Tegn på abortStatistiske data viser at tjue prosent, og det er én av fem graviditeter ender i spontanaborter. Og i de fleste tilfeller oppstår abort i små ledd, når en kvinne ikke vet om hennes interessant tilstand. I den første perioden av to ukers graviditet symptomer på abort nesten fraværende.
Dessverre, i fare og de kvinnene som hadde en etterlengtet graviditet fryder og kjærligheten til et barn. Derfor er det viktig å kjenne noen tegn i den tidlige fasen, hvis det bør umiddelbart gå til legen. Ofte abort kan unngås hvis betimelig legehjelp.
Hva er symptomene karakteristiske for spontanabort tidlig i svangerskapet
Den beste tilgjengelige, og det er svært farlig symptom - livmor blødning av noe intensitet. Når den tidlige perioden begynner spontan abort, blod brunaktig farge, og ble senere lyse rødt. Intensiteten av blødning kan være annerledes - fra noen få dråper til en veldig sterk valg.
Et annet symptom - smerte. Det antas at abort er alltid ledsaget av smerte. Men i noen tilfeller, er prosessen fullstendig smertefri. Ofte smertene forsterkes, trekker deretter. Du kan ikke ignorere det, da det kan indikere en risiko for spontanabort tidlig i svangerskapet eller tidlig spontanabort. Umiddelbart kontakte legen din, som vil prøve å redde det ufødte barnet.
Stadier av abort tidlig i svangerskapet
Spontan abort har flere faser:
- Trusselen om abort. Det er preget av verkende smerter i magen og i korsryggen. Da kan det være slakk spotting. Når disse symptomene hun bør ringe en ambulanse eller gå til sin egen lege. Hvis behandling startes umiddelbart, kan det meste av svangerskapet i de tidlige stadier lagre. Noen kvinner alle ni måneder av svangerskapet er i denne tilstanden.
- Begynte abort.De viktigste symptomene - håndgripelig magesmerter og sacrum, som er kolikk i naturen.
Så er det spotting forverret når du kjører. Det er en følelse av svakhet og svimmelhet. Men selv i denne situasjonen, graviditet kan fortsatt reddes hvis legehjelp.
Noen, selv de mest mindre blødninger tidlig i svangerskapet, er øyeblikkelig medisinsk hjelp et must. I noen tilfeller er behandling mulig i hjemmet. Men det meste kvinne sendt til sykehus. Ikke gi opp sykehusinnleggelse, samt frykt for hormonell behandling. Stor grad hormonelle forstyrrelser truer normal løpet av svangerskapet.
Bare disse to etapper abort reversible. Alle andre, dessverre føre til tap av et barn.
- Abort løp. Kvinnen føler seg sterk og skarp smerte i mage og rygg, ledsaget av kraftig blødning. Befruktet egg døende, og graviditet kan ikke holde. Men noen ganger død av fosteret er noen dager før en abort. I dette tilfellet, vil egget kommer ut av livmoren er ikke fullstendig og deler. Dette fenomenet kalles en ufullstendig abort.
- KOMPLETT abort. Når det befruktede egget forlater livmoren, begynner det å unnlate å fornye sin størrelse. Blødning helt over. Full abort må bekreftes av ultralyd.
- Gynekologer avgir noe slikt som det var en spontanabort. Ovum på grunn av en eller annen grunn til å gå til grunne, men forblir i livmoren. Symptomer på graviditet hos kvinner forsvinner, og generell helse mye verre. Etter ultralyd legen sier fosterdød. Et annet fenomen samtaler savnet abort. Den eneste måten å fjerne det befruktede egget, og det gjenstår - skraping livmoren.
Rehabilitering etter abort

Etter spontan abort, oppstår ingen komplisert fysisk utvinning av legemet i en eller to måneder. Men for psykologisk rehabilitering tar mye lengre tid. Hvis graviditet ble etterlengtede, mange måneder hun kan ikke komme til enighet med tapet av et barn. I en slik situasjon bør man ikke i seg selv nødvendigvis fortelle om sine erfaringer kjære. Hvis ingen lindring kommer, bør rådføre seg med en rådgiver. Hvis det ikke blir gjort, kan det være en langvarig kronisk depresjon.
Separat tildele en psykisk lidelse hos kvinner når det er en besettelse at abort ikke skjedde, og når du rengjør babyen ble skadet. De pleier å kjøpe en graviditetstest, som i de fleste tilfeller er positive. Dette skyldes det faktum at hormoner etter abort ikke har tid til å gå tilbake til den tidligere tilstand.
Den beste måten å oppleve tragedie - en ny offensiv graviditet. Imidlertid bør det være godt forberedt. Kvinner bør screenes bli testet for å oppdage skjulte infeksjoner oppstår, gjør en ultralyd. Først når legen vil, du kan planlegge en graviditet etter abort. Selv om du blir gravid på første forsøk ikke fungerer, fortvil ikke. Det vil ta litt tid, og du vil lære om den etterlengtede graviditet.  
Trusselen om abortNylig, svært ofte i kvinners stilling diagnostisert - truet abort. Omtrent en av ti svangerskap ender avbrudd i opptil 12 uker. Hvis tid til å se en lege, i de fleste tilfeller, trusselen om avbrudd kan elimineres, sparer vыnosyv graviditet og en sunn baby bra.
Årsaker til truet abort mye. De viktigste er følgende:
1. Kvinner Alder 18 og etter 30 år.
2. Overtredelse av hormonelle nivåer. Mangel på hormonet progesteron, som støtter de tidlige stadiene av svangerskapet, spesielt i første trimester er ofte forårsaket av ufrivillig avbrudd. Mangel på østrogen, som fremmer vekst og utvikling i livmoren, noe som øker faren for abort og, dessverre, til tragiske konsekvenser.
3. Infeksjons og inflammatoriske kjønnssykdommer (klamydia, ureaplasmosis, mykoplasmose, herpes, cytomegalovirus, etc.). Infeksjonen kan overføres til barnet gjennom fostervann, og forårsake forandringer av fosterdød. Dette er en av de hyppigste årsakene til trusselen om oppsigelse.
4. Felles infeksjoner graviditet (røde hunder, hepatitt, influensa, sår hals), ledsaget av en signifikant økning i kroppstemperatur og generell rus. Veldig ofte i forhold slike leger diagnostisert - truet abort og anbefale et kurs i behandling på et sykehus.
5. Kroniske sykdommer i svangerskapet. Oppdaget i kvinner kroniske sykdommer i det kardiovaskulære systemet (hjertesykdom, høyt blodtrykk), sirkulasjonssystemet, nyre, diabetes øker risikoen for truende abort og krever løpende oppfølging og sykehusinnleggelse.
6. toxemia første og andre halvdel av svangerskapet. Toxicosis - en patologisk tilstand der forverres den generelle helsen til kvinner, er det anemi, svakhet, smerte i ulike organer. I denne tilstanden øker dramatisk truet abort eller for tidlig fødsel.
7. Trusselen om svangerskapsavbrudd kan skyldes fysiske lidelser og skader.
8. fosterets genetiske avvik. Ofte etter en spontan abort av foster vise visse genetiske avvik.
9. vanskeligstilte er også en av årsakene til truet abort. Alkohol, narkotika, vanskelige arbeidsforhold - alle disse faktorene er ikke den beste måten påvirke helsen til kvinnen og hennes helse.
10. Problemer med immunsystemet. Hvis en gravid kvinne immunsystem gjenkjenner fosteret som et fremmedlegeme, hun prøver å bli kvitt den, rive. Når tester viser en økning i antall antistoffer hos moren, leger ofte diagnostisert - truet abort. Denne tilstanden kalles ymmunokonflyktom.

Symptomer på truet abort

1. Følelsen av tyngde og verkende smerter midt i magen.
2. Muskeltonus livmoren. Hvis du føler at livmoren kameneet stadig spente muskler, bør du oppsøke lege umiddelbart - disse kan være symptomer på trusselen om oppsigelse.
3. Periodisk, kramper magesmerter.
4. spotting fra kjønnsorgan, uavhengig av svangerskapslengde. Dette symptomet indikerer en risiko for abort på grunn av avløsning av egget.
5. Enhver liten lekkasje av fostervann. I dette tilfellet, ikke bare en stor risiko trusselen om oppsigelse, men også risikoen for fosterinfeksjon, så du trenger akutt sykehusinnleggelse av gravide kvinner.
For opp til 35 uker leger all del prøve å holde graviditeten og forbedre den generelle tilstanden til kvinner. Dessverre, i de senere årene har antall kvinner diagnostisert med truet abort økt betydelig. Dette skyldes først og fremst den ugunstige økologiske situasjonen Spise mat av lav kvalitet, økende alder og gravide mange andre faktorer som bidrar til utvikling av truet abort.  
Hvordan å miste vekt på en uke
 Vekttap en uke er mulig. Diett for en uke er bra for kroppen din, men kan alvorlig skade helsen din - det kommer an på ordentlig valgte menyene og kosthold.
 * Diet "minus 2 pounds en uke"
 Å kvitte seg av 2 pounds i sju dager, ikke nødvendigvis gjør en stor innsats. Før du velger - eller begrense deg til mat, eller øke fysisk aktivitet. Du kan enkelt bli kvitt 2 kg i uken etter daglig 10-15 minutters morgen øvelser, løping, kronglete hula hupa (bøyle), hoppe tau og knebøy. Hvis ekstra 10 minutter søvn er mer viktig for deg, deretter justere kostholdet ditt: stram spise, middag enkel, gjøre deg rikelig drikkevann å eliminere en kringle, søtsaker og sauser - du kan enkelt tilbakestille 2kg per uke.

 * Diet "minus 5 kg i en uke"
 Dette er en alvorlig vekttap, vil det sees selv fra utsiden. Det skjer ofte at bare noen 5 kg skilt deg fra den mest ideelle figuren. Den ekstra volum i bena, kaster litt svulmende mage på - alt dette betyr ikke at du er feit, men det er en betydelig barriere - sexy utseende i en sommerkjole. Uansett hva du bestemmer deg: Bli kvitt 5 kg pr uke! Starte denne dietten svært vanskelig dag - håndtering. I kveld, dagen før prosedyren, gjør kroppen rensing ved hjelp av te for vekttap og klyster.

 Den første dagen, eple-kefir: 1,5 liter lav-fett yoghurt og 1 kg epler dele inn i seks måltider (tilfeldig i løpet av dagen) med like intervaller mellom dem. Drikk vann, og dermed unngå dehydrering, og ikke mye sulten. Etter massivt utslipp kan begynne før dietten. Dietter for å gå ned i vekt i en uke, det er mange. For eksempel - kefir diett og andre. Du må finne en som passer for deg.
 * Diet "minus 7 kg per uke"
 Tapet av 7 kg per uke kan være allerede farlig for helsen din generelt, hvis en litt overvektig. Hvis du tenker på diett "minus 7 kg per uke", må du begrense deg på mange måter. Diet "minus 7 kg per uke" utelukke fysisk aktivitet, i motsetning til de strengere raske dietter. Fast Diet - alltid stress for kroppen, noe som vil gi alle sine ressurser, og gir din aktivitet. Alvorlig stress i løpet av denne dietten kan være helsefarlige og øke blodtrykket. Hvis spesifikt, diett "minus 7 kg per uke" er en 7-dagers utslipp, bortsett fra middag. Her er en variant av diett "minus 7 kg per uke":
 * Protein estisk kosthold.
 Meny:
 Dag 1-6 kokte egg;
 Dag 2 - 1 kg av lav-fett ost;
 Dag 3 - litt kylling (kokt eller dampet);
 Dag 4 - dampet ris - 100 g;
 Dag 5-6 bakt "i uniform" eller kokte poteter;
 Dag 6 - epler - 1 kg;
 Dag 7 - den endelige utslippsvannet og yoghurt.
 * De to-ukers diett
 Hvis du ikke har strenge tidsfrister for vekttap, er det best ikke å jage resultater: å miste 5 flere pounds, stopp på en to-ukers diett. Jo mer overvektig du er, til lengre diett følge. 4-7 ukers diett ikke bare vil du gå ned i vekt uten skade på kroppen, men også resultatet vil bli langvarig. Shudnuvshy raskt du få vekt raskt. Noen ganger strengeste 7-dagers diett er ikke helt effektiv, som kroppen begynner å lager, som hindrer plutselig sult. Semynedelnaya konfigurere den samme dietten fordøyelsessystemet, gjenopprette metabolisme, og faktisk produsere du ikke spiser annerledes.
 En periode på syv eller fire uker, er det vanskelig å følge noen diett. Med uvante være "feil" anfall med overspising, de forårsake nevneverdig skade mot generalstreik. Så 3 uker og lengre diett er ikke fokusert på å redusere matinntaket, og den harde kosthold, per porsjon (spise mer, men mindre), riktig fordeling av mat energi (i morgen - komplekse karbohydrater i kveld - proteiner) .  
Яндекс.Метрика