Tannimplantater

 Alle ønsker å ha en "Hollywood smil". Dessverre, på grunn av de mange negative faktorer vi begynner tannproblemer og som et resultat, har til å søke kvalifisert faglig råd.


 Hva er implantasjon


 Den mest populære metoden for protetikk nå - det er implantasjon. Det er en kunstig erstatning for naturlige titan rot, som fester avtagbare eller faste tannproteser eller kroner. Implantater settes inn kirurgisk tenner og deretter fast. Å bedre umiddelbart gjennomføre prosedyren etter tanntrekking. Ellers kan starte prosessen med deformasjon av kjeven, som ikke bare påvirke ditt utseende, men også svært skadelig innvirkning på frontsystemet.
Tannimplantater


 Den forberedende stadium


 Før tannimplantater sagt, sørg for å ta kontakt med tannlegen din. Det er nødvendig å kurere tannråte, tannkjøttet, gjær eller andre sykdommer. Veldig implantasjon vil skje i etapper.

 Den første fasen

 Kirurgisk under narkose du setter skruen implantat, som er fast i beinet. For å si det en spesiell lue for å hindre vevsinnvekst. Deretter såret sys.

 Den andre fasen

 Den neste fasen vil bli utført etter fullstendig helbredelse av vev (overkjeven - 5-6 måneder, lavere - 2,3). I stedet satte plugger shaper tannkjøtt og proteser eller kroner satt. Sutureres snitt under lokalbedøvelse. Pasienten etter implantasjon av tenner bør observeres hos tannlegen hver 2-3 måneder. Hyppigheten av besøk avklare legen. Også ikke glem om riktig oral hygiene, bruk en tannbørste, tanntråd, munnvann.
Tannimplantater


 Hvor lenge er implantater


 Det bør bemerkes at tannimplantater vil koste deg dyrt. Produksjon av metallkeramiske kroner på implantater vil koste ca 80-100 dollar, men hele kostnaden bør legges anestesi, behandling, sette pin, etc. Det hele avhenger av hvor du utfører prosedyren. Det er bedre å ikke redde, fordi god kvalitet implantater vil vare 10-15 år. Forutsatt at du holder alle anbefalinger og tannlege jevnlig besøke ham.
Tannimplantater


 Kontraindikasjon


 Ikke glem at installasjonen er gjort protese kirurgisk hjelp lokalbedøvelse. Derfor bestemmer seg for å "gå under kniven", bør du vite at implantasjon forbudt:
 personer i alderen 16-23 år;
 kroniske sykdommer i bindevev og bein;
 alkoholisme, under påvirkning av narkotika;
 psykiske og nevrologiske lidelser;
 osteoporose og kroniske periodontitt;
 diabetes;
 infarkt og akutt stadium av behandlingen;
 nyre- og leversvikt;
 med tidligere allergisk reaksjon på anestesi.
 Ikke anbefalt prosedyre:
 Graviditet og amming et barn;
 Når en person lider av sliping tennene;
 med økt blodsukker;
 aktiv røyking.
 Den tilsynelatende fordel av tannimplantater er at de ser veldig fin. I tillegg er de godt festet og tillater deg å spise noe, selv de mest fast føde. Du vil bli mer trygg på deg selv og ditt smil vil alltid tiltrekke seg beundrende blikk.

Medisiner for å lindre en kjær fra alkoholavhengighet.
 Ulykkelige mennesker står overfor problemet med alkohol misbruk av noen fra familien sannsynligvis kjent med problemer med å fjerne rettigheter fra binge. Faktisk er det en smertefull tilstand i kroppen når en person prøver å slutte å drikke, men begynner å lide av alvorlig forgiftning. Som et resultat, pasienter blir irritabel, de mistet appetitten og kan også forårsake smerte. Hvordan det hele begynte?


 Som spriten lenge nok stand, er det viktig å vite hvordan det kan begynne.
 •  Første person bruker en ganske stor mengde alkohol i hans morgen, og det er en bakrus

 •  Å lindre hans tilstand, drikker person en ny dose av alkohol og drikking fortsetter

 •  Hver dag mengden alkohol som en person drikker for å lette deres lidelse, gradvis øker og begynner binge.

 •  Hvorfor skal jeg hjelpe en person i denne tilstanden?


   Foruten det faktum at drikking bare dreper kroppen giftstoff som finnes i alkohol og mistet helsen gradvis.
  Medisiner for å lindre en kjær fra alkoholavhengighet.


 •  Kroppen begynner å bruke alle sine reserver for å fungere, stadig lider av alvorlig forgiftning

 •  Lever og nyrer skjerm gir en stor mengde av nedbrytningsprodukter av etanol, gradvis forverring jobben sin

 •  For aktivt arbeid for fordøyelses og urogenitale system kan føre til høyt blodtrykk og hjertefeil

 •  Gradvis alkohol nærer cellene og er et viktig element i den samme metabolisme som vann og oksygen

 •  Metoder utgang av overstadig


   Beslutningen om å appellere til en spesialklinikk eller uavhengig produksjon av binge hver person eller familie ta sine egne, basert på alvorlighetsgraden av tilstanden.
  Medisiner for å lindre en kjær fra alkoholavhengighet.

   Sykehusinnleggelse


 •  Den mest enkle og effektive måten - medisinering. Så du vil være sikker på at personen er under tilsyn av lege. Pasienter ofte utvikle aggresjon mot seg selv og andre, til uvilje leve og selv forsøke selvmord.

 •  Når sykehus sette spesiell dropper med legemidler som bidrar til å raskt fjerne tung statlig hånd tremor forsvinner, normalt trykk, hjerte- og fordøyelseskanalen.

 •  Alle stoffene er valgt på grunnlag av den individuelle pasient, og alvorligheten av den tilstand i hvilken den er plassert.

 •  Tradisjonelle metoder


   Hvis en person har ingen penger for å se en lege, kan du bruke tradisjonelle metoder.
 •  Å raskt fjerne rus løses i et glass vann og en teskje av ammonium gi drikke et par slurker.

 •  Drikk rikelig med juice, sitrus eller bedre mineralvann "Borjomi".

 •  Teas Herbal. Du kan ta nesten hvilken som helst urt og zaparyuvaty kokende vann. Preferanser vil gi johannesurt, mynte, tыsyachelystnyku, ingefær og einer.

 •  Selv om en person har ingen matlyst, må du mate lager og inkludere i kosten av vitaminer.

 •  Noen foretrekker å gradvis trekke seg fra tilstand av permanent rus samme alkohol. Hvis en pasient viser ingen åpenbare tegn på aggresjon kan være gradvis begrense mengden alkohol konsumert. Men denne metode er ikke alle finne effektive.


 • Medisiner for å lindre en kjær fra alkoholavhengighet.

   I alle fall må du nøye overvåke tilstanden til menneske binges. Det kan føre til alvorlige helseproblemer, arytmi, hjerneslag, hjerteinfarkt, delirium tremens og selv epilepsi. Derfor er det bedre å sette en mann i en spesialisert klinikk eller i det minste årsak til konsultasjon psykiater hjemme.  
  Hvorfor er kraftig akutt mangel på Air sykdom som kan forårsake dette.
   Plutselig kortpustethet og pustevansker kan helt innhente en person. Og det kan ikke bare være i et tett rom, varme eller allergen. Hvis du ser på følelsene dine, kan du finne ut årsakene til at det ble vanskelig å puste. I mange tilfeller kan dette være et tegn på alvorlig sykdom.   Sykdommer hvor det er vanskelig å puste


 •  Lungene. Kanskje folk nylig lidd forkjølelse, som ble ledsaget av en hoste og ikke dolikuvav det. På bakgrunn av denne infeksjonen kan utvikle noen kronisk sykdom i luftveiene, er tung pust første tegn på hvilke.
  Hvorfor er kraftig akutt mangel på Air sykdom som kan forårsake dette.

 •  Røyke. Fans av tobakksprodukter blir ofte møtt med det faktum at det er vanskelig å puste etter at de kastet vane. Dette skyldes det faktum at lungene er vant til en viss mengde nikotin, og de har bare ikke stoffet.

 •  Hjerte. Brudd på denne kroppen - nemlig, kan blodårene føre til at personen blir vanskelig å puste og ikke nok luft selv når han går, for ikke å nevne de mer alvorlige fysiske aktiviteter.

 •  Fartøy. Pustevansker kan være folk som nylig har hatt slag, en alvorlig virussykdom eller skade. Tilstanden er forbundet med forstyrrelser i nerver og blodkar.

 •  Nerver. Stress og belastning konstant behov for ekstra oksygen til hjernen, noe som ikke alltid er mulig. I dette tilfellet, og det er en alvorlig mangel på luft.

 •  Anemi. Med utviklingen av sykdommen, er en person ikke bare vanskelig å puste, men også utvikler svakhet, tretthet og lav utholdenhet.

 •  Allergier forårsake krampe i luftveiene, hvis det ikke er stimulus, og gjør det mulig for en person å puste fullt.


 • Hvorfor er kraftig akutt mangel på Air sykdom som kan forårsake dette.


   Hva du skal gjøre i denne situasjonen?


   Ikke alle kan trekke seg sammen og forbedre sin egen helse.
 •  Pustevansker kan oppstå når du utfører uvanlig tungt fysisk arbeid. I så fall legemet aktivt omdanner oksygen til energi og han trenger ekstra luft og luftveiene uten opplæring kan gi det i slike volumer. Så prøv å ikke overarbeid eller permanent fysisk engasjere seg i treningsøktene.
  Hvorfor er kraftig akutt mangel på Air sykdom som kan forårsake dette.

 •  Beliggende i et tett rom og plutselig følte mangel på luft, bør umiddelbart gjøre ventilasjon for å forhindre ytterligere akkumulering av karbondioksid

 •  Sørg for å følge hygiene på arbeidsplassen og hjemme, regelmessig åpne vinduer og frisk luft slippe; Sjekk ventilasjon; alltid gjøre våt rengjøring for å fjerne alt støv, som kan forårsake allergi; Satt purifiers og luft ionizers.

 •  Prøv å ikke være nervøs, som de faste effektene av stress også påvirke betydelig puste.

 •  Hvis du finner ut at du ofte ikke har nok luft, og det blir vanskelig å puste, du er fri til å gjøre noen undersøkelser, og deretter vise sin dyktighet.
   Først av alt du trenger å gjøre X-ray og elektro hjerte brystet for å oppdage mulige patologi av hjertet og lungene. Det er også anbefalt å gi blodprosent.
   Men ta noen medisiner alene ikke er anbefalt fordi riktig behandling kan oppnevne sakkyndig bare etter å ha studert resultatene av alle studier.
   Utsatt er folk som lider av overvekt eller psykiske lidelser. Så hvis du har et par ekstra pounds, prøve å bli kvitt dem, eller tung pust blir din trofaste følgesvenn.  
  Яндекс.Метрика