Symptomer på lungebetennelse hos voksne
 De fleste infeksjoner er årsaken til ulike alvorlig sykdom - lungebetennelse eller annen måte - lungebetennelse.
 Faktisk, er uttrykket "lungebetennelse" skjuler en rekke sykdommer, hver med sin egen natur og etiologien. Men de har alle en ting - en patologi som oppstår i lungevevet. Disse forferdelige sykdommer som dem selv, og konsekvensene som kan oppstå på grunn av feil og ikke behandles umiddelbart. Ikke gå glipp av begynnelsen av lungebetennelse, er det nødvendig å vite hva er symptomene på lungebetennelse hos voksne.
 De viktigste symptomene
 Lungebetennelse i den tidlige fasen er vanskelig å definere. Det er svært lik den vanlige eller ARI ARI. Selv leger kan ikke alltid gjenkjenne sykdommen fordi de er ofte foreskrevet for lungerøntgendiagnose.
 I de tidlige dagene av sykdom hos en pasient går høy temperatur som når 39-40 grader. Det starter med en tørr hoste som overføres er vanskelig på grunn av sterke smerter i brystet. Noen dager begynner å skille purulent sputum, noen ganger med blodpartikler.
 Husk at noen typer lungebetennelse hoste nesten ingen. På grunn av dette, pasientene ofte ikke gå til legen og gå glipp av øyeblikket da lungebetennelse kan stoppes raskt og uten komplikasjoner.
 Et karakteristisk trekk ved lungebetennelse er brystsmerter, som begynner å vokse med utviklingen av sykdommen, blir puste rask med piping.
 Frysninger, hodepine og til og med tap av bevissthet der, ikke alle, men mange klager om det. Så disse symptomene kan også være knyttet til symptomer på lungebetennelse.
 Komplikasjoner forårsaket av lungebetennelse
 Av konsekvensene av alvorlig sykdom inkluderer patologiske prosesser som skjer både i bronkopulmonal systemer, og systemer som ikke er direkte knyttet til menneskelig lys.
 Fra lungesystemet, kan på grunn av feil behandling oppstå:
 - Parapnevmonycheskyy pleuritt;
 - Koldbrann og lunge abscess;
 - Lungeødem;
 - Akutt respirasjonssvikt;
 - Ødeleggelse av lungene.
 Komplikasjoner som ikke er relatert til lys inkluderer følgende sykdommer:
 - Giftig sjokk;
 - Endokarditt;
 - Ikke-spesifikk myokarditt;
 - Sepsis;
 - Hjernehinnebetennelse
 - Psykose;
 - Anemi.
 Ifølge statistikk, ca 5% av folk som lider av lungebetennelse og ikke fikk betimelig profesjonell behandling, dør. Aldri engasjere seg i selv bare legen kan korrigere diagnose og behandling av sykdom, for å unngå komplikasjoner eller, Gud forby, død.  
Hvordan fjerne inngrodde negler
 Inngrodde negler (onyhokryptoz) - en tilstand der en del av neglen rull kanten av neglene vokser. Når sykdommen er betennelse i det myke vev, som ofte fører til fester og unormal vekst av granulering.
 Den viktigste årsaken til denne sykdommen leger tror genetisk predisposisjon. Imidlertid er det mest vanlig problem som fører til inngrodde neglene riktig gjort fotpleie. Også på grunn av at bidrar til utvikling av sykdommen har på seg ubehagelig sko. Noen ganger sykdommen kan bli forårsaket av traumer tær. Å fjerne årsaken til betennelse er nødvendig for å fjerne inngrodde negler.

 Medisinsk behandling onyhokryptoza


 Det finnes flere metoder som tillater deg å fjerne negleplaten på poliklinisk basis.
 Behandling er ved kirurgi onyhokryptoza under lokalbedøvelse. Hvis det var en litt inngrodde, spiker rygger og ikke mye økt i størrelse, er det bare under fjerning av spiker.
 Hvis betennelsen er ganske sterk, med purulent sekret og uttales deformasjon spiker roll, i dette tilfellet, vil kirurgen be deg om å fjerne inngrodde negler. I slike transaksjoner ofte, betydelig skade sone spire spiker som fører til ytterligere press neglene.
 Dag brukt og mindre traumatisk behandling. For eksempel laser korreksjon. Laserstrålen fordamper kant inngrodde negleplaten og nøytralisere betennelsen. Etter fjerning, er gjen voksende kant av spikeren i spiker akselen ekstremt sjeldne.
 Det er mer konservative behandlinger onyhokryptoza. Unngå kirurgi er mulig, ved hjelp av spesielle synskorrigerende hjelpemidler. Disse inkluderer metallplater, klemmer, spesielt våren. Handler på negleplaten, kan de gradvis retting, fjerne inngrodde negler fra spikeren roll. Disse enhetene er svært liten i størrelse og ikke forstyrre med tursko og idrett.

 Folk verktøyet vil bidra til å fjerne inngrodde negler


 Ofte nok til å ta ned inflammasjon i onyhokryptoze bruke en ganske enkel fremgangsmåte. Det hjelper mange inngrodde neglen fjernet uten å ty til kirurgi.
 Du må først poparyty finger av inngrodde negler i et saltbad. Deretter nål filer eller neglefiler (pre prodezinfikuvavshy deres alkohol) bør ikke propylyaty dyp vertikal sporet på bunnen av neglen til sin øverste kanten. Deretter tar flagellum av vridd bomull, og legge den i hydrogen peroxide henhold podotknyte vinkel inngrodd tånegl så langt som mulig. På toppen av spiker og spiker balsam roller Spre Nohtynorm. Etter det, legg den på en smurt overflate balsam finger stykke steril bandasje, plaster bandasje fix. Innen en uke på denne måten vil hjelpe deg å fjerne inngrodde negler og glemme smerten.  
Behandling av inngrodd tånegl hjemme
 Inngrodde negler (onyhokryptoz) - en ganske vanlig sykdom som kjennetegnes ved lateral negleplaten for dyrking av store tær i neglen skaftet. Innvekst skjer vanligvis på den ene side. En av de første tegnene på sykdommen det er verdt å merke seg utseendet av smerte i neglen når han går, betennelse i bløtvevet utseende eller blodig purulent utflod fra stedet av inngrodde negler. Folk som lider av diabetes, kan forsinket behandling av inngrodd tånegl føre til alvorlige komplikasjoner - koldbrann.
 Årsakene til inngrodd tånegl
 Utseendet av inngrodd tånegl kan bidra til genetisk predisposisjon, traumer finger ubehagelig iført trange sko, spiker sopp. Men den viktigste grunnen må anses som uegnet pedikyr utførelse. I sin tur, anses dypt galt pedikyr spiker trimme kanter.
 Behandling av inngrodde negler
 Varme bad
 Det er viktig at behandlingen av inngrodd tånegl hjemme er mulig bare på den innledende fasen av sykdommen, når det ikke er mye inngrodde negler.
 Først av alt, hver dag varmt bad. Bad kan være laget av Furacilinum eller natron og en svak løsning av kaliumpermanganat. Utfør prosedyren er nyttige flere ganger om dagen.
 Fordi etter denne prosedyren damper godt spiker rygger, etter det kan du prøve forsiktig plukke opp kanten inngrodde neglen under et stykke kompositt bandasje eller bomull baller. Fortsett å gjøre denne prosedyren behov for å til den er helt sluppet hjørne av spiker. Bare da kan gjennomgå betennelse.
 Helbredende salve
 Hvis, som et resultat av en inngrodd negl betennelse begynte med utseendet på pus, bruker salve: Levomekol, salve Vishnevsky Yhtyolku. Deponert på et lite stykke av bandasje salve bør brukes på betent område og perebyntuvaty finger. Det anbefales å utføre denne prosedyren over natten. Salven vil bidra til å eliminere puss fra sår og inflammasjon. Fortsette prosedyren er nødvendig for å fullføre utvinning.
 Behandling av inngrodde negler folk rettsmidler
 Tradisjonell medisin tilbyr mange forskjellige oppskrifter for å hjelpe takle problemet med inngrodde tånegler. Her er noen av dem:
 1. Du må søke betent hud aloe blad. Tidligere har det nødvendig å vaske og fjerne den øvre hud. Utfør prosedyren om natten.
 2. Daglig bruk bad med kamille, Salvia officinalis, fiolett eller johannesurt. Infusjon forberede prosedyren som følger: 6 ss planter må helle 2 liter kokende vann, dekke retter, la stå i en time. Klar anstrengt infusjon av varm og flyter det opp til kaldt vann.
 3. Om natten, er det nødvendig å sette på en sår tommel fingertuppene, pre-fylt med olje. Så fortsett å utføre noen få dager. Når smerten legger seg, du forsiktig skyver kanten av inngrodde negler under et stykke byntyka å spikre ikke lenger vrostav. Dette hjørnet av neglen vil ikke skade kalas i huden. Utfør prosedyren til du passerer betennelse.
 Forhindre inngrodd tånegl
 Til tross for sin tilsynelatende enkelhet, behandling av inngrodde negler - smertefullt og ubehagelig prosedyre. Så det er bedre å forebygge. Gjør det var ikke vanskelig fordi forebygging er svært enkel.
 Gjør pedikyr, er det viktig å huske at tåneglene bør ha en firkantet form, ikke avrundet. Derfor aldri kutte hjørner trenger dypt negleplaten.
 For å forhindre forekomsten av inngrodde tånegler, er det også viktig å ha gode sko bare, som ikke komprimere fots. I tilfelle av sopp lesjoner i hud og negler, må behandling av sykdommen skal utføres umiddelbart og overvåkes av en spesialist.  
Medisinske egenskaper av osp bark

 Flere nylig, begynte folk å vende tilbake til sine naturlige opprinnelse og interesserte folk resept behandling. Bruk av narkotika med eller uten stadig henvist til bakgrunnen. Den kloke naturen har gitt mannen alt som er nødvendig for å opprettholde helse. Våre forfedre visste hemmeligheter planter og hell brukt dem. Medisinske egenskaper har mange trær, spesielt - deres bark. Den brukes i form av tinkturer, navarov, salver, internt og eksternt. Samle meslinger bedre tidlig på våren når det er helt grønn, trærne klar for å kutte. Unge trær kan ikke tolerere prosessen.

Medisinske egenskaper av osp bark


 Spesifikke terapeutiske egenskaper osp bark


 Dette treet, i tillegg til naturlige skjønnhet, har en masse av nyttige egenskaper. Sannsynligvis den første bruken av osp bark for behandling startet etter at folk la merke til at hennes pasienter spiser ville dyr. Tross alt, de har en teft for de beste urter og røtter. Det gjorde ikke skuffe dem, fordi osp - en kilde til sporstoffer, essensielle oljer, organiske syrer og tanniner, helbrede sårene. Brukes også knopper og blader, men den største verdien i folk og vitenskapelig medisin bruker bark. Den inneholder nyttige enzymer, fruktose, sukrose, vekt fettsyrer. Brukes som en diaphoretic, vanndrivende, snerpende, healing og smertestillende. Noen oppskrifter infusjoner gi resultater som ligner på aspirin. Vurdere de viktigste indikasjoner for bruk:

 •  nyresykdom som blærekatarr, urinrørsbetennelse, urininkontinens;


 •  feber i inflammatoriske prosesser;


 •  ulike leddsykdommer: leddgikt, leddgikt, gikt, ryggsmerter;


 •  senker blodsukkeret i diabetes;


 •  ved behandling av mage-tarmkanalen, diaré, gastritt;


 •  hudsykdommer som magesår, byller, eksem, ikke-healing sår. I slike tilfeller, effektiv salve fra osp bark;


 •  behandling og forebygging av prostata


 •  Giardiasis og Opisthorchiasis;


 •  tuberkulose;


 •  effektive i kampen mot S. aureus;


 •  nyttige i sykdommer i nervesystemet.


 •  Å forbedre handlingen i utarbeidelsen av infusjoner noen ganger legge blader og knopper, og andre urter.
  Medisinske egenskaper av osp bark


   Osp, de helbredende egenskapene til decoctions og infusjoner


   Utarbeidelse av salver og påfunn krever litt dyktighet og kunnskap avhenger av effekten av medisinen. Å hente ut det maksimale mengden av næringsstoffer fra noen av hjernebarken ble bare helle kokende vann. Det bør provarytysya litt tid å putre, og deretter - brygge.
   Vurdere noen måter:

 •  Universal tinktur fra mange plager stilles som følger: 200 g bark helle en flaske vodka, cover og satt på et mørkt sted for to uker. Den ferdige blandingen er tatt muntlig som en aperitiff til en kurs på 15 g ferdig skjær til 20 gram vodka. Det er viktig å unngå mellomrom og følge;


 •  Diabetes hjelper en sjy: 1 ss. bark hell en skje med 400 g kokende vann og kok i en halv time. Deretter press og ta 1/2 kopp tre ganger daglig før måltider tre måneder;


 •  for sykdommer i urin-systemet: 50g bark 05 l vann kok opp, koke i 15 minutter, dekk med et teppe og la stå i fem timer. Drikk et halvt glass før måltider;


 •  forkjølelse, bronkitt og tonsillitt: Ta like deler av bark, knopper og blader av hastighet på 2 liter per to kopper vann. Hell blandingen med kokende vann og kok i en time. Sil av og ta en spiseskje tre ganger om dagen;


 •  salve for utvortes bruk på brannsår, sår og sår blir fremstilt som følger: 15 g skorpe slipe til et pulver og bland godt med 40 g av vaselin eller baby krem. Oppbevare i kjøleskapet.


 • Medisinske egenskaper av osp bark

   Kontraindikasjoner mot bruk av personlig intoleranse kan være. Med forsiktighet bør tas for å osp mennesker som lider av forstoppelse fordi den inneholder snerpende tanniner. Oppbevar på et mørkt sted eller fille papirposer mindre enn et år.

  Яндекс.Метрика