Thai massasje
 Av alle typer massasje som er det mest eksotiske og spennende. Hvis bare ett navn dukker opp i fancy grønn eksotisk øy omgitt av lyse blå havet. Fargerik papegøye sitter på lange stilker av vinranker og vakre røde blomster. Vtilyatsya din fancy den mest uvanlige massasje du føler deg? Thai Massage


 Dens historie er nært knyttet til historien av det thailandske folk, og det er et par århundrer siden. I hovedsak thaimassasje - et stort system av healing kroppen, som inneholder en rekke metoder for innflytelse. Disse inkluderer: dyp muskel vev presser øvelser ligner yoga Postures, fotsoneterapi, stretching, åpning av ledd, aktivering energiflyten i kroppen, akupressur. Mange øst-helsesystemer omfatter begrepet gjenopprette energibalanse, fordi ifølge mange thailandske healere, energi sirkulerer hos mennesker for mange energikanaler "sen". Etter deres mening, føre til psykiske og fysiske overgrep er sykdommer knyttet til sirkulasjon av energi, mens de eliminerer makt ubalanse vedvarer og forårsaker sykdom.
Thai massasje

 Også Thai filosofi mener at overalt og i alt er det to motpoler Yin og Yang, og de bør alltid være i likevekt med hverandre. Og for å oppnå denne tilstanden av kroppen er bare mulig ved fullstendig avslapning - dette er målet med thaimassasje. Thais tror også at passere gjennom kroppen energi linjer, som er viktige akupunkturpunkter, som er viss "vindu" der man beriker viktig energi. Hovedpoenget er at hvis disse kraftlinjer det finnes hindringer, er det en energienhet, noe som fører til sykdom og ubalanse.
 I vårt land funksjon i thai-massasje er at prosedyren utføres i hemmelighet sant. Teknikken av svært forskjellig fra den som vi er vant til. Her vil du sannsynligvis vri, strekke og trykk, og massasje er gjort ikke bare hender, men også albuer, knær og til og med føtter.
 Thai massasje er anbefalt å gjøre hver dag, minst annenhver dag for normal funksjon av mange organer og systemer. Det er viktig å finne det "deres" massasje, så Thais Yin og Yang bør være overalt og i alt.
Thai massasje

 Tibetansk massasje


 Det er en annen eksotisk type massasje - tibetansk. Men snakker ordet synet vises helt annet landskap. Her fjell menn. Det er ingen strenge og lyse farger, men til tross for denne forskjellen bilder, generelt, er denne teknikken noe som ligner på teknikker for thaimassasje.
 Tibetansk medisin definerer helse som en balanse av alle kroppens systemer, og er et brudd på ulikevekt. Derfor, tibetansk massasje ikke påvirke alle organer hver for seg, det er arbeid på hele kroppen.
Thai massasje

 Et særtrekk er at før intervjuet sesjon holdes, som har som mål å identifisere hvilken type mann, og derfor velge olje, maskiner og selv den tiden av dagen for prosedyren.
 Meget interessant av teknikken. Den er utført i tre trinn. Den første olje tilføres til kroppen. Dette er nødvendig fordi åpningen i huden, slik at de brukte oljer inneholder mange næringsstoffer og vitaminer. Olje har gunstige effekter på nervesystemet, hjerte-, fordøyelses- og hormonelle systemer, har en hud foryngende effekt. Det andre trinn arbeider med sener, ledd, ryggraden. I det tredje trinn av oljen er fjernet fra kroppen ved hjelp av ert og byggmel. I noen tilfelle kan ikke la oljen til å komme inn i huden som en massasje giftstoffer gjennom porene ut.
 Selvfølgelig, dette er ikke alt du kan snakke om disse interessante og fantastiske teknikker, men som de sier "bedre å se en gang enn å høre hundre ganger!"

Hvordan du utfører en thai-massasje for kvinner
 Thai massasje er ikke bare den eldste, men også den mest effektive massasje Thai medisin. Det er forskjellig fra tradisjonell europeisk massasje, et komplekst system, som inkluderer å strekke, vri og trykke på. Thai healere mer enn tusen år utviklet metoder for healing massasje. Det finnes i dag to forskjellige stiler som er forskjellige metoder og teknikker prosedyre.

 Hvordan du utfører en thai-massasje for kvinner


 Utfør prosedyren er riktig Thai massasje er ikke på bordet, og på spesielle matter beregnet for dette. Kvinne faller til matten og massør klikker på et bestemt område av kroppen. I kurset er fingre, albuer, hender, håndledd, føtter og knær.
 Under thaimassasje mester spesiell oppmerksomhet til rygg, mage, ben og armer. Massasje er ikke utført på en standard mal, er det basert utelukkende individuelle ønsker.
 Alle mens rekkende innvirkning på enkelte punkter hvor linjene krysser energi, eliminerer dermed mulig sykdom. Bare en profesjonell massør kjenner teknikken, hvordan du utfører thaimassasje for kvinner er forskjellige fra menn massasje. Du trenger ikke bruke kremer og oljer tidvis brukt urteekstrakter. Massasje varer i ca to timer, noen ganger tre timer.
 Master fortsetter å massere ekstremiteter, flytting til kroppen og går tilbake til ekstremiteter. Bevegelsen er bygget fra tærne til hodet og ryggen. Opprinnelig massasjeteknikker, myk, gradvis flytte inn i intense. Kroppen skal være helt behandlet, den eneste måten å oppnå maksimal effekt.

 Fordeler gamle thaimassasje


 Snakker om de helsemessige fordelene av Thai massasje kan være en lang tid. Det lindrer muskel klemmer, presse dem, normalisere aktiviteten i nervesystemet, fullstendig gjenoppretter balansen. Thai massasje for kvinner viser kroppen for giftstoffer, forbedrer blodsirkulasjonen. Riktig gjort massasje lindrer stress, bidrar til å bekjempe depresjon og kronisk tretthet. Takle en rekke korrigert holdning.

 Kontraindikasjon


 Thai massasje er ikke anbefalt for kvinner under graviditet, brudd og blåmerker, det bare ikke holde på osteoporose. Det er ingen kontraindikasjoner, onkologi, hjertesykdom, høyt blodtrykk, hudsykdommer.  
Brazilian massasje og dens fordeler for figuren
 Flere nylig, begynte skjønnhet og massasje tilbyr tjenesten i det hele tatt uvanlig - Brazilian massasje. Den første foreningen som oppstår - en vakker serie av latinamerikanske og jenter som deltar i karnevalet i Rio. Alle tall er rett og slett fantastisk. Men hvis du tror dette er et fortrinn spesielle dietter eller miljødata, du tar feil. Få det samme tallet kan enhver kvinne som vil appellere til en spesialist i brasiliansk massasje.
 Fordi hans teknikk er lite kjent for allmennheten, er å snakke om det i mer detalj hva vi gjør i denne artikkelen.

 Funksjoner og fordeler prosedyrer


 Et karakteristisk trekk ved massasje er at den bruker spesielle av bambus pinner som spesialist trening pasientens kropp.

 Hva som kan oppnås?


 •  Allerede etter den første økten vil du føle montør og har ekstra vitalitet

 •  Kroppen er mer elastisitet

 •  Det cellulitter og overflødig fett på lår, rumpe og midje

 •  Siden kroppen er avledet giftstoffer, og normaliserer flyten av blod og lymfe

 •  På grunn av økt metabolisme og redusert mengder av kroppen justert lettelse tall

 •  Trakk muskler, spesielt i magen og baken. Resultatet er en flat mage og rumpe mer konvekse og elastisk

 •  Huden blir mer elastisk og smidig

 •  Selv om prisen på brasilianske massasje er mye høyere klassisk anti-cellulitt massasje, vil du sette pris på denne innsatsen.
  Brazilian massasje og dens fordeler for figuren

   Indikasjoner


 •  Løs hud, blant annet som følge av aldring.

 •  Redusert muskeltonus.

 •  Fett innskudd i hele kroppen eller i enkelte problemområder.

 •  Uforholdsmessig figur og slapp rumpe.

 •  Overvekt og tendens til ødem.

 •  Men, som noen innvirkning på de brasilianske massasje bambus pinner har noen kontraindikasjoner.
 •  Skader eller sprekker som ikke har grodd helt

 •  Åreknuter

 •  Alvorlig hjerte-karsystemet

 •  Kreft

 •  Graviditet

 •  Hopping blodtrykk

 •  Feber eller infeksjoner i den aktive fasen

 •  Hudsykdommer.


 • Brazilian massasje og dens fordeler for figuren


   La oss snakke om teknologi


   Denne anti-cellulitt massasje, men svært effektive, krever spesiell oppmerksomhet til teknologi.
 •  Som terapeut gjelder bare pinner, tappe dem på pasientens kropp kan tenkes at etter et par økter på kroppen forblir mange blåmerker. Men det er det ikke. Poenget er ute av stand til slag, men deres hastighet er nådd der effekten av vibrasjon. Det hjelper å takle fettavleiringer.

 •  Først varmer kroppen opp klassiske massasjeteknikker.

 •  Deretter spesialist begynner å tappe bambus pinner, bærer opp til 600 slag per minutt. Den aktiverer forbrenningen og bryter ned fett som akkumuleres under huden. Fra den selv viser hvordan du kjører kroppen bølge.

 •  Deretter kna anvende teknikker som fjerner overskytende væske og fett fra cellene.

 •  Behandlingstiden er minst en time, men på det tidspunkt pasienten kan økes til to timer. En stor del av prosedyren er gitt til virkningen av spisepinner for å eliminere fett.


 • Brazilian massasje og dens fordeler for figuren

   Hvis du er interessert i denne informasjonen, i tillegg tilbyr vi en video brasiliansk rumpeballe massasje. Så du vil ha mer tillit til effekten av prosedyren, men skal man dømme etter vurderingene av kvinner som har opplevd det selv, brasiliansk massasje - en flott måte å justere formen og bli kvitt ekstra pounds.

  Яндекс.Метрика