Nå er mange kvinner er ikke klar over hva som er mulig i gynekologi behandling med "honning" tamponger. Selvfølgelig, mot novovynaydenyh narkotika utelukkende til kvinner, er vulgære metoder glemt og mister sin etterspørsel. Men noen ganger improvisert effektivitet er sterkere enn profesjonell.

Tamponger med honning


 Tamponger med honning? Foreløpig høres det sprøtt og forårsaker forbløffelse av moderne kvinner. Ja, honning og honning skylling tamponger ble glemt kvinnelige behandlingsmetoder. Dette er delvis bortkastet. Fordi honning - en helt naturlig produkt, som omfatter en rekke biologisk aktive stoffer, verdifulle vitaminer og mineraler som er nyttige (folsyre og karoten, glukose). Til tross for at honning - et produkt laget av det meste improvisert og populær måte å ta vare på seg selv, er det mulig og dens anvendelse innen kvinne gynekologi.
 Honning er ikke irritere slimhinnene i bekken organer. Effekten av sin innflytelse forblir i lang tid. Mange kvinners sykdommer kan kureres vanlig honning. Kvalifiserte leger anbefaler å bruke hvit honning (bare med kalk tømmer, ikke byen) temyanovыy, mynte og melisovyy. Eksterne behandling honning vattpinner kan kombineres med interne. Det vil si bruke den i mat i små porsjoner eller lagt til te. MEN! At hvis noen anvendelse eller bruk av honning forårsaker en allergisk reaksjon (hevelse av kroppen, utslett, diverse utvalg, kvalme, svimmelhet), er mottak av honning forbudt, særlig med gynekologiske midler.
Tamponger med honning


 Når brukte tamponger med honning

 Honning brukes hovedsakelig i inflammatoriske sykdommer i livmor. I den oppfatning av noen kvinner selv honning hjelper vinne infertilitet og fruktbarhet.
 Hva er omfanget av indikasjoner for bruk tamponger med honning?

 inflammatoriske sykdommer i livmor (rør, vedheng, cyste);

 cervical erosjon;

 klimatiske forstyrrelser;

 trost (candida);

 under svangerskapet;

 metritis, parametrit, Trichomonas vaginitis, adnexitis.

 Bruke tamponger med honning - en god og enkel måte å behandle kvinners sykdommer. Noen ganger honning skylling Legen kan foreskrive kompleks sammen med å ta andre legemidler (for eksempel honning løsning 30% løsning for vanning). Naturlig honning er ren pcheloprodukt kommer til unnsetning som mange kvinnelige delikate situasjoner. I den oppfatning av noen heldige honning faktisk kurere cervical erosjon etter fødselen (kan brukes i kombinasjon med andre legemidler te, for eksempel kamille og aloe). Cervical erosjon i den aktuelle svangerskapet er også en av grunnene til bruken.
 Vaginal og cervical utflod (vises på cervix) kan også fjernes med tamponger med honning (20-25 g. Av honning bør smøre tampong og plassere den dypt inn i skjeden). Løpet av behandlingen er 10-15 prosedyrer.
 Tamponger med honning hjelp til å takle infertilitet. Kanskje det høres høyt, men i den oppfatning av noen heldige slike tamponger hjulpet dem unnfange etterlengtede baby. Vi kan anta at honning har en livmor vedheng inflammatorisk foci (eggstokkene), og dette er årsaken til infertilitet.
Tamponger med honning


 Fordelene med honning tamponger

 Tamponger med honning i gynekologi - temmelig ukonvensjonelle måte å bli kvitt kvinnespørsmål. De effektivt eliminere opprinnelsen til betennelse, rense mikroflora interne reproduktive organer av kvinner. Du kan ikke si at tamponger med honning like nyttige og passer for alle. Resultatet er alltid svært individuell behandling. Og hvis en kvinne nærmer tamponger med honning som behandling og forebygging, for annen bruk kan være helt ineffektiv.
 Kontraindisert bruke tamponger med honning i ekstreme tilfeller, individuell følsomhet for det, intoleranse eller allergi. Samråd med gynekolog - det er derfor du trenger å kontakte først, hvis du har noe problem på kvinnenes front. Ikke sjekk fordelene med honning tamponger selv.
 I den oppfatning av noen kvinner, tamponger og honning kan forårsake dysbiosis skjeden (noen brutt hans miljø, det er tørt). Det er hensiktsmessig å merke seg at et slikt vitenskapelig begrunnelse for bruk av honning i gynekologi ikke, det er fremdeles representant for tradisjonell medisin.
Tamponger med honning


 Hvordan tamponger med honning

 For å forberede et kurs i behandling med honning tamponger, må du vite hvordan du gjør. Nødvendig:

 emballasje og krukke med honning tamponger (flytende, men ikke zakrystalizovanoho!)

 sterilt gasbind eller en bandasje;

 sprøyte eller klyster.

 Tampong med honning kan gjøres på to måter.
 Først må du rotere pinnen med steril bandasje og fukte med honning løsning (andel: 1 del honning til to deler vann, tilsett noen dråper aloe). Dette pinne for å gå inn dypt inn i skjeden om natten (over 12 timer), pakke om morgenen. Før du begynner å rense skjeden er nødvendig (f.eks brus eller kamille douche). Løpet av behandlingen: 10-14 dager (ikke lenger enn to uker).
 Den andre måten å gjøre en tampong, smøre den med 1 ts honning (ca 25 g.), gå inn i skjeden i 3-4 timer (lenger anbefales ikke!). Den terapeutiske selvfølgelig også holdes i minst to uker. 5-6 dager kan føle lettelse fra betennelser og smertefulle opplevelser (ved bruk av utvalg kan vises brun).
 Bruk av tamponger med honning bør ledsages av andre hjelpemidler. For eksempel, alternerende honning pakker sammen med vaginal smøring -noyu 15% propolis skjær.  
 I en frisk person i absolutt stillhet kan synes å surfe støy, plystring eller noen ringer. Det er et begrep som "fantastisk stillhet". Dette bør betale oppmerksomhet.

Årsaker til tinnitus


 Hvorfor oppsto tinnitus?

 I det indre øret er hørbar celler, ved hjelp av hår konvertere lyd vibrasjoner på visse signaler. De i sin tur komme inn i hjernen vår. Hvis all orden, hår variere sammen med lyden. Hvis det ikke skade eller irritasjon, er irritasjonen kaotiske hår. Elektriske signaler blir blandet for å danne tinnitus.
 Tinnitus, buzz, kaller eksperter - de kalte otolaryngologists tynnytus. Hjernen vår kan også spille en viktig rolle i manifestasjon av fenomenet (tinnitus). I normal drift, er hjernen vår luket ut uønskede lyder og lyder, klokken tikker støy i gata. Hvis filteret ikke virker, gjør støy i ørene. Noen ganger, selve systemet neznachymuyu gir oss informasjon, og vi hører det.
 Noen mennesker har en lignende fenomen er observert i stillhet, spesielt like før sengetid. Hvis disse lyder vises sammen med noen flere symptomer (hodepine, smerter øverst i ryggraden), bør snarest undersøkes av en spesialist. De er pålagt å gjøre en nøyaktig diagnose og behandling. Ellers kan du disse lydene vil bringe mye ulempe. Under testen kan være sykdom, som du ikke visste eller ikke betale oppmerksomhet. Og de bør behandles.
Årsaker til tinnitus


 Diagnostisering tinnitus

 Vanskelig å diagnostisere fordi legen styres bare ved å beskrive symptomer med dine ord. Dette kan verifiseres bare ved hjelp av spesialutstyr. Dag i arsenal av medisinske institusjoner har utstyr for å oppdage høre respons til visse stimuli.
 For å finne ut hva årsaken til tynnytusa, da støy og tinnitus. I tillegg kan du gjenkjenne symptomer, gjennomføre en undersøkelse og hvilke medisiner du drikker nå. Hvis du har en hodepine, foran øynene på fluer, knuser hjertet og dermed støy i ørene, ta hensyn til blodtrykket. Det vil stige. Hvis du har høyt blodtrykk eller hvis du er overvektig, så er du i en hypertensiv krise.
 Når du tar visse medisiner (furosemid, streptomycin, gentamicin og enkelte antibiotika), kan pasienten oppleve tinnitus. Så, ett av disse stoffene påvirke orgel av hørsel - ototoksisitet. Hvis dette skjer i utgangspunktet når du tar medisiner, informere legen din umiddelbart. Han blir nødt til å endre medisineringen.
 Hvis du observert svimmelhet, "gåsehud" i bevegelse og stivhet i leddene verke, ledsaget av støy i ørene - en ekkel symptomer på sykdommen - multippel sklerose. Legen bør utnevne undersøkelse og nøyaktig diagnose.
Årsaker til tinnitus


 Hvem kan lide tynnytusom?

 Ifølge medisinske statistikk om lag 20% ​​av verdens befolkning har denne ekle plager. Vanligvis begynner tinnitus skal vises i mennesker 40 år og eldre. Tinnitus kan forekomme hos personer med normal hørsel. Når tinnitus blir din sykdom? Tinnitus kan bli kortvarig på grunn av de skarpe og høye lyder i stillhet. Dette er naturlig og bør ikke ta hensyn til det.
 10% av personene kan oppleve tinnitus for en lengre tidsperiode. Gradvis blir det et problem og en smerte, verkende hodepine, og nådde til stress. Det insomnia, er det en konstant smerte i templene eller på baksiden. Problemet kan føre til uførhet.
 Snakker av kronisk støy i ørene, skiller den seg vesentlig fra subjektive støy. Denne støyen kan vare i 4-6 måneder. Det bør være alvorlig om dette problemet på et tidlig stadium. Legen må gjøre en nøyaktig diagnose og behandling. Ellers er du i sykehusinnleggelse.
 Eksamen kan være en hel haug av årsaker til tinnitus:

 Du kan svovelsyre kork, som er fjernet og støy i sjakk bare forsvinne; - Zastudylysya deg, og du zabolilo øret (otitis), ledsaget av smerter og støy i ørene;

 du lider av osteochondrose og gjennomgikk nakkeskade. I den cervikale blodsirkulasjonen, og det er trykket på øret nerve. Det er lyder og lyder, fra der du skal hjelpe bli kvitt spesialist (nevrolog);

 under en konsert eller en skarp, høy lyd, du akustisk traume. Det bør bo i et stille og rolig atmosfære og vente vil tinnitus;

 hvis du hoppe blodtrykk og kan være barotraume. Denne sykdommen kan dukke opp på dykkere, fallskjermtropper i eller passasjerer under luftehull;

 hvis du har høyt blodtrykk, er tinnitus gitt til deg. I tillegg vil du oppleve en generell sykdomsfølelse, kortpustethet, smerter i hjertet;

 en annen grunn kan være noen stoffer. Hvis du, når du mottar potente legemidler har opplevd tinnitus, svimmelhet og smerter, umiddelbart slutte å ta narkotika. Ellers er du i fullstendig tap av hørsel;

 ulike typer svulster, som du er uvitende. Hvis du har noen symptomer, ledsaget av støy i ørene, bør ta et bilde og umiddelbart ta affære.

 Ikke i noe tilfelle bør ikke selvmedisinering. Hvis du har noen symptomer, utseendet på vanlig støy og eksterne lyder i ørene, bør du umiddelbart gå til legen og gjennomgå en full inspeksjon. Ikke behandle din helse lett.
Årsaker til tinnitus


 Våre anbefalinger

 Mest behagelig å lytte til rolig musikk, gå ut av byen og lytte til naturen. Vannet ikke forårsaker ubehag.
 Hvis du har noen ubehagelige lyder i ørene kontakte terapeuten. Noen ganger, kan hardt arbeid og stress forårsake tynnytusa. Søvnløshet kan også forårsake tynnytusa. Gå gjennom flere sesjoner av psykoterapi. Du kan fjerne stress staten og normalisere søvn.
 Unngå ulike typer vibrasjoner, plutselige høye lyder. Ikke delta i enkelte idretter (fallskjermhopping, dykking, prøver ikke å fly på et fly). Hvis arbeidet ditt innebærer støy, ta en ferie. Gi kroppen en pause. Gå til naturen, til landet.
 Ikke ta medisiner som kan påvirke det vestibulære systemet og forårsake betennelse i indre øret eller mellomøret. Du kan være hørselstap og konstant hodepine. Komplett undersøkelse av øvre luftveier og munnhule. Nødvendig sanitær. Det vil spare deg fra rus.
 Ta hensyn til din meny. Redusere saltinntaket til å ikke forstyrre sirkulasjonen. Ikke drikk sterk te og kaffe. Ingen alkoholholdige drikkevarer. Du bør tenke på riktig modus for arbeid, søvn, hvile og ernæring. Flere er på lufta og gi opp røyking.
Яндекс.Метрика