Tannbleking hjemme
 Hvis du er bekymret for fargen på tennene, og å marsjere i tannklinikken ikke tid eller lyst, kan du prøve å løse dette problemet og hjemme. Brukt ingredienser som er tilgjengelig for alle, men husk at ingen av dem i forhold til deres prestasjoner ved hjelp av en kvalifisert tannlege.

 Men for å få en flott hvitt smil er fortsatt mulig fordi VseTut dele med deg den enkleste måten du kan bleke tennene hjemme.
 Det er alltid for hånden
 Bleking tenner med aske kjent i uminnelige tider. Dette krever en fin var sikker proseyannaya tre aske, som ble påført på fingeren og få dem renset tennene mot plaque. Selvfølgelig ikke det moderne mennesket trenger ikke å tenne ild for å få den nødvendige ingrediens fordi det lykkes med å erstatte kull.

Tannbleking hjemme


 Du trenger bare å male en tablett til pulver og deretter strø dem tannbørste og pusser tennene det. Som et rimeligere alternativ kan gjøre tannbleking ved å legge pulverisert aktivert karbon til vanlig tannkrem for deg og bruke den senere til andre formål.

 Hvis du trenger den raskeste tannbleking hjemme, kan du velge å bruke drastiske tiltak og for dette formålet en vanlig natron. Prinsippet om å bruke det samme - anvende den på fingeren og tørke hver tann. Men VseTut advarer bleike tenner så farlig, selv om effekten er merkbar på bare noen få behandlinger.
Tannbleking hjemme

 Soda er sterkt slipende, på grunn som ofte ødelegger emaljen og kan føre til betennelse og blødende tannkjøtt. På grunn av dette, ikke bruk altfor ofte, ganske 2-3 ganger i uken, men hvis du har sensitive tannkjøtt, er det bedre å velge en mer skånsom måte. Derfor, før du bestemmer deg på en tannbleking, bør du vurdere om du er klar til å møte de mulige konsekvenser som problemer med tannkjøttet og øke følsomheten av tennene dine.
 Enkelt, billig og munter

 En annen vanlig og meget effektiv for å oppnå det ønskede resultat kan kalles hydrogenperoksyd. Naturligvis blir tannbleking utføres bare med det ferdige farmasøytiske løsning, ikke konsentrere seg. Ellers kan du få en Hollywood smile og likevel svært mye skade slimhinnen i munnen, og dette er ikke det verste resultatet.

 Hjem tannbleking ved hjelp peroxide løsning utført veldig enkelt. Den mest populære er følgende måter:

 1. munnvann-oppløsning (20 dråper hydrogenperoksyd i 50 ml vann) etter hver børste i et par minutter. Etter timeout bør skylle munnen med vann.
 2. Tørke tenner bomullsdott dynket i hydrogenperoksid. Etter alle behandlede tenner, gå gjennom dem rene med en tannbørste, og skyll munnen med vann.
Tannbleking hjemme


 Du kan ikke si at bleking tennene med hydrogen peroxide - en behagelig prosedyre. Imidlertid kan de opprinnelige følelser fortsatt brukes. Også verdt å merke seg er at man ikke skal forvente av denne metoden for umiddelbare og dramatiske resultater. I motsetning til den ovenfor beskrevne måte en tannbleking i hjemmet er mer forsiktig.

 Men etter en måned med vanlig denne prosedyren, vil du legge merke til at tennene har blitt noe lettere. Men husk at tannbleking kan betydelig tregere hvis du drikker mye kaffe og te, eller røyk ofte.

 VseTut anbefale denne metoden hvis du ønsker et strålende smil av minst finanskostnad og uten skade på tenner og munn. Også, ikke glem at hydrogen peroxide er en antiseptisk, så bruker dette verktøyet kan også hjelpe deg ikke bare fremskynde helbredelses av den lille morgen og sår på slimhinnen, men også for å forebygge tannkjøttsykdom.
 Frukt og bær for å hjelpe

 Tannbleking med visse frukter kan også bli identifisert som en egen prosess. Du kan hjelpe disse bær som jordbær og jordbær og frukt - sitron, eller snarere dens hud.

Tannbleking hjemme


 I tilfelle av bær, tygge ganske en håndfull og holder den resulterende slurry i noen få minutter i munnen. Deretter, rett og slett pusse tennene. Enig på denne måten er mye bedre og morsommere enn tannbleking hydrogenperoksid.

Tannbleking hjemme


 Med innsiden av skallet av en sitron, kan du ikke bare polsk og bleke tennene, men også for å bli kvitt dårlig ånde. Selvfølgelig er denne metoden ikke rask, men ganske egnet som hjelpestoffer, hvis bleking utføres ved en hvilken som helst annen, mer effektiv måte.
 Skjønnhet er ikke maktesløs

 Mange uventet funn var at noen kosmetiske verktøy kan også gi kvalitet tannbleking. Spesielt betyr dette viste det tea tree olje.

Tannbleking hjemme


 Også, hvis du har et problem i form av blødende tannkjøtt og slimhinner små sår, betyr det at du bare trenger, som den har en sterk desinfiserende egenskaper. Men detaljene i saken krever en behandling av det.

 Hjem tannbleking tea tree olje er som følger:

 1. rengjøre tennene grundig.
 2. Skyll tannbørste, deretter dryppe noen dråper på essensielle tea tree olje.
 3. Igjen, nøye pusser tennene i to minutter, bare denne oljen.
 4. Skyll munnen med vann eller hvis du pusten hindrer vann med 1 ts salt eller sitronsaft, eller 2 ts av eple cider eddik.

 VseTut advarer om at under børsting tea tree olje kan fenomener som nummenhet i tungen tips og en svak brennende følelse av slim. Men ikke vær redd for disse fenomenene, som de er forårsaket av egenskapene til oljen. Men tannbleking så positiv innvirkning på munnhulen som helhet, men også bidra til å kvitte seg med tartar.

 Men ikke være i et anfall av entusiasme strever med smør, som det i sin tur vil øke ubehag, og effekten vil være den samme. Hvis man bruker dette produktet som et forebyggende mørkfarging av emalje, kan mengden av olje selv reduseres. På denne måte er tannbleking merkbar, og nesten all den ubehag vil forsvinne.

 Hvis vi snakker om resultatet, er det virkelig et middel gir myk belysning emalje uten ødeleggende sin innvirkning. Men det er nødvendig å vurdere at gode tannbleking gir bare 100% tea tree olje, så pass på når du kjøper ta hensyn til.
 Moderne hjemme

 Hvis du er villig til å bruke tid og penger på å nå målet, kan vi ta hensyn til det mindre "populære" betyr i stand til å gi tannbleking hjemme. For eksempel, spesielle caps, fylt med bleking komposisjon.

 Ideelt så ville bli opprettet i tannklinikken i samsvar med formen på tennene, at det er helt individuelt. Men det er universelle caps, som kan kjøpes fritt sammen med en spesiell gel.

Tannbleking hjemme


 Denne tannbeskyttelse bør brukes i 2-3 uker en time om dagen. På slutten av kurset tenner kan posvitlity 2-3 toner. Denne tannbleking er veldig praktisk, men VseTut ikke anbefale dem å misbruke, som anbefalt hyppigheten av programmet - en gang i året. Ellers kan problemene begynner med emalje.

 Selvfølgelig er ingen hjemmetannbleking ikke i stand til å gi deg en snøhvit Hollywood smil. Dette kan gjøres bare spesialiserte verktøy som brukes i tannhelsetjenesten. Du kan imidlertid søke om en fagperson for å hjelpe og støtte den resulterende effekt over tid som beskrevet ovenfor.

 Og uansett hvordan tennene vil bli tent i ditt tilfelle, vil bare systematisk og regelmessig forebyggende dannelse av ny plakk tillate deg å holde tennene hvite smil i lang tid.  
Er det fornuftig å være vakker, hvis man ikke tar?
 Ganske hyppig situasjon når luksus skjønnhet mens du er borte tiden i ensomhet, og jenter med normalt utseende, lang gift. Men deres nåværende ekte gang sluttet seg til rekkene misunnelsesverdig frierne. Ifølge statistikk mye lettere å gifte vanlige jenter, og noen av dem klarer å gjøre det mer enn én gang. Herlige damer er noe en kategori av single damer sammen med dem som med gode utseende og uten hell.
 Kanskje du og finne et par venner som var, i beste fall, enslige mødre, og i verste fall fortsatt alene, fordi menn forlate dem uten noen forklaring. En slik handling er sett, minst, uklokt, fordi de ble valgt "grå mus", som de ikke ser. Og i kveld, sammen med den vakre awkwardness selv spottet de uheldige jomfruer fornærmet skurk skjebne.
 Forskere har bevist at fem minutters kommunikasjon med sjarmerende skjønnhet for menn er den største belastningen. Enhver gjennomsnittlige mannen forskrekket ved synet av kvinnelig skjønnhet. En kjennskap til den magiske etableringen av adrenalin kan sammenlignes med fallskjermhopping, hva modige tør ikke alle.

 Ikke urimelig antagelse at oppretting av feminin skjønnhet av natur tok seg av gjerdet av jentene fra de engstelige og svake menn. Men i henhold til nyere data, selv de mest macho brenning opplever alvorlig nervøs spenning når du arbeider med skjønnheter. For å oppnå disse resultatene, fagene målt kortisol (stresshormon) før og etter forsøket. Konsentrasjonen av hormonet nådd et kritisk nivå som lett kan føre til en mann hjerneslag, hjerteinfarkt, diabetes eller gjøre impotent. Naturligvis er ingen gave ikke nødvendig skjønnhet som fører til slike tragiske konsekvenser.

Er det fornuftig å være vakker, hvis man ikke tar?
 Skikket til å tenke over hvorfor kvinner torturere seg selv skreller, voksing, påfør et uendelig antall masker for ansikt, kropp og hår, kan du besøke skjønnhetssalonger og massasje? Er det først da at mennene led utgivelsen av adrenalin, balansering mellom hans kone og elskerinne hatsk, vakker? Mye mer logisk å gjøre noe ekstrem sport eller hoppe fra broen dvuhsotmetrovoho. I dette tilfellet, og forårsake et hjerteinfarkt er mye vakrere enn drop dead ved foten av en vakker kvinne. Og familien ikke lider.

 En vanlig mann kan forstå til en viss grad fordi det er i konstant spenning sammen med skjønnhet. Videre usannsynlig fra en person besatt av utseende, vente domesticity og deilig suppe. Ved synet av en slik skjønnhet en sammenslutning av dyre sjokolade, et glass champagne og en kopp kaffe i en elegant håndtak.
 Det er her den viktigste skjulte fangst. En kvinne forsøker utelukkende for menn, i frykt for å miste den så snart det vil møte uten sminke og preparerte. Hun sliter med å holde opp til merket, og at han trodde jeg kom til å se mot rival. I alle andre henseender er det ikke forskjellig fra andre kvinner. Beauty glade for å gi all nødvendig mann ofre sin skjønnhet selv i den perioden av fødselspermisjon, bare for å blomstre med et smell. I rekkene er bare noen få skjønn som forstår at deres utseende er et resultat av det daglige arbeidet. Og mellom husholdning og skjønnhet de velger det siste.

Er det fornuftig å være vakker, hvis man ikke tar?

 Det er de sjeldne unntak når en kvinne ikke ønsker å kategorisk nekte skjønnhet. En mann vil sette pris på alle hennes innsats hittil, men den vanlige livet knapt forstå hennes prioriteringer er lagt til manikyr, ikke hamburgere. Sulten mann skjønnhet starter med noen ganger irriterende. Det er sjeldne tilfeller når en kvinne klarer å holde på en høyde ikke til skade for husarbeid og familie, men lite som kan gjøres slik prestasjon.
 Sterk blir som barn som trenger omsorg mødre, som gir en deilig lunsj og rene klær. Ikke glem her at det er noe som er mye viktigere borsjtsj - sex. Ikke idealisere denne siden av livet sammen, men reduserer også betydningen av vennskap ganske dumt.
 På dette stadiet, mange konkluderer med at seksualitet og skjønnhet er motstridende begreper. For sexy møter hormonet testosteron skaper seksuell lyst under den aktive perioden for fruktbarhet. Ifølge nyere studier, at jenter med forhøyede nivåer av testosteron og tiltrekke seg et stort antall menn, men ingen skjønnhet. Tvert imot, de har små bryster, problem hud, bred midje og hårete ben. Noen er "lykkelig" eier av skjemmende antenner. Enig i at ubehagelig syn. Og det første som kommer etter en slik beskrivelse - en liten overraskelse. Kvinner ulik seksualitet, foruten selvstendige og aktive i samfunnet og er i stand til å bygge en vellykket karriere.

 Ideell prodolzhatelnytsamy ytelser som kvinner med brede hofter og flotte bryster, hvis kone velger menn på et underbevisst nivå. Dessverre er disse jentene ikke preget av høy etterspørsel etter sex.
 Som for skjønnheter med fantastiske proporsjoner av anbudet og porselen hud, er deres innflytelse på menn lik null, fordi de ikke avgir noen feromoner.
 Kanskje det er tid for menn å bli mer avgjørende og fet, innser at de nå er i mangelvare. Belønningen for mot vil være en vakker kvinne, ved siden av som vil være fint. Dessuten er det ikke rettferdig å tvinge skjønn lide alene.  
Яндекс.Метрика