Tegn på ormerDe fleste mennesker ofte undervurderer fare nervøs ormer. Mange av oss tror at bare observere god personlig hygiene, vask hendene før du spiser, og ingen parasitter vil forstyrre oss. Dessverre, dette er ikke sant. Legene sier at de fleste av ormer smittet mennesker på planeten. Men hittil nærvær av ormer i kroppen ikke er forbundet med symptomer, som oftest for å detektere angrep kan være vanskelig.
Worms - forårsaker infeksjon
Worms (også kalt helminths) - en parasittiske ormer som er komplisert utvikling i naturen og kan være tilgjengelig hos mennesker. Parasittiske angrep - en ganske vanlig patologi, som i betydelig grad kan svekke en persons liv.
Mest imponerende menneskekroppen flate og runde ormer. Den første også fortsatt delt inn bendelorm og flukes.
I naturen syklusen av ormer som utføres på forskjellige måter, med ormer per syklus er i stand til å gå mange organismer. Selv om mannen for ormer - ikke den siste eieren, ikke til hinder helminth forverre hans liv. I noen tilfeller kan nærvær av disse parasittene i kroppen selv føre til døden, fordi ormer formere seg i det menneskelige legeme, i stand til å infisere alle organer, og til og med hjernen.
Forskjellige typer ormer inn i kroppen på forskjellige måter. Det finnes måter å invasiv og matsmitte. Den første måten innebærer penetrering av ormer i kroppen gjennom skadet hud eller slimhinner. Når en person spiser mat infeksjon helminth egg, larver med mat-brukt (det kan være roundworm, bendelorm).
Også ormer kan gå inn i menneskekroppen gjennom manglende overholdelse av reglene for personlig hygiene, dårlig behandlet mat. Provosere deres veksten kan kontakte med tamme og ville dyr som er bærere av parasitter.
Typiske symptomer på ormer i kroppen
De første symptomene på ormer i mennesker innebære en krenkelse av fordøyelsessystemet. Store ormer som ofte bor i tynntarmen og leveren, på grunn av dens dimensjoner blitt et hinder for utskillelse av avføring. I sin tur, små giardia i stand til å fordele giftige stoffer som forårsaker rikelig diaré. I tillegg, ormer ofte føre meteoryzmov, irritasjon av tarmen, dramatiske vekttap. Det bør bemerkes at sistnevnte skal varsle deg om å logge på først. Hvis du følger riktig kosthold, og denne gangen ikke bry deg, så er det mulig at kroppen din var ormer. Derfor må du passere de nødvendige testene.
Det faktum at mennesker er ormer, kan tyde på smerter i muskler og ledd, spesielt hvis du ikke tidligere har opplevd leddgikt, det var ingen skader i muskel- og skjelettsystemet.
Et annet tydelig tegn på ormer i mennesker - en plutselig allergi. Dette problemet kan skyldes det faktum at alle ormene produsere produkter av hva en sunn kropp reagerer sprute immunrespons, noe som igjen kan manifestere seg i en rekke hud utslett, allergi, psoriasis, pigmentflekker.
Også ormer kan føre til anemi. Siden bendelorm fôr er bare blodceller, så snart en person utvikler jernmangel anemi, som også er et tegn på ormer og behandle bare etter å fjerne disse parasittene fra kroppen.
En av de mest vanlige tegn på nærvær av ormer i det menneskelige legeme kan kalles økt irritabilitet, ubalanse, søvnløshet, kronisk tretthet.
Metoder for å bli kvitt ormer

Tilbaketrekking av ormer fra kroppen bør utføres i flere trinn.
Først må du forberede kroppen for prosedyren. Dette vil hjelpe deg gresskar eller linfrøolje. Etter at narkotika bør tas for å lette fjerning av giftstoffer: enterosgel, allohol.
Neste, effekt protyvohelmyntnыh narkotika, som har en spesiell Antiparasittiske midler. Det kan være levamisole, Albendazole, pyrantel, mebendazole.
I medisin, kan vi ta hjelp av folke behandlinger. Du må slipe til en tilstand slurry 10 fedd hvitløk. Den resulterende blandingen bør spise, drikke varm melk. Et par timer å drikke et avføringsmiddel. Hvis du ikke får ønsket effekt, kan over tid prosedyren gjentas.
Også for å bekjempe ormer brukte gresskarfrø. De trenger å hakke. Nok til å spise på tom mage 2 ss. l. av midler og ber om det varm melk. Etter to timer må ta et avføringsmiddel.  
Hva nyanse som passer for brune øyne
 Brown-eyed jenter enkleste måten å gjøre øyesminke, fordi denne fargen iris lettest å plukke skyggen. Men de reiser også spørsmålet - hva skygge egnede Karim øyne? Det er noen mer attraktive fargeskalaer som legger vekt på dybde brune øyne.
 Først av alt må det sies at de valgte fargenyanser avhengig av hva fargedybde på øynene dine.
 Lys brune øyne
 Hvis du har nøttebrune øyne, bør du velge skyggen av bleke nyanser. Du må være forsiktig med mørke brune farger. For daglig makeup egnet nøytral nyanse av beige skygge - på nedre øyelokk og bevegelig lokk - mørkere nyanse av samme farge.
 Hvis øyenfarge honning, vil det være fint skygge av bronse farge, lys lilla skygge av champagne farge, grønt og gull.
 Noen brune øyne
 Grønn, bronse, lilla nyanser er perfekt for eiere Eye valnøtt farge. Det universelle i dette øyenfarge er en fantastisk plass for kreativitet, fordi det virkelig egnet til alle nyanser av skygger. Spesielt bra å markere øynene lilla nyanser og dype blå. Påfør skyggen bør ikke altfor tett og jevnt. Grønn og brun palett er hensiktsmessig både dag og natt.
 Mørke brune øyne
 Mørke brune eller sigøyner øyne hadde alltid på folk nesten mystisk effekt. De fryktet de tilba. Men ingen vil hevde - mørkebrune øyne er veldig uttrykksfull og attraktiv, og riktig sminke kan med fordel valgt å fremheve dem.
 Gull, bronse, farger plommer, mørk grå skoggrønn skygge over andre nyanser egnet for mørke øyne.
 Du kan også eksperimentere med rosa nyanser som ikke er for alle, kombinert med brune øyne de ikke gir effekt gråt øynene. Men hvis øynene er synlige blodkar, eller du er trøtt, bør den rosa skyggen utsettes til neste gang. Spesielt god i makeup brune øyne kontraster - bronse og beige, hvitt og lilla, etc.
 Og selv om de fleste egnede Karim øyne skygge nyanser er nyanser som du ønsker å være forsiktig. Disse inkluderer - terrakotta og oransje farger.
 Dessuten gjør makeup for brune øyne, ikke glem om blyanter og pidvodtsi som make-up fullført. Det er viktig å velge riktig kombinasjon av konturer og skygger. Ja, vil kontur blyant lilla farge passet perfekt med skygger brune toner, men med grønne og lilla nyanser vil se bra svart blyant.  
Makeup for grønne øyne gråModerne skjønnhetsindustrien tilbyr et stort spekter av damene kosmetikk, som du kan dyktig fremhever dine sterke og skjule feil. Av øyesminke kvinner er i en spesiell engstelig, fordi sjelen setter tonen for hele utseende. Kvinner med grå-grønne øyne har en mystisk utseende utrolig vakker, men å velge riktig makeup for grå-grønne øyne kan ikke hver.
I slike tilfeller kan du slå til en profesjonell skjønnhetsekspert om råd. En spesialist innen make-APU kan overføre noen følelse gjennom noen hemmeligheter håndverket.
Dekorere våre grå-grønne øyne
Først må du forberede seg til å møte kosmetiske prosedyrer. Du bør kvitte seg med noen tegn til tretthet og mangel på søvn, og dette kan brukes for frosne teposer. En slik kjølig kompress avlaste hevelse, noe som betyr at du kan begynne å skape skjønnhet. Velg en farge skygger, eyeliner og mascara, betaler oppmerksomhet til noen grunnleggende kriterier.
Alle er individualitet, så du bør ta hensyn til farge og hudtype og hårfarge. Naturligvis, alle innehavere av grå-grønne øyne sminke ofte brukt i lignende farger. Bruken av grå og grønne farger perfekt kombinert med noen hud tone, dessuten blir utsikten en mystisk karakter.
Velge makeup for grå-grønne øyne, ta hensyn ikke bare farger, men også riktigheten av bruk av kosmetikk på huden. Husk at fagfolk alltid la det indre hjørnet av øynene lysere, mer mettede farger som brukes og ytterhjørner - den mest alvorlige delen.
Enkelt regler og anbefalinger makeup for grå-grønne øyne
Makeup for grønne øyne gråVanligvis er eiere av grå-grønne øyne og lyst hår anbefales ikke lyse rosa nyanser, fordi de absolutt ikke kan kombineres med urter. Oppmerksom på de kalde farger (aske, blå og andre nyanser av blått, fiolett) som vil fremheve din unikhet. Jeg må si at brunette kan også bli vektlagt i sminke for å kjøle metalliske nyanser. Øynene med en overvekt av grå krever intens makeup, men det ser veldig imponerende.
Selvfølgelig, det er kontraindikasjoner mot bruk av ulike kosmetikk. Først av alt, ta hensyn til sammensetningen av kosmetiske produkter til fornøyde alle sikkerhetselementer. Fattige kosmetikk kan negativt påvirke din visjon. I tillegg kan vanlige "dårlig" makeup føre til utvikling av farlige sykdommer, slik som konjunktivitt.
Selvfølgelig kjente produsenter holder seg til alle relevante normer i etableringen av hans makeup. Men godt utstyr er ikke alt, og falske kosmetikk markedet er vanlig. Benytte tjenestene til pålitelige leverandører for å beskytte seg mot uønskede konsekvenser.
Makeup for blå-grønne øyne (video)
Яндекс.Метрика