Tegn på bruddNår skade og brudd på integriteten av ben er brukket. De fleste av artene og dets funksjoner er lett å få øye på stedet uten spesialist. Men noen av dem er farlige fordi ikke alltid klart om brudd og trenger hjelp leger. Mannen fortsetter å livsstil kan være en liten smerte, og bevegelse kan være begrenset.
Brudd og dets funksjoner
Avhengig av typen av bruddegenskaper kan deles inn i troverdig hvor det er klart at det deformerte ben, og relativ som tvil - det er et brudd eller knuse.
Inntil pålitelige tegn inkluderer:
- Unaturlig stilling ben eller armer,
- Mobilitet brutt deler der det ikke er felles,
- Crunch,
- Med åpne frakturer sett fragmenter av bein,
- Forlengelse eller forkorting av de skadde området.

Hvis det viser seg minst ett av disse symptomene, med stor sannsynlighet kan vi si at bruddet er. Men dette betyr ikke fjerne behovet for å gjennomføre røntgenundersøkelse.
Blant de relative skilt viser:
- Smerter ved bruddstedet i ro eller under bevegelse, smerte øker med last,
- Hevelse kan oppstå umiddelbart eller innen et par timer, er dette symptomet ikke anses opplagt, som
karakteristisk for andre typer skader
- Hematoma ofte forekommer på stedet av bruddet er ikke alltid rett, hennes puls indikerer at blødningen fortsetter,
- Begrenset mobilitet, kan brytes kroppen fungere i det hele tatt eller delvis, brudd, slik som halebenet, den personen vil være vanskelig å gå, er at å begrense ikke bare den berørte delen, men også de som er i nabolaget.

Disse symptomene ikke nødvendigvis indikerer en endring, men mange av dem ledsaget av noen endring.
Lukket brudd
Frakturer kan være åpen og stengt. Den første er mye lettere å diagnostisere uten røntgen og spesialist deltakelse.
For en lukket skade er ikke typisk bløtvev skader. Et særtrekk - skadet bein og ledd som kan endre posisjon (brudd med forskyvning) eller miste integritet, split, men beholde den tidligere stats - antipersonell brudd.
De første tegnene på frakturer - smerte og hevelse. Bevegelsene er begrenset, forårsaker ubehag, ofte dannet hematom. Sørg for at personen er en lukket fraktur er gjennom X-ray.
Åpent brudd
En åpen fraktur - en mer alvorlig skade, som i tillegg til å ødelegge benvev og mister sin integritet. Dette kan være en ekstern virkning eller på grunn av det faktum at skader vev brukket ben.
Hovedtrekkene er åpent brudd såret, tilsynelatende brutt bein eller dens fragmenter, smerte og hevelse, blødning. Hvis skaden er for alvorlig, kan offeret være traumatisk sjokk.
Førstehjelp for frakturer
Først av alt, er det nødvendig å gjennomgå mulige bruddstedet for å forstå innholdet av skaden. Dette vil bli mistenkt brudd i et bein. Hvis den ytre påvirkning vedvarer, bør det fjernes. Det er viktig at utviklingen i det berørte området var fraværende eller minimal.
Dersom skaden er åpnet, er farlig blødning bør umiddelbart båret ham stoppe. Når dette er gjort, bør de sårede overflaten pålegge en steril bandasje. Vanligvis, i de fleste tilfeller antiseptisk behandling er umulig, men hvis det ikke er noen trussel mot liv, kan du bruke tid på behandling av sår, prøver ikke å ta på den og ikke trekke splinter. Etter at bandasjen pålagt, for å bistå ytterligere i åpne og lukkede frakturer er lik.
Neste handling - Smerter som et forebyggende tiltak traumatisk sjokk og hindre mulig smerte under immobilisering. Men dette er ikke alltid mulig siden de fleste slike midler fraværende fra skadestedet. Du kan bruke noen smertestillende:. Analginum, Ketorol og dets analoger, og så baralgin Mr. Den eneste betingelsen - for ikke å overskride en enkelt dose. Tidligere bør spørre offeret om han har en allergi mot et bestemt legemiddel. Hvis personen er bevisstløs, er anestesi ikke nødvendig og umiddelbart gi immobilisering og transportere ham til sykehuset.
Immobilisering er nødvendig for å løse bein fragmenter og hindre sekundære komplikasjoner, redusere smerte under transport. Å fikse brukte dekk. Det kan være spesielle verktøy eller andre gjenstander som var for hånden. Det er viktig å tilveiebringe en platelengde på buss bevegelser i to ledd ved siden av frakturen. Når du er i tvil, ta bussen autentisk. Etter at søknaden er faste tau eller bandasjer over. Skadet arm kan monteres til kroppen og brukket beinet - til sunne lemmer. Ikke forsøk å vpravyty forandring, la som er, selv om det ser rart ut. Ellers mulig sekundær skade på omkringliggende vev og organer.
Når ryggmargsskader påført på få hender sette skjold og bærer den, må du fange en spesiell hals krage eller bruke papp og klær på henne såret.
Brudd i bekkenet mann som bærer en frosk posisjon, bør han ligge på ryggen, knærne fra hverandre og føttene presset mot bekkenet.
For skader i underkjeven kan bruke beholde bandasje over hodet.
Ribbeinsbrudd lett gjenkjennelig med en skarp smerte som forverres av den følelsen, pust, hoste eller prøver å presse brystet. Å redusere smerte brystet stram bandasje bandasjer, gi offeret en praktisk beliggenhet. Bære det bedre i sittende stilling.
Dersom skaden er åpnet og sykehuset kan ikke komme over de neste tre timene, kan offeret bli gitt et antibiotikum.
Hvor syk hjemme
 Kanskje grunnen er ikke så forferdelig sammenlignet med døden hvis forfølger dere ønsker syk og holde seg i live. Kanskje fortsatt redde illusjon sykdom?
 Illusjonen snarere enn sykdom
 1. Bruk stoffer som forårsaker nysing (geranium blader, Kalanchoe, tobakk, pepper).
 2. Trykk øye irriterende stoffer som for eksempel mascara. Starter rive, og alt vil bli inkludert i din situasjon.
 3. Gni armhulen salt, rød pepper eller varmende salve (hvitløk gir en sterk lukt): temperatur hopp til 38 grader. Sette et termometer i varmt vann i noen sekunder, men ikke perederzhyte. Kjøpe den samme termometer og trekk den ut til rett tid, og den andre i solen dukket opp i innerlommen skjorter begrense.
 4. Drikk om natten magnesiumsulfat (bag sikkert skjule). Dette er en saltholdig lakser hver apotek. I morgen, drikke kokt vann og - glad rengjøring! Lyse tegn får du halv dag minst. Og som benekter?
 5. Hell ut vannet fra badet kovshyka skildrer oppkast. Kjøpe på apoteket stoff som stimulerer oppkast, slik som apomorfinhydroklorid eller Lykoryna. Å fremskynde prosessen, må du drikke mer enn to kopper vann med salt. Du kan også drikke en liter varm løsning av kaliumpermanganat lys rosa farge - effekten vil ikke vente på seg.
 6. Drikk to store kopper kaffe før ankomst av legen og klage på høyt trykk og legge til din sykdomsfølelse noe annet. Legen kan ikke ignorere slike "vanskelige" situasjon, og deretter minst skrive ut syke. Du kan strekke leggmusklene hardt for et øyeblikk, før trykket måles - vil det hoppe til 150.
 7. Spis en sukkerbit med en dråpe jod: temperaturen i tre timer vil stige til 38, og i løpet av denne tiden vi trenger tid til å vaske og få legehjelp for folk med en mangel på jod metoden ikke fungerer. For de med hjerteproblemer kan gjelde gjenoppliving.
 8. Bruk en skanner og Photoshop for produksjon av sykehuset og hjelp hurrarop på hans helse.
 Synd hvis det er ingen andre overbevisende argumenter for ikke å ofre sin helse. Hvis du nå tenker hvor syk hjemme, kan i morgen allerede være å tenke hvordan du kan gjenopprette på sykehuset. Hvis alt går som planlagt, polechytes uke og alt. Ellers
 Hva kan jeg gjøre for å være tålmodig og ikke gi opp?
 1. Spis en kilo is ute i kaldt vær, skylt ned med mineralvann med is. Drikk øl med is. Halsen er pereohlazhdeno, vil stemmen tungpustethet.
 2. Hvis du trenger en bronkitt eller lungebetennelse, og det kan ta lang tid og ende i tårer, chill out etter en badestamp på balkongen eller logge varmet etter en treningsøkt hjemmefra i lette klær. Hvis du trenger det slik at det kan få betennelse i hjernen (meningitt).
 3. Drikk smeltet smør i en stekepanne. Resultatet - en rød hals.
 4. Logg inn kaldt vær og våte føtter, så ikke jag hjem og gå i kneppet frakk i to timer eller mer.
 5. puste brennende plast. Resultatet - en tung hoste, temperatur 39 forgiftning.
 6. ta mer enn fem tabletter av paracetamol på en gang. Men for noen og dermed vil være asymptomatiske. Og så må du hamstre midler til umiddelbart å komme seg ut av farlig tilstand.
 Måter påvirke det menneskelige legeme, og uten tilstrekkelig selv blant medisinske stoffer overdose dersom de (den samme beroligende), slik at anbefale dem for spesielle effekter farlige og upraktisk, spesielt fordi en enkelt generell målestokk eksisterer ikke.
 Forsiktig Ikke ta råd i denne artikkelen som en veiledning til handling, tenk på din helse!  
Hvordan tweeze øyenbrynene trådenIkke alle kvinner kan skryte perfekt øyenbryn form og tetthet som ikke krever justering. Og likevel, øyenbrynene - er en av de viktigste elementene i skjønnhet kvinnelig ansikt. Hver type har sine egne unike ansikt egnet form øyenbrynene, som kan gjøre det allerede, eller, rundere, legger ekspressivitet synspunkt, og noen ganger helt endre ansiktsuttrykk ved å justere sin form og retning av hårene.
Valg av type av form øyenbrynene ansikt
Før justering av formen på øyenbrynene, må du forstå hva forme ansiktet ditt er å velge det beste alternativet for ham.
Lubne skjønn optimalt egnet relativt tynne bryn innbrudd - nærmest midten delen er litt opp lamayuchys ned nærmere dysen.
Jenter med ovalt ansikt - kosmetisk perfekt ansiktsform - er litt ødelagt øyenbryn og rett og med buet. Men ikke overdriv med buen ikke å være som Piero.
Trekantet ansikt er best å dempe øyenbrynene med en jevn kurve av middels lengde. For mange øyenbryn utvide den allerede sterke pannen som helt uønsket.
Rektangulær type ansikt er godt avrundet med myke buede øyenbryn. Bare passer det eksplisitt.
Hvordan å trekke ut sine egne bryn tråden
Sannsynligvis hver kvinne vet å justere øyenbrynene. Hvis du allerede har bestemt hvilken form er best for din type person, den beste måten å kvitte seg med de områdene som hindrer dette vil fjerne overflødig hår. Hvordan å fjerne det? Misfarging av hår - det absolutt smertefri måte, men selv lette hår godt synlig på ansiktet hans. Barbere håret på øyenbrynene også ønskelig, da de raskt vokser tilbake til det samme etter at de kan bli enda tøffere og mørkere.
En av de mest praktiske måter å trekke ut øyenbryn i den moderne verden - en tweeze sin tråd. Sammenlignet plukker med pinsett og tråd på denne måten mye raskere og mer effektiv, i tillegg til vыschypannыh områder hårene vokser tilbake igjen, er mye tynnere og mykere. Den eneste ulempen av teknikken tråden - noen sårhet. Men det er kompensert av hastigheten på utførelsen og påfølgende avslappende behandlinger.
Så for å trekke ut øyenbrynene ved hjelp av en tråd du trenger litt alkohol lotion avfetting øyenbryn, bomull tråden en lengde på ca 60 inches og is til å berolige irritert spot.
Avfette øyenbryn alkohol eller lotion, deretter gre opp, det var lettere å få til ønsket område (vanligvis den nederste delen av øyenbrynene).
Knyt endene av trådene sammen, og deretter plassere fingrene (unntatt store) i loop. Stram deretter løkka ledende hånd tråden så det var praktisk deretter stramme den til 10 omdreininger i utdanningssenteret.
Ta tråden tommel og pekefinger, deretter flytte opp til øyenbrynene. Nærmere vri hår, klemme to fingre på den ene hånden og skyv fingrene fra hverandre en annen. Dette vil øyenbryn hår "vtyahnutysya" blir til garn. Så brått fjerne uønskede hår.
Etter inngrepet, er det bedre å legge til dette stedet en bit av isen. Det kan være så enkelt med isvann og beroligende buljong med kamille.
Som du kan se, er teknikken enkel, rask, effektiv, ikke krever hyppig repetisjon, og aller viktigst - ikke verdt en krone. I tillegg kan dets bivirkninger anses perfekt peeling hud, og videre vekst er mer smidig, myk og tynt hår på plass ferdig.  
Яндекс.Метрика