Tannbleking folk rettsmidler
 Alle ønsker å holde tennene sunn og vakker. Men feil hygiene og vekslende varm-kald slutt fører til dannelsen av plakk. Et besøk til tannlegen kan være av hvilken som helst grunn til å forårsake problemer. Man tvinges til å slå til metoder for tradisjonell medisin.

 Tannbleking folk rettsmidler mest harmløse - aktivert karbon - først å rengjøre tennene lim, deretter strø på hakkede carbon børste og gni tennene;

 lagt til tannkrem eller natron å børste vmochuyetsya konsentrert løsning av natron;

 salt - å sette i cheesecloth, suge og gni tennene;

 hydrogenperoksid (brukes i profesjonell tannbleking) - skyll etter børsting tenner peroxide, da - med vann eller fukte en bomullspinne peroxide og gni tennene;

 tannbleking folk rettsmidler ved hjelp av tre aske - dyppe penselen i aske og gni tennene, et annet alternativ - å blande asken med tannkrem eller pulver;

 bær puree (unntatt blå og lilla bær) - mos med noen bær og bruke det i stedet for pasta;

 gni sitron masse tenner eller skyll med sitronsaft.

 Tannbleking folk rettsmidler - forebyggende tiltak bør ikke være altfor ofte brukt som en bleking brus midler fordi det ødelegger tannemaljen og kan forårsake skade på tannkjøttet;

 trekull inneholder kaliumhydroksid - det virkelig tar av myk plakk fra tennene, men kan ikke takle hardt belegg eller tannsten;

 aske, som brus, gjør fin emalje og kan også ødelegge det;

 av bærene er fruktsyrer, bleking tenner, men bare litt;

 Sitronsaft kan ødelegge emaljen er mye raskere enn brus eller aske;

 beste effekten oppnås ved å kombinere komponentene bleking.

 For intens hvithet folk rettsmidler, spesielt hvis deres sammensetning er alkali eller syre nødvendigvis skade tannemaljen, noe som kan føre til sprekker og hull og selv tannråte. Folk rettsmidler kan ikke gi en rask og varige resultater.
 Tannleger mener at det ikke er nasjonal metode kan gi absolutt hvithet. De kan brukes midlertidig som et datterselskap.
 Men kan skade og verktøy som brukes av tannleger. De inneholder også brus eller peroxide fordi langvarig bruk kan skade mye som folk rettsmidler.  

Lim tannbleking
 Fordelen tannkrem


 Den største fordelen med tannkrem er at folk ikke trenger å kjøpe ingrediensene og bland dem alle er klar til bruk.
 Lim tannbleking bør være trygt for menneskelig helse, ellers med en touch, og du kan bli kvitt emalje. Det antas at bleking tannpasta bør ikke nødvendigvis er godt skum, rikelig skum kan ødelegge emaljen tvert imot, det skal ha en komponent, slik som karbamidperoksid, hydrogenperoksyd blanding basert på natriumbikarbonat, fjerner byoksyda silisium forsiktig plakk .
 Personer med sensitiv oral abrasiveness indeksen angitt på produktet (RDA200) bør ikke overstige 70 mens for sunne tenner kan det nå 100. Nøkkelen til et vakkert smil - riktig valgt lim for tannbleking.

 Lim tannbleking - populære produsenter En av de mest populære verktøy for tannhygiene er lim Blend-en-med, designet for å bekjempe plakk, karies, tann for alle typer krever daglig bruk.

 Bra for sensitive tenner tannkrem Rocks uten slipende partikler.

 Lim nøye Lacalut hvit bleke tannemaljen, takket være sine mikropartikler og fremmer sin utvinning.

 Meksydol-dent ikke bare bleker, men også styrker tennene og tannkjøttet sunt.

 For en profesjonell rengjøring tenner fit Hvit Glo. Dette tannkrem for whitening opprinnelig fra Australia og er ledende på verdensmarkedet blant andre blekemidler; Prisen for et produkt i denne serien varierte fra 5 euro.

 Et alternativ til tannkrem whitening strips er at også imøtekomme for en grundig børsting. Sterkt lys Strips fra de første dagene av bruk gir synlige resultater som kan sammenlignes med å gå til tannlege kontoret, med ingen skade på emaljen.
 Det bør huske at pastaen for tannbleking - dette er ikke nøkkelen til en vakker og sunn smil. En viktig rolle spilles av en ansvarlig holdning til oral hygiene.
 For å se bra ut og ikke skamme seg over ditt smil, ikke være lat regelmessig tilbringe de nødvendige prosedyrer. Etter et vakkert smil er nøkkelen til en vellykket virksomhet og personlige liv.  
Behandling av fot soppFotsopp, populært referert til som soppen er en vanlig sykdom. Sykdommen er forårsaket av flere arter av parasittiske fungi. Disse mikroorganismer i stort antall er på gulvet i bassenger og bad, offentlige sjeler. Imidlertid er svikt i hygienen på offentlige steder ikke den eneste årsak infeksjonen sykdom.
Årsaker og symptomer på fot sopp
Selvfølgelig, den viktigste årsaken til sykdommen er at reglene for hygiene. I områder med høy luftfuktighet, noe som er et stort antall mennesker kan ikke gå barbent. Varm fuktig luft fremmer separasjon av mikropartikler huden av en infisert person stopp, de slå seg ned på gulvet og kan lett bli med sunn menneskelig hud. Av samme grunner, unngå å bruke andres håndklær og annet personlig pleie og bære andres sko.
Indirekte årsaker til fot sopp kan bli redusert immunitet av føttene i våte sko for en lang tid, ubehagelig sko, føtter skade.
De viktigste symptomene på sopp infeksjon i foten er:
- Sprekker, bobler, bleie utslett, rødhet;
- Den konstante kløe og svie;
- Peeling hud;
- Lukt.
Forebygging av foten sopp
For å unngå infeksjon med sopp, må ofte gå barbent på bakken. Gå langs stien, strødd med små steiner eller dekket med vått gress, bedrer blodsirkulasjonen og bidrar til å styrke immunforsvaret.
Du må nøye overvåke renhold av sine føtter, vaske føttene flere ganger om dagen, tørke huden tørr med et håndkle. Det er viktig å velge riktig sko, bedre å foretrekke naturlige materialer.
På offentlige steder må bære spesielle sko og ikke gå barbent.
Du må bare bruke personlige hygieneartikler (svamp, håndkle, etc.).
Behandling av fot sopp
Som ved behandling av sopp tradisjonelle metoder brukte biler, er effekten for å uskadeliggjøre tenning og direkte eksponering mot sopp. Også, medisiner bidra til å bedre blodtilførselen til de berørte områdene og unngå ny sykdom. Soppdrepende midler er i form av aktuelle preparater (kremer, salver, geler) og systemiske medisiner (tabletter, løsninger for intravenøs og intramuskulær injeksjon).
Tradisjonelle oppskrifter for fot sopp behandling
Effektiv behandling av fot sopp mye brukt ulike folk rettsmidler. De vanligste brukt til å lage bad.
Å kurere fot sopp, ta en tue milkweed, hell tre liter kokende vann, pakk opp varmt teppe og la stå i ca to timer. Deretter dyppe føttene i infusjons og hold 35-40 minutter. Anvende hver to dager for å fullføre forsvinning av sykdommen.
Vask føttene i foten og lavere konsentrert vin eddik. Trykk og hold på en stund. Bedtime slitasje sokker impregnert med denne eddik.
Å forberede badet sopp behandling som følger: Løs opp i fem liter vann en skje (spisestue) natron, en spiseskje av finrevet såpe, to ss tørr sennep, bland godt. En halv teskje av kaliumpermanganat oppløses i vann alene, legge til den resulterende løsning. Gjøre disse varmt bad før sengetid. Gjenta til forsvinningen av soppen.
Ta en skje (teskje) av salt, oppløser det i en liter vann. Den resulterende løsningen skyll føttene i ti dager, bør fot sopp forsvinne.
Kjøp to stilker av gress veronica, hell en liter vann og kok i fem til syv minutter. Tillate suppen avkjøles litt, så gjør karet. Gjenta femten ganger så fot sopp helt forsvinner.
God hjelp til å behandle sopp føtter avgifter urter. Bland to deler bjørnebær frukt polarmåke, Verbena officin urt, kjerringrokk urt, calendula blomster og tre av eik bark. Tre skjeer (tabell) blanding helle en kopp vann og kok i en fjerdedel av en time, deretter press. Den resulterende kjøttkraft og gjøre vaske lotions.
Å kurere sopp, forberede et skjær. Ta tjue gram tørkede blomster av syrin (helst hvit), fylle to hundre ml alkohol eller vodka og la stå i femten dager. Deretter press. Den mottatte skjær smøre huden påvirkes av sopp.
Hjelp til å takle sopp og hvitløk krem. For grillristen eller knuse hvitløk, bland det i like proporsjoner med smør. Den mottatte salve behandle den berørte huden for å bekjempe sopp fot.
Hvitløk kan også lage kompresser for å hjelpe, selv om sykdommen er i gang. Ta hvitløk kan og inne, noe som gjør det decoctions, tinkturer, te.
Å behandle soppen kan også forberede salve ved å blande olje, eddik og egg. Bland ingrediensene bør plasseres i en glasskrukke, dekk tett tresko permisjon for å sette mot i en uke i kjøleskapet. Ved utløpet av banken for å få en blanding innholdet innhentet fett til å smøre den berørte huden.
Husk, det er bedre å forebygge forekomsten av sopp foten ved å ta forebyggende tiltak enn å behandle den.
Hva skjer når jeg fjerne vorter med flytende nitrogen
 Alle ønsker å se ryddig og attraktivt, men det er stadig hemmet av ulike faktorer, hvorav den mest ubehagelige, sannsynligvis vorte. Tidligere kunne det betydelig forvrenge mannen, men nå, etter fjerning av vorter med flytende nitrogen, du kan helt glemme om dette uvesenet.

 Hva er en vorte og hvordan det skjer?


 De fleste vorte - en konsekvens av vår svetting. Ettersom dannelsen av godartet hud er forårsaket av virus papillomatosis person. Derfor, hvis du ikke fjerner vorte, kan det utvikle seg til ikke bare ubehagelig, men også farlige papillomer.
 Det vorte vanligvis etter vår kontakt med den syke personen eller objektet, som han rørte eller plukket opp, og redusert immunitet og noen ganger traumer. Grovt sett, hvis vi ikke ser på seg selv og sin egen hygiene, den "premien" kan tjene som en vorte.

 Hvordan å fjerne det?


 Noen prøver å fjerne en vorte folk rettsmidler, kosthold eller visse medisiner. Men det er mye lettere å ty til prosedyrene brenning av flytende nitrogen. Etter å ha fjernet vortene med flytende nitrogen fra huden forsvinner alle påminnelser om hennes arr som er igjen, og også tidligere infisert hud mye raskere kommer til liv enn etter påføring av tradisjonelle metoder.

 Hva skjer når jeg fjerne vorter med flytende nitrogen?


 Vanligvis trenger flytende nitrogen til røttene av dårlig skjebnebestemt vorter og fryser dem, frata vilkår for eksistens. Vorte begynner å tørke opp og deretter forsvinner. Alt som kreves av deg - en prosess grønn maling behandlede området og bandasje hans første par dager slik at huden kan komme før igjen lider av mange utenforliggende faktorer.
 Det viktige her er at hudlege, osmatryvayuschyy du fjerne vorter bør beregne antall og intensitet av brennende - eller vorte ikke forsvinner første gang og må re-melde i prosedyren.
 Samlet etter fjerning av vorter med flytende nitrogen ingen problemer der - en prosedyre er ubehagelig, men utholdelig og varer bare noen få sekunder. Så vil du spare verdifull tid, penger og frustrasjon. Det er mye bedre å gå til legen og en gang unna med vorte enn livslang gni den med forskjellige buljonger og håper at det verste ikke skjedde.  
Яндекс.Метрика