Tegn på nyrestein


 Innhold:

 De første symptomene på nyrestein

 Typer steiner størrelser

 Manifestasjonen av andre sykdommer

 Årsaker til steiner

 Strukturen av steiner, deres komponenter De første symptomene på nyrestein

 I ryggen plutselig som lyn, piercing brodd. Laterale mage føler utrolig tyngde - dette er de første symptomene klare tegn til nyrestein. En betydelig uutholdelig smerte i alle posisjoner, kan ingen holdning ikke svekke den, ikke gi lindring. Tvert imot, den øker, går til hip strekker seg til lysken, suprapubisk regionen. Tilstand er vanskelig.
 Dette marerittet, dessverre, kan vare lenge, blir det andre symptomer på sykdommen (nyrestein), hyppig vannlating, oppkast, kvalme, mage oppblåsthet. Som du vet, i minst en midlertidig suspensjon av torment legene ofte bruker narkotika intravenøst ​​administrerte bedøvelse.
 Årsaken er klar pine - stein. Han rørt, begynte å bevege seg fra nyrene. Det kan bli sittende fast på veien i noen del av ureter. Oftest uutholdelig smerte vekkende små concretions - små steiner. Hva forårsaker concretions i bevegelse? Vanligvis de "våkner" når du kjører, under fysisk anstrengelse, kulde.
Tegn på nyrestein Typer steiner størrelser

 Hvis ryggsmerter er ikke tydelig på først kraftig, at det er en kjedelig, verkende smerter, følger det at det provoserte staghorn peis. Bli den banen av urin, et stort stykke er mild, "pull" smerte. Pasientens tilstand, hans helse indikerer størrelsen, plasseringen av steiner på lager.
 Ofte etter angrepet i urinen vasket sand (selv går stein). Dessverre, bare delvis. Renal kolikk stopper i tide. Ikke engang steinene skal utøve bevegelse, fordi smerte kan fortsette. Pasienter merke urin flekker røde - urenhet nivåer. Skader var steiner i urinveiene slimhinner vises så. Glatte steiner skade mindre. Det fosfater. Og, for eksempel, oksalat, og utstyrt med skarpe kanter, levere mer trøbbel - mer smerte, mer blod.
 Når du plasserer steinen i nyrene bolle, ureter, smerten funnet i lysken. Når stenen er nesten "ut", er at bunnen av ureter, smerte øker vanligvis i kjønnsorganene.


 Manifestasjonen av andre sykdommer

 Ofte nærvær av nyrestein i pasienter har samtidig forekomst av pyelonefritt. Det oppstår vanligvis hypertensjon, noen ganger pyuria (puss i urinen vises).
 Heldigvis finnes det unntak. Noen mennesker (ca 13%) i dannelsen av steiner nesten sømløst bære sykdom uten ubehag. I ekstreme tilfeller, minnes moderat smerte sykdommen. Småstein (små concretions) nesten umerkelig ut selv. Uten et spor, selvfølgelig, etter denne situasjonen er ingenting. Det kan være nepryyatneyshye konsekvenser - nyre infeksjon.
 Noen ganger, etter sammenbruddet av nyrestein og et utslipp i flere år, "kommer det rolig." Deretter fortsetter det. Komplikasjoner av sykdommen smitte alvor kompliserer prosessen. Så, dessverre, kan danne hydronefrose. Affliction er reflektert i den stadige utvidelsen av nyrebekkenet, atrofi av vev. Allerede kan utvikle symptomatisk hypertensjon, nyresvikt - kronisk form av sykdommen.


 Årsaker til steiner

 Overtredelse av vannlating, selvfølgelig, er den primære årsaken til stein formasjon. Grunn nummer to er at utseende endringer i urinen. Dette er bosatt i endemiske områder. Som du vet, beboerne er det nyrestein på grunn av vann og tilbyr lokal mat.
 Det er andre årsaker til steiner. For eksempel urinveisinfeksjon. Mest innsnevring av ureter og bøy provosere brudd forlate urinen. Basis, kan materialet for dannelsen av fremtiden være konkrementa mikrober fortykket blod i urinveiene, normale hvite blodlegemer eller døde epitel. I et varmt, tørt klima med nyrestein danner vanligvis mye raskere - mye vann brukes, det er mer svette. I fuktig klima, i kaldt nyresykdom risikoen er mye lavere.
Tegn på nyrestein Strukturen av steiner, deres komponenter

 Veksten er naslayvanyem stein. Noen steiner kalt urat, er basert på urinsyre og dens salter. Den vanligste trusselen mot dannelsen av disse steinene forekommer i kjøtt elskere. Faktisk, i sitt forfall, som du vet, står urinsyre. Men vi bør ikke, selvfølgelig, til å bli vegetarianere. Du trenger bare å følge en diett. Stener som dannes kalsiumsalter av fosforsyre som kalles fosfater finnes spesielt i folk spesielt foretrekker melk og planteprodukter. Det er kjent at sur fløte, melk, yoghurt rik på kalsium. Cystin utdanning relaterte lidelser, forstyrrelser i leveren.
 Det finnes også andre nyrestein: oksalatovыe, xantin, karbonatovыe. Oftere hos pasienter med blandet steiner er dannet. Navnet på disse enhetene på grunn av deres sammensetning. Salter akkumuleres ulike typer blandet, økende stein som en snøball. Dette er den vanligste, den vanligste solid utdannelse.
 De neste, mindre gruppeformasjoner er milde nyrestein. De er fleksible, elastiske på grunn av den proteininneholdende substans vanligvis bakterier, fibrin amyloid. Størrelser av myke formasjoner ("Pearl") er ganske forskjellige - de spenner fra små til store sand egg. Den maksimale verdien av oksalat, urat opp valnøtt. De, forresten, og vokser sakte.
 Stones dannet oksalsyre lime vokser raskt. Dette er staghorn Utdanning, steiner, et stort stykke fast i beger av nyre. Den nøyaktige bestemmelse av nyrestein hjelp fagfolk kompetent, effektivt gjennomføre medisinsk kurs, gi pasienten råd.
 Å gjøre hver ny dag er ikke irritert reaksjon til innfall nære var rolig, gjorde kommentarer sjef ikke synes å fungere i det hele tatt og griner, rolig følelse uten angst, følelsen uthvilt hver morgen person og en fullstendig mangel på emosjonelle eksplosjoner?

Beroliger nervesystemet


 Så nå vil vi dele med deg hvordan du kan roe nervesystemet.

 Naturen tett

 Vår Mother Nature er alltid med oss, klar til å hjelpe oss, men vi må begynne å gjøre noe. Tror ikke det hjalp ikke og rettferdiggjøre sine feil, bare starte og lykkes!

 Kveldstur om natten i skogen, park, park. Vi trenger oksygen, hver celle i hjernen. Og sove etter slike turer, men puten og sove straks ta besittelse av deg.

 Sørg for å bade, basseng, dam, elv, sjø. Vann lindrer nerver, slapper musklene og styrker kroppen. Ta en dusj om morgenen, obtyraytesya kaldt vann - det styrker og forbedrer muskel tone og stemning. I kveld - et varmt bad med urter (humle, vendelrot, Johannesurt, kamille, hagtorn blomst, peppermynte, nesle blader). Bare prøve alt gradvis, for å unngå allergiske reaksjoner.


 Spise og slå seg ned

 Mat - garantien for helse. Hvor mye avhenger av hva vi spiser. Det er viktig å diversifisere supply: mottak av frukt og grønnsaker, naturlig juice ikke bare mette kroppen med vitaminer er nyttige, men også styrke nervesystemet.
 Spesielt trenger vitamin B, kalsium og niacin. Vitamin C - lindrer tretthet og spenning forbedrer hukommelsen, hindrer irritabilitet og gjør deg mer våken. Den finnes i soyabønner, korn av korn i embryoer.
 Kalsium - er involvert i overføring av impulser til hjernen, lindrer irritabilitet og angst. Komme inn i kroppen vår gjennom meieriprodukter, urter (selleri, rødbeter), mandler. Og ikke glem om jod - blomkål, bær, sjø fisk, bokhvete, tang.
Beroliger nervesystemet


 Oh sport - du livet

 Husk du trener, gym, sykkeltur, turn, ski og en morgen øvelse vil tillate deg å nyte seieren over sin latskap. Dette betyr at kroppen får naturlig kur for stress - endorfiner som fremhever deres hjerne nødvendig for nervene.

 Tips psykolog


 Meditere. Dette vil roe sinnet, finne indre ro og bli følelsesmessig solid person i enhver konfliktsituasjon.

 Pust Høyre. Det er bekymring, redusert blodtrykk og hjerteslagene dine opplyste sinn. Så puster membranen (magen) - sakte blåse opp magen og blåser som en ball. Bedre start liggende på ryggen, og når det skal bli godt å gå, gå i medhold sitter. Dette vil forbedre tarmer, master selv massere magen, og dermed styrke nervesystemet.

 Bo i stillhet. Stadig å fortelle TV, vil høy musikk buldrende vann ikke lene seg tilbake og slappe av. Noen ganger er det nyttig å sitte alene for å samle sine tanker, lytte til klassisk musikk med øynene lukket eller musikk av naturen. Puste går tilbake til normal, kan hjertet hvile, og de samme problemene falle inn i bakgrunnen.

 Tenk på det gode. Negative tanker ta interne krefter blir tvunget til å vurdere seg selv en fiasko, og det synes at å gjøre ingenting er umulig. Men det er det ikke. Fra humøret avhenger av seier. Tross alt, styrer du dine følelser, følelser, erfaringer og omstendigheter som var, og ikke omvendt. Og husk, alt som er gjort, alle bedre!


 Hjem ambulanse

 Sørg zahotuyte sommer noen nyttige urter eller kjøpe på apoteket.

 Vendelrot. Utvider blodkar, forbedrer hjerte. Gir effekt etter langvarig bruk. Den brukes for søvnløshet, i strid med nervesystemet, hodepine. På 100 gram jordstengler og røtter av planter - 200 ml vann, kok 1/2 timer og gi brygg. Drikk 1 cent / liter. 4 ganger om dagen.

 Oregano. Renser luftveiene, lindrer. Etter to H / L urter til en kopp kokende vann, la stå i 20 minutter, sil og bruke den varme løsningen i 20 minutter før du spiser.

 Motherwort. Langsom hjerterytme, senker blodtrykket, normal søvn. 15 desember Leonurus helle en kopp kokende vann, la stå i 20 minutter, ta en ss / L 3 til 5 ganger om dagen.

 Det ville være fint å ha humle, søt flagg myr, johannesurt surt, ginseng, royal gelé.

Beroliger nervesystemet


 Fra dette må vi bli kvitt

 Ja, alkohol og røyking. Røyking i stor grad stimulerer nervesystemet, og dermed krampetrekning av cerebral fartøyer og hyppig hodepine (migrene). Etter 1-2 glass vin, vodka favoritt kommer en velkommen avslapping etter en hard dag, men det er bare begynnelsen. I morgen - hodepine, vanskelig å våkne opp, minne opphører og sykdomsfølelse. Det er nødvendig å slappe?

 Som fortsatt ligger på den muntre ansikt


 må sove 7-8 timer om dagen (selv om denne regelen på alle)

 legge seg ned og få opp samtidig følge den daglige rutinen;

 Bli kvitt søvnløshet (hvis du har en);

 sovne umiddelbart etter et tungt måltid og fysisk arbeid, gi kroppen din tid til å forberede seg på søvn (varmt bad, en god bok, stille favorittmusikk).

 Her, kanskje, alle enkle regler som vi sannsynligvis alle vet, men en eller annen måte alltid bryte. Og betaler deres helse, knust nervene allerede ikke veldig tykk og vesken.
 Helse steds å kjøpe, kan du lagre den.  
Яндекс.Метрика