Tarmen Kolitt: symptomer og behandling
 Kolitt - en betennelse i tykktarmen. Årsakene til utviklingen av flere tarm kolitt. Dette ensidig og mangelfull mat (karbohydrater, akutt og trudnoperevaryvaemaya mat), fekal opphopning av fettrester, alkoholmisbruk, et brudd på reglene for hygiene, antibiotika, nervøse lidelser, angst, fysisk stress, infeksjon med salmonella og stafylokokker, tilstedeværelse av ormer.
 Ulcerøs kolitt er preget av vekslende perioder med forverring og remisjon. I akutt fase nye betente områder, kolitt og tarmsymptomer blir mer uttalt.
 Symptomer på kolitt
 1. Smerter i magen, anus, smerter etter måltider og før du går på toalettet. Forverring smerter under palpasjon tarmen, tykktarmen.
 2. Brudd av prosessen med avføring, ledsaget av diaré, forstoppelse. Små porsjoner ved hyppig trang avføring, forstoppelse. Føler ufullstendig tømming av tarm.
 3. Den spesifikke smak i munnen, bitter smak. Belegg på tungen, tørr språk.
 4. Cal skumaktig, gir putrefactive bakterier i nærvær av et stort antall fibre i den, kan inneholde forurensninger av blod, slim.
 5. karsykdommer, svakhet, konstant tretthet, tap av appetitt, vekttap, konstant feber, litt over normale (375 grader).
 Disse symptomene kan oppstå som et resultat av en rekke andre sykdommer, så ikke vente på neste remisjonsperiode. Betennelse kan treffe andre organer, så bedre å se en spesialist.
 Behandling av tarm kolitt
 1. Sigmoidoskopi - med instrument føres inn i tarmen slimete undersøke og foreskrive riktig behandling.
 2. irrigoscopy. Tarmen er fylt med ugjennomsiktig materiale for bildet av tarmslimhinnen og etterfølgende behandling.
 3. Fra de tradisjonelle behandlinger foreskrevet antibakterielle legemidler, analgetika, enzymer, konvolutte narkotika akkompagnert med vitamin diett. Sulfasalazin og mesalazane, som har en 5-aminosalisylsyre - grunnleggende medisiner.
 4. Behandling med kortikosteroider, i en situasjon der du ikke kan holde sykdommen under kontroll og bruk av narkotika basert på 5-aminosalisylsyre.
 5. Ta 30% alkoholløsning av propolis oppløst i 05 glass vann tre ganger om dagen.
 6. Pomegranate kjøttkraft. Kok granateple skrelle (20 g) på svak varme i 30 minutter i et glass vann. Ta to spiseskjeer med buljong to ganger om dagen.
 7. Saften av løk.
 8. Hell to kopper vann 4 ts røde blader, la for en halv time. Drikke en halv kopp 4 ganger om dagen før måltider.
 9. Kan bli registrert fukoidan, som oppdateres membran av mage-tarmkanalen.
 Behandlingen kan være komplisert, med flere komponenter som er utformet for å gjenvinne motoriske funksjon i tarmen. I alvorlige tilfeller, kirurgi.
 For tiltak for å forebygge kronisk kolitt bør følge den mest varierte og balansert kosthold. Ikke sitte på smørbrød med te. Dersom stedet for sunne tenner i munnen råtne stubber, øker sjansene for å få kolitt. Det samme kan sies om mental ubalanse når folk pleide å raskt svare, ikke skåner nervesystemet.  
Eye rykninger: hva du skal gjøre?
 Hva hvis rykninger øye - et slikt spørsmål i midten av dagen lamslått kjæreste. Min første tanke - for å sende til apoteket for å slappe av. Det eksplosiv person, kan zavestysya av kritiske bemerkninger sjefen snakke med komplekse klient av transfundert kopp kaffe. Men så plutselig tenkte å drikke en pille - det er det enkleste. Først må du forstå at den virkelige årsaken til denne oppførselen av organismen. Særlig ettersom øyet rykninger kjæresten nylig ofte.

 Alle sykdommer - fra nerver
 Fordi det kan nappe øyen? Leger forklare - er et resultat av nervespenning som forårsaker ufrivillig muskelsammentrekninger i nærheten av øyet. Dette er den primære årsaken er følelser, spenning, deformasjon, og selv nervesykdom.
 Derfor eksperter anbefaler: hvor øyet rykninger av og til, kan du bruke forebyggende metoder, hvis nervøse tic øyne ble en vanlig forekomst, sørg for å konsultere en nevrolog.
 Eliminere stressende situasjon
 Stress i alle forskjellige - noen bringer balanse brautende holdning til personen i offentlig transport, og noen er briljant komplekse forhandlinger og, sier de, i barten ikke blåse. I alle fall bør man etablere den egentlige årsaken til stress og prøve å fikse det.
 For opptatt arbeidsrytme - prøv å snakke om å endre arbeidsplan.
 Nedosypayete - mer venne seg til å sove, mestret tid ledelse å sove nok tid.
 Altfor trøtt - Tenk på hvordan du kan videredistribuere ansvar i familien eller på jobben. Kort sagt, fjerne stressfaktor - og øye napp stoppe.
 Kurere en lang sykdom
 En annen årsak kan nappe øynene har en medisinsk, heller nevrologiske i naturen. Hvis et barn har blitt flyttet hjernehinnebetennelse, hjernerystelse eller hodeskade mottatt, er det ikke overraskende resultat av fødsel traumer som en nervøs tic.
 I dette tilfelle kan bare en lege hjelpe. Etter eksamen, vil de bli produsert ved riktig behandling ordningen.
 Når du trenger en rask effekt
 Langvarig behandling arbeid på seg selv under stressende situasjoner - alt dette krever mye tid. Når rykninger øye, vil du få den effekten her og nå. Derfor, når spenningen bør drikke et avkok av beroligende kamille eller vendelrot. Det er nødvendig å begrense forbruket av kaffe. Hvis det er mulig - lang søvn.
 I tillegg er det nødvendig å normalisere tilførselen. Spesielt sørge for at kroppen får nok magnesium - er ansvarlig for ordnede nervesystemet, fjerner det også overdreven nevronale eksitabilitet. Magnesium finnes i bananer, fisk, erter, vannmelon, sjokolade, bønner, rugbrød - så spiser helse.
 I stedet for en epilog
 Snakker av hennes venn. Rådet henne til å forstå seg selv, virker det som førte til denne tilstanden av sammentreff av flere stressfaktorer. Nylig, hun stadig kranglet med sin mann. Derfor kan alle selv liten konflikt på jobben, slo den ut av brunst.
 Hun handlet klokt - snakket med sin mann, nylig diskuterte den akkumulerte negative. Har vedtatt et par setninger med anger management, noe som gjør at du kan konsentrere seg og slappe av. Lært på den tiden av en ubehagelig situasjon for henne switch - ta hensyn til de vektløs skyer på himmelen utenfor vinduet, en interessant kutt jakke til forbipasserende, men motvillig som en tenåring å gå en hund. Da hun begynte å lete etter positive aspekter i livet, stoppet han rykninger øye.  
Årsaker til blod i avføring
 Kroppen hele tiden sender signaler om deres situasjon, trenger de bare gjenkjenne riktig. Angå hver svikt eller uvel person ikke vant til å få panikk, vant til selv tuning din egen kropp. Men noen tegn på funksjonsfeil ignorere anbefales ikke. Det er symptomer, tilstedeværelsen av hvilke må nødvendigvis gå til legen. Disse sanne svart eller blodig avføring. Årsaker til blod i avføringen kan være så enkelt ustranyaemыmy og krever sykehusinnleggelse i alle fall - bør ikke umiddelbart panikk.
 Blod i avføring kan være en annen farge fra lys rød til nesten sort. Jo mørkere blodig masse, jo lenger fra anus er blodig kilde.
 Hvis blod er rød og knapt blandet med avføring, mest sannsynlig ligger årsaken i nærvær av anal fissur eller hemoroider.
 Grunnen til gapet huden anus ofte forstoppelse i løpet av avføring, med unntak av blod i avføring, i slike tilfeller der smerte.
 Å eliminere skrape hull hard avføring, må du drikke mer vann og overvåke regularitet av avføring. En enkelt forekomst av blod med forstoppelse ikke krever spesiell medisinsk intervensjon. Men husk at det var blødning ved tidspunktet for avføring, faktisk alvorlig sykdom slik som kreft i endetarmen. Hvis den observerte slapphet og søvnighet, irritabilitet, dårlig ånde og hyppig hodepine, bør lege besøk være umiddelbar, for ikke å gå glipp av den innledende fasen av sykdommen.
 Årsaken til blod i avføring kan være tilstedeværelsen av infeksjoner i tarmen. Den vanligste dysenteri, amoebiasis, balantidiasis. Dette blod er inneholdt som forurensning i diaré. Parasittangrep ledsaget av en liten, men konstant blod i avføringen.
 Hvis det er blod i tarmen i lang tid, blir det oksyderte, underkastet den ødeleggende bakterier og støpt i sorte, harpiksaktige avføring, noe som er særlig ubehagelig lukt. Kalles et krakk - bakken. Melenы utseende er et tegn på blødning i de tidlige deler av mage-tarmkanalen. Det kan blø magesår eller duodenalsår, tynntarm.
 Det er ingen tvil om at årsakene til utseendet av blod i avføringen, ikke inneholder fullstendige opplysninger om mulige forstyrrelser i kroppen. Bare kvalifisert rådgivning legen din hjelp korrekt diagnose og unngå alvorlige konsekvenser.  
Symptomer på lungebetennelse hos barn
 Lungebetennelse språk leger kalles lungebetennelse. Dette er en akutt infeksjons inflammasjon som påvirker lungevevet, som er forårsaket av bakterier, sopp eller virus. Betennelse kan være én vei, når berørt en lunge eller bilateral, når både berørt. I tillegg er lungebetennelse den primære og sekundære. Innledende kjører som en selvstendig sykdom, sekundær utvikler mot en sykdom. Barn under fem år av lungebetennelse er ganske sjelden.
 Enhver sykdom er det bedre å behandle tidlig. Her er noen tegn som hjelper skille utviklingen av lungebetennelse i et barn:
 1. Hoste er den viktigste symptom på sykdom (hoste hos spedbarn og kan ikke vises).
 2. Sykdommen varer mer enn 7 dager eller forverret helsen til barnet kom etter forbedring.
 3. Prøver å puste dypt provoserer et anfall av hoste.
 4. Uttrykt blek hud som følger andre symptomer på SARS (feber, hoste, rennende nese).
 5. utseendet av dyspné ved lav kroppstemperatur.
 6. Paracetamol hjelper ikke få ned temperaturen.
 7. Mengden av væske man drikker babyen i de siste 24 timer, mindre enn halvparten av vanlig normen.
 Vanlige tegn på lungebetennelse inkluderer tap av matlyst, svakhet, diffust ubehag, hoste, økt svetting. Kroppstemperaturen stiger til 37-38 grader. Hvis normale luftveissykdommer temperaturen faller på den andre eller tredje dag, da lungebetennelse det vil holde mer enn tre dager. Når immunforsvaret er svekket av barnets temperaturen kan stige litt over normal eller står ikke opp. Grunn av mangel på oksygen i kroppen til barnet kan posynity nasolabiale trekant.
 Symptomene på lungebetennelse hos barn er ofte ledsaget av urovekkende søvn og jerky. Ved alvorlig sykdom hørbar puls svak, føtter berøre kalde, hoste øker, blir gul eller brun oppspytt, det ser blod. Pusten blir rask og grunne, blir piping overtoner. Med hvert åndedrag barn kan blåse opp vingen av nesen og bruke støtte musklene i brystet - involvere supraclavicularis og interkostalrommet og den øvre del av magen. Pust og hoste kan føre til alvorlige brystsmerter. I denne tilstanden, mulig tap av bevissthet, kramper, kan være oppkast og diaré.  
Яндекс.Метрика