Tattoo (permanent makeup)Tattoo (permanent makeup) er svært populær tjeneste i skjønnhetssalonger. Det gir den naturlige skjønnheten i ansiktet uten sminke søknad. Så i dagens hektiske livsstil ikke alltid finner tid til i løpet av dagen minst tre ganger for å sjekke og riktig sminke. Også, ved hjelp av denne teknologien kan justere funksjoner, fjerne asymmetri og noen ganger også unngå plastisk kirurgi.
Teknologi tatovering er svært lik den teknologien med tatovering. Men en tatovering smykker arbeid. Fargepigment i dette tilfelle anvendes en spesiell enhet på det øverste laget av huden til en dybde på ikke mer enn 1 mm.
Typer Tattoo
Tattoo (permanent makeup)
Øyenbryn tattoo
- Justering øyenbrynene. Denne visningen øyenbryn gi det ønskede uttrykk. Hvis naturen har ikke utrustet øyenbryn har riktig form, kan det rettes lett mestre hytta. Du kan gjøre vippene tettere, mørkere, legge lengde til å endre form.

Tattoo skygge -
 simulerer liner øvre øyelokk. Med denne typen tatovering egne øyne blir mer uttrykksfulle, øker visuelt størrelsen på øyet, øyevipper vises mer tett og lang. Du kan lage små piler som skjuler en alder av senking hjørnet av øyet og gi piquancy utsikt. Lys tatovering nedre øyelokk på vippekanten, gi dem lysstyrke og tetthet.

Lip Tattoo
- Lar deg justere formen og størrelsen på leppene. Først brukt den nye banen leppe linje, og etter roztushovuyetsya inne. Tatovering, i motsetning til leppestift, ikke "spise" på middag, ikke gni uheldig håndbevegelser. Dine lepper vil alltid ha naturlig sensuell skjønnhet.

Wizard utvalg

I dag tilbyr fra tatovering mye. Butikker, klinikker, privat mester - valget er enorme. Hvor ikke til å ta feil i denne rekke, som et resultat av tatovering lagres i minst 2-3 år. Enten du refererer til en privat master eller gå til butikken, særlig ta hensyn til holdningen til master til pasienten.
En god mester bør alltid først konsultere. Tross alt, er tatoveringen også en kontraindikasjon. Nødvendig blyant skisse fremtidig arbeid i ansiktet. Ved den samme fremgangsmåten bør begynne kun etter at skisse vil bli enige om. Ja, det kan ta tid, men da du går med ansiktet ditt. Det er viktig at du likte resultatet! Så gjerne uttrykke sine ønsker og mestre protest. Veldig bra, hvis master kan vise bilder av deres tidligere arbeid.
Man bør være oppmerksom på arbeidsplassen. Ren - indikator på god faglig og sterilitet av alle instrumenter og materialer i kontakt med personen som kreves! Hadde også utseendet på en master - uflidd, smakløst utseende preparerte ansiktet til en kvinne er usannsynlig å få deg til prinsesse. Det ville ikke responderte godt til hennes venner, bedre å finne en annen master.
Tattoo er ikke alltid smertefri prosess, spesielt permanent makeup lepper og øyelokk. Lide av smerter i moderne utvikling av medisin er ikke nødvendig. Med kvalitet tatovering er ikke tilkoblet. En god profesjonell bør være flere typer anestesi.
Etter inngrepet
Ikke vær redd hvis umiddelbart etter inngrepet pigment fargen er svært lyse og mettet. Etter noen dager vil det svekke og bli mer naturlig. Også i tegning tatovering obzazuetsya skorpe, som i alle fall ikke skal rive av. Det bør håndtere healing og mykgjørende kremer som du råde master, for en til to uker. Påfør dekorative make-up på disse nettstedene under healing også kontraindisert. Det anbefales ikke på dette tidspunktet å gå til bassenget, badstue og treningsstudio, bli utsatt for direkte sollys.
Bare forsvarlig omsorg etter inngrepet tatovering garanterer gode resultater. Og komplimenter mer enn kompensere all innsatsen!  
Øyenbryn tattooØyenbryn spille en viktig rolle i makeup. Endrer formen på øyenbrynene i stor grad kan endre bildet av kvinner. Avhengig av formen, kan øyenbrynene gjøre bredere eller smalere ansikt, legge til en visning ganske forskjellige uttrykk - fra undringen og naive til den harde og kalde. Dessverre ikke alle naturen har utstyrt med vakre bryn riktig form. Øyenbryn kan være flytende eller kort, har feil sving. Ulemper vanligvis skjule ved hjelp av sminke. Imidlertid er kosmetolog ikke alltid for hånden, og ikke alltid riktig sminke. I tillegg har han kortvarig.
Øyenbryn tattooØyenbryn tatovering vil hjelpe deg å se bra uten sminke og tidsbesparende "marafet veiledning." Ofte bare tillegg av vanlige form øyenbrynene gir umiddelbart en person uhlzhennыy se.
Det er bedre å gjøre permanent makeup øyenbrynene i hytta, hvor det master vil velge individuelle formen på øyenbrynene i samsvar med funksjonene i ansiktet og forespørsler. Høyt kvalifiserte master vil gjøre uttrykksfulle øyenbryn og samtidig gi rom for kreativitet.
For dette først bli enige om formen på øyenbrynene med klienten, skissere tegning blyant. Når du har valgt fargepigment. I veiviseren i arsenal er minst et dusin farger og nyanser, fordi vi er alle unike. For naturlig skjønnhet brow farge bør være litt mørkere hårfarge.

Teknikk

Tattoo ligner vanlige tatoveringer, gjennomboret huden dybden er bare mindre enn en millimeter. Med en så liten dybde gjør pigmentfarge varer i 2-5 år.
Øyenbryn tattooFjær -linje trukket skjema ønsket krets som skygge. Som et resultat, øyenbryn gå som skygger eller farget kontur blyant. Bra for små avklare øyenbryn, forlengelse tips eller iscenesette en liten aksent.


Øyenbryn tattooHår til hår -denne teknikken slag er trukket individuelle hår, fokusert på naturlig hårvekst. Egnet for en sterkere korreksjon av øyenbrynene og gi dem tykkelse.
Foruten de vanlige justeringer danner øyenbryn, kan øyenbrynene også gi en mer interessant form. For eksempel, for å gjøre dem rett eller bøye merkelig. I dette tilfelle fjerner hoved naturlige øyenbryn voksing og maling ved hjelp av en ny form ved hjelp av teknikken for "smøre".
Region øyenbryn i de fleste kvinner er ufølsom for smerte, fordi anestesi eventuelt det lokale og sjeldne.
Fremgangsmåten utføres med en spesiell maskin som ved hjelp av en nål som kommer inn i pigmentet i de øvre lag av huden. Normal maskin for tatovering for grovt for slikt arbeid. Så spør hytta, hvilke verktøy de bruker.
Stell og tips
Prosedyren tar omtrent en time. Farge tatovering etter prosedyren er mye lysere deretter fargen blir mindre intens. Første healing tar 3-4 dager. Full sikt restaurering og mestring hud pigment to uker. I løpet av denne tiden er det ikke anbefalt å gå til bad, basseng, drive aktiv trening og besøke et solarium. Mens det er healing, er det nyttig å smøre tatovering betyr et sted som er anbefalt i kabinen. Ikke otdyrayte skorpe på plass det vil gå og male pigmenter og alle anstrengelser vil være forgjeves.
Etter fullstendig helbredelse av hudpleie øyenbryn redusert til vыschypыvanyyu hår rundt banen. Over tid, kan tatoveringen endre fargetone på en blå eller rød, dette er ikke forferdelig, det er bare en reaksjon på den kjemiske sammensetningen av pigment i huden din. Du må komme til en spesialist, som gjorde deg tatovering og riktig farge.  
Hva å bruke sko med pigger?

 Sko med pigger - er en av de mest interessante oppfinnelser av moderne mote. Denne motstrid kontrast eleganse og aggressivitet. Og ikke hver jente ville våge å bære dem. Men faktisk piggete sko - disse er ikke nødvendigvis rocker bilde. De bidrar til å skape et meget interessant bilde av kontoret, samt kveld antrekk. Det viktigste - å velge de riktige klærne og tilbehør.

 Når du velger sko med pigger, prøv å unngå den enorme plattform og tykk hæl i en uformell stil, og heller ikke opprørsk chic, ikke rock and roll chic du ikke gi. Men moderat massiv versjonen vil bli godt kombineres med en jakke eller en jakke, skinnjakker, flyger. Men klassiske sko på en tynn eller gjennomsnittlig ring - dette er hva du trenger for å lage en elegant image. De kan være både lukket og åpen nese. Forresten, gjør hæl pigger visuelt enda tynnere.

 Bare nysgjerrig look støvler med pigger. De er den beste klassisk stil på klær. Posen skal være med dem i én farge. Det er lagt merke til at med støvler kombinerer klassiske blå og svart kjole. Vær oppmerksom på at disse skoene litt visuelt forkorter føtter, så jentene som allerede er ikke veldig lang, er det bedre å holde seg borte fra dem.

 Høye studs kombinert med smal bro, skinny jeans, leggings, mini skjørt. For kontor stil passer lakonisk-fargede kjoler og skjørt tilfeller. Hele vekt bør legges på sko. Du kan supplere bildet av strenge jakke å matche sko. Jo mer rutine du ønsker å gjøre antrekket, så vær beskjedne pigger. Det trenger ikke engang å være nøyaktig pigger, metall nagler bare skape den ønskede effekt. Du kan velge å sko, hvor bare studs dekorert boller.

 For cocktail bildet kan bruke sandaler med studs interessante på anbud kutsenkoho svart kjole. De gir den krydder. Vanligvis passer nesten alle feminine-farget kjoler delikate nyanser. Et annet alternativ - å kombinere slike sko med lys chiffon bluse og skjørt polyuretan for å matche det. Tilbehør til dette antrekket ville være overflødig.

 For flere anledninger kan bære et skjørt og topp pakke for å matche skoene. Dette er en meget interessant kombinasjon. Hvis du ønsker å kle å bruke lyse farger, og velg deretter beige pumps med små pigger. Bardovoe kort Slinky kjole Bustier slike sko - perfekt. Bare fit-farget kjole til gulvet eller litt over kneet. Toppene må være sølv eller gull farge for å matche tilbehør.

 Hvis du virkelig ønsker å legge til tilbehør, legge dekorasjoner, dekorert med nagler. Men husk at armbånd med pigger i forbindelse med kjolen - en mauvais tonn. Likeledes bør du ikke bruke et halsbånd med bukser.

 Ikke glem om sko med flate sko eller ballett leiligheter. Kombinere dem, forresten, er mye enklere enn pinner med dem gitt en stor plass for fantasi. Kom og snevret jeans og sommerkjoler. Bare se godt langstrakte gensere, men de bør være fri og uniform. Disse ballett leiligheter ser fantastisk med jeans kjoler. Spennende og enkel kombinasjon av hvite trange bukser og klassisk topp.

 Ikke vær redd for å bruke det du liker, og husk å understreke verdighet - er å spille på kontrasten og sko med pigger best egnet for dette. "Bitterhet" ikke bare understreke din kvinnelighet, men legger også utilgjengelighet. Disse skoene, selvfølgelig, kan ikke kalles universell, og likevel i riktig overholdelse av farger og mangel på lunger bildeforbedringer kan oppnå harmoni med noen stil.  
Яндекс.Метрика