Tannkrem for tannbleking
 Tannkrem for tannbleking er en av de enkleste og rimeligste måten å tenne tannemaljen. Dette gjøres ved å fjerne plaque fra tennene ved slipepartikler. Men plakk er fjernet slik at bare overfladisk, og langsiktig er plakk og tannsten forblir selv med stor forsiktighet.
 Direkte bleking skyldes komponent bestående av peroksid. Hun kommer i berøring med tannen, noe som gjør det hvitere. Lengden på oppholdet i munnen og mate konsentrasjon av peroksyd-bleke vil avhenge av resultatet.
 Konvensjonelt, kan alle whitening tannkrem deles inn lim med kjemisk eksponering og lim innvirkning.

 Tannkrem for tannbleking kjemikalier


 De mest effektive kjemikaliene som inngår i tannkremer som er urea og hydrogenperoksyd. Disse oksidanter, rozscheplyuyuchys, produsere oksygen frie radikaler som oksidere pigmenter som gir gul farge gjennomførbart. Pigmenter visne og tenner er hvite.
 Profesjonell tannkrem for å bleke tennene emalje er i stand til å dekke i en kort periode på grunn av den høye frekvensen av kjemiske reaksjoner. Men eksperter har konkludert med at det kunne føre til rask ødeleggelse av vev og utvikling av allergiske reaksjoner. Derfor må bruken av slike pastaer utføres i samråd med tannlegen.

 Tannkrem for tannbleking slipemidler


 Slipende materiale på grunn av sin polariseringsegenskaper er i stand til å fjerne tennene fra matrester og plakk. Hvor stor del av større, til tannkrem bleke tennene effektivt. Men dens konstant bruk kan medføre skade på tannkjøttet, øke deres følsomhet, ømhet. Bedre bruk tannkrem med myke slipende komponenter som papain.
 Tannkrem for tannbleking kan gi absolutte bleke resultater - tannbørste ikke alltid dekker alle områder av tennene. Det er nødvendig å begrense forbruket av sort te, kaffe, fargede drikker. Drikke dem gjennom et sugerør, og etter å ha spist, skyll munnen med vann.
 Ikke anbefalt for personer med lys tenner karies, periodontal sykdom, høy følsomhet emalje slitasje bukseseler og kroner, samt belysning kan være ujevn.  
Nail sopp behandling folk metoderNail sopp - en av de mest ubehagelige infeksjoner. Det har virkelig pine til de som kontrakt dem, og menn har en tendens til å smitte enn kvinner. Mest smittet på offentlige steder - bassenger, badstuer eller på stranden.
I seg selv er denne sykdommen ikke er passert, er det nødvendig å behandle. Ellers kan det utløse allergi og spres med negler på huden i ekstremitetene og mer - på hans mage, bryst, armhuler. I tillegg provoserer sopp opphopning av giftstoffer som syntetisere skadelige stoffer. Det gjenspeiler dårlig på generelle helse. Som for utseendet på neglene selv direkte, er det vanligvis trist, negler eksfoliere, smuldre (eller omvendt, tykkere), vises de hvite striper og flekker. Når den berørte spiker sopp ofte fjernet, men nå er det en siste utvei, brukes kun i alvorlige tilfeller.
Hvis et familiemedlem infisert med sopp, bør alle andre følger tett personlig hygiene, med kun sine håndklær, klær og sko, kammer, etc.
Helt bli kvitt denne sykdommen kan bare spesialist, men å besøke ham ingenting hindrer bruk av folk rettsmidler, oppskrifter er tid testet. Dessuten kan de supplere resept tidligere enige med ham den muligheten.
Hva er oftest brukt til å behandle sopp Tradisjonelle metoder
Det er vanskelig å tro, men likevel, i hvert hus er det et arsenal av livreddende medisiner for å lindre ubehagelige symptomer på sopp sykdom.

Apotek jod.
 En assistent i kampen mot den onde sopp! Hver dag på den berørte spiker bør påføres én dråpe jod. Forløpet av behandlingen - 20-25 dager. Du må håndtere og nabo negler, men ikke hver dag, annenhver dag. En uke rundt neglene kan være en smerte, kløe eller svie. Gjen ikke nødvendig, det er et sikkert tegn på at behandlingen effektivt. Hvis smertene blir sterkere negler kan håndtere sjeldnere hver 3 dager.
Alkohol (20 prosent) av propolis skjær. Det er fritt tilgjengelig for en rimelig pris i alle apotek. Metode for behandling: gjelder hver kveld for å verkebyll bomullsdott dynket i skjær. Etter en tid den gamle, syke spiker sopp komme ned å vike for en ny og frisk negl.
Kombucha. Ikke spare tid på å prøve å få en plate av te sopp - en fantastisk folk rette for slike sykdommer. Du må legge til et stykke sopp spiker lås plastfolie, pakk godt og la over natten. Utgangspunktet sårstedet under komprimere kan skade. I morgen fjerne wrap, må du kutte biter av død hud, vaske opp og smøre skadet jod. Behandling av sopp på denne måte kan ta opp til 3-4 uker. Du kan bruke Kombucha og ellers, male den til en tilstand av slurry og gni det flere ganger om dagen til huden rundt neglene på pasientene, og brukes på neglene selv. Det viktigste - ikke bruk kokt grøt igjen.

Eple cider eddik.
 Prinsippet om behandlingen er enkel - et par ganger om dagen for å tørke det berørte områder sopp med en bomullsdott dyppet i eddik.
Havsalt. Havsalt er rikt på verdifulle bioaktive elementer fordi det er en del av mange oppskrifter for behandling av folk rettsmidler. Ikke rart leger og hudleger anbefaler å bruke den. Hjelp med hjelp av negler på følgende måter: Bland med havsalt vann (1 ts salt til 1 liter vann) og vaske føttene til denne løsningen. Etter inngrepet slitte føtter ytterligere vasket brus løsning. Det bør bemerkes at virkningen av disse bad vil sees umiddelbart, men etter omtrent 10 dager. Saltbad for negler kan gjøre fra tid til annen, men du kan regelmessig, for eksempel 15 minutter hver dag, og så for en uke.
Såpe. Gården er grønnsåpe? Kjempebra! Såpe bandasje og pakk dem spiker tok ikke lang tid. Denne morgenen komprimere bør vaske av og sette inn en ny. Fremgangsmåten gjentas inntil tegn på sopp forsvinne. Et par ganger i uken kan gjøre et varmt bad med såpe natronlut (3 ss natron og litt antibakteriell flytende såpe til 7 liter vann). Når vannet er avkjølt, tørk føttene og fjerne clippers eller spiker saks berørte huden. Prosess føtter slik at du kan i et par måneder.
Smokeless pulver. Ganske eksotisk ting i livet, som imidlertid er garantert å takle sopp. For å forberede den medisinske blanding bør ta en skje med tykk krem, gni det i støvet, såre flekker spre denne blandingen og la stå i 3 dager.
Grønn apotek - en sann alliert i kampen med fienden!
Kanskje den mest kjente i kampen mot soppsykdommer ervervet celandine. Bad med buljong Celandine urter kan tas etter nedsenking bad. Oppløsning fremstilt som følger: 4-5 ss Celandine fylt seks kopper vann og kok i 5-7 minutter. Varighet bad - ca en halv time. Også denne avkok kan bruke fuktighetskrem til de berørte sopp plasserer flere ganger om dagen.
Assist soppsykdommer Rowan blader og blader av burdock. Rowan blader fint knust, banket og brukes på sår området. Komprimere bør endres daglig inntil fullstendig gjenoppretting. Burdock ikke knuses, bare slå en del av sin finger og pakk ark. Vener på baksiden av platen som tidligere var nødvendig for å bryte en kjevle eller klubbe. Løpet av behandlingen - minst 20 dager.
I folkemedisinen oppskrifter er ikke bare for utvortes bruk. Det hjelper å kurere sopp vitamin urtete. Å forberede den, må du ta 10 gram storfe og 8 g Vann og fiolett tricolor (selvfølgelig, alle urter i tørket form). Blandingen helles kokende vann og infundert i en halv time. Ta det anbefales 2 ss 3-4 ganger om dagen.
Noen ganger hvor vinduskarmen ikke se en plante med lange, blanke blader, som kalles den gylne bart. Juice presset fra et brev fra den gylne bart, inneholder en stor mengde nyttige stoffer med antibakterielle, soppdrepende og anti-inflammatorisk egenskaper. Det er nødvendig å behandle spikeren på natten av denne juice om morgenen, når det berørte området rozm'yakshytsya, å pålegge ham slurry av apotek yodynola og celandine. Etter en uke med daglig komprimerer ileggelse av en slik slurry er helt sopp.
Endelig er det viktig å huske den helbredende salve, effekten av bruk av hvilke noen ganger overstiger industrisoppmidler. For sin forberedelse bruke rå egg, eddik og dimetyl (1 spiseskje). Hold salve bør være nedkjølt. Og bruke følgende metode: salve gnis inn i neglen, sette på topp til tå plastpose og varme sokker. I mild nok til å holde sopp komprimere bare om natten, med tung - trenger du å gå med ham hele dagen. Løpet av behandlingen - noen dager.  
Soppen tånegleneSommeren gir oss en flott mulighet for avslapping og skjønnhet. Tross alt, når, om ikke sommer, vi har råd til å besudle den vakre utendørs sko, som viser rundt din perfekte pedikyr og vakre ben? Og hvor mye moro vi får, gå barbent på varm lett sand!
Dessverre, kan alle disse sommer herligheter ende våre føtter og negler ganske trist, fordi du åpner dem, vi risikerer å pådra en slik ubehagelig og veldig snikende sykdom, en sopp. Og ofte det påvirker våre negler og føtter. Videre smittet spiker sopp kan ikke bare på stranden eller i den offentlige sinn. Fange sykdommen kan til og med offentlig transport eller vandre nedover gaten i åpne sko eller sandaler slapping.
Dessverre, effekten av soppinfeksjon i negler og menneskekroppen er seriøs, så kjøre denne sykdommen er ikke verdt det. Det er derfor viktig å kjenne symptomer på infeksjon og begynne behandlingen i tide. Men du trenger å forstå hva som er soppen tåneglene.

Hva er Nail sopp

Sopp, som en klasse, er i lavere planter som danner gjengene på mycel og sporer. Det er gjennom sopp sporer formere og spre seg i miljøet. Du vil bli overrasket, men forskere, mer enn 300 000 arter av sopp, med ca 100 arter av dem kan forårsake sykdom i hud og negler hos mennesker.
Siden de også formerer seg ved sporer, for disse sopp infeksjon heller små smuler pasient noen spiker eller hud magre stykker av fem eller føtter syk person.
Fungal negleinfeksjoner (onychomycosis) kan være forårsaket av ulike typer sopp. Følgelig tegn på infeksjon er forskjellige, og midler for å bli kvitt dem også.
Symptomer på infeksjon av sopp dermatofytter
Hvis du merker at neglene føtter vises små gule flekker eller striper på neglene var strimler av hvit eller lysere nyanse av grått og kanten av neglen med bladene blir gule og - mest av alt, du ble smittet av dermatofytter.
Graden av forurensning av dermatofytter kan lett identifiseres av de samme striper og flekker, hva de er lysere og nærmere midten av neglen de er - jo mer eksponering. Så hvis disse striper og flekker er nærmere kantene av negler - det betyr at infeksjonen ikke blir flyttet for langt og sykdommen kan stoppe tiden. Men forsinkelsen kan ikke i alle fall! Tross alt, hvis ubehandlet - påvirker ikke bare negler ben, men huden rundt dem, og neglene vil til slutt bli helt gul og ugjennomsiktig.
Symptomer på gjær infeksjon
Hvis tåneglene er ulik, vises de hakk og "bølge", hvis dette spikeren blir gul og gradvis mister sin tetthet blir veldig sprø, tynn, begynner å henge bak negl - mest sannsynlig har du fanget gjær. I dette tilfelle er frekvensen av infeksjonen bestemmes av fargen av spiker: jo mer gul eller brun det var - jo lenger beveget tap.
Beseire negler føtter gjær begynner ofte med en liten fortykkelse av neglen rygger, som til slutt hovne opp og blir røde. Ved å klikke på disse rullene tent ganske smertefullt. Senere kan de motta gjødsel som ved hudkontakt kan føre til ytterligere smitte. Hvis du ikke tar noen handling med tid spiker etter hvert kan deformere og endre farge, vil det brune grunne spor.
Symptomer på muggsopp infeksjon
Hvis neglene er menneske som resten av kroppen hans ble svekket av en lang lang sykdom, deretter raskt endret sin farge - bli gul, blå, grønn, brun eller svart skygge eller negler var mørkt eller til og med svarte prikker eller flekker - mest sannsynlig var infisert med muggsopp.
Denne infeksjon, heldigvis ikke trenger meget dypt inn i strukturen av negleplaten og sammenligning med de ovennevnte typer sopp som ble behandlet raskt fra en til to måneder.
Konsekvensene av infeksjon med sopp tåneglene
Men dette er bare de ytre tegn på sykdommen, og hvis ikke ta noen handling, kan Nail sopp Foot spredt over hele kroppen, spesielt i tilfelle av tinea sopp eller mugg. I løpet av året, og noen ganger flere år, sakte ødelegger sopp negleplaten, fyller spiker og penetrerer negl, og etter en stund opp strekker til hånd med tommelen treffer først, og deretter den andre.
Spredning og inngrodd i menneskekroppen, soppen vesentlig svekker immunsystemet, for derved å bidra til utviklingen av forskjellige allergiske reaksjoner og forverring av kroniske sykdommer.
Hvis du på dette stadiet personen begynner behandling - er ødeleggelsen av indre organer. Spesielt utsatt for denne infeksjonen, til folk som har for vane å gnage neglene.
Derfor er det viktig å påvise sykdommen og begynner tidsriktig og adekvat behandling. Selvfølgelig, det kan bare oppnevne en ekspert som vil gjennomføre nødvendige undersøkelser og foreskrive riktige medisiner som påvirker den på sopp, som slo kroppen din.
Selvdiagnose av spiker sopp
Du kan også prøve å diagnostisere deg selv på Nail sopp hvis mistanke om at noe var galt i sitt utseende, føler kløende og tørr hud.
Til dette trenger du en normal kaliumpermanganat. Vi må gjøre det vann og slippe den i bena. Etter noen få minutter av neglene zabarvlyatsya brune, men i stedet for ødeleggelse sopp holder intensiteten.
I dette tilfellet, bare uten å konsultere en lege er nødvendig. Og det bedre å ikke utsette!  
Яндекс.Метрика