Temperatur under svangerskapetGraviditet oppstår i alle forskjellige måter, individuelt. Noen som smurt, ikke noe problem, er noen redd hver dag har nye overraskelser på hormonelle nivåer, hvis ikke uten grunn. For eksempel, feber under graviditet hos noen kvinner - er noe vanlig, og ofte uten god grunn. Dermed kan det bli i flere dager, om ikke for alle trimester.
Det er flere hovedårsaker til selv tilsynelatende årsaksløse temperatur under svangerskapet. Også isolert og begrunnede grunner, type sykdom. Å lære hvilke situasjoner og hvordan det er nødvendig å redusere temperaturen på graviditet, og vil bli drøftet nærmere.
Årsakene og virkningene av høy temperatur under svangerskapet
I løpet av graviditeten er avhengig av mange gener og immunsystemet som et hele. Grunnen er ganske enkel: i første trimester av svangerskapet kroppen er rekonstruert og tilpasset den nye situasjonen. All utholdenhet til å støtte fosteret, noe som kan påvirke status av immunitet. Enkelt sagt, en kvinne kan nedootrymuvaty viktige elementer og vitaminer. Det er en annen grunn. Ved første graviditet fosteret ikke anses som en del av kroppen, kan jeg også si at kroppen oppfatter hans fiende som et fremmedlegeme som tar alle de beste. Slik at temperaturen kan snakke om den skjulte stresset nervesystemet og dets forsøk på å tilpasse seg.I løpet av denne perioden mest høy sannsynlighet for abort.
Problemet er at frukten var i stand til å få et fotfeste i livmoren, må kroppen gjenkjenne det for "sine" og frivillig begynner å skipet forsyninger næringsstoffer for sin utvikling. Hvis kroppen motstår - vil være en spontanabort. I dette tilfellet, de mest effektive legemidler for mor - omsorg og oppmerksomhet slektninger, spesielt fremtiden far til barnet, samt økt press på mat med vitaminer og mineraler verktøyet avledet naturlig.
Men mens under svangerskapet kan øke temperaturen litt feber. Temperaturen vil bli holdt hovedsakelig i området fra 37 til 37,5. Skyte ned er ikke verdt det. Men legen må synes nødvendig. Tross alt, ingen ikke utelukke sannsynligheten for at temperaturen ikke kan knyttes til graviditet og snakke om andre sykdommer, og det ser bare etter analyse.

I løpet av andre trimester normal situasjon,
men kan skje i de siste månedene av svangerskapet når resesjonen er over vitalitet, spesielt i den sjuende måneden (dette er en av grunnene for tidlig fødsel). Kvinnelige kroppen er så utmattet frukt som bare nekter å dele med dem all nyttig. Men natur ligger motsatt, og fremdeles mistet organisme. Denne nye årsak til stress og temperaturhopp. Men som regel er de i kvinner som spiser riktig, er ubalansert, lite oppmerksomhet til lys fysisk aktivitet i det hele tatt attuned til negativ.

Å hindre temperaturøkning under svangerskapet, er det nødvendig å handle på tilbakemeldinger, bevege seg mer, og ikke sitte hjemme hele dagen, lese og se bare positive bøker, filmer, fjernsynssendinger, se opp for mat.

Hvis temperaturen holdes konstant, er det verdt å se med legen din. Ofte, hvis temperaturen ikke er assosiert med andre sykdommer og sykdommer lege vil ha en liste med tips over oss. Et annet godt råd - for å endre tidsinnstillingen til dramatisk snudd.
Rimelig feber under svangerskapet
Snakk om rimelig feber under svangerskapet, er det som brorparten telling av alle kjente sykdommer. Uansett hva det var, temperaturen av nevnte problem, som er navnet bare tilgjengelig etter at alle testene. Men det er en liste, så å si, banale grunner som kan forårsake feber under svangerskapet.
Gitt at immunsystemet under graviditet synker, er det lett å plukke opp akutt luftveissykdom, eller gi et løft til tilbakefall av kroniske sykdommer. Også ikke uvanlig smittsomme og virussykdommer, fordøyelsesbesvær. Beruselse så gjorde den andre "jeg" i begynnelsen av svangerskapet. Og med disse sykdommene, er det flere anbefalinger om hvordan å redusere temperaturen.

Dermed er alle alternativer, som inkluderer medisiner for å senke temperaturen skjøvet i bakgrunnen og innså bare i en nødsituasjon.
 Bedre graviditet gjøre uten piller og andre kjemikalier. Den maksimale som kan gå på - en metode for barnet febernedsettende, for eksempel, Panadol, og da bare med samtykke fra en lege.
Skyte ned temperaturen under svangerskapet er nødvendig når det er over 38 mark.Før kroppen er i stand til selvstendig å bekjempe sykdom. Temperaturen stiger over - må ty til andre ikke-medikamentelle metoder. God hjelp ulike metoder for kjøling, søker komprimerer, kjøle deg ned med is.
Noen ganger, for å få ned temperaturen i løpet av svangerskapet er ganske enkel omslag på pannen. Også komprimere bør sette armhulene, håndledd, føtter. Dette stedet usylnoy blodsirkulasjon gjennom hvilken den kan avkjøles, for derved å banke temperatur.
Neste, effektivt redusere temperaturen under svangerskapet hjelper rubbing alkohol eller vodka. Etter sliping, ikke ukutuvatysya bør imidlertid gis væsker til tørk i det fri legeme. Som et resultat av tørking alkoholer i alkohol vil virke kjøling. Den samme virkning har og eddik fortynnes i vann.
Hvis foretrukket alkohol er i alle fall bør ikke gni det i magen og korsryggen.
En annen knock ned temperaturen under graviditet vil hjelpe avkjøle isbadet med vann ved romtemperatur. I dette tilfellet er det ikke noen begrensninger. Men absolutt ikke kan ta regelmessige bad eller dusjer. Bedre oblytysya kaldt vann.
Som for de andre metodene churning temperatur under svangerskapet, den ubestridte lederen i mange år ansett som normal te med bringebær, sitron og honning. Det er denne drinken som en diaphoretic. Derfor, drikke te, den beste god svette, skifte klær og sengetøy, og gå i dvale. Boller av alt neste dag fra kulde vil være over.
For å forsterke effekten av denne behandlingen kan også hjelpe med infusjoner av lind, kamille, riktig ernæring, spesielt hvor mye frukt, grønnsaker, protein (fisk, nøtter, magert kjøtt).
Forebygging av de fleste sykdommer i svangerskapet er følgende: riktig ernæring, delta på offentlige steder eller iført gasbind bandasjer dem. Hands gravid kvinne skal alltid være ren som nese og munn. Dette er tre viktigste stedene gjennom hvilke virus og bakterier inn i kroppen.
Så, etter hver tur, bør du besøker offentlige steder vysyakatysya, vask hendene og skyll munnen. Således er det nødvendig å bruke spesielt utstyr, så som en balsam for munningen av den antibakterielle effekt.  
Hva hjelper en bakrusHangover - en svært ubehagelig tilstand av kroppen forårsaket av hans rus på grunn av sammenbruddet av alkohol. Faktisk er det ikke et symptom, men en hel rekke problemer som oppstår i person på dagen etter hans alkoholmisbruk.
Ofte etter store mengder alkohol, våkner mannen opp med et pulserende hodepine, kvalme, tørr munn og tørste uoverstigelig. Han føler svakhet og depresjon. Denne tilstanden kan være alvorlig svimmelhet, økning eller omvendt, senke blodtrykket, rask hjerterytme, feber, endre varme. Alt dette - et resultat av sterk beruselse forårsaket av startdose av alkohol.
Enig symptomer er ikke hyggelig!
Selvfølgelig, er en person klar til å bruke alle midler, bare for å bli kvitt denne tilstanden så snart som mulig.
Selvfølgelig bør det forstås at lengden bakrus avhenger av hastigheten ved hvilken legemet er i stand til å takle alkohol, og denne frekvensen er omtrent 50 ml vodka / time. Så absolutt riktige eksperter som hevder at sann bakrus kur - denne gangen.
Men hvordan de skal overleve denne gangen, når hodet er splittet, og kroppen er i full knockout "? Hvordan hjelpe kroppen din?

Væske i bakrus

Du må forstå at alkohol er ganske sterk vanndrivende, så drikker store mengder alkohol - du vet at enda mer væske går i kroppen din. Så etter alkohol misbruk deg, først av alt, trenger du å gjenopprette væskebalansen i kroppen. Så - drikke, drikke og drikke igjen! Selvfølgelig er det best å gjøre veldig små slurker (hvis du ikke kommer til å rense magen).
Hva å drikke? Først av alt, vann. Bedre - mineral alkaliske, som vil tilfredsstille din tørst og mette kroppen mineraler tapt.
I tillegg eksperter på området sier det er bra i dette tilfellet er å drikke en rekke juice, spesielt eple. På grunn av sin nytte i dette tilfellet at eplejuice inneholder mye fruktose, nyttig for leveren, som led av virkningene av alkohol og vitamin C fungerer som en antioksidant.
Du kan drikke vann med juice - her allerede som du liker mer.
Men den sikreste og beste drikke av bakrus fremdeles agurk pickle forberedt uten tilsetting av eddik. Hvis ikke - perfekt marinade og kål. Ironisk nok, disse drikkene bidra til å fjerne den harde følelser og gjenopprette elektrolyttbalansen i kroppen.
Men med melk drikker bedre være forsiktig. Ja, kefir og yoghurt hjelpe rense kroppen for skadelige nedbrytningsprodukter av alkohol, disse drikkene gjenopprette lager tapt mineraler og vitaminer, men drikker mye av dem ikke kan. Det er bedre å søke på to eller tre kopper. Dette skyldes begrensninger av det faktum at i denne tilstand av syre-basebalansen er forskjøvet mot økende surhet og kefir eller yoghurt som meieriprodukter, kan ytterligere forverre denne ubalansen.
Mat med en bakrus
Ikke glem at bakrus - er først og fremst forgiftning av kroppen, og i tilfeller av forgiftning, leger anbefaler ofte faste og drikke rikelig med væske. Så i dette tilfellet, noen eksperter anbefaler å begrense eller over grønn te drikker. Men hvis du spiser fortsatt ønsker bedre opt for supper, og, fremfor alt, borsjtsj. Denne suppen hjelper "gjøre" og returnere hans mage kapasitet. I tillegg vil fersk varm suppe mette kroppen viktige vitaminer og gi nødvendig styrke og energi kostnad.
Den kur for fyllesyke
Selvfølgelig, hvis du "split" head - noen smertestillende kan bidra til å avlaste dette symptomet. For eksempel, mange rådes til å drikke i slike tilfeller, hodepine løselig paracetamol. Dette stoffet, i motsetning til ibuprofen og aspirin, ikke så mye å irritere magesekken.
Men håper at mirakel narkotika hjelpe deg på kort tid til å takle en bakrus - for naiv. I tillegg til å utpeke et medikament ikke bare ubrukelig, men også farlig, på grunn av den selv skal bli forlatt.
Men absorbenter du vil ikke forstyrre. De bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen og rense blodet. Egnet konvensjonelt aktivert karbon, som er i hvert medisinskap. Bare drikke det bør være nok. Den vanlige dosen for forgiftning - 1 tablett pr 10 kg av kroppen din.
Sove med en bakrus
Faktisk, en drøm - en av de beste midler for bakrus. Kroppen er helt utslitt negativ påvirkning av alkohol, så for å samle krefter og bekjempe virkningene av rus han trenger et komplett og kvalitet ferie. Så hvis du har mulighet, og du trenger ikke å forhaste å jobbe - vel vidisplyatsya. Sove så mye som spør kroppen. Og for å slappe av med vinduet åpent, fordi frisk luft hjelper kroppen å kvitte seg med bakrus, og har, for å si en helbredende effekt på kroppen vår.
Mosjon og bakrus
Men fra harde fysiske anstrengelser i løpet av en bakrus bør bli forlatt. Selvfølgelig, hvis du er i stand til å gå gjennom parken og få litt frisk luft - vennligst gå! Men den forbedrede trening og god trening, inkludert trening i treningsstudio eller kjører lange avstander er absolutt verdt å holde til en fullstendig gjenoppretting av utslitt kropp.
Vi må glemme denne perioden, og besøket av badstuer og bassenger. Slike prosedyrer vil bare øke belastningen på kroppen din, og for all utrent person kan resultere i en fiasko. Ikke verdt risikoen og vedtakelsen av en kontrast dusj. Dermed kan de trent person slike vann behandlinger heie pen, men belastningen på hjertet mens det vil være for stor.
Alkohol bakrus på
Til slutt, når alkohol bakrus. Det anbefales mye, men narcologists hevder at alkohol bidrar til å takle alkohol abstinenssyndrom bare til folk som drikker har blitt normen. Med andre ord, alkoholikere. Ingen tenkte på alkoholholdig brennevin i delstaten bakrus setter i skrekk. Hvis ikke - bør du tenke seriøst om rollen til alkohol i livet ditt.  
Яндекс.Метрика