Tester under svangerskapet for uker

 Hva er de prøver og undersøkelser som er nødvendige under svangerskapet?

 Prøver og undersøkelser under svangerskapet


 Så hvis en kvinne er mistenkt graviditet kom (tapte tid, positiv graviditetstest hjemme ), Som det kan høres banal, bør umiddelbart oppsøke lege fødselslege-gynekolog. Selv slektninger og venner excitedly si at du ikke bør gå til legene så tidlig.
 Du kan trygt lytte til alt du sier og gjør som det passer deg, det er riktig - det er ditt liv og ditt barn til å risikere helsen hans i alle fall ikke verdt det. Problemet er at uansett hvor godt du var godt wishers, ville de ikke svare, inkludert deres råd. Men fødselslege prenatal ansvarlig, og dermed dens råd og anbefalinger verdt å vurdere. En erfaren lege vil svare på alle dine spørsmål, og selv de som du virket problematiske.
 Så du har besluttet å registrere en kvinneklinikk. Det er fullt av Fødselsleger og Gynekologer, men du ønsker å registrere til en spesialist som så kjæresten din. Ingenting galt med det, fordi god tilbakemelding om spesialisten kan hjelpe deg mer selvtillit i sine anbefalinger. Så du kan bare registrere deg til denne legen og be om en avtale for å sette på plata i svangerskapet. Imidlertid kan det skje at han har for mange gravide kvinner har blitt registrert, og til dere det ikke kan. Dette er ikke en tragedie, fordi alle fødselsleger jobber med en enkel standard, og ved måten de holder det, ser hodekvinneklinikken.
 Det viktigste - å komme første gang, og du vil se at månedlig besøk til legen ingenting å bekymre seg for. Når du venter på sin tur til legekontoret, har du sannsynligvis bli kjent med andre kvinner med hvem da vil dele erfaringer om legen din om helse, og de rådene som daglig mottar fra alle kanter.
 Noen kvinner er redde for å gjennomgå standard eksamener avholdt i visse faser av svangerskapet. Ikke: alle kartlegge trygge. Selv om undersøkelsen vil bli funnet noen patologi, du vet, i de fleste tilfeller, for å eliminere det er helt klart og trygg behandling. Og de problemene som du så forferdelig og vanskelige, bestemmer fødselslege raskt og enkelt. Dessuten er det dette er den viktigste oppgaven fødselslege-gynekolog prenatal - eliminere alle mulige hindringer for å fødselen din baby.
 Når du først besøker du bekrefte graviditeten blodprøve for hCG og ultralyd (US).
 På ultralyd kan sees at embryoet er der det skal være (i livmoren), og det er helt levedyktig. En laboratorieanalyse vil bli slettet hvis du har en latent infeksjon. Og ikke bekymre deg, hvis det viser seg (noen brudd genital mikroflora i nesten alle kvinner) - alle behandlet på visse stadier av svangerskapet trygg.
 Endelig vil en kvinne undersøke leger av ulike spesialiteter å identifisere alle mulige sykdommer og foci av infeksjon. De trenger også å bli behandlet.
 Noen ganger kan en kvinne etter testen foreskrevet hormonelle støtte i form av kvinnelige kjønnshormonet progesteron. Ikke vær redd for og ikke gi opp på dette, fordi det naturlige kvinnelige kjønnshormonet progesteron gir fosterutvikling og vedlikehold av svangerskapet.
 Hvis kvinnen så snart som mulig har registrert seg og oppfylt alle reseptbelagte, så det er en sjanse til å nyte under svangerskapet, og ha en sunn baby.

 Fosterdiagnostikk - sivilisert tilnærming til fødselen av et friskt barn


 Fosterdiagnostikk - en diagnose av fosteret før fødselen. Den er laget ved hjelp av ulike metoder og gjør praktisk talt eliminere enhver sykdom hos fosteret, behandle dem i tide og gi fødsel til en sunn baby. Som en del av fosterdiagnostikk brukes ultralyd diagnostikk, til laboratorietester oppdage sykdommer hos gravide kvinner, som kan true barnet, medisinsk og genetisk veiledning og genetiske studier (cytogenetisk og molekylær diagnostikk) unntak for alvorlige arvelige genetiske sykdommer.
 På visse stadier av utviklingen av fosteret krever kontroll fordi friske kvinner under 35 (eller første graviditet med siste svangerskap endte i normal levering) har observert en viss ordning. Hvis en gravid kvinne straks passerer alle diagnostiske tester, er risikoen for å ha et sykt barn minimert.

 UNDERSØKELSE AV KVINNER UNDER jeg trimester av svangerskapet (fra unnfangelse til 12 uker inkluderende)


 I løpet av denne perioden, bør gravide kvinner gjennomgår en rekke studier.
 1) Analyse av blod hormoner (fra 8. til 13. uke av svangerskapet, best - i 11-13 uker):
 • Papp-A (graviditet-assosierte plasma-protein-A) - et protein plasma (den flytende delen av blodet), som er produsert i løpet av graviditet kvinner; forskning utført for å identifisere risiko forskjellige varianter i barns utvikling tidlig i svangerskapet; PAPP-A-protein i lave konsentrasjoner i blodet hos mennesker og ikke-gravide kvinner, gravide Papp-A nivået gradvis øker;
 • hCG (humant chorion hormon human) eller graviditetshormonet. Nivået øker til 11 uker av svangerskapet, og deretter gradvis redusert;
 • progesteron - en kvinnelig kjønnshormon som hjelper opprettholde svangerskapet. Med hans fiasko mulig abort, så hvis progesteron var, ble han utnevnt som narkotika.
 Reduksjon i serum hormoner data indikerer risikoen for spontanabort eller foster risiko for fødselsdefekter eller kromosomforstyrrelser.
 2) En ultralyd av fosteret, livmor vedheng.
 En ultralyd av fosteret utført ved 11-13 uker av svangerskapet. Under ultralydundersøkelse bestemmes matche størrelsen og generelle utviklingen av fosterets gestasjonsalder, puls, ulike parametere av skjelettsystemet, staten for venøs blodstrøm gjennomgang interne fosterets organer (hjerte, mage, blære) under. På dette stadiet av svangerskapet kan helt eliminere alvorlige misdannelser hos fosteret. Hvis du merker endringer i fosterets ultralyd utført gjentatte ekspert studie på utstyret aktuelle klassen høyt kvalifisert spesialist, gjennomført en detaljert undersøkelse av indre organer hos fosteret (hjerte, hjerteklaffer, hovedårer, nyrer foran av hodeskallen, hjerne, ører, fingre) og er en tredimensjonal rekonstruksjon av fosteret (farge ultralyd).
 I tillegg til fosteret, gjennomført en studie av fremtiden til morkaken (chorionic), fostervann, fosterhinnene, livmorveggen (i nærvær av myom, dvs. svulst, noder), livmorhals, eggstokker (i nærvær av corpus luteum av svangerskapet - kreft som former i eggstokken av celle hårsekken etter eggløsning, progesteron høydepunkter og lagret, vanligvis før 12 uker av svangerskapet).
 Når ultralyd med tidlige tidsfrister kan stille flere svangerskap, og foreldrene har mer tid til å mentalt tune in tvillinger eller trillinger.
 3) Studie av okkult infeksjon er at kvinner tar vattpinner fra skjeden og livmorhalsen for å oppdage ulike bakterier som forårsaker betennelsessykdommer (klamydia, mykoplasma, ureoplazm) og generelle smøre flora for å utelukke bakteriell vaginose (state når skjeden er dominert ikke normal og betinget - patogene mikroflora, som kan når som helst årsak sykdom), da det er bevist at enhver infeksjon kan være en årsak til spontanabort. Ta så intrauterin infeksjon i blodet og blod for HIV, hepatitt B og C, syfilis.
 4) Bestem blodtype og Rh faktor for dannelsen av pasienter med risiko for utvikling av Rh-konflikten og konflikten blodtype.
 5) skal konsulteres andre leger, terapeut, tannlege, barnelege og t. E., hvis den vordende mor har noen kroniske sykdommer.
 6) Kartlegge mann av en gravid kvinne til utelukkelse av familien tuberkulose (lunge radiografi).

 UNDERSØKELSE AV KVINNER I LØPET II trimester (13-24 UKE AZ)


 På 15-21 svangerskapsuke utført såkalt trippel hormonell test - definert tre serum hormon, alfaføtoprotein (AFP - et protein som produseres av leveren og mage-tarm embryo og brukes for diagnostisering av føtale misdannelser), humant choriongonadotropin menneskelig hCG (antall på dette stadiet av svangerskapet bør avslå) og østriol (en av det kvinnelige kjønnshormonet østrogen, som forbedrer blodstrømmen til livmoren, fremmer kanaler av melkekjertlene under svangerskapet).
 Triple hormon test i II trimester for å vise risiko for kromosomforstyrrelser, utarbeidet i I trimester, betale mer oppmerksomhet til gravide kvinner utover normen og rettidig ytelse tildele dem ytterligere tester (inkludert invasive, dvs kirurgisk).
 Vanligvis mange fødselsleger i å oppdage endrede blodprøver umiddelbart utnevne genetikk rådgivning, selv om det er ikke alltid nødvendig. Konsultasjon genetikk oppnevnt under reduserte AFP AFP høye tall, høye tall av hCG.
 Lave nivåer av AFP og østriol og (eller) høye nivåer av hCG kan tyde på en høyere risiko for å ha en baby med en kromosomfeil. Slike endringer - absolutte indikasjoner for genetisk veiledning. Høye nivåer av alfaføtoprotein indikerer mulig misdannelse i de ulike organene.
 Ultralyd i II trimester inkluderer en omfattende studie av fosterhinnene, fostervann og veggene i livmoren, noe som eliminerer de fleste av anomalier i fosteret, og risikoen for å få barn med visse kromosom og arvelige sykdommer. I tillegg forstyrrelser av morkaken, navlestrengen, endringer i fostervann, livmor fibroids. På dette stadiet ultralyd foster kroppen hver detalj er undersøkt.

 EKSAMEN kvinner i løpet av tredje trimester (25-40 uke)


 Hvis du observert i kvinnelig samråd med jeg trimester, risikoen for at barnet kan bli født syk, veldig lav, men fortsatt er det. Sørg for å gå ultralyd i perioden 32-34 uker for utelukkelse visse misdannelser hos fosteret, intrauterin vekst, feil posisjon eller presentasjon (plassering i livmoren) av.
 Hvis du har gjort alt riktig og i tide, dvs. høy sjanse for å ha en sunn baby.
 Forsiktig Aldri la alle de "kanskje"! Vet at det er helt sunt! Hver av oss kan være visse helseproblemer, og det kan påvirke det ufødte barnet! Når du vet alt om hennes graviditet, gå i fred!  
Яндекс.Метрика