Syntomytsynovыe stearinlys
 Syntomytsynovыe stearinlys er stoffet av lokal og hyppig brukt vaginalt. De er anbefalt hos pasienter med forverring av betennelse og mange forskjellige sykdommer forbundet med den kvinnelige reproduktive system.
 Syntomytsynovыe stearinlys oppnevnt som hjelpe narkotika med andre rusmidler og besittelse av slik eiendom som kampen mot mikrober og betennelse.

 Informasjon om stoffet
 Dette stoffet er et antibakterielt middel som tilhører levomytsetynovoy gruppe. Den har en virkning på gram-positive og gram-negative bakterier som er motstandsdyktige mot legemidler som er en del av aktive stoffer slik som sulfonamider, streptomycin og penicillin.
 Syntomytsynovыe lys kan være foreskrevet av en lege, hvis en kvinne har en kropp funnet bakterier rickettsia eller spirochetes.
 Aktivt sliter med tarm, og purulent infeksjoner menynhokokkovыmy, men deres bruk, vil ikke resultere i nærvær av sure bakterier eller sopp.
 Siden stoffet sliter med purulent og inflammatoriske gynekologiske infeksjoner før du søker må bestå en smøre på bakteriologisk analyse planting i vaginal miljø kvinner. Dette vil vise følsomheten av bakterier (som forårsaker sykdom) og antibiotikumet for å bestemme muligheten for og nødvendigheten av sin stilling.
 Kontraindikasjon
 Som med alle legemidler, syntomytsynovыe lys er kontraindikasjoner for bruk. Grunnen til avvisningen av bruken av dette stoffet kan tjene:
 - Akutt intermitterende porfyri,
 - Tilstedeværelsen av en allergisk reaksjon på en av komponentene;
 - Tilstedeværelsen av nyresvikt;
 - Tilstedeværelsen av leversvikt;
 - Tilstedeværelsen av soppsykdommer;
 - Den unge alder av pasienten, ikke har nådd puberteten.
 Siden stoffet er maktesløse mot soppsykdommer og samme effekt på bakterier som er til fordel eller skade på kroppen, er det på grunn av hva den består av antibiotika kan utløse bivirkninger - allergiske reaksjoner og fremveksten av trost (kandyoz).
 Derfor, etter medisinsk behandling er nødvendig for å beskytte kroppen mot fremveksten av dysbiosis og gjenopprette normal vaginal mikroflora.
 Instruksjoner for bruk
 Vanligvis syntomytsynovыe stearinlys oppnevnt kurs med en varighet på 7 til 10 dagers behandling effektiviteten bestemmes etter fem dager. I dag å legge inn ett stearinlys (ved sengetid), mens du tar liggende stilling. Men avhengig av sykdom, legen kan bruke en dag til fire lys.
 Syntomytsynovыe stearinlys oppnevnes ikke bare i å identifisere og tservytsytov vaginitt, er det også brukt for å forhindre forekomsten av betennelse og septik infeksjoner før gynekologiske operasjoner, for eksempel hysterography, abort, diathermocoagulation livmorhalsen, samt før og etter installasjon av ektopisk spiral.
 Også, kan legen forskrive lys med blærekatarr i ett stykke før sengetid, som de hjelper bli kvitt infeksjonen, som kan komme inn i blæren eller tarmen av de ytre kjønnsorganene.
 På grunn av anti-inflammatorisk funksjoner syntomytsynovыe lys kan brukes til å behandle hemorroider og redusere smertefulle opplevelser, med stearinlys må angi rektalt.  
Homøopatiske midler på overgangsalder
 Det antas at menopause som en kompleks naturlige fenomener kvinnekroppen for behandling ikke trenger. Er det sant?
 Hvilken alder nedgang gradvis og stoppe seksuell funksjon i kvinnekroppen - en naturlig prosess som skjer før eller senere føre til konflikter. Men for mange kvinner, er denne overgangen forbundet med en signifikant forringelse i kvaliteten av livet. For ikke å nevne den økte risikoen for opportunistiske sykdommer i reproduktive systemet - fra polycystisk eggstokkreft - overgangsalder er ledsaget av et sett med ganske alvorlige symptomene forverres den generelle tilstanden til kvinnen og føre en "bukett" så ubehagelige opplevelser uten å eliminere deres liv blir svært ubehagelig.
 Hva er disse symptomene?
 De kan deles inn i grupper.
 1. forårsaket av sirkulasjonsforstyrrelser: hetetokter, svetting, økt press (med risiko for åreforkalkning), hodepine og hjertebank. Parallelt, kan det være problemer med skjoldbruskkjertelen.
 2. manifestert i urogenitale område, tynning slimhinnene i kjønnsorganer og tilstøtende deler av urinveiene, tap av elastisitet av vev fra der det er tørr, kløende, vannaktig utflod, noen ganger blodig, og selv med disse kraftige blødninger . Hyppig vannlating, inkontinens og økt fare for infeksjon og betennelse - også en vanlig indikator for denne perioden.
 3. På hud og bløtvev og er veiing en rekke endringer. Melkekjertlene atrofi, ledsaget av økt følsomhet for brystkreft og noen ganger det fører til hevelse, huden blir mindre elastisk, tørr, rynker dannes. Tendens til signifikant vektøkning, med dannelse av cellulitter. Kan "vederlagsfritt" vises kløe, prikking, svie eller, chill.
 4. De pågående endringer i skjelettet: begynner plaging ryggsmerter, muskel. Etter en "utvasking" av kalsium fra skjelettet er det tegn på osteoporose (benskjørhet), ledd mister sin tidligere mobilitet.
 5. Nevrologiske problemer er spesielt mye: det er plutselige anfall av angst, tretthet og irritabilitet, og hukommelsesproblemer, og humørsvingninger, tendens til depresjon, og alvorlige søvnforstyrrelser.
 6. Seksuelle lidelser i denne fasen også forekomme: smerter under samleie, orgasme problemer, en markant nedgang i sexlysten.
 Hele komplekset av symptomene kan være svært vellykket fjernet en metode som mange karakteriserer som en måte å "Brann med Brann Punch Out". Det er - for å behandle sykdom som seg selv betyr. Implementere denne tilnærmingen homøopatiske midler i overgangsalderen - en rekke verktøy, noen leger tildelt alternativ medisin, andre - i en rekke av urtemedisin. Vanligvis blir disse stoffene fremstilt i form av nøtter, oppløselig i vann.
 Umiddelbart det må bemerkes: behandling av et sett med narkotika bør utnevne en erfaren homeopat. Selv uakseptabelt. Denne legen er ikke lett å finne, og er nødvendig for hver pasient han vil anbefale et kurs først etter grundig bekjentskap med historien om sykdommen. Enten det er et personlig møte (ideelt) eller individuelle konsultasjoner vil finne sted i online-modus for å løse kvinnen selv. Det viktigste - husk at uavhengige forsøk på å "føle" og oppleve de enkelte homøopatiske midler kan føre til helseproblemer. Siden symptomene på overgangsalder hos kvinner opptrer enkeltvis, deretter behandling kan trenge ganske forskjellige, med ulik varighet av medisiner.
 Homeopatisk behandling for heterogene tilnærminger. Det homeopati, utført i klassisk form - med detaljerte råd, avklaring av sykdommen, respons til hver annen manifestasjon av henne i løpet av årene. Det er ikke tilgjengelig for alle. Homeopati på en "lignende symptomer og blir behandlet som" er noe annerledes. I dette tilfellet innebærer homeopati under klimaks et element samomedykatsyy utøves ennå under streng medisinsk overvåkning, spesielt hvis slike midler, på grunn av alvorlig sykdom, er ikke nok.
 Homøopatiske medisiner som brukes i behandling av overgangsalder
Homøopatiske midler på overgangsalder
 1. søvnløshet, depresjon, hodepine. Nux vomika (chylybuh eller oppkast mutter) i dette tilfellet er ofte ganske effektiv i behandling.
 2. Psykiske lidelser, blødninger, ledsaget av tidevann panikk, angst, frykt for døden, hjertebank. I en slik vanskelig sett av attributter utpeke akonytum. Symptomene raskt fjernet, narkotikabruk lang - en eller to ganger.
 3. Kvinner er fullblods, med en uttalt flush med jevne mellomrom gjennomgå plutselig følelse av varme, tyngde i hodet, forårsaket av plutselige blodtilførselen til hjernen fartøy, god hjelp opprette en Beladonna.
 4. Hetetokter, tørrhet og kløe i skjeden, tendensen til å danne svulster av osteoporose - et sett av symptomer som kan redusere эstrovel.
 Vellykket behandling av overgangsalder homeopati er utført av en rekke medikamenter som vi tildele feminal, klimadinon og Remens. De er produsert utenfor Russland og CIS, men vanligvis er til stede i innenlandske apotek og lett tilgjengelig.
 Liste over homøopatiske midler kan bli sterkt utvidet - minst et dusin narkotika. De fleste av dem er effektive uten å forårsake bivirkninger og allergier. Men du bør rådføre seg med eksperter i hvert enkelt tilfelle. Hvis du tar medisiner klokt og behandlingsprosess for å kontinuerlig overvåke ditt liv i overgangsalder virkelig vil være en størrelsesorden mer behagelig og hyggelig.  
Slim i avføringen hos voksne
 Tarmproblemer hos voksne har blitt nesten epidemi - de nylig sirkulert. Vante alltid betraktet seg selv som friske mennesker plutselig viser tegn til sykdom i fordøyelsessystemet. Ett av symptomene på de trofaste farlige interne endringer - slim i avføringen hos voksne.
 Hva som utløser slike brudd i kroppen?
 Den vanligste - forkjølelse. Rennende nese, endrer nasal staten resultater i slimete sekret som strømmer inn i spiserøret, der direkterute - tarmen.
 Bruken av uvanlig og kan forårsake allergier (melkesyre, slik som frukt og grønnsaker eller frisk).
 Vi presenterer tarmen infeksjoner (vanligvis bakteriell). Akutt mucilaginized kan tyde på infeksjon med dysenteri.
 Intestinal dysbiosis, som kan være en årsak til sykdommen nylig, spesielt hvis det måtte bli behandlet med antibiotika. Antibiotika dreper sykdomsfremkallende organismer og nyttig på samme tid ødelegge tarmfloraen, uten noe opprørt fordøyelsesprosessen. Dette er en vanskelig diagnose og behandling av det er vanskelig.
 Tilstedeværelsen av hemoroider eller endetarms polypper - en annen faktor som fører til at slimdannelse. Gelé-lignende striper av farge, ikke blande med fecal masse kan la på toalettpapir spesifikke slimete sti.
 Divertikulitt, cystisk fibrose, tilhører cøliaki til de mest alvorlige former for sykdommer der avføring med slim i voksen er en lang kjede av symptomer som tyder på alvorlig fordøyelsesbesvær.
 Ledsagende symptomer
 Slyzystost utflod ofte - er ikke den eneste indikator på svakhet i kroppen. For å komplisere bildet effekter inkluderer smerter i nedre del av magen, kvalme, oppkast og diaré, som noen ganger tar lang, utmattende skjema. I slike tilfeller bør tilgang til en lege ikke utsettes. Men legene kan ikke alltid umiddelbart etablere den eksakte årsaken til lidelsen - for diagnostiske tester som trengs i en mikrobiologisk undersøkelse av avføring (inkludert seeding metode).
 Andre ledsagende symptomer som er beskrevet som like viktig å skape et helhetlig bilde av pasientens tilstand endringer. Hyppigheten av vannlating, hyppighet av avføring, tegnet av utslipp (farge, lukt, tekstur, tilstedeværelse av blod, biter ikke perevaryvsheysya tilgjengelighet av mat i avføring) - alle komponenter som gir betydelig hjelpemiddel i diagnostisering.
 Symptomer på en annen type - forstoppelse, kløe i anus, fecal flekker rød - ofte foreslår forutsetningen om tilstedeværelsen av polypper, hemorroider, magesår, ulcerøs kolitt og andre alvorlige skader på indre organer. Blant perechyslyavshehosya, tarmsykdommer otyahoschayutsya ofte oppblåsthet, kramper, økt gass, svimmelhet og en følelse av ekstrem svakhet.
 Hvorfor er det en slik slim hyperproduction?
 Tarmen forsvare seg mot skadelige stoffer på samme måte forsøker å hindre dem inn i kroppen. Slim begrenser tarmveggen sug eller innhold.
 Produsere slim, prøver kroppen for å forhindre skade skadede seksjoner membran av rektum.
 De fleste av slim hjelper kvitte seg med giftstoffer fra fordøyelsessystemet.
 Hvordan å behandle avføring med slim hos voksne?
 Den mest effektive metoden for å fjerne symptomene som er beskrevet her - utnevnelse av en spesiell diett, der en rekke matvarer som mest sannsynlig utløse allergi og forverre pasientens tilstand, avledet fra menneskets diett for en stund. Etter å bestemme hvilken type laboratorium provosert sykdom narkotika produkt eller pålagt et fullstendig forbud mot dette allergenet. Drikking er generelt anbefalt rikelig - for å gjenopprette tapt fuktighet.
 Fra folk rettsmidler relativt harmløse og kan betraktes som en effektiv bruk av erter sort pepper for å fjerne giftstoffer fra kroppen. En blanding av pepperrot og sitronsaft hjelper også å fjerne slim.
 Narkotika samme stoffene kan være en lege - etter å ha stilt de nøyaktige årsakene til sykdommen. Full behandlingsregime har vært den eksklusive kompetansen til leger. Ikke prøv å behandle seg selv, kan resultatet bli uforutsigbart.  
Яндекс.Метрика