Teknologi bruk skjellakk hjemme

 Bildet av kvinner skapte ikke bare de viktigste komponentene, men også den mindreårige ved første øyekast, men ikke mindre viktige slag. Disse inkluderer manikyr.
 I dag kvinner er mindre ledig tid for meg selv, og vakre negler krever daglig omsorg. Og de fleste av damene drømmer om en fin, solid overflate, som ikke krever hyppige oppdateringer.
 Faktisk eksisterer et slikt verktøy. Kanskje mange har hørt om skjellakk. Hva er dette? Shellac - en gel egenskapene til lakk. Dette belegget har egenskapene til gel (gel negler kan bo noen uker) og maling (rik fargepalett, enkel søknad, glans).
 Shellac gunstig med sine kolleger. For eksempel, ikke skader neglene, i motsetning Biogel, før tegning som tidligere krevde et kutt spiker. Også dekke har regenererende egenskaper - myke negler er mer solid og holdbar.
 Teknologi bruk skjellakk hjemme
 Fremgangsmåten er meget enkel påføring. Spikeren er dekket med skjellakk lakk som vanlig og tørket under UV-lys som en gel. For å dekke helt vissen, tørre negler trenger et par minutter. Etter inngrepet vil du bli eier av den lyse finish på neglene, kan ikke være chipping, sprekker og andre defekter.
 Klargjøring for påføring av skjellakk er den samme som før den vanlige manikyr. Først, vaske hender, negler rasp, klippe neglebåndene og polere neglene. Deretter sette en base coat skjellakk spiker deretter stå ti sekunder under UV lys. Etter tørking, sette et tynt lag av skjellakk første fargesjikt som er tørket under en lampe i to minutter. Deretter dekke den andre fargede sjikt, og deretter holdt under lampen to minutter. Prosedyren er fullført program masthead UV fixer.
 Også, i tillegg til fargebelegg kan utføre skjellakk frakk, som vanligvis ser elegant og raffinert, spesielt i garvet kroppen.
 Fjern Shellac hjemme er like enkelt som gjelder. Konvensjonelle midler for å fjerne ikke fjernes, vil dette tilfellet hjelp ren aceton og isopropylalkohol innhold på 99%. Serviett klut med noen av disse væsker, ti minutter satt på spikeren. Etter gang, spiker plate massert dette klut, deretter med uttrekkbar cover. Forblir fjernet konvensjonelle bomullsputer med aceton.
 De viktigste fordelene med skjellakk - en rik palett, lysstyrke, skjønnhet og styrke. Ulempe - prisen på denne dekningen er høy nok. Men vdumavshys, så langt som den andre uten å forårsake justeringer kan konkluderes med at prisen er berettiget.  
Skjemaer øyenbrynene (foto)Det finnes flere metoder for å velge den ideelle formen øyenbrynene. Den vanligste formen er utvalget av den typen person øyenbrynene. Hun regnes som den mest effektive og gir nesten ett hundre prosent positiv. Alt du trenger å gjøre - gjør spesielle beregninger for å fastslå ansiktsform, og danner grunnlaget for de øyenbrynene Anbefalingene nedenfor.
Den grunnleggende formen av ansiktet
Skjemaer øyenbrynene (foto)

Ansiktsform isolert noen. Dette rund, oval, firkantet og trekantet. Noen kilder kan finnes på separasjon av hjerteformet og rektangulær rombovydnoe, selv om det er ganske subtyper. Bestemme formen på ansiktet er ganske enkelt visuelt zachesav håret tilbake og fjerne dem fra ansiktet og nøye studert sin egen refleksjon i speilet. Dessuten kan du bestemme formen ved å gjøre målinger med en linjal.
Velge den ideelle formen øyenbrynene
Før du fortsetter å beskrive de mest egnede former for hver type person individuelt, må du definere noen regler å følge stylister anbefaler uansett type.
Vennligst merk:
når ansiktet trenger litt visuelt utvide og velger de beste øyenbrynene rett og ikke for tykk;
når plantet rundt øynene tiltak bør sikte på å utvide avstanden mellom øyenbrynene;
plantet på langt synet - tvert imot, må du ta med øyenbrynene til hverandre, men kan ikke koble øyenbrynene på broen;
Hvis du ønsker å gjøre et ansikt visuelt allerede, så øyenbrynene bør være avrundet i endene, men unødvendige bøyer øyenbrynene er ikke anbefalt å unngå å gi overrasket eller hovmodig uttrykk.

Øyenbryn form for rundt ansikt typen
Skjemaer øyenbrynene (foto)

Eierne av dette skjemaet vurdere det langt fra ideelt, og gjør sitt beste for å fjerne det. Dette svært godt for å danne den rette typen øyenbrynene. Mest hensiktsmessige alternativet med en liten fraktur av klassiske øyenbrynene. Det bør bli husket, og forholdsregler - for høy eller lav brudd uttrykk øyenbryn kan endre ikke til det bedre, og gi uttrykk unødvendig tragedie eller overraskelse. Du kan bruke avrundede øyenbryn, samt en person vil være visuelt mer rund. Hvis en person er ganske bred, så det kan reduseres ved hjelp av en trekantet øyenbryn som fremhever skjønnheten av gunstige øyne bred og balanserer person.
Formen øyenbrynene for ovalt ansikt typen
Skjemaer øyenbrynene (foto)

Ovale ansikter funnet mest korrekte. Men dette betyr ikke at du kan plukke øyenbryn absolutt enhver form. Du må også være forsiktig med øyenbrynene til riktig dempe oval og hindre for mye å trekke det. Du trenger å gjøre øyenbrynene med jevn linjeskift, men formen på øyebrynet bør forbli nær avrundet. Hvis ansiktet ditt er smal, så det er bedre å foretrekker helt rette øyenbryn, men gjør øyenbrynene for tynn er ikke verdt det.
Øyenbryn nivå og direkte hjelp for å gi en slank ansikt noen rundhet og mykhet. Hvis formen på ansiktet ufullkommen og har noen funksjoner (som du har ganske stor hake eller kinnben og kjever proporsjonalt), deretter bruke blyant, helst forlenge edge øyenbrynene. Foretrekker en bred øyenbryn gjør ansiktet ser mer avrundet.
Øyenbryn form for et firkantet ansikt og en trekantet typen
Skjemaer øyenbrynene (foto)

Hvis ansiktet ditt er trekantet, så bør du foretrekker en fin øyenbrynene med en uniform kurve er ikke altfor lenge, fordi lange rette bryn kan visuelt bryte proporsjoner allerede ikke alltid proporsjonal person. Men for torget, tvert imot, dette alternativet vil være relevante - vakre lange øyenbrynene med relativt høy svingen. Hvis uavhengig bestemme formen på øyenbrynene du ikke kan bruke malen.
Skjemaer øyenbrynene (foto)

På torget, det viktigste å vurdere - er eleganse øyenbrynene for å hjelpe visuelt bløt stivhet av linjer og fokus på øynene.
Øyenbryn form Facial hjerte formet
Skjemaer øyenbrynene (foto)

Denne personen er annerledes og veldig bred topp merkbar innsnevring til jawline. På grunn av den linjen ganske avrundet, trekantet kalle det umulig. For å balansere en smal hake, må du avrunder topp punktet på øyenbrynene. Å gi naturlighet øyenbrynene, bruke en blyant for å lage linjer. Bryn bør ha en gjennomsnittlig tykkelse.
Hvis du har problem med ansiktsform, eller ikke vet hvordan de skal nærme tillegg av former for øyenbrynene, må du se en spesialist. La ham gi øyenbrynene riktig form, og du har hjemme vil støtte det. Merk at øyenbrynene vokser veldig sakte, og hvis den første gangen ikke vil gjøre alt perfekt med øyenbrynene må vente lenge for å fikse.
Video øyenbryn korreksjon og 7 måter å designe
Nail Design 2014Dekorasjon Nail lace - en stilig måte å gjøre pennen vakker, velstelt, trekke oppmerksomhet til dem. Mange damer nylig brukt denne type manikyr, negler fordi blonder er veldig feminin, gir manikyr letthet og diskret, og enda viktigere - fingrene vil se utelukkende fordi to ganger for å gjenta det samme mønsteret er noen ganger vanskelig selv å Professionals manikyr.

Det finnes flere typer negledesign blonder:
- Stempynh utskrift;
- Technique naturlig kniplinger;
- Painted blonder.
Bruke den første metoden bare mulig i profesjonell salonger manikyr, fordi det krever ikke bare spesialutstyr, verktøy og materialer, men også design ferdigheter på denne teknologien. Lace bilde malt på neglene ved hjelp stempynh-utskrift. Det innebærer å tegne et bilde ved hjelp av sjablong-brikke. Disse sjablonger blir satt på spesielle hjul, som er inkludert i pakken stэmpynh nail art.
Nail Design 2014

Den neste toveis design kan brukes uavhengig av hverandre for å prøve hjemme.
Prosjekterings negler med naturlig blonder
For å oppnå dette negledesign, må du fylle opp med naturlig blonder, som vil bli brukt til å dekorere neglene. Som regel er blonder laget av syntetiske materialer, og kjøpe det vil ikke gjøre store problemer. Blonder materiale kan bli funnet på salg i butikker eller se på stoff butikker for spesialiserte design manikyr.
Nail Design 2014

Når hullmønster er valgt, bør den bli brukt på spikeren. Dette gjøres ganske enkelt - det er nødvendig å begynne å bestemme blonder bildet fyller hele plassen av negleplaten eller bare sin gratis kanten? Når du svarer på dette spørsmålet vil forberede vår blonder. For å gjøre dette, skjær den i biter til størrelse, og deretter klippe av neglelakk valgt farge og uten å vente på sin tørking lim den på blonder stoff. Etter Lacy materialet registreres og maling-basis prosoh, påfør klar neglelakk, som vil spille rollen som fixer vår blonder spiker og manikyr vil legge ekstra glans.
Nail Design 2014

Trukket Lace
For å tegne en vakker blonder negler, må du ha minst en litt talent artist. Men hvis du er glad i tegning, for eksempel en skole, ikke maling hullmønster ikke ta mye arbeid. Å starte avspillingen igjen unnfanget tegning på papir og bare etter at du sørge for at den passer perfekt til dine forventninger og spille det på neglene dine. Merk at denne teknikken krever tillit og fasthet hender - noe jitter kan føre til hullmønster som kan bli bortskjemt.
Det er best å bruke blonder maling akrylmaling og spesielle tynne børster for maleriet. Når bildet er helt ferdig, bør neglene dekke gjennomsiktig lakk til blonder design for å behage sin besitteren som mulig.
Nail Design 2014

Manikyr, selv om det krever stor presisjon og nøyaktighet, vil sikkert bli et tema for din stolthet, så ikke vær redd for å eksperimentere og å drømme, fordi resultatet vil overgå alle mulige forventninger.  
Яндекс.Метрика