Syntomytsynova salve - førstehjelp for huden
 Allsidig ekstern anti-inflammatorisk medikament kalt syntomytsynovaya salve kjent for mange fra barndommen. Denne salven må være i alle hjem medisinskapet som narkotika, salver like sintomitsinovoy graden av effektivitet i kampen mot ulike betennelser, er det vanskelig å finne. Det vil spare ulike utslett, byller, kviser. Imidlertid er bruken sintomitsinovoy salven ikke begrenset til kampen mot hud betennelse.
 Salve påvirker noen forskjellige virus og bakterier på grunn av antibiotika - kloramfenikol, som er dens fundament. Dette antibiotika er i stand til å bekjempe bakterier som viser motstand mot penicillin, i tillegg til sine bakteriostatiske egenskaper hindre videre spredning av bakterier.
 I levomytsytyna, betyr inkorporerer inneholder en aktiv bestanddel så som lakserolje, har utmerkede anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaper. I lys av dette, anvendelse av salver sintomitsinovoy effektiv til bekjempelse av forskjellige typer av infeksjoner som påvirker huden.
 Ifølge instruksjonen på søknaden sintomitsinovoy salve bør påføres umiddelbart hvis huden var inflammatorisk brennpunkter, smerte, rødhet. Indikasjoner for bruk av denne salven er: brannskader, sår, blåmerker, frostskader, byller og andre interne problemer. Det påvirker subkutan inflammasjon, på grunn av sin evne til å passere lett inn i huden. Salve kan også fjerne smerten, noen ganger ledsaget av betennelse. Utflytende sine sår og sår forårsaker mye mindre bekymring på grunn av nærværet i preparatet av novocaine.

 Måten denne salve behandling avhenger av typen betennelse. Hvis du ønsker å bli kvitt kvise enkel, den stiplede sintomitsinovoy sårsalve brukes flere ganger om dagen. Burns salve forsiktig pålegge et tynt lag av ganger om dagen. Å kunne behandle betennelse i kjønnsorganene eller rektum, er denne kremen lagt inn i skjeden og protyhemoroynyh stearinlys. I tillegg ammende mødre salve redder fra små sprekker på brystvortene.
 Flertallet av hudsykdommer bør behandles under medisinsk tilsyn. Til tross for iverksettelse sintomitsinovoy OTC kremer i apotek, utseendet på pussdannelse og betennelse i huden, sørg for å konsultere legen din.
 Som med alle medisiner, har syntomytsynovaya salve noen kontraindikasjoner. Ikke bruk det under svangerskapet, samt høy følsomhet for komponenter salver, hud sopp, eksem, leveren. Salve er strengt forbudt brukt til å behandle betennelse i spedbarn.
 Blant de bivirkningene kan skille liten kribling, hudirritasjon. Noen ganger etter bruk salve allergisk utslett vises. I tillegg tørr hud salve sterkt og litt bleke det. Det er derfor det er bedre å kombinere med nærende krem. I sjeldne tilfeller kan bruk av anti-inflammatorisk salve føre til hevelse anhyonevrotycheskomu.  
Dermatologiske hudsykdomTrist men sant - alt vi ikke er immune mot hudlidelser, og hver dag, motvillig, ofte uvitende, utsetter seg i fare for denne typen angrep. Dermatologiske sykdommer i huden så mye at de viet betydelig gren av medisin. Naturligvis, noen av artiklene ikke nok til å dekke alle sykdommer. Men det er de som oppstår i vårt daglige liv, og er ofte klar over dem verdt minst som er relevant setning - "Aware - bevæpnet! ".
Først av alt, er det nødvendig å si noen ord om de mulige årsakene som kan føre til dermatologiske hudsykdommer. De ble delt inn i to typer - eksterne og interne. Så tilskrives eksterne mekaniske, kjemiske, termiske effekter. I samme kategori faller allergi faktor dyr (parasitter, lopper, flått, veggdyr), patogener (sopp) og effekten av strålingsenergi (diverse omsorg, x-ray eksponering for sol).
Interne karakterisert ved de tegn på kronisk eller smittsomme hudsykdommer, for eksempel, en sykdom i forskjellige organer, spesielt i fordøyelsessystemet. Dette faller også og generelle fordøyelses feil, muligheten for infeksjon med ormer, allergi mot mat, funksjonsfeil kjertler (kjertler, skjoldbruskkjertelen), mangel på vitaminer og andre viktige elementer.
De viktigste symptomene er hudsykdommer er manifestasjoner i huden - kløe, rødhet, utslett og generell svekkelse av helsen. I tilfelle av allergi kan oppleve symptomer som slizlyvist, rennende nese, hevelse i luftveiene.
Eksem
Eksem refererer til listen over de vanligste hudsykdommer. Det kan være av en kronisk sykdom, og ta form av forverring. Eksem er ikke en setning, med riktig behandling kan den styre og begrense dens manifestasjoner. Relaxer igjen, kan det ikke lenger kjøre. I tillegg til standard medisinsk behandling, mange eksperter mener at ikke vondt å ta hensyn til nervesystemet, på grunn av avbrudd som kan ofte manifestere sykdommen.
Ved første tegn på eksem, som er rikelig rødhet og intens kløe, bør du kontakte lege. Hvis det begynner å ta kontroll over sykdommen vil være vanskelig. Noen ganger på grunn av forsømmelse pasientene selv de har å kjempe med sykdommen i årevis, når du kunne ha gjort og månen.
Soppsykdommer
Listen over de mest vanlige hudsykdommer av denne typen er sopp hudsykdommer. Forresten, får risikosonen ikke bare huden, men også hår og negler. Denne sykdommen er manifestert på ulike måter. Noen ganger kan pasienten ikke vet for måneder som dette er. Sopp er i stand til å forekomme i generell nedgang i immunitet. Dens symptomer også variere, men det meste er kløende og endre overflaten av det berørte området. Behandling kan oppnevne en lege. Slik profylakse av soppsykdommer, men som alle sykdommer av epidermis, i utgangspunktet står personlig hygiene. Bare ved å følge de enkle reglene, kan du øke din naturlige barriere mot disse plagene.
Pustular hudsykdommer
Agenter for disse sykdommene er det streptokokker og stafylokokker. Den andre grunnen for deres utvikling kan bli skjørheten i nervesystemet. Det er ikke rart de sier at alle sykdommer i nerver. Så hvis du kommer over denne typen sykdommer i epidermis, ikke rush å lette deres oppgave - ikke bekymre deg, og straks oppsøke en spesialist.
Man må huske at symptomene på pustular hudsykdommer mest farlig, og forsinke besøk til legen er svært upassende. Siden utseendet på systemet koker, blemmer, utslett pustuløs og andre unaturlige forandringer i huden er ikke selvmedisinering, og umiddelbart gå til en hudlege.
Plager i huden forårsaket av parasitter
Vurderer ikke alltid perfekt i forhold til sanitære forholdene i våre liv, hyppig kontakt med den firbente og omsorgssvikt personlig hygiene, listen ovenfor bør legges og sykdom forårsaket av parasitter. Disse inkluderer lus, skabb, lus og så videre.
Heldigvis er behandling av disse sykdommene ganske enkle, men de er veldig ødelegge livet ditt for en stund tvungen karantene og isolasjon. Så mye lettere å følge forebyggende tiltak - hver time for å vaske hendene eller vaske dem hver gang etter kontakt med noe som kan være farlig. Tiltak mot lus så effektiv - bare ikke prytulyaytesya andre passasjerer i bilen og prøve å unngå besøk på tvilsomme offentlige steder.  
Angioødem årsaker, symptomer, førstehjelpAngioødem (også kjent som akutt angionevrotisk ødem eller trofonevrotycheskyy, gigantiske urticaria, anhyootek) - er plutselig dukker opp og hurtig progredierende hevelse av underhudsfett og slimete person. Ofte allergisk skjema. I de fleste tilfeller kan sykdommen rammer unge mennesker, særlig kvinner.
Symptomene på angioødem
I de første minutter etter utbruddet av sykdommen i ulike deler av ansiktet eller slimete offer umiddelbart dannet et tydelig hevelse. Det kan påvirke øyelokk, lepper eller pung til pasienten, hans luftveiene, fordøyelses eller urin organer, og kan utvikle myke slimhinnene i munnhulen - på de tunge, gane og mandlene. Mest forekomst av angioødem på lepper, tunge, kinn, øyelokk og hals (ca 30% av tilfellene) gjennom det myke vevet i disse områdene, i sistnevnte tilfelle et sterkt uttrykk av hevelse kan føre til mekanisk kvelning og i spesielt vanskelige tilfeller - død . Også farlig form som fører til at det skader hjernen og dens membraner, forårsaker ulike nevrologiske lidelser, for eksempel beslag, hjernehinnebetennelse symptomer, kvalme, svimmelhet og oppkast.
Angioødem vanligvis en tett struktur av det høye innhold av proteiner i fluidet inne i den. Ved første larynxødem begynner å sitte ned og tungpustethet stemme, deretter en skarp stakkato hoste og puste hindret. En person med blå og så plutselig blek. Hvis du opplever hevelse i halsen (som en person) bør umiddelbart ringe en ambulanse.
Når hevelse i området av magetarmkanalen kan ha skarp smerte i peritoneum, økt peristaltikk og med symptomer på peritonitt.
Hevelse urogenitale region uttrykt symptomer som ligner på akutte anfall av blærekatarr og noen ganger ganske alvorlig urinretensjon.
Ofte ledsaget av uttrykk for angioødem symptomer på urtikaria - rød utseende prypuhlыh lett avrundede flekker i ødem.
Årsakene til angioødem
Ved allergisk angioødem av de vanligste årsakene til sin forekomst inkluderer allergisk reaksjon på en rekke pasient mat - eksotiske frukter eller grønnsaker, fisk og skalldyr, egg, sjokolade, nøtter eller meieriprodukter. Også vanlige allergener som utløser økt vaskulær permeabilitet og dermed økt hevelse kan bli visse medisiner og pollen av blomstrende planter. Det er også former for angioødem forårsaket av raske endringer i temperatur eller sterkt sollys, noe som ofte fører til ulike former for allergiske reaksjoner.
Grunner nealerhichnoyu skjema angioødem vanligvis ligge i arvelig plan. I dette tilfellet er det svelling på grunn av overskudd eller mangel på redusert aktivitet av C1-inhibitor av komplementsystemet til pasienten, noe som fører til uforutsigbare og dårlig kontrollert reaksjon i blodet, uttrykt som svelling av lemmer og bløtvev. I dette tilfellet, angioødem ofte utløst av faktorer som for eksempel tilstand av ekstrem stress, ulike forgiftninger og infeksjoner. Kilden for nealerhichnoho angioødem kan også være en sykdom i magen og magetarmkanalen, lever eller blod, forskjellige parasittiske og autoimmune sykdommer. I slike tilfeller, hevelse ofte blir kronisk med periodiske tilbakefall.
Førstehjelp og behandling av angioødem
Ved første tegn på å utvikle angioødem må først stoppe all kontakt med pasienten alle mulige allergener og ringe en lege eller gå til sitt eget. I tilfelle av larynxødem eller personen du vil ringe en ambulanse umiddelbart for mulige komplikasjoner true alvorlige konsekvenser i form av kvelning eller hjerneskade.
Hvis mulig, la offeret ta antihistaminer tilgjengelig.
Ved ankomst til sykehuset, leger vil trolig fortsette anti-allergisk behandling, men i enkelte tilfeller der for eksempel, larynxødem, kan trenge en mer effektive tiltak opp til rommet i intensivavdeling.
Forebygging av angioødem
Foreløpig er det ingen medikamenter og måter å forebygge utviklingen av allergiske reaksjoner som angioødem. Vi kan bare anbefaler alle som har en tendens til utseende gjennom bruk av allergi eller kontakt med visse allergener (mat, kosmetikk, kjemiske, fysiske eller atmosfæriske) hvis det er mulig prøve å unngå å kommunisere med dem. Selv de som ikke er opp til et punkt led anfall av allergi i noen form, bør behandles med ekstrem forsiktighet for å spise ukjent mat (frukt eller eksotiske retter med lokale råvarer). I anvendelsen av nye kosmetikk alltid gjøre tester på intern albue - hudreaksjon forteller deg om ikke sette opp denne makeup.  
Яндекс.Метрика