Symptomer på overgangsalder hos kvinner, symptomer og anbefalinger for behandling

 "Climax" på gresk betyr "trinn". Hvor er disse vakre trapper kvinner 40 år?
 I livet til hver voksen kvinne, en periode da alt er i endring: det er visdom, men fortsatt godt husket feil av ungdom, kommer erfaring, voksende barn. Men så en kvinnes liv uventet klimaks av sine ubehagelige manifestasjoner: søvnløshet, hodepine, tretthet, nedsatt ytelse, irritabilitet, depresjon.
 Alle disse ovennevnte funksjoner forbedret ugunstig miljø, stor psykologisk og fysisk aktivitet, stress og føre til mye bekymring for kvinner. Imidlertid ligger faren ikke i det ytre manifestasjon av symptomer, og skjult metabolske prosesser som uten rettidig behandling og forebygging under veiledning av en lege kan føre til forstyrrelser i hjerte- og urogenitale system og forårsake et hjerteinfarkt eller hjerneslag.
 Symptomer på overgangsalder hos kvinner
 En av de første manifestasjoner av overgangsalder er et brudd på sykliske måne (de er uregelmessig skje tidligere eller senere enn vanlig begrep), er på grunn av hormonelle endringer i kroppen når kroppen vant til å balansere hormoner krenket.
 Den andre funksjonen manifestasjoner av overgangsalder - menopause. Månedlig avsluttet eller fornyet i løpet av året.
 Den tredje funksjon - postmenopausal perioden, dvs. fravær av menstruasjon i mer enn tre år.
 Organismer alle mennesker er forskjellige og derfor utbruddet av denne perioden, er enhver kvinne på den tiden. Vanligvis ser for overgangsalder regnes i en alder av 44-52 år. Hvis det er overgangsalder i alderen 40-43 år - dette kalles tidlig overgangsalder, som kom etter 52 år - senere, hvis skiltene begynte 40 år - en for tidlig overgangsalder.
 Responsen til utbruddet av overgangsalder hos kvinner eier hver en glede ingen månedlige problemer, mens andre lider av "bølgen", søvnløshet, hodepine og så videre. I 15% av kvinner er en patologisk klimaks. Denne form for alvorlig klymaksov. Forutsetning: patologisk overgangsalder bør skje under tilsyn av en lege som vil foreskrive riktig behandling for å hindre besvimelse, langvarig blødning, som kan føre til midlertidig uføre ​​kvinner.
 Symptomer på overgangsalder hos kvinner (tidlig eller innledende lidelse):
 - "Tides";
 - Forskjeller i blodtrykk;
 - Fever;
 - Astma;
 - Hjertebank;
 - Irritabilitet;
 - Bekymring;
 - Tretthet.
 Menopause symptomer hos kvinner (gjennomsnitts lidelser):
 - Smerter i blæren;
 - Kløe og svie i urinveiene;
 - Utelatelsen av livmoren;
 -slabkist blære.
 Overgangsalder hos kvinner (sen lidelser):
 Krenket metabolske prosesser i kroppen livnære kalsium, som fører til osteoporose (sykdom fører til skjørhet av benvev). Denne komplikasjon etter menopause vanskeligste av alle de ovennevnte. Virkningene av sykdoms farlige brudd, leddsmerter, krumning av ryggraden. Hormon mangel provoserer kardiovaskulær sykdom.
 På spørsmålet om behandling av overgangsalder bør nærmet nøye og grundig. Mange kvinner i denne perioden er å snu til leger smale spesialiteter. Imponerende behandling, stiller legen ikke alltid gi bakgrunns klymakterycheskuyu problemer på grunn av hva en såkalt dekk: kvinne utnevnt behandlinger gjensidig utelukkende, og dermed løse problemet i stedet for å øke den. En måte å løse problemet kan være: homeopatiske medisiner, hormonbehandling oppnevnt av lege - en spesialist er nødvendig og økt fysisk aktivitet (svømming, løping, etc.).
 Og viktigst av alt - riktig mental innstilling avhenger av videre rikt og aktivt liv.  
Hvilke produkter voksende mage? Årsaker og faktorer underliv utseende

 Hvis du minst én gang i et liv levd på en diett for å miste vekt sikkert lagt merke til at folk mister vekt svært selektiv og ikke alltid på steder hvor vi ønsker.

 Hvordan å gå de ekstra pounds?
 Hovedsakelig mister sin rundhet av ansiktet. Ved første er det veldig oppmuntrende, siden endringene er synlige for andre, og du begynner å høre komplimenter, noe som gir en ekstra insentiv til å fortsette dietten.

 Etter begynner å minke i bryst størrelse, mye mindre behagelig. Brystene mister sin form og fasthet. Vi må ta presserende tiltak for å avhjelpe situasjonen: kjøpe et annet undertøy, gjøre gymnastikk og massasje for å styrke brystmusklene.

 Deretter gradvis begynne å miste vekt armer og bein, kroppen mister muskelmasse, og utseendet blir mindre attraktivt fordi magen ikke vil krympe i størrelse. Men ofte et ønske om å bli eier av en tynn midje og vakker flat mage og presser kvinner til kosttilskudd restriksjoner. Hvordan løse dette problemet? Konklusjonen er klar: å bli kvitt magen for å finne ut grunnen til at det vokser, og fikse det.

 De viktigste årsakene til mage
 Først er det svake magemusklene og mangel på bevegelse og fysisk aktivitet. Det er klart at uten sport er nødvendig. For å starte, prøve enda mer mosjon walking, ikke bruke heisen hver dag og gjøre den mest enkelt sett med øvelser som gir massevis av magemusklene.

 Sekund, dette dårlig kosthold. Må spise på bestemte tider, små porsjoner 4-5 ganger om dagen for å sikre at produktene oppfyller caloric belastning som får kroppen din.

 Produkter - fiender flat mage
 Til maten var alliert og hjalp bli kvitt magen, må du vite om produktene voksende mage og fjerne dem fra kosten din.

 Fettet er dårlig fett og nyttig
 Først av alt si en fast "ingen" produkter med høyt innhold av skadelig fett og erstatte dem med fett nyttig. Unngå fete kjøtt for kosttilskudd slags fjærfe, magert kjøtt, kanin, lam, lever. Spise kjøtt kokt eller dampet, og hud fra fjærfe, er det viktig å ta av.

 Skadelig som en rekke pølser, røkt, hermetikk. Men fet fisk, oljer og nøtter må inkludere i kostholdet fordi de inneholder sunt fett som kroppen brent, blir til energi og ikke deponeres i reserve.

 Salt
 Begrense, men heller gi opp helt av salt, er det ikke for ingenting spøkefullt kalt hvite giften. Salt selvsagt nødvendig for kroppen, men det provoserer stagnasjon overflødig væske, som ikke bare fører til utseendet av overvekt, men forekomsten av nyresykdommer og hypertensjon. En viss mengde salt du får fra mat, klar til å spise. Under selv matlaging, er salt ikke verdt det, bedre å legge til salt til maten direkte inn i en bolle.

 Sukker
 Karbohydrater og sukker - en annen kilde til utsatt lager i kroppsfett. Hvis du bestemmer deg for at magen din har sikkert blitt flat, glem godterier, sjokolade, fancy kaker, iskrem, sukker og hvite korn (ris, semulegryn). Sukker kan være helsemessige fordeler for å erstatte naturlig bee honning. I stedet for hvitt brød, spise brød, rug kli og laget av hele korn. Muffin lykkes med å erstatte kalori kaker og sjokolade og søtsaker i stedet hengi deg frukt, kan du bruke alle unntatt bananer og druer.

Hvilke produkter voksende mage? Årsaker og faktorer underliv utseende


 Det er strengt kontraindisert i noen fast food, chips, fast food.

 Følg disse retningslinjene er ikke så vanskelig, og hvis du legger til en riktig kosthold trening, vil du snart nå målet.  
Hvordan velge en badedrakt?

 Hvordan velge en badedrakt? Snart sommer og strand sesongen kommer en tid da hver kvinne blomstrer og blir en gudinne. Hver ønsker å åpne opp og vise sin sjarm, se feminin og sexy.
 Og det viktigste spørsmålet som bekymrer hver kvinne med utbruddet av sommeren - badedrakt som skal velge? Deretter velger du den slik at den maksimalt streket verdighet i alle former, mens de skjuler sine mangler.
 Det riktige valget vil bli valgt i henhold til type badedrakt tallene. Hver kvinne har sin unike form silhuett. For å unngå skammen av riktig valgt artikkel av klær, vet du hva slags forme dine bekymringer og badetøy som er mest egnet for henne, og det er absolutt kontraindisert.
 For å starte, forstå hvilke typer og modeller badetøy eksisterer i dag. Det er bare to typer kupalnkov: åpen og lukket. De igjen er delt inn i strand og sportsmodeller. Sport modeller vanligvis Viko med komfortable og svært slitesterkt stoff, hovedsakelig beregnet for sport og overvektige kvinner. Beach badetøy nesten alltid den mest åpne og designet for strand tan.
 Den vanligste modellen av åpen badetøy - En bikini, band, tankini, grime og Trikini.
Hvordan velge en badedrakt?
 Bikini trolig favoritt modell av alle kvinner. Denne modellen består av lett topp med tynne stropper og små truser.
 Tankini - Også en svært populær modell, bestående av topp og truser i en topp eller skjorte.
 Modell band består av et lett topp, laget i form av en tynn strimmel eller et bånd som dekker brystet og små truser.
 Halterom som kalles badedrakt stropper bodice bow knyttet rundt halsen hans.
 Trikini - Et sett med badedrakt som består av en topp, bukser og shorts eller skjørt små. Også referert til som en badedrakt som er laget i en stil hvor topp og bunn er forbundet med en tynn stripe av stoff.
 Modeller stengt badedrakter utviklingen av stranden mote var svært mangfoldig. Disse modellene som Mayo, lukket grime og gjengen tank plandzh, FACS-kjole, monokini og haynek.
 Haynek preget av en utringet foran til kragebeinet.
 Mayo har også et dypt kutt V-formede stropper og sydd til trikot.
 Lukkede band - Er helt lukket badedrakt stroppeløs.
 Stengt halter samt en offentlig stropper knyttet rundt halsen. Ellers er det helt dekker kroppen.
 Swimsuit Model plandzh har et dypt kutt i front, nesten til truser og helt åpen rygg.
 Tank - En felles modell for lukket trikot med brede eller tynne stropper og gode støttebrystinnlegg.
Hvordan velge en badedrakt?
 Modell monokini har dype kutt på sidene og et lite kutt i front. Denne modellen er perfekt for de som ønsker å visuelt forlenge figuren.
 Med et lite kutt til forsiden av kragebeinet og ryggen er helt lukket som en badedrakt modell høy hals.
 Den mest uvanlige og ny badedrakt modell - FACS-kjole. Dette er knyttet til type idrett og ofte ser ut som en liten til midten av låret kjole eller tunika. Det er en artikkel om hvordan du riktig og trygt brunfarge?
 Nå til figur typer. Den første - en trekant (eller pære). Det er preget av smale skuldre og brede hofter. Thalia i denne typen mette uttalt, brystene er for små. Veksten kan være hvilken som helst, men høye kvinner med denne type figuren kan sees sjelden.
 Kvinner med dette tallet bør velge badedrakter som vil visuelt forbedre brystet og negativ innvirkning fulle brede hofter. De passer til følgende modeller: gjengen som innendørs og utendørs, badetøy med god støtte bryst, lår bidra til å skjule feil FACS-kjole. Farger bør velges på samme prinsipp - for å øke bryst og avlede oppmerksomheten fra hoftene. Top trikot må være lysere bunn og dekorert med en rekke store utskrifter, buer og strass.
 Type figur - en omvendt trekant. Dette tallet er preget av brede skuldre, smale hofter og midje nesten fraværende. For å gi en figur mer feminin look, denne typen kvinnelige figurer har å velge den modellen som ville ha økt bredden på hoftene og avlede oppmerksomheten fra det brede overkroppen. Ideelle modeller er innendørs og utendørs grime, band og lukkes med smale stropper Trikini på bodice og skjørt eller shorts. Skjørtet skal være utsmykket med volanger, bånd og maksimal letthet. Også, slanke jenter med denne type badetøy bitene passer V - formet utringede, mest aktsentyruschym oppmerksomhet til hoftene. Dette Mayo og modell med høy hals.
Hvordan velge en badedrakt?
 Type figuren "timeglass - ansett som den mest forholdsmessige og kvinnelige typen Den er preget av store bryster, hofter og skuldre samme bredde og uttalt en veps midje kvinner med denne type figur kan aldri bry De kan velge en badedrakt enhver smak, så... som eier av denne figuren er alle modeller. Det eneste vi bør ta hensyn til dette badetøy med god støtte bryst.
 Type former - rektangel. Hos kvinner med en slik figur talt ingen midje, hofter samme bredde og skuldre, og ofte små, nesten usynlige brystet. Slike kvinner bør velge badetøy med fôr i brystet, litt øke sin størrelse og lukkede monokini badetøy modell, høy hals og plandzh, for det ville udlynynyt waistline. Egnet også er stengt badetøy lyse farger med mørke aksenter på sidene, konvergent eller i midjen eller på hoftene, noe som også skaper synlighet nærvær midje.
 En annen type rasprostrannenыy kvinnelig figur er en sirkel eller 'eple'. Kvinner med denne typen har en mellomstore eller store bryster, er liten mage vanligvis fraværende fra midjen og Ravn størrelse skuldre og hofter. Slike kvinner er perfekte badedrakt modell FACS - kjole og badetøy med høy utyahyvayuschymy trusykamy.Tak perfekt modell tank, støtter perfekt bryst og helt dekker problemområdet som pinner zhyvot.Nelzya velge badetøy med en strålende og fargerike tekstiler med mange store utskrifter og detaley.Otlychno vil se mørke og matte nyanser, vertikale og diagonale linjer polosы.Otvesty fulle oppmerksomhet av hendene for å hjelpe lyse utskrifter eller broderier på toppen av trikot.
 Lave og slanke kvinner med små bryster, uavhengig av form er ideelle modeller som plandzh, monokini og haynek.

 Hvordan velge riktig badedrakt video


Яндекс.Метрика