Tabletter for å stoppe amming
 Ansvarsfraskrivelse amming er nødvendig når det gjelder helsen til mor. Han må ledsages av opphør av amming, som melk stagnasjon fører til betennelse i bryst (mastitt). Konsekvensene av denne sykdommen er så uforutsigbar og så lang behandling som tvang opphør av amming er noen ganger berettiget og eneste riktige handling.
 Hva ville stoppe amming bruke medisiner som hemmer hormonet prolaktin. Han sikrer produksjon av morsmelk når produsert i hypofysen. Dermed tabletter for å stoppe amming krenke hormon, som fører til utilstrekkelig sekresjon.
 Psykiske problemer hos barn og mor er det faktum av avvenning. Vær oppmerksom på at etter den første tabletten fôring er stoppet pumping, men gjøre så mye bryst strømmet spesielt etter den første pillen. Dette skjer vanligvis en gang, og etter den andre medikamentfylle brystet oppstår. Dersom avvisning av Wegeners granulomatose forårsaket av naturlig, at det er på tide å flytte barnet til normal diett, leger anbefaler å ta piller til brystet mor hadde ingen melkerester.
 Naturlig opphøre melkeproduksjonen skjer vanligvis før to år med barnet. Men hvis dette ikke er observert, piller amming hjelp effektivt og raskt fullføre prosessen med avvenning babyen fra brystet. Forsiktighet må gis medisiner og ikke mer enn anbefalt dose overdrevet. Handlinger av legemidler basert på samme algoritme som de er om de samme forårsake bivirkninger. Selvfølgelig har de ikke nødvendigvis forekomme i alle kvinner, men i de fleste forårsaker de en reduksjon i trykk og kvalme. Som et resultat av følgende symptomer kan oppstå: tretthet, utmattelse, svimmelhet.
 Tablet kort varighet (2-3 dager), men bør overvåkes og tilstanden i endokrine systemet. Medisinen kan føre til hormonelle nivåer, og hvis dette skjer, er det bedre å bruke den på å korrigere veldig tidlig stadium.
 Dostyneks å stoppe amming
 Kortest tid tar forskjellige medisiner Dostyneks som drikker i løpet av to dager. I konstant suspensjon amming foreskrevet i de første dagene etter fødselen for å hindre postpartum amming. Produktet er produsert i tablettform av den aktive ingrediensen kabergolin til 05 mg. Den virker selektivt på prolaktin er ikke undertrykke andre hypofysehormonene. Handling medisiner varer i 20 dager hvis den brukes i barselperioden. Det er dette stoffet har et minimum antall bivirkninger, hvis du følger betingelsene i hans innrømmelse.
 Bromkamfora å stoppe amming
 Dette produktet viser en beroligende, beroligende effekt. Det øker under salt-fri diett, og det bør du vurdere å ta ham til å slutte postpartum amming. Andre bivirkninger er manifestert ved symptomer: feber, oppkast, kramper, diaré, irritabilitet.
 Bromkamforu produsert i to former: pulver og piller. Stoffet, blant annet normaliserer hjerte og nattesøvn. Kjennetegn eide piller mot amming, kan riktig og nesten umerkelig holde avvenning babyen fra brystet. Ofte barnet slutter å spørre seg selv i brystet, og deretter melk utstøting stopper seg selv. Det er også grunner tvunget avvenning, for eksempel, gikk min mor til studenten økt. Tilstand av ubehag er ofte sterke smerter på grunn av endringer akkumulert i morsmelk.
 Tips tradisjonell medisin
 Stoppe amming kan bli styrket med urter, som de fullt ut kan erstatte de syntetiske piller. Den diuretiske effekt som de produserer, hjelper til å eliminere væske fra kroppen, og reduserer dannelsen av melk. Disse egenskapene er følgende urter: kjerringrokk, sintere, salvie, basilikum, bearberry.
 Urter er mild effekt på kroppen, varer suspensjon amming lenger fordi de drikker store deler. I dag å drikke 4-6 kopper brygget urter. Ofte brukes de ikke som et alternativ, men som et supplement til livsviktige medisiner.  
Salvie å stoppe amming
 Involusjon (suspensjon) amming oppstår vanligvis hos kvinner naturlig, og det er ikke nødvendig å søke ekstra stimulerende medikamenter. Men den unge moren kan være mange andre grunner til at hun ikke er matet spedbarn fôring muligheter (for eksempel, går hun å arbeide og fortsette ammingen hindrer den i full drift). Hva hvis melken kommer hver dag? Hvordan du kan redusere og minimere amming? Hvordan gjøre det raskt og uten komplikasjoner for kroppen?

 Hvorfor salvie?
 Melkekjertler ikke slutte å fungere når kroppen tar tid å bygge opp igjen. I klassisk medisin er ingen eksakt oversikt over legemidler for amming redusert til et minimum på flere dager, som hver enkelt kvinne har bryst struktur.
 Leger anbefaler mulige måter å redusere mengden av hormonet prolaktin, som er produsert gjennom melken til null. Amming gradvis redusert, men følelsen av fylde i brystet vil følge den unge moren i lang tid.
 En av de "bestemor" metoder er å dra brystet, noe som medfører en rekke negative konsekvenser, alt fra dårlig sirkulasjon og blokkering av melkekanalene som slutter. Denne metoden for å kvitte seg med amming nervøs for kvinners helse. Og ikke begrense deg til å spise og drikke, å huske at brystkreft er 80% består av fettvev uten nok væske i brystet kan dannes laktostazы.
 Det er lagt merke til at suppen salvie har gunstige effekter på amming involusjon, som han sa, og viktigst, gradvis reduserer mengden av hormonet prolaktin i blodet, og kvinnen bruker ikke med noen ekstra narkotika.
 Hvordan lage salvie å stoppe amming?
 I folkemedisinen salvie - en kilde av fyto-østrogen-hormonet som er identisk med den produsert av den menneskelige kropp. Til redusert prolaktin, må du undertrykke den naturlige måten, og gjør det med sine salvie store mengder naturlige hormoner. Enhver type urt salvie (spansk, muskat, etc.) ikke bare hjelper på amming involusjon, men vil desinfiseringsmiddel effekt på hele kroppen.
 Apoteket kan du kjøpe poser med gress eller salvie i løs form.
 For å forberede et avkok av salvie, ingen trenger spesielle medisinske ferdigheter. Ganske riktig brygge infusjon: en kopp kokende vann bare en teskje salvie, som lukket i en termos for en time. Neste, avløp og dele inn i fire like store glassteknikker. Før måltider (15-20 minutter) i løpet av dagen bør du drikke del av kjøttkraft.
 Sage kan koke over svak varme i 10 minutter. Pakket te brygget i et glass med væske og drikke frisk hver gang.
 Husk at fytoøstrogener i store mengder inn i kroppen, vil hemme produksjonen av naturlige hormoner fordi salvia ikke er anbefalt å ta mer enn en måned. Å forbedre effekten og raskere avslutning av amming salvie olje brukes lokalt, noe som bidrar til å redusere smerter og betennelse i den oppreiste brystene til et minimum.
 Sage - et folk rette som virker på en kvinnes kropp forsiktig og jevnt, trenger du ikke legge merke til at melkeproduksjonen vil gradvis og, viktigst, smertefri nedgang.
 Dette folkemedisin er en kontraindikasjon for de med inflammatoriske prosesser som skjer i nyrene, og akutt nefritt og epilepsi avkok av salvie kontraindisert.  
Hva Botox eller Dysport bedreHver representant kvinnelig søker så mye som mulig for å holde ungdom og skjønnhet. Men huden gradvis forsvinner, det er rynker rundt øynene dannet "kråketær". Hvordan bli kvitt disse problemene alder uten å ty til kirurgi og bevare naturlig ansiktsuttrykk?
Moderne medisin tilbyr kvinner å rette utseende to innovative narkotika, Botox og Dysport. Det første stoffet produsert av det franske selskapet Beaufour Ipsen Pharma, og den andre - kjente amerikanske selskapet Allergan. Mange kvinner som har bestemt seg for å fjerne rynker injeksjoner ikke vet hvilket medikament er bedre å velge denne prosedyren Botox eller Dysport?
Botox og Dysport Bruk
Disse stoffene er brukt i estetisk medisin for følgende:
Glatting rynker rundt øynene og i nesen og pannen;
Øyenbryn form korreksjon og hjørnene av munnen hans;
Fjerning av hyperhidrose på føttene, i armhulen og palmer.

Videre ytterligere medikamenter som brukes til å redusere overdreven aktivitet av masticatory muskler, bedre hud og korreksjon av vertikale striper på halsen.
Prosedyren for administrasjon av narkotika og Dysport, Botox
Disse stoffene er injisert med en tynn nål bare ansiktsmusklene som er under påvirkning av botulinum toxin slappe av. Som et resultat, er rynker og folder glattes. Denne kosmetiske inngrepet varer bare noen få minutter. Narkotika aktivitet vedvarer i 4-8 måneder. Det er viktig at Dysport, Botox lokalt påvirke ansiktsmusklene, uten å krenke deres blodet og provosere atrofi.
For korrigerende tiltak bør bare gjelde medisinske fasiliteter, hvor utdannede spesialister som kan arbeide med disse legemidlene.
Hvordan Botox Dysport er forskjellig fra
Disse stoffene har identiske korrigerende sammensetning og omfatter den aktive bestanddel botulinum toksin, som har en avslappende effekt på musklene. For å finne ut hvilke stoff å velge den optimale injeksjon -Botox eller Dysport, for å sammenligne deres egenskaper:
Produsenten av legemiddelet. Begge stoffene er laget av anerkjente selskaper som har vunnet en høy grad av tillit blant forbrukerne. Derfor er det umulig å fastslå om dette element som medikamentet er bedre.
Erfaring i bruk av stoffet. Botox har blitt viktig i medisin siden 1981. Dysport injeksjon er mye brukt bare siden 1990.
Preparater. Botox og Dysport er forskjellige botulinum toxin konsentrasjon. En enhet tilsvarer tre enheter av Botox Dysport. Derfor, for å oppnå det ønskede resultat doserings Dysport bør være nesten tre ganger mer Botox.
Evne til diffusjon. Basert på produsenten, er Dysport preget av en høy kapasitet for diffusjon enn Botox. Således er graden av diffusjon Botox 19% og Dysport - 29%. Denne figuren viser at injeksjon av Dysport trenge ikke bare de nødvendige ansiktsansiktsmusklene, men ved siden av dem. Som et resultat, vil effekten av injeksjon være mer naturlig. Eksperter anbefaler å bruke Dysport for behandling av hyperhidrose og utføre injeksjoner i pannen. Stoffet er bedre å bruke Botox for å korrigere øyenbryn og området rundt øynene.
Frekvensen av opptreden av effekten av injeksjon. Eksperter mener at effekten av behandlinger med Dysport observert snarere enn bruk av Botox. Dette synet er ikke objektiv, som kun basert på observasjoner av eksperter. Vurderer dette faktum, kan Dysport brukes i en nødsituasjon til raskt å få ønsket resultat. For eksempel, for en viktig hendelse eller offentlig begivenhet. Imidlertid er den maksimale fordel fra virkningene av begge stoffene oppnådd i 14 dager etter injeksjon.
Kontraindikasjoner for bruk. Disse stoffene er preget av de samme kontraindikasjoner: graviditet, amming, brudd på nevromuskulær transmisjon, suppurative betennelse, hemofili og forverring av noen kronisk sykdom.
Antigenevne narkotika. Fremstillingen var nevrotoksiner Botox er sammenlignet med medikamentet "Dysport. I denne forbindelse tillater legemet ikke fremkalle aktiv antistoffproduksjon og effekten av behandling for en lengre periode. Legg merke til at botulinumtoksin nøytraliseringen skjer bare når organismen mer enn 200 enheter av stoffet . For å glatte ansikts rynker nok doser av 20-60.
Bivirkninger. Kliniske studier har vist at disse stoffene er de samme typiske bivirkninger: hodepine, hudreaksjoner til injeksjon, hovne øyelokk, øvre luftveisinfeksjon.
Sikkerhet. Når det administreres intramuskulært Botox eller Dysport forgiftning kan ikke oppnås på grunn av konsentrasjonen av giftstoffer i disse preparater, er minimal. Nervegifter er bare muskler som var.
Kostnaden for narkotika. Pris Dysport er litt lavere enn Botox. Dermed var den gjennomsnittlige kostnaden av prosedyren - ca 36 hryvnia per enhet og Botox - ca 90 hryvnia per enhet.

Dermed den store forskjellen mellom Botox og Dysport forberedelsene der. Moderne klinikker tilbyr til kundene er villige til å korrigere det over to ytre stoffet. Men bare en lege basert på en omfattende studie av kroppen, kan de individuelle egenskapene til pasienten og deres forventninger fra prosedyren anbefale å velge injiserbare Botox eller Dysport.  
Яндекс.Метрика