Symptomer på tuberkulose hos barn
 Moderne medisin gjør det mulig å behandle de fleste plager kjente organisme, men noen ganger behandlingen er så smertefullt og ubehagelig, mister livet all mening. Så, barnet hadde aldri opplevd slike følelser på forhånd ta vare på sin helse. Og det første skrittet mot en sunn fremtid vil BCG-vaksinasjon for å forebygge fremveksten av babyen tuberkulose.
 Dessverre kan denne vaksinen ikke gi en absolutt garanti for at barnet ikke er syk med tuberkulose, er det umulig å forutsi hvilke vilkår det vil kontakte bærer av smitte. Dersom dette skjer under forkjølelse barnet når han vesentlig svekket immunforsvar, mens forebyggende tiltak er meningsløse.
 Hvis du mistenker at barnet ditt utvikler TB, se en lege umiddelbart. Det er verdt å besøke tegn på tuberkulose hos barn. Faktisk, selv identifisere sykdommen hos voksne er meget vanskelig, fordi alle symptomene ligner på andre mer vanlige sykdommer. Dette fører ofte til ubehagelige konsekvenser.
 Hva er symptomene på tuberkulose hos barn er det? For å besvare dette spørsmålet må vi først gjennomgå eksisterende TB og dens lokalisering i kroppen til barnet.
 For eksempel, er den vanligste formen av sykdommen hos barn rus, som er iboende i førskolen og grunnskolen barn. De viktigste symptomene er følgende effekter: tap av appetitt, søvnløshet, høy tretthet, irritabilitet, vekttap. Det kan være problemer med øynene, konjunktivitt, hornhinnebetennelse, etc.
 Det er lett å se at alle disse symptomene kan tilskrives forskjellige andre sykdommer, slik som forkjølelse, tarminfeksjoner og andre. Derfor bør tilstedeværelse av i det minste noen av disse fenomener i et barn umiddelbart kontakt med en tekniker.
 De vanligste symptomene kan kalles langvarig hoste, feber, distrahert oppmerksomhet og suksess forverring av skolefag, hurtig vekttap. Og hvis disse symptomene vedvarer etter behandlingsforsøk barn betyr mot SARS, forkjølelse, så er det sannsynlig at barnet har TB. For å bekrefte eller avkrefte denne konklusjonen kan bare ved å sette analyse, etter forutgående konsultasjon med en lege, for eksempel en barnelege.
 Rask påvisning av sykdommen vil bidra til å unngå negative konsekvenser.  
Symptomer på lungebetennelseHyppigheten av forkjølelse, kan resultatet av disse være farlige komplikasjoner som lungebetennelse, betydelig økt i høst og vinter. Men du kan bli syk med lungebetennelse og i sommermånedene om dette vil legge til rette for kombinasjon av flere faktorer. Hvordan unngå lungebetennelse hva du skal gjøre når det oppdages symptomer på sykdommen og hva er de viktigste egenskapene - neste artikkel vil fortelle.
Symptomer på lungebetennelse hos voksne
Tegnene på denne farlige sykdommen kan være mye av kliniske manifestasjoner, noen ganger ikke opplagt ved første øyekast. Nylig tilfeller av latente former for lungebetennelse, for en lang tid da mest karakteristiske symptomene er oppdaget i det hele tatt. Imidlertid bør man huske på at det oppstår helt uten symptomer på sykdommen kan, og betennelse i lungene gjør seg gjeldende. Hoppe over de første symptomene på sykdommen, og derfor kan det kjøres på uoppmerksomhet til deres helse. Fremveksten av skiltene er beskrevet nedenfor skal varsle deg.
- Ofte blir til en vanlig feber til subfebrile.Kalt lavgradig feber temperatur på 37-38 grader. Hos voksne er dette symptomet også preget av skjermen i kveld, men morgenen etter en natt med hvile kroppstemperaturen normal. Hvis denne situasjonen fortsetter i mer enn syv dager, blir du bedt om å oppsøke lege. Husk at denne økningen kan skyldes ikke bare til lungebetennelse, men en rekke andre farlige sykdommer. Det viktigste i håndteringen av alvorlige sykdommer - tid begynt behandling.
- Kortpustethet organer. Hos voksne, vanlige symptomer på lungebetennelse er kortpustethet, følelse av tyngde i brystet og mangel på luft. Vanligvis er disse symptomene eller delvis lobar lungebetennelse. De snakker av funksjonssvikt. Dette kan imidlertid vise seg å være ikke bare symptom lungebetennelse, men også for andre sykdommer, slik som astma, emfysem, kardiovaskulær sykdom, fedme. Generelt inntrykk av ubehagelige symptomer i alle fall trenger å se en lege, fordi rettidig diagnose - nøkkelen til vellykket behandling av sykdommen.
- Økt svetting, tørste, svakhet.Er også en av de viktigste symptomene på lungebetennelse. Selv om de sier følgende - kroppen er skjult betennelse fører til forgiftning av livsprodukter patogener. Disse symptomer er ikke spesifikke for lungebetennelse, men for den andre type av diabetes.

- Hoste.
 Naturligvis ett av symptomene på lungesykdommer er hoste. Vanligvis lungebetennelse hoste hos voksne shkryabayuchyy, tørr, ikke bringer lindring, som sputum adskilt med vanskeligheter. Noen ganger sputum kan bli smykket med blod. Ofte lungebetennelse ikke vist hoste og noen ganger en hoste kan tyde på sykdom.
- Smerter i siden. Smerte i side vises på siden av den berørte lunge, øker den med inspirasjon og hoste. Pasienten forsøker å unngå å holde seg på den siden av det skadede organet. Hvis du nøye følge brystet, kan du legge merke til at den berørte side av kroppen mindre involvert i å puste enn det motsatte.
Forebygge lungebetennelse hos voksne
Lungebetennelse er alvorlig, spesielt for eldre. Selvfølgelig, hvis du er syk, bør du søke så snart som mulig av en kvalifisert lege. Deretter må du ta vare på ikke å kjøre sykdom og minimere sin farlig. Men det er bedre å prøve å unngå sykdommen. Hva du trenger:

- Folk i alderen 65 år bør vaksineres mot visse streptokokker, som ofte er utløsende agenter for lungebetennelse;
- Lungebetennelse - en svært vanlig komplikasjon av forkjølelse og virussykdommer, som anbefalt voksen vaksinasjon mot dem;
- Sørg for god personlig hygiene, vask hendene med såpe og vann ofte og grundig, ikke bruk andres personlige eiendeler der viruset kan spre seg;
- For å styrke immunforsvaret, øker kroppens motstandskraft mot infeksjoner ved hjelp av et sunt kosthold, trening, friluftsliv;
- Gi opp dårlige vaner.
Lungebetennelse - Symptomer og behandling av lunge hos voksne

 Betennelse i lungene (lungebetennelse) - lunge infeksjonssykdom forårsaket av ulike skadelige mikrober. Disse patogener kan være bakterier, parasitter, fungi. Ofte lungebetennelse infeksjon er luftbåren.
 Lungebetennelse symptomer og behandling
 Det er flere grunnleggende typer av lungebetennelse, fokal (bronchopneumonia) - et lite område av lunge lesjoner; Lobar - er ødeleggelsen av en stor andel av lungebetennelse; totalt - et totalt nederlag lunge.
 Også, hvis man lett lungebetennelse berørt, det kalles ensidig hvis to lys - tosidig. Lungebetennelse kan utvikle seg som en distinkt sykdom, og kan være en komplikasjon til en annen sykdom. Det er slikt som "In-sykehus lungebetennelse." Forferdelig er det faktum at du kan komme i langvarig sykehusopphold. Etter en lang og aggressiv antibiotikabehandling, det humane immunsystemet betydelig svekket og syke bakterier, men er svært resistente mot antibiotika. Denne type lungebetennelse er vanskelig å behandle, og noen ganger dødelig. Bestemme hva slags lungebetennelse syk person er svært viktig fordi det påvirker valg av videre behandling.
 Symptomer på lungebetennelse hos voksne er forskjellige. I lobar lungebetennelse følgende symptomer: feber (40-41S), hodepine, kortpustethet, brystsmerter. Sykdommen utvikler seg 3-4 dager etter fristen vises slim, hoste. Dette lungebetennelse kan oppstå etter en person har stor fysisk og følelsesmessig stress, hypotermi. Fokal pneumoni skjer mot en bakgrunn av bronkitt eller andre sykdommer i luftveiene.
 Temperaturen stiger ikke langt, sjelden brystsmerter, hoste. På grunn av det faktum at sykdommen er treg, er det mange ikke gi det mening og bære "på beina". Lungebetennelse refererer til svært alvorlige sykdommer. Hvis du savner en periode ikke søke rettidig behandling vil bli lang. Det er store tegn til betennelse i lungene som kan hjelpe deg å skille lungebetennelse fra andre sykdommer. Disse symptomene: kortpustethet, plutselig feber, hoste. Men mulig løpet av sykdom og uten temperatur. Derfor, for mistenkt lungebetennelse, er det nødvendig å se en lege. Diagnostisert sykdommen ved hjelp av røntgen av lungene, blodprøver og ultralyd.
 Hvordan å behandle lungebetennelse?
 Behandling av lungebetennelse går i to retninger. Det første området - fjerne betennelse forårsaket av mikroorganismer. Dette spørsmålet hjelper leger antibiotika. Den andre retning - for å lette den generelle tilstanden til pasienten. For denne pasienten er foreskrevet antipyretika, vidharkuyuchi midler og gymnastikk.
 "Overdreven drikking" - hvor mange ganger har vi hørt dette uttrykket fra en lege? Faktisk, behovet for å drikke mye, vil det bidra til å eliminere slim og beskytte mot dehydrering. Behandling av folk rettsmidler i denne saken, vil gjøre mer skade enn godt.
 Varigheten av behandlingen avhenger av egenskapene til immunsystemet. Hvis sykdommen ikke å forsinke full gjenoppretting vil komme i 2-4 uker. Hvis sykdommen start behandling er ganske lang, og er ikke uten komplikasjoner.  
Яндекс.Метрика