Symptomer på lungebetennelse hos voksneLungebetennelse eller lungebetennelse er en alvorlig sykdom, og ignorerer de første tegn på det kan føre til uforutsigbare konsekvenser. Som for opprinnelsen og utviklingen av lungebetennelse, leger fortsatt ikke finner svaret på spørsmålet hvorfor en gruppe mennesker blir forsinket med en viral infeksjon i øvre luftveier, og den andre - flytting og angripe dypt inn i lungene. Det eneste det eksperter tror er det faktum at lungebetennelse utvikles dersom legemet er svekket av en annen sykdom.

De første symptomene på lungebetennelse

Lungebetennelse er preget av en smittsom betennelse i lungevevet, noe som påvirker hovedsakelig alveolene og lungevevet.
Ofte symptomer på lungebetennelse er tatt for forkjølelse, derfor feil behandling ikke bare å bli kvitt denne sykdommen, men kan også forverre pasientens tilstand.
Dermed blir første symptomer på lungebetennelse hos voksne er smerte ved svelging, en liten feber, kan det bli hyppigere puls (mer enn 90-95 slag per minutt) og fallende blodtrykk (100/60). I tillegg kan voksne også vises kortpustethet, tungpustethet og smerte ved innånding.
Hvis disse symptomene når en person har en av de kroniske sykdommer (som diabetes, hjertesykdom, nyresvikt, etc.), bør han umiddelbart oppsøke lege.
I fare for lungebetennelse
Forløpet av sykdommen er vanskelig som lungebetennelse hos både barn og voksne. Spesielt det er farlig for mennesker i alderen samt for personer med redusert immunforsvar. I tillegg risikoen får de mennesker som har kroniske luftveis eller ØNH infeksjoner, medfødte defekter i luftveiene, samt de som arbeider under vanskelige forhold som kan påvirke luftveiene arbeid. Fare for kontrahering lungebetennelse og de menneskene som tar immunsuppressive legemidler eller fører en stillesittende livsstil.
De viktigste symptomene på lungebetennelse
Så sørg for å ringe legen hvis du har noen få dager er det en tørr hoste eller slimete, lenge bevart feber, dype åndedrag årsaken hoste, det er smerter i brystet og kalde symptomer (feber, hoste, rennende nese, svakhet, smerter, blekhet).
Hvis du befinner deg ved første tegn på lungebetennelse, men de viktigste symptomene du ikke gjør det, så mens legene fastslå årsaken til sykdommen, må du overvåke deres helse. Dette skyldes det faktum at lungebetennelse er karakterisert ved rask utvikling. Så ikke kast bort tid og vente for diagnostisering av leger. På dette stadiet, anbefaler legene å ta forebyggende medisiner.
I tillegg kan følgende symptomer ikke engasjere seg i selv. Hvis du senker temperaturen 38s, er det ikke nødvendig å skyte ned. Siden kroppen er beskyttet mot virus og bakterier, slik som temperatur fremmer aktivering av interne ressurser for å bekjempe sykdommen.  
Tidlig modning morkake

 For tidlig modning av morkaken - en patologisk tilstand som noen ganger oppstår under svangerskapet.

 Placenta


 Morkaken - kvinnelige kroppen som bare finnes i den kvinnelige kroppen under svangerskapet. Det gir en kobling mellom mor og barn.
 Morkaken vises etter festing av egg til livmorveggen. I Mor og barn generell sirkulasjonssystemet som barnet levert næringsstoffer og avfallsstoffer skilles ut.

 I tillegg beskytter placenta barnet. Det tjener som en barriere mellom skadelige stoffer og kroppen av barnet.
 Utvikling, undergår placenta en serie av trinn. Først, det vokser ved å produsere hormoner. Til normal morkaken vokser til 35-37 uker av svangerskapet. Videre begynner morkaken å endre, "alder".

 Diagnose av tidlig modning morkake


 Tidlig modning morkaken - en ultralyd viser mismatch tilstand av morkaken i svangerskapet. Diagnose er bare etter en grundig studie av staten av morkaken. De indikatorer for denne konklusjonen er tykkelsen av placenta og blodsirkulasjonen forholdene i den.
 Denne situasjonen er en trussel mot graviditet og barns utvikling, kan mangel på oksygen føre til et barn, som fosterhypoksi.
 Risikofaktorer for hvordan det være tidlig modning morkaken er diabetiker rhesus konflikt, røyking under svangerskapet.
 Årsaker patologi kan være hormonelle, intrauterine infeksjoner, svangerskap med tvillinger og andre.

 Behandling


 Hvis du har funnet tidlig modning morkaken, ikke få panikk. I dagens gravide kvinner er ganske hyppig. Miljø spiller en rolle, stress og belastning.
 Standard behandling for tidlig modning morkaken ikke eksisterer, behandling strengt individuelt. Det hele avhenger av årsaker og mekanismer for sykdom.
 Leger foreskrive en omfattende behandling med medikamenter for å forbedre funksjonen av morkaken og forebygging av fosterhypoksi.  
Akselerert modning av morkaken

 "Placenta" - et ord av gresk opprinnelse og betyr "kake". Denne enkle navnet på dette viktige organ. Placenta hos mor utfører mange funksjoner samtidig, at det er vanskelig å forestille seg hvordan det hele henger sammen. Strukturen av placenta er svært kompleks, og som i en hvilken som helst komplisert system, kan ytelsen svikte.

 Brudd på modning av morkaken


 Under sitt liv i mors morkaken passerer visse faser av livet: dannelse, vekst, modning og aldring. Hvis graviditet avvik oppsto i å utvikle morkaken, så forandrer stadier kan være raskere eller langsommere. Således, for eksempel, kan bli akselerert modning av placenta.

 For tidlig modning av placenta, avhengig av de grunner som gjør at det kan være partall eller ujevn.
 Uniform akselerert modning av morkaken forekommer oftest hos kvinner med lav vekt. Så husk, ingen dietter og shudnen under svangerskapet.
 Ujevn akselerert modning på grunn av blodsirkulasjonen i enkelte deler av morkaken. Dette avviket er gravid, utsatt for fedme, langvarig sent toxicosis.

 Virkningene av akselerert modning av morkaken


 Akselerert modning av morkaken kan resultere i en reduksjon eller økning i tykkelsen av placenta av mangel på oksygen i den. Hvis du ikke gi behandling, kan det begynne hypoksi, mangel på oksygen som barn, og selv være en risiko for prematur fødsel.

 Behandling akselerert modning av morkaken


 Først, hvis det er mistanke om akselerert aldring placenta må gjennomgå en rekke svært viktig forskning som vil bidra til å bestemme graden av unormalt. Det er nødvendig å undersøke blodstrømmen i mor-morkaken-foster. Tilbring ultralyd svangerskap og foster kardyotokohrafyyu. Bare da kan en lege foreskrive behandling. Behandling akselerert modning av morkaken i hvert tilfelle individuelt.
 Mest sannsynlig vil legen forskrive døgnbehandling - og det er rimelig, vi snakker om helsen til barnet ditt.  
Lav morkake

 Den normale placenta er når den er festet til livmoren eller dens bakvegg. I denne stilling, forutsatt at den maksimale placenta blodtilførsel. Imidlertid hender det at morkaken er vedlagt nedenfor. Lav morkake gir beliggenheten til 6 inches under de interne os i livmoren.
 Det er viktige overlappinger eller ikke morkaken interne livmor munnen. Avhenger av hele løpet av graviditet og fødsel kurset. Faren er tilfellet når placenta fullstendig dekker livmor munn, såkalt komp placenta previa. Faren ligger i det umulige i naturlig fødsel i dette tilfellet.

 Årsaker til lav morkake


 Det befruktede egg er innført i livmorveggen, festet der, og det dannes placenta. Den mest passende sted for dette - under eller bak veggen av livmor. Men hvis kvinner er defekter i veggene av livmoren, kan egget festes på riktig sted og festet der det er mulighet.

 Symptomer på lavt morkake


 Yarok symptomer på lavt morkaken ikke viser. Den eneste indikator på dette er ultralyd. Noen kvinner kan oppleve ubehag i magen. Det kan være svak spotting. På alle disse symptomene bør umiddelbart informere legen din.

 Virkningene av lav placenta


 Lav morkaken er ikke på de stedene der den kraftigste blodstrøm, pre obdilyaye frukt på næringsstoffer. I tillegg, hele tiden er det en risiko for morkakeløsning. Morkaken kan flasse stykker. På lokalt avløsning dannet hematom hematom og jo mer, jo mindre næringsstoffer kommende barnet.
 Lave morkaken kan endre seg over svangerskapet. Det morkake migrasjon. Ved slutten av svangerskapet morkaken kan stige.
 Behandling av lavtliggende morkake er ikke nødvendig å stadig observert av en lege. Naturligvis, for å utelukke fysisk aktivitet og muligens unngå stress, og, selvfølgelig, gjør alle legens anbefalinger.
Lav morkake
Inngrodde negler, årsaker og behandling av inngrodde tånegl folk rettsmidler

 Inngrodde negler dannet av inngrodde negler plate. Samtidig kan det vokse intern eller ekstern kant. Denne tilstanden er ganske smertefullt og ubehagelig. Hvis du føler smerte i fingrene og mens du går den blir sterkere - det kan være en urovekkende tegn.
 Oftest denne sykdommen har en tendens til tærne. Spiker rygger, som er omgitt av en spiker, kan inngrodde antennes. Ofte ledsaget av betennelse purulent utflod eller blødning.
 Hvis du ikke betaler oppmerksomhet til problemet med inngrodde tånegler, kan du motta purulent betennelse, som i alvorlige tilfeller påvirker bein fingre. Den farligste er sykdommen for folk med diabetes. I dette tilfellet kan infisert negl føre til koldbrann.
 De viktigste årsakene til inngrodde negler, fingerskade, smale sko, grov hud på fingrene sylindere, fortykkelse av neglen, flate føtter.
 Behandling av inngrodde negler huset
 Det anbefales å ta varme bad med en løsning furatsillina, mangan eller brus. Badene er tatt to ganger om dagen, etter som den berørte spiker brukt bandasje med salve. Under behandling skal bruke myke sko.
 Behandling folk rettsmidler
 1. Den berørte spiker må lage gresskar papirmasse og perebyntuvaty, etter å ha dekket med cellofan. Denne type av behandling for å fortsette i omtrent to uker.
 2. På natten av sår tommel slitt gummifingertuppene, som holdt smør. Når spikeren er øm, må det klippes. Pasient finger fett honning.
 3. Du kan bruke badestamp med bordsalt. Etter to eller tre metoder avslørte en byll eller betennelse forsvinner.
 Hvis den inngrodde negler og finger i sinne, bør du kontakte lege. I alvorlige tilfeller kan kreve kirurgi, som er utført under lokalbedøvelse etter fallet av betennelse. Etter operasjonen området deformert spiker fjernet. Såret dressing er brukt. Når den nye neglen til å vokse under hans land bør legge en stripe av gasbind, vridde flere ganger. Det endret hver to dager.
 Laserbehandling - en av de nyeste og minst traumatisk måte å løse problemet med å vokse. Denne type kirurgi tar mindre enn ti minutter og utføres på poliklinisk basis. Operasjon er kuttet negleplaten og korrigering med en laser. For å hindre gjentakelse pryzhyhaetsya matrise av spiker plate.
 Å forbedre effekten skal bruke myke sko, og ikke overbelaste beina.
 Det er bedre å forebygge sykdom enn å behandle den. Forebygging av inngrodde negler er sko som passer beinet, riktig neglepleie og hygiene etterlevelse.  
Яндекс.Метрика