Symptomer på salmonellose hos voksne
 Salmonellose - er en smittsom sykdom som er preget av akutt og overtredelse av lesjon og fordøyelsessystemet. Salmonellabakterier er den type sykdom patogener. Vanligvis oppstår smitte gjennom skittent vann eller infisert mat. Symptomer på salmonellose hos voksne: kvalme, oppkast, diaré, magesmerter.

 De viktigste smittekilder


 Mann eller produkter kan være bærere av salmonella. Den vanligste årsaken til salmonellose - en dårlig termisk behandling av kjøttprodukter. Barn under ett år knyttet til økt risiko. Bakterier kan komme inn i kroppen gjennom klær, gjenstander og kjøkkenutstyr.

 Hovedtrekkene i salmonellose hos voksne


 Inkubasjonstiden kan vare fra åtte timer til tre dager, selv om symptomene kan oppstå mye senere, en uke etter smitte.
 Typiske symptomer på salmonellose hos voksne forårsaket av rus, noe som resulterte forekomme: hodepine, frysninger, økt kroppstemperatur, vises muskelsmerter og tretthet.
 Rask utvikling, sykdommen kan ramme alle organer i fordøyelsessystemet, i dette tilfellet manifestert symptomer som skarp smerte rundt navlen, langvarig oppkast, diaré. Diaré i salmonellose smertefri, skiller den sykdommen fra dysenteri.

 Behandling av salmonellose


 Alle vet at sykdommer som salmonellose og dysenteri, meget farlig ikke bare for mennesker, men også for de rundt ham. Siden symptomene på salmonellose hos voksne med lignende symptomer på dysenteri, til den personen ikke er i stand stille en diagnose og starte behandling.
 Under visse symptomer håper at sykdommen vil være den samme, er ikke tillatt. Selv legebesøk hjem - en forsinkelse rettidig behandling og økt risiko for andre. Først av alt er det nødvendig å ringe en ambulanse, som pasienten salmonella nødvendigvis sette smittsomme avdeling, foreskriver og gå videre til umiddelbar luchenyyu.
 Å starte fylt med væske tapt ved hjelp av medikamenter rehydron. Å gjenopprette aktiviteten i fordøyelsessystemet og utnevnt Fest Mezim forte. Pasienten settes drypp nødvendig å fjerne giftstoffer fra kroppen.  
Tegn på dysenteri hos barn
 Patogener er overalt, de er de utløsende agenter for mange sykdommer. Foreldre bør sørge for full beskyttelse av barnet mot sykdommer av enhver opprinnelse. Viktigst følge grunnleggende reglene for personlig hygiene. Dysenteri forårsaket av tarminfeksjoner.

 Sykdommen av skitne hender


 På uvaskede hender skitne er det ulike mikroorganismer som kan påvirke noen sykdom. Foreldre bør vurdere den faktoren som barn i ung alder er straffbart i munnen, så er det viktig å vaske regelmessig hendene. Barn i eldre alder må være vant til å vaske hendene etter toalettbesøk, turgåing, etc. Sykdommer skitne hender er: Hepatitt A, dysenteri, salmonella matforgiftning.

 Hovedtrekkene i dysenteri hos barn


 Sykdommen sprer seg via mat, vann, skitne hender, leker, elvevannet, etc. Stor betydning i spredning av dysenteri leke fluer.
 Dysenteri, kan mest smittsomme sykdommer skal skjules, og inkubasjonstiden på to til seks uker. Tegn på dysenteri hos barn oppstå før slutten av inkubasjonsperioden, og er ikke typisk. Barnet klager over ubehag, er generell svakhet og sykdomsfølelse, mistet appetitt, smerter i magen. Hvis dysenteri er alvorlig, men symptomene er plutselig.
 Kroppstemperaturen stiger til 39 grader og kan overleve i flere dager. Kvalme og oppkast, dramatisk forbedret magesmerter, hyppig trang til å dukke opp toalett. Hovedtrekkene i dysenteri hos barn - hyppige avføring opp til 20 ganger om dagen, flytende avføring konsistens, med urter, slim, noen ganger blod-stripete.
 Første stol rikelig, deretter utenfor den blir som en slimete klumper av grønne fargen på blodet. Med denne stolen barnet mister mye vann, og derfor kan være dehydrering.
 Denne sykdommen er alltid typiske tegn på dysenteri hos barn:

 Den høye temperatur. Hvis sykdommen er mild, når temperaturindikatoren 375 grader. Barnets nåværende appetitt, smerter under avføring der.

 I alvorlige stol økes til ti, og noen ganger tyve ganger om dagen. Dette er en farlig form av sykdommen, ikke bare for barn, men for alle menneskene rundt ham.  
Hva gjør du hvis du ikke kan høre øretVi er alle utsatt for sykdom, men dessverre ikke alltid riktig svare på fremveksten av problemer. Men noen kan føre til svært alvorlige konsekvenser. En av de mest vanlige situasjoner - lytter øre. Dette symptomet kan indikere utvikling av alvorlig sykdom. Derfor spørsmålet om hva du skal gjøre er svært viktig.
Årsaker til hørselstap
For å vite hva du skal gjøre i tilfelle problemer med ørene, er det viktig å forstå hvorfor det skjedde. Vanligvis stopper øret å høre under kaldt når neseslimhinnen sveller. Dette skyldes fysiologiske karakteristikker av bransjen. Hevelse styrer inngangen til øretrompeten, noe som resulterer i en markert nedgang i høringen.
Kan skade indre øret væske fyller sitt kamera. Med sterke lydeffekter elementer høreapparat kan bli ødelagt, noe som resulterer i høringen forverres. NEUROINFECTION kan også føre til problemer med ørene.
Hva gjør du når hørselen
Mest øret stopper hørsel etter forkjølelse og halssykdommer - bihulebetennelse, adenoyt, rhinitt, ørebetennelse, influensa, meslinger, skarlagensfeber. Alle disse sykdommer oppstår på egen hånd, blir behandlet lang og vanskelig. Men etter å ha hørt utvinning returnerer vanligvis. Hva om jeg har problemer med øret? Ved første tegn på sykdom bør gå til legen og starte behandling. Det koker ned til én hovedoppgave - å gjenopprette blodstrømmen til den skadede delen av øret.
Grunnene til at øret ikke reagerer på lyder, kan være mer alvorlig. Det er parese, traumatisk hjerneskade eller utdanning lokalyzuyuschye i hjernen. I dette tilfellet, kurere den underliggende sykdom, gjenopprette skadet hørsel arbeider med en nevrologen.
Når høringen ble tapt i mellomørebetennelse, bør behandling igangsettes umiddelbart. Kronisk sykdom truer med å fullføre døvhet. Lignende effekter har urettmessig behandling. Derfor, når de tegn på å utvikle mellomørebetennelse, den første tingen å gjøre - gå til otolaryngologist. Hvis ikke, og ørene lagt, ta paracetamol, noe som vil redusere smerte og redusere temperaturen. Ikke bruk borsyre, er det bedre å ha en medisinskapet dråper for øret otypaks. Selv om smertene og tett nese forsvant, konsultere legen din. Det er viktig å vite hva årsaken ubehagelige symptomene dukket opp. Dette vil gjøre alt som er nødvendig for å hindre gjentakelse.
Tradisjonell medisin for å behandle øret
Tradisjonelle oppskrifter helt akseptabelt for behandling, men det bør gjøres bare på anbefaling av en lege. Hvis influensa ble hørselshemmede kan trekke følgende måte: rist rå rødbeter på et fint rivjern og rundt hundre gram mix sende i en kasserolle, bay vann. Legg en skje med honning og bringe til en byll og kok i femten minutter. Når blandingen er avkjølt, for å oversette mye pinne og legge til øret. Hold en time prosedyre gjort to ganger om dagen til fullstendig gjenoppretting.
Hva hvis du produlo og øre reagerer på lyder? Hjelper begrave mandelolje. Øre bomullspinne nødvendigvis stengt i flere timer.
Hva gjør du når et barns hørselstap
Hørselsproblemer hos barn forårsaket av ulike faktorer. Den første og viktigste grunnen - ørebetennelse. Denne sykdommen oppstår på grunn av underutviklet øret Eustachian rør. Væsken som samler seg i øret, noe som fører til hørselstap.
Den skyldige kan være arvelige faktorer, genetisk predisposisjon. Diabetes, alvorlig toxemia av svangerskapet, kan vanskelig eller for tidlig fødsel også føre til hørselstap hos barn.
Øret kan slutte å virke for komplikasjoner etter hjernehinnebetennelse, hjernebetennelse, noen ganger problemer oppstår fra influensa, meslinger, eller vannkopper. Skader antibiotika, virkningen av høye lyder - alle farer for helsen til barnet.
Hvis årsaken til hørselstap er mellomørebetennelse, gjøre noe for å kurere det, stadig ser barnet om nødvendig og bruk av narkotika. Hvis ørebetennelse øret av, og en jevn hørselstap, høreapparater og hjelpe cochlea implantat.  
Kikhoste hos voksne, symptomer, behandling
 Kikhoste - en smittsom sykdom som utløses av spesifikke bakterier Bordetella pertussis. Noen leger nekter å anerkjenne at denne sykdommen kan utvikle seg hos voksne. På grunn av det faktum at kikhoste er vanskelig å identifisere - bør forstå den viktigste grunnen for sin forekomst. Dette vil sende en lege på sporet.


 Symptomer på kikhoste hos voksne
 De viktigste symptomene på kikhoste - en sterk bronkial hoste og katarr i luftveiene.
 Inkubasjonstiden er et gjennomsnitt på 7 dager (f.eks, 2 til 14 dager). Det er preget av generell sykdomsfølelse, rennende nese og en liten hoste. Det skal bemerkes at i løpet av inkubasjonsperioden pasienten observeres lett feber (høy kroppstemperatur holdes innenfor 375 0C).
 Gradvis, forverrer tilstanden. Ved slutten av den andre uken begynner en periode med kraftig hoste. Oppstå kramper plutselig. For en rekke hoste sjokk bør ta et dypt åndedrag, kan disse syklusene avhengig av kompleksiteten av sykdommen være fra 2 til 15. Angrepet ender med flervalg viskøse slim, i alvorlige tilfeller, og hvis ikke riktig behandlet, skal ved en rekke hoste oppkast.
 Hos voksne, i de fleste tilfeller av sykdommen er i form av vedvarende bronkitt, med en sterk og langvarig hoste. I noen tilfeller er det ikke feber, som forhindrer utformingen av riktig diagnose av en lege. Ofte oppstår kikhoste uten krampaktig. Pasienten er i ganske dårlig forfatning. Dette er hovedtrekkene i kikhoste hos voksne.
 Behandling av kikhoste hos voksne
 Behandling av kikhoste bør bare gjøres i et sykehus, uavhengig av alder. The House må være godt ventylyruema, luft - våt. Du kan henge rundt i rommet våte håndklær eller ark. Eller - fuktigere aircondition spesielt. Selvfølgelig, bør behandlingen foregå under konstant medisinsk tilsyn. Gitt som bør brukes hostestillende midler, slimløsende og ikke mange blir møtt med komplikasjoner. Så, så snart den mistenkte - bør umiddelbart gå til en lege og passere de relevante tester.
 Under behandlingen så mye som mulig skal betales turer. Utendørs verken barn eller voksne, nesten ingen erfaring anfall av hoste. Du bør også ta hensyn til ernæring. Hvis du legger merke kvalme - mat bør ta små porsjoner.
 I de fleste tilfeller, leger fore protykashlyukovyy gammaglobulin. Det administreres intramuskulært tre ganger om dagen. I noe tilfelle ikke kan brukes sennep og andre fasiliteter, som har en beroligende effekt og protykashelnyy. Anbefales med tiltenkt bruk narkotika og folk rettsmidler.
 Folk rettsmidler for kikhoste
 1. Infusion asparges. Det brygge i en termos en kopp kokende vann 3 ts av asparges. Insisterer timer. Da gjaldt tre ganger om dagen til to spiseskjeer.
 2. Herbal infusjon. Hell 2 timer og en halv kopper kaldt vann følgende komponenter: frukt anis, lakris rot, fennikel frukt og timian. Alle ingrediensene skal være i like deler (4 ss). Etter - koke 3 minutter, filter og ta tre ganger om dagen i en halv time før måltider i et halvt glass.
 3. Reddik og honning. Det bør lage juice fra svart reddik og en 1: 1 bland det med honning, og røre i vannbadet. Ta 3-5 ganger daglig før måltider.
 Forebygging av kikhoste
 Til dags dato, mest pålitelige middel for kikhoste - vaksine. I en tidlig alder vaksinasjoner er alle barn gjør. Men hvis du ikke er vaksinert kan gjøre det i voksen alder (11-64). I slike tilfeller bruker SDAK ​​vaksinasjon. Det skal gjentas hvert 10 år. Hvis det er en infeksjon etter vaksinasjon - sykdommen oppstår lettere og helbrede i et par dager.  
Яндекс.Метрика