Sannsynligvis ikke i verden en lysere ferie enn nyttår. Denne mengden sparkles, lys, kan fyrverkeri ikke sees på annen dag i året.
   Slik at du enkelt kan pynte neglene med steiner for det nye året. Ikke nødvendigvis til hele neglen var dekket med paljetter, noen ganger et godt plassert stein kan gi den vanlige manikyr smaken og en viss sjarm.
   Rhinestones perfekte "venner" med fransk manikyr. I tillegg vil de være en flott dekorasjon for snøflak som du har malt negler.
  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

   Jule manikyr med bilder


   Med vinter og nyttår assosierer vi juletre, leker, snømenn, snø og snøflak. Og, selvfølgelig, Santa Claus Snow Maiden. Det er det, og du kan bruke for en nyttårs manikyr. Bare vurdere hensiktsmessigheten av et slikt alternativ Nail Design.
   Hvis du planlegger å feire ferie i sekulære kretser og intellektuelt miljø, er det usannsynlig manikyr med røde julenissen vil være hensiktsmessig. Men for en fest med venner dette alternativet passer veldig godt.
   Kanskje snøflak er den vanligste alternativet for å dekorere negler. Trekke dem er enkelt, men feriestemningen de skaper helt fint.
  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

   Manikyr med glitter


   Hvis du er sliten og bare fysisk ikke har tid til å sette på neglene vakkert bilde, dette er ikke å si at du må møte det nye året med litt manikyr. Du vil få klar med glitter lakk.
   Sett første base lag med lyse farger, og deretter dekke med paljetter. Dermed løpet av få minutter får du en strålende nyttårs manikyr.
  ]
   For den nye 2015 ikke nødvendigvis øke en spiker uvirkelig lengde. Bare gjør et godt nyttår manikyr, og deretter passere En ferie du perfekt. Ikke glem at manikyr skal være i harmoni med julen kostymer.
  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)

  Jule manikyr 2015 (25 bilder)
  Яндекс.Метрика