Symptomer på salmonellose hos voksne
 Infeksjonssykdom salmonellose, forårsaket av bakterier av Salmonella - en akutt infeksjonssykdom som rammer de gastrointestinale organer.
 Salmonella - den vanligste sykdommen i verden, som mange mennesker er i seg selv disse bakteriene, selv om ingen tegn og symptomer på salmonellose hos voksne.

 Smittekilder salmonellose


 Alle infisert med Salmonella, spesielt mat, dyr, mennesker eller pasienten bakteronosytel - alle smittekilder salmonellose. Men ofte smittekilden er smittsomme egg og egg av vannfugler. Salmonellose kan oppstå med utilstrekkelig varmebehandling av mat.

 De viktigste tegn og symptomer på salmonellose hos voksne


 En typisk inkubasjonstiden varierer fra åtte timer til tre dager, i det minste begynner å vise tegn til åtte timer etter infeksjon.
 Ved begynnelsen av sykdommen er symptomene på salmonellose hos voksne som feber, frysninger, feber, hodepine, manglende appetitt. Innen tre dager er gastrointestinale lesjoner, mens andre symptomer:

 En skarp smerte i magen min. Når lokalisert salmonellose magesmerter i navlen og er spastisk karakter. Takle slike sykdomsfølelse kan bare smertestillende og krampeløsende narkotika er oppnevnt av legen avhengig av plasseringen av sykdommen.

 Kvalme og oppkast - er symptomer på salmonellose hos barn og voksne som er tung i naturen, som i oppkast kan være blodpropp, og oppkast kan vare opp til fire dager. Etter lang tids oppkast diaré oppstår.

 Diaré. Salmonellose er ledsaget av diaré siden de tidlige dagene av sykdommen. Krakk med flytende struktur, noen ganger vassen, grønnaktig skjær, ser ut som en myr gjørme. Ved tømming salmonellose kan nå 10 ganger nærværet av blod. Mange forveksler dysenteri og salmonella, men de to smittsomme sykdommer er forskjellige. Hvis det ikke er dysenteri magesmerter, er salmonellose ledsaget av sterke smerter i navlen.

 I alle fall, er legen din hjelpe her viktig, noe som betyr at ved første tegn på sykdommen bør ringe en ambulanse, etter som fulgte umiddelbar sykehusinnleggelse.  
Symptomer på salmonellose hos barn
 Hvis det var mat infeksjon, er inkubasjonstiden kort - et par timer. Ved lav dose av patogen infeksjon eller ta kontakt med inkubasjonstid på opp til seks dager.

 Former for barne salmonellose


 Symptomer på salmonellose hos barn, deres alvorlighetsgrad og konsistens, varighet av sykdom, først og fremst avhenger av den kliniske skjemaet. Avvike to former av sykdommen:

 Bakterier.

 Tifopodobnaya, septisk og mage.

 De viktigste tegn og symptomer på salmonellose hos barn


 Den vanligste formen for mage-tarm. Fra hvilke deler av mage-tarmkanalen påvirkes i større grad karakteristiske symptomer kan være: gastroenteritt og gastritt. Dette er observert hos eldre barn. I dette tilfelle er inkubasjonstiden ganske kort - en dag eller mindre.
 Salmonellose begynner akutt og er ledsaget av høy kroppstemperatur, 40 grader, barnet mister styrke og foran svekkes. En undersøkelse av følgende symptomer på salmonellose forekommer hos barn: en hoven mage, tørr og belegg tungen. På den tredje dagen av sykdom ender uten diaré.
 I alle andre tilfeller det samme skjer raskt og kraftig, men årsaken til magesmerter, gjentatt oppkast, svakhet, lav kroppstemperatur, kalde ekstremiteter, lavt blodtrykk. Symptomene varierer gastritt diaré syndrom. Stolen blir hyppig, væske eller kasheobraznыm, rikelig, ufordøyd, med skum eller vandig blanding. Urter og slim i avføringen - Symptomer på salmonellose hos barn.
 Эnterytnaya form av salmonella infeksjon utvikler seg i kontakt og forekommer hos små barn. Det er magesmerter, kvalme, oppkast ofte, kan være disponibel. Stolen blir hyppig, har masse kashopodibnyy og sjeldne arter, skarp og sur lukt. Tummy barn oppsvulmet fra flatulens, hører buldrende. Kroppstemperaturen stiger høyt barnet og holder subfebrile verdier. Salmonellose эnterytnoy former ledsaget av utviklingen eksykozu og toksisitet. Sykdommen varer lenge, og diaré stopper.
 Kolytnaya form av salmonella er ekstremt sjelden, begynner akutt, temperaturen er høy, og kolytycheskyy begynner rus syndrom.  
Behandling av salmonellose hos voksne
 Infeksjonssykdom forårsaket av bakterien Salmonella Salmonella arter, og har en rekke kliniske manifestasjoner. Farlig salmonella som kan være asymptomatiske i naturen og vanskelig septisk skjema. I alle fall, bakterier begynne for tidlig behandling påvirker fordøyelsesorganer og komplisere sykdom og toksisk sjokk dehydratatsyonnыm.

 Daglig og mat i salmonellose


 Behandling av salmonellose hos voksne begynner med respekt for sengeleie. I tilfelle av moderate og alvorlige former - ward sengeleie. For pasienter med salmonellose, en spesiell diett №4. Ekskluderer alle irriterende mage matvarer, inkludert meieriprodukter og smeltende fett.

 Etiotropic behandling av salmonellose hos voksne


 Moderat og alvorlig lokaliserte formen av sykdommen behandles med medikamenter som "Эnteryks", "Hlorhynaldol." Generalisert skjema kurert "ciprofloxacin" og "Ceftriaxone" (intravenøst ​​eller intramuskulært). Eventuelle skjema dekretyrovannoy kategorier av personer og bakterier behandlet "Bakteriofag salmonelleznыm" og "Sanhviritrin."

 Sykdomsfremkallende behandling av salmonellose Avgiftning terapi. Behandlet bare dehydrering "glukose" og "reopolyglukine."


 Rehydreringsterapi. Oralt "Hlyukosolan", "rehydron", "Tsytrohlyukosolan."

 Bio og eubiotics "Baktysubtyl" Lactobacilli acidophilus "kefir sopp," Bifidumbacterin "," Hilak forte. "

 Absorbenter "Polifepan", "Activated Carbon", "Neosmektyn."

 Fermentoterapiya "Pancreatin", "Mezim forte", "oraz."

 Antidiarrheal medikamenter "Indomethacin", "kalsiumglukonat", "Powder Kassyrskoho."

 Spasmolytika "Drotaverine."

 Så blir behandlet salmonellose hos voksne. Som en ekstra godbit lege oppnevnt av ventrikkelskylling, men bare hvis pasientens tilstand tillater.

 Funksjonshemming pasient


 Salmonellose behandles på sykehus. Behandling av salmonellose hos voksne lokaliserte formen varer 14 dager, og generalisert - 30 dager. Uttalelse bare etter full klinisk bedring, to dager etter behandling. Pasientene ble utskrevet etter å ha passert to kontroll analyser av avføring. Næringsmiddelindustrien lov til å jobbe tre måneder etter utvinning.  
Symptomer på salmonellose hos barn
 Sykdommer i salmonella patogen Salmonella utløser - en infeksjon som kommer inn i menneskekroppen ved bruk av enkelte produkter eller i kontakt med syke dyr og mennesker. Salmonella kan være til stede i egg, kjøtt, melk og melkeprodukter. Salmonellezu mottakelige voksne og barn. En voksen kan være en bærer for infeksjon, men sykdommen således ikke vises. Symptomer på salmonellose hos barn oppstår raskt.

 Hva barn har en tendens salmonellezu


 Det største antallet tilfeller av salmonella infeksjon observert hos barn under 1 år. Blant elevene på sykdommen er mye sjeldnere. Tenåringer ofte bære salmonella i mild form.
 I de senere årene har et økende antall syke barn på sykehus, kontorer, omsorg for premature barn, smittsomme sykehus. Større sjanse for infeksjon hos barn deltar barnehagene er stengt.

 Symptomer på salmonellose hos barn i ulike aldre


 Spedbarn salmonellose oppstår i alvorlige, ofte gjennom infeksjon eller vann. Tegn på sykdommen hos barn under 3 år vises 3-7 dager etter smitte. I et sykt barn feber (38-39 ° C), blek hud, ofte nasolabiale trekant har en svak cyanose. Barnet blir svak, det minsker appetitten.
 Symptomer på salmonellose hos barn i denne alderen er lik symptomene på matforgiftning. Det har magesmerter, som er konsentrert i navlen, kvalme, oppkast (i noen tilfeller er en ivrig natur), løs avføring mørk farge blandet med slim og blod senere. Avvannes barnet.
 Syke spedbarn og barn under ett år er lunefull, nekter å spise, sove dårlig, er urolig og gråter mye.
 Hos barn som er eldre enn 3 år salmonellose kan ta form av matforgiftning, gastritt, hasteroэnterokolyta og noen andre sykdommer i fordøyelseskanalen. Inkubasjonstiden er mye kortere, kan symptomene dukke opp i løpet av et par timer med akutt innsettende.
 Alvorlighetsgraden av symptomene avhenger av immunitet, og på den måten som infeksjonen fikk inn i barnets kropp.
 Symptomer på salmonellose hos barn er vanskeligere å skjelne om kroppen hadde infeksjon. I dette tilfelle kan sykdommen forekommer i tarmsykdom i et par dager. Med åpenbare symptomer bør se en lege umiddelbart og fjerne fra kostholdet meieriprodukter.  
Яндекс.Метрика