Symptomer på syfilisSyfilis er ikke den vanligste sykdommen som overføres seksuelt, men hvis du ikke klarer å søke medisinsk hjelp, kan det føre til svært alvorlige konsekvenser. Ubehandlet syfilis utvikler seg, går gjennom tre stadig vanskeligere stadier av utviklingen.
Symptomer på syfilis
Under sex fra en smittet person til en partner kan gå til tusenvis av syfilis bakterier. Med et intervall på ca 30 timer hver delt inn i to nye. Dette betyr at 30 timer etter infeksjon fordoblet deres antall, etter 60 timer er det fire ganger i løpet av 90 timer - åtte ganger, og så videre. Når de første tegn på sykdom hos mennesker har levd mange millioner bakterier.
På den første (primære) stadium av syfilis symptomene vanligvis vises som genital sår vises (sjanker). Dette helt smertefritt sår, så det er ofte oversett. Noen ganger chancre kan dannes i andre deler av kroppen, slik som leppe, munn eller fingre. I homofile kan anus. Primær sjanker (det kan være flere) vises ca 21 dager etter smitte, men inkubasjonstiden kan variere 9-90 dager. Noen pasienter chancre fraværende i noen tilfeller er så liten at den kan tas som en sprekk i huden.
Etter en til to uker etter den første manifestasjon av symptomene blir merkbare i lysken smertefri hevelse (øke kreft). Dette tyder på at beskyttelsessystemet i kroppen prøver å ødelegge bakterier vtorhnuvshyesya. Hos enkelte pasienter med primær syfilis sjanker kvinner er på den indre overflate av de genitale organer, hvor det er nesten umerkelig. Noen dager eller uker sjanker forsvinner spontant. I uinformerte mennesker kan det skape en illusjon av et vellykket resultat. Dessverre er det ikke. Hvis sykdommen forblir ubehandlet, kan bakteriene streik praktisk talt alle organ som forekommer i 40% av pasientene.
I annenhånds periode syfilis symptomer manifestert generalisert utslett som kan dukke opp hvor som helst på kroppen og er ikke ledsaget av kløe. Utslettet kan være så liten og ikke alvorlig, at det ofte blir oversett. Mulige sår i munnen eller rundt kjønnsorganene. Det kan være hodepine, feber og skjelettsmerter. Ofte øker lymfeknuter i halsen og rundt kroppen. Hvis sykdommen forblir ubehandlet, vil symptomene på sekundær syfilis jevne mellomrom dukker opp og forsvinner.
Så igjen syfilis går inn i en latent stadium, noe som kan vare fra 5 til 50 år, og er preget av fullstendig fravær av symptomer. På dette stadium av sykdommen ikke lenger er smittsom og ikke være seksuelt overført. Imidlertid kan gravide kvinner som led av syfilis smitte fosteret selv på dette stadiet. Intrauterin føtal infeksjon med syfilis kan føre til at barnet er født døde, syke eller med misdannelser.
Etter den latente fasen av sykdommen går inn i tredje og siste fasen av sin utvikling, har om lag en tredjedel av pasientene ikke får behandling før eller senere disse symptomene: det er humper og gummi på huden, påvirker det kardiovaskulære systemet, utvikler lammelser, demens, blindhet eller døvhet . Ofte i løpet av de år hydropressing sykdomsfremkallende mikroorganismer, for eksempel alvorlig at behandlingen av pasienten på dette trinn bare i stand til å stoppe ytterligere ødeleggelse av legemet. I noen tilfeller, til tross for det faktum at som et resultat av behandlingen seg ikke i stand til å ødelegge bakterier, forringes pasientens tilstand. Men behandlingen av syfilis i de tidlige stadier av utviklingen fører til full og bærekraftig utvinning.
Diagnostisering av syfilis
De primære og sekundære faser av diagnosen var mulig ved å gjøre skraping av chancre eller utslett på overflaten, og som har mikroskopisk undersøkelse av en prøve. Seks uker etter infeksjon i pasientens blod har antistoffer som kan påvises, men i de tidlige stadier av en sykdom blodprøve vil gi et negativt resultat.
Syfilis latent periode kan bare påvises ved en blodprøve. Denne analysen kan gjøres ved STI klinikker. Alle gravide kvinner som er registrert i Kvinneklinikken, nødvendigvis oppfordres til å ta en blodprøve for diagnostisering av syfilis. Hvis en gravid kvinne finne en sykdom å behandle det umiddelbart, og vanligvis, fortsetter det å få barn, og hun ble født helt frisk baby.
Noen donert blod pliktig testet for syfilis før bruk. I tillegg er selektive blodprøver for syfilis laget for de pasienter som er i et sykehus for undersøkelse, fordi symptomene på syfilis kan ligne manifestasjoner av andre sykdommer.
Behandling av syfilis
I alle ledd kan det behandles med antibiotika som administreres til pasienten i form av daglige injeksjoner. Etter behandling pasienten tilbys for de neste to årene, hver måned, og deretter hver tredje måned medisinsk undersøkelse og blodprøve gjort, kan bare leger være sikker på at syfilis er fullstendig kurert. Behandlingen startet i det første året latenstid før, ofte ender i fullstendig gjenoppretting, men i de senere stadier kan bare stoppe ytterligere progresjon av sykdommen.
Syfilis kan kureres, men det er trygt å si at dette er mulig bare hvis behandlingen ble startet i løpet av de første årene etter smitte, og fordi sykdommen kan utvikle seg i 50 år. Problemet er at ofte tidlig syfilis er svært vanskelig å oppdage fordi den blodprøve gir ofte falsk negativ og dermed introduserer leger på villspor. Noen ganger fra smittetidspunkt før de første symptomene er tre måneder, og pasienten kan ikke etablere en årsakssammenheng mellom sår, som dukket opp i mars og flyktig jule roman. I tillegg er om lag en tredjedel av alle smittet med syfilis sjanker aldri dannet, og ingen eksterne manifestasjoner de ikke er mistenkt for å utvikle sykdommen.
Mange pasienter med syfilis sjanker nesten usynlig: det er mer som en liten sprekk i huden, som er noen ganger vanskelig å oppdage. Ofte bare en lege kan se på lignende symptomer og korrekt diagnose. I tillegg har sjanker absolutt ingen smerte, men mange mennesker ikke har en tendens til å se en lege hvis de har ingen smerte; Dessuten forsvinner han alene, selv i fravær av noen behandling.
Derfor, hvis du har selv den minste grunn til å tro at forholdet var med noen som er syke med syfilis, kontakt STI klinikken og gå gjennom de nødvendige diagnostiske prosedyrer, til syfilis altfor farlig å ignorere dem.  
Fet hvitHver kvinne i mitt liv noensinne har møtt med hvit utflod, men ikke alle vet om alle deres årsaker. Men lære å skille normal fra unormal utflod bør være i stand til å unngå komplikasjoner.
Hva er normen utvalg
Kvinner i fertil alder anses normalt nærvær av hvit utflod. Som er årsaken til deres utseende er ikke alltid at enhver sykdom. En hemmelig av skjeden, som er dannet av epitel avløsning avfall bestående av hvite blodceller, ulike bakterier og slim - anses normale sekret. Antallet kan variere fra 1-2 ml pr døgn (avhengig av perioden av menstruasjonssyklus). Fargevalgene kan være hvit med en gulaktig skjær, mens de kan ha sur lukt eller ingen lukt helt.
Vanligvis er mengden av utladnings varierer midten av menstruasjonssyklusen for kvinner. De blir mer, men ikke fortvil. Denne fordeling innenfor de regler og deres utseende er forbundet med prosessen for eggløsning som oppstår i denne perioden i en kvinnes kropp. Fet på den tiden kalt belyamy. Noen ganger kan de være ganske gjennomsiktig, og deretter bli hvitt.
Etter samleie kvinner også overfor hvit utflod. De kan være tung, men alltid luktfri. Dette er på grunn av kvinnelig fysiologi og spesifikk behandling ikke er nødvendig. Uønsket i disse sekreter gjør skylling, da det kan forstyrre balansen av vaginal mikroflora.
Er rikelig utvalg av hvitt i den første perioden av svangerskapet. De er knyttet til hormonelle endringer i den kvinnelige kroppen, som fremtidige mødre økte nivåer av østrogen. Fremfor alt, gjorde utvalget ikke rosa eller brun, så det kan indeksere svangerskapskomplikasjoner.
Noen ganger tung hvit utflod i forbindelse med brå endringer i hormonelle nivåer av kvinner. Slike problemer ofte møtt av det smukke kjønn etter 40 år eller personer med overgangsalderen ble forårsaket av kirurgi. For dem, disse utvalg - normen. Ennå å se en lege er et must. Og hvis smøre viser ikke at den tunge hvit utflod var ikke på grunn av infeksjon, vil det trenger å bli undersøkt for tilstedeværelse eller fravær av hormoner og ultralydundersøkelser, etter som du vil bli tildelt en lege-gynekolog kurs hormoner eller phytohormones (avhengig fra diagnose). Vanligvis utvalg etter behandling stopper bare noen få dager.
Farlig hvit utflod
I noen tilfeller kvinner hvitt utslippspunktet til patologien av livmorhalsen. Hvis de vare mer enn en uke, bør kvinnen besøke en gynekolog. Han vil foreskrive du cytologi og colposcopic undersøkelse, vil resultatene av som bidrar til å velge riktig behandling. Det er mulig at fjerningen av Pathology trenger kirurgi.
Fet hvit kan oppstå som et resultat av ulike gynekologiske sykdommer. For eksempel, de er hyppig i vulva, pustular lesjoner i huden av perineum, Bartolini og ondartede svulster i reproduktive organer. Fet er symptomer på disse sykdommene. Så pass på pinnen vil aldri bli overflødig. Legg merke til at forebyggende behandling hjemme utladning i dette tilfelle truer tilbakefall av sykdommen, som er mye mer vanskelig å håndtere enn den primære sykdommen.
Også en av årsakene til hvit utflod er Dederleyna laktobasiller. Disse laktobasiller melkesyre - basen utslipp kvinne som er i reproduktiv alder. De beskytter vagina fra angrepet av skadelige bakterier, men deres antall ikke overstiger en viss hastighet, fordi det kan føre til betennelse. Så hvis din normal endring tildeling i mengden endret farge eller lukt, er den beste løsningen et besøk til gynekolog, som kan finne årsaken og anbefale endringer i terapi, hvis det er nødvendig. Å ha en vattpinne tas patogen, finner du ut at det var årsaken betennelse og utseendet på rikelig sekreter.
Isolering av gjær

Årsaken til tung hvit utflod fra skjeden ofte er en sopp Candida, som provosere gjær som heter Candida i medisin. Karakteristiske forskjeller av hvit utflod fra andre - sure smaken og likheten til ostekorn.
Gjenkjenne sykdommen er ganske lett, fordi i tillegg til valg, mener kvinnen svie og kløe, ser det hovne kjønnsorganer.
Årsaker til candidiasis:
- Endocrinopathy:
- Vitamin mangel (spesielt mangel på vitamin C og B);
- Motta cytotoksiske medikamenter og hormoner;
- Strålebehandling;
- Narkotika prevensjon;
- Svekkelsen av immunitet;
- Graviditet.

Men tror ikke at det visuelle definisjonen tillater gjær til umiddelbart utflod behandling. Uten riktig analyse vil det være ubrukelig fordi candidiasis vanligvis ikke utvikler en, sammen med andre sykdommer som spres ved seksuell kontakt. Så kanskje sykdommen, i tillegg til gjær, har du ikke, men hvis ikke, så du ytterligere komplisere helbredelsesprosessen og mister evnen til å raskt bli kvitt andre infeksjoner.
Unn utvalg i gjær kompleks. Legen vil foreskrive du vnutryvlahalyschnыe lys, kremer eller piller, og må ta medisiner for å styrke immunforsvaret til kvinner.
Isolering av vaginose
Hvis valget med hvit eller grå farge, jevn tekstur og lukten av råtten fisk (spesielt etter ubeskyttet samleie), står det at du har bakteriell vaginose. Denne sykdommen forekommer når skjeden er redusert nivå av lactobacilli, som fører til duplisering det Gardnerella vaginalis - opportunistiske mikrober. Bakteriell vaginose er kroniske, seksuelt overførbare sykdommer, og hans følgesvenner kan være andre infeksjoner. Derfor, tilstedeværelse av hvit utflod - en grunn til å oppsøke lege umiddelbart.
Behandling vaginose bør fokusere på undertrykkelse av skadelige bakterier og gjenopprette en sunn mikroflora god immunitet. Vanligvis oppnevnt lokal terapi: anti-inflammatorisk, antiseptisk vnutryvlahalyschnыe stearinlys eller piller og kosttilskudd.
Isolering av trichomoniasis
Grunnen til tunge off-white eller gul-grønn utflod kan være seksuelt overført sykdom trichomoniasis, som kommer fra Trichomonas vaginalis infeksjon (Trichomonas vaginalis).

I utladnings symptomer er:


- Ubehagelig lukt;
- Kløe og / eller brennende sterk;
- Smerter ved vannlating eller samleie.

Å glemme om utslipp og andre symptomer på trichomonas må gjennomgå medikamentell behandling, der kontra alkohol og sex.  
Яндекс.Метрика