I dag, i den moderne verden utseende spiller en sentral rolle i alles liv. Globale podier fylt skinny, høye modeller som viser gode, stilige og moteriktige klær. Se dem, de fleste kvinner spontant komponert bilde, som de ønsker å møte. Men naturen ville det annerledes, ikke hver kvinne kan møte de angitte standarder 90-60-90 som utsetter mange av dem til å fortvile.

Tegn på anoreksi


 Det er på dette punktet en kvinne står på en lang og vanskelig vei av kampen med sin egen vekt. Ofte denne prosessen er galt, skade, fordi vekttap metoder som bruker kvinner kan være helt relevante regler for normal sunt kosthold. Under kampen med vekt i kurset er nådeløs kosthold te og slankepiller, utøve enorm. Som et resultat, i noen tilfeller, kan i stedet for de ønskede slank figur kvinner får forferdelig sykdom, som kalles anoreksi.

 Hva er anoreksi

 Psykologer mener at anoreksi - en type spiseforstyrrelser og misbruke psykiske tilstand. I dag skjer anoreksi ikke så sjeldent som millioner av kvinner i ulike aldersgrupper er berørt av denne ødeleggende sykdommen. Anoreksyky fokus på mat og dets kalorier, de er bare begynnelsen for å være redd for å spise på grunn av frykt for å få fett, få enda ett ekstra gram. Bevissthet anorektisk pasient helt forvrengt. Ser på sitt eget speilbilde i speilet, føles anorektisk pasient at han lider av overvekt, men vekten har lenge vært godt under det normale. Ofte pasienter med anoreksi prøve helt nekte å spise, og foretrakk å sulte og tempoet selv fysisk krevende. Men uansett hvor ille var syk, ville han anser seg fett.

 Tegn på anoreksi

 Anoreksi er preget av funksjoner som er lett å kjenne igjen selv mannen som er langt fra medisin. Først alvorlig vekttap, som var mye lavere enn normalt, mens mannen er absolutt ikke klar over at kroppen hans oppbrukt, fortsetter han også å følge en diett eller sulte deg selv. Ved første anoreksi er manifestert i det faktum at en person nekter å spise på grunn av at han var fornøyd og føler seg dårlig på grunn av problemer med magen. I tillegg kan pasienten uendelige diskutere kosthold, kaloriinntak, og nyte prosessen med matlaging. Mat opptar nesten alle tankene til pasienten, kan det uendelige diskutere dette emnet.
Tegn på anoreksi

 Over tid, som sykdommen utvikler seg, staten anoreksyka gradvis forverres, føler han en sterk svakhet, døsighet, og kan noen ganger faller inn i en besvimelse. Alle kropper begynner å slites ut, så hår og negler blir sprø og kjedelig, tennene begynner å smuldre og bryte, hudfarge mister sin vanlige fargen er grå og blek under øynene dannet karakteristiske blåmerker, er huden på kroppen gjennomsiktig med et blålig skjær. Ofte kvinner i løpet av utviklingen av sykdommen påvirker opphør av menstruasjonen, som i fremtiden er meget vanskelig å utvinne, hvilket betyr at en kvinne, selv etter behandling, vil ha problemer med fruktbarheten.
 Pasienten alltid føles kaldt, hjelper det ikke enten flerlags varme klær eller varmt rom. Fordi energi i kroppen er det lite, finnes det bare gjennom interne ressurser, som har svært lite. Blod sirkulasjon lidelser, fører også konstant følelse kaldt.

 Senere stadier av anoreksi

 I de senere stadier av anoreksi i hele kroppen anoreksyka det håret, slik at kroppen prøver å holde varmen. Ved slutten av utviklingen av osteoporose, en sykdom hvori bein blir skjør og sprø, og derfor kan det være hyppige brudd. Prosessen med fordøyelsen helt brutt, og derfor er de veldig vanskelig å komme seg, bare gjennom intervensjon av medisin. Til slutt, det er en svikt i hjertet og nervesystemet. Således kan denne sykdom føre til død.
 Dessverre, folk som lider av anoreksi er ikke klar over dette faktum, og andre er ikke å gi verdi at deres venn eller slektning mistet så mye vekt. Det er hva anoreksi ofte går for langt når hjelpen er svært vanskelig. Det er derfor legene insisterer på at ved den minste tegn på denne forferdelige sykdommen, familien anket umiddelbart til eksperter som kan gi betimelig og profesjonell hjelp.
Tegn på anoreksi


 Behandling av anoreksi

 Den vanligste behandlingen for anoreksi utført under oppsyn av kompetente fagfolk. Dermed halvparten av pasientene som startet behandlingen, kan senere komme tilbake til et normalt sunt liv, men selvfølgelig sykdommen har forlatt et betydelig preg på menneskers helse. Anoreksi Behandlingen omfatter både medisiner og arbeid med en psykolog. For å begynne, er det viktig å gjenopprette den fysiske tilstanden til pasienten, til å bringe sitt legeme tilbake til normalt, at han var i stand til å fungere og arbeide. Først da gå videre til behandling av psykiske lidelser. I behandling av anoreksi leger ofte ty til alvorlige legemidler som antidepressiva, noe som ville kurere psykiske lidelser.
 Psykologer mener at årsakene til anoreksi, det er mange. Du kan ikke svare på spørsmålet, hva som driver et menneske når han slutter å spise, og er i en konstant tilstand av misnøye. Men i dagens verden, tar sykdommen sted, og hver dag, takket være moderne motetrender, utvikler bare sykdommen. Viktig melding mens og forstå eksisterende problem og begynne å handle, eller kan det være for sent.
Flux - hjemmebehandling
 Faktisk, er uttrykket "flux" ikke lenger brukes. Profesjonelle tannleger kaller det til som odontogenic abscess. Men problemet kan ikke bli kalt, slik at hun ikke forandrer seg. Og i seg selv ikke forsvinner.
 Selvfølgelig er det bedre å gå til en lege som vil fortelle deg hvordan å kurere tann dental abscess.
 Men ikke alt vi har tid til å gå til tannlegen og behandling prosedyrer faktisk transaksjoner som ikke bærer alt stille. Så hvis du har dental forandring, kanskje behandling hjemme.
 Til å begynne, la oss definere hvor flux kan være. Vanligvis, de "skyldige" berørte tann karies. Men flux kan oppstå på grunn av mekanisk skade, blåmerke, betennelse i tannkjøtt lommer. Som om ikke det var, i rommet mellom tannen og tannkjøttet får en infeksjon som provoserer purulent prosess. Fra toppen av tannen pus penetrerer til beinet, effektivt rydder kanalen selv. Og prøver å bryte ut, bryter han gjennom benet. Leger utført en behandling: gjør anestesi, og deretter klippe Desna, produsere puss. Denne bruken drenering - gummilist som hindrer rask lukking delen. Og i tillegg foreskrive antibakterielle og anti-inflammatoriske medisiner til helbredelsesprosessen gikk greit og enkelt.
 Ikke alle er sterk nok til å tåle ekstrakt purulent abscess i tannkjøttet. Derfor, ved prøving og feiling ble utarbeidet liste over effektive populære oppskrifter som tillater deg å bli kvitt forandring.
 1. Når flux hjelper skylle brus. Forbered en løsning for skylling bør teskje natron og det samme skje med salt, hell kokende vann, røre og vente til løsningen er avkjølt til romtemperatur. Deretter må du skylle munnen annenhver time. Når hevelsen avtar litt, deretter sjeldnere. Denne metoden kan brukes som en effektiv folkemedisin nesten alltid, når tannpine.
 2. Hjelper salvie skyll godt. Apoteket bør kjøpe tørr salvie te brygge - to spiseskjeer helle en liter vann på gulvet. Etter infusjonen har avkjølt litt, bør du skylle munnen 3-4 ganger per time.
 3. Når flux hjelper skylle infusjon av gule akasie pods. For å forberede de nødvendige 1/4 kopp gule akasie pods podroblennыh pour 200 ml vann og koke. Deretter la for 15 - 20 minutter. Når infusjonen er avkjølt - Regelmessig skylle munnen.
 4. Å behandle flux kan tilberedes multi-urte infusjon. Det skal ta 3 ss kvann, peppermynte, bjørk knopper, liten periwinkle. Alle urter slipe og bland godt. Deretter 1 liter vann, eller 800 gram vodka til 3 ss av den resulterende samling. Denne infusjonen bør skylle munnen minst 9 ganger per dag.
 5. Passer for skylling i egenbehandling og rot flux elskling og salvie. Det bør være 50 gram urter, hell et glass med kokende vann i en emaljert gryte, dekk og kok i 15 minutter. Avkjølt infusjon regelmessig skylle munnen.
 6. Når flux hjelper honning og fløte. For sin forberedelse ta en kvart kopp lime honning og hell den på tallerkenen. Deretter raskalyayut rød gammel rusten spiker. Den varme spiker bør sette en skål med honning. Og deretter samle at honning, som blir svart rundt spiker. De fett og klart om kvelden før du går til sengs. I dette tilfellet, abscess pauser og hevelse avtar.
 7. Behandling flux bygningen kan utføres ved hjelp av salve med propolis. Forberede det som følger: I en emalje potten bør helle en kopp olje, raffinert nødvendig. Det også satt 20 gram bivoks - samme propolis, og sette potten på en liten brann. Når voksen er smeltet, legger du halvparten tilberedt hakket eggeplomme. Den resulterende salve oppsikt og fjern fra varmen. Holde et middel til forandring i kjøleskapet, fortrinnsvis i en glassbeholder. Men før påføring på tannkjøttet to ganger om dagen, varm fløte til romtemperatur i et vannbad.  
Labyrint med rød pepper
 Med fremveksten av smerter forårsaket av muskelkramper og betennelser i ledd, kjent for mange. Ved akutte smerter i leddene eller tilbake bør gjelde en rekke avbøtende tiltak, som hovedformål - eliminering av årsakene til smerte.
 Men begynner med denne behandlingen er vanligvis fjerning av sterke smerter. Dersom medisinsk hjelp er for øyeblikket ikke tilgjengelig, men smertene ikke tillater normal bevegelse og funksjon hjemme kan bruke salve med rød pepper, noe som lett kan kjøpes på apoteket.
 Salver, som inkluderer rød pepper, irritert hud reseptorer, så det føltes sterk brenneprogram. Den terapeutiske effekten på grunn av utvidelsen av subkutane blodårer og øker blodstrømmen til det område, som ble påført salve. Lunger berørte områdene gir oksygen til å bidra giftstoffer - forfall produkter i betennelse. Ved hjelp av salver fra rød pepper kan raskt fjerne smerten.
 En viktig komponent av pepper salve er dimetylsulfoksid (dimeksid, DMSO) som har evnen til hurtig og dypt gjennomtrenge mykt vev, hvor det viser anti-inflammatorisk virkning. Videre, tilsetningen av DMSO gir en følelse av varme uten å forårsake forbrenning. Salver baserte rød paprika brukes lett, raskt absorbert.
 Indikasjoner:
 - Isjias;
 - Revmatoid artritt;
 - Osteochondrose;
 - Skader, slik som backspace, forstuinger, tøyninger.
 Merk at salve pepper Må ikke brukes på skadet og irritert hud.
 Å lindre smerte eller kramper inflammatoriske sykdommer i muskler og ledd, kan like effektiv salve forberede deg hjemme. Uavhengig forberedt salver vil også bidra til å redusere hevelse og lindre smerte. Det er flere måter å tilberede.
 1. En spiseskje av bakken rød pepper skal slipe med 50 g smult til glatt. Hold salve kan fås på et kjølig sted i lang tid. Om nødvendig, natten gni inn i de såre flekker. Denne kremen har effekten gradvis fordi ett program ikke vil være nok til å få ønsket resultat.
 2. For å eliminere hyppig verkende ryggsmerter hjelp regelmessig bruk av salve med pepper og propolis. For sin forberedelse vil trenge:
 - 1 ts glyserol
 - 1 ts 30% alkohol anstrøk av propolis
 - 1 ts terpentin
 - 2-3 dråper eterisk olje fedd
 - Halv ts malt rød pepper.
 All blanding og varme i et vannbad til det er helt oppløst. Hvis du vil bruke denne salven gjerne over natten. Såre flekker smøre salve og pakket sjal.
 3. For å forberede denne salven ss bakken rød pepper bør ta 8 ss vegetabilsk olje (solsikke, mais, oliven).
 Mest salve pepper brukes til å lindre smerte i sykdommer i muskel-skjelettsystemet. Men like effektive data salve i behandling av inflammatoriske sykdommer i luftveiene. Å forberede salve pepper for å behandle forkjølelse, kan du bruke ulike vegetabilske oljer, hvis ønskelig, erstatte dem med gås fett. Den mottatte salve kan gni brystet, som for eksempel betennelse i bronkiene, hoste.
 Imidlertid bør behandling av muskel-skjelettsystemet og inflammatoriske sykdommer i luftveiene ikke være begrenset til ett program av salve. Siden behandling bør gjennomføres grundig, må du kontakte en spesialist.  




Яндекс.Метрика