Thyroid: symptomer og behandling
 Skjoldbruskkjertelen kalles endokrine kjertler som produserer hormoner tyroksin og trijodtyronin, og tyrokaltsytonyn hormon som regulerer vekst og utvikling av organismen. Tyroksin og trijodtyronin bidra til akkumulering i kroppen den energien som kreves for muskel, hjerte, for vekst av nye celler. De koordinere det endokrine systemet. Hormon tyrokaltsytonyn karakterisert ved at den skjer uten syntesen av jod, er det nødvendig å kontrollere kalsiummetabolismen i kroppen.

 Skjoldbrusk sykdom og sine symptomer
 Mangel eller overskudd av jod-inneholdende hormoner fremmer forskjellige skjoldbrusk sykdommer. Sykdommer i skjoldbrusk sykdom kan deles inn i strid med sine funksjoner uten funksjonshemninger og inflammatoriske sykdommer med høy, lav eller normal i skjoldbruskkjertelen. Til skjoldbrusk sykdom inkluderer: hypertyreose, hypotyreose, endemisk struma, knute struma, toksisk struma, kreft og autoimmune thyreoiditt.
 Symptomer på hypotyreose er: overdreven svetting, irritabilitet og aggressivitet, og tretthet med den generelle svakhet og menstruasjonsforstyrrelser.
 Hypotyreose tydelig hukommelsestap, generell svakhet, sprø negler og hår, søvnforstyrrelser, svingende blodtrykk, ødem, forstoppelse og depresjon.
 Bevis på en økning i skjoldbruskkjertelen - endemisk struma er mangel på jod i kroppen. De eksterne symptomer er fraværende, derav navnet "skjult sult" som betyr jod mangel. Personer med skjoldbrusk sykdom, forårsaket av jod mangel, og er uvitende om deres problem. Imidlertid er det en liste over funksjoner, må utseendet som skal undersøkes.
 Så hvis du legger merke til en nær eller din tretthet og søvnighet, hukommelsestap og distrahert oppmerksomhet, nedsatt intelligens, endring i vekt, hormonelle lidelser, nedsatt seksuell funksjon, nervøsitet, tendens til depresjon, hyppige forkjølelser, sult, forstoppelse, muskelsmerter, frysn, tørr hud, hårtap og sprø, sengetøy negler noen - av disse funksjonene indikerer at kroppen din er ikke all right.
 Hos barn kan symptomene på skjoldbrusk sykdom uttrykkes i deres hyperaktivitet.
 Nodulær struma - en svulstdannelse på skjoldbruskkjertelen, som kan være enten godartet eller ondartet. Utviklet i jod mangel eller eksponering for giftige stoffer.
 Diffuse giftig struma eller Graves 'sykdom (Graves' sykdom) ledsaget av økt funksjonsevne av skjoldbruskkjertelen og dens økning. Symptomer på tidlig stadium sykdommen er humørsvingninger, skjelvinger i fingrene, søvnforstyrrelser, vekttap, økt svetting, dårlig toleranse for varme.
 Autoimmun thyreoiditt er en betennelse i skjoldbruskkjertelen, som ofte begynner i barndommen, utvikler seg til en gjennomsnittlig alder på avslag kreft. Denne sykdommen ofte syke kvinner.
 Behandling av skjoldbruskkjertelen
 For diagnostisering og behandling av skjoldbruskkjertelen som kreves ultralyd undersøkelse på hormoner, om nødvendig - punktering kreftdiagnose på grensen - en biopsi. Undersøkelsen vil hjelpe avgjøre hvilken type sykdom for å tildele riktig behandling. På et tidlig stadium av sykdommen, er det mulig å benytte alternative medisin metoder. For eksempel, hirudotherapy - behandling med igler, rav halsbånd å bli slitt uten å fjerne og urteterapi. Anbefalt anstrøk av hagtorn blomster, valnøtt vegger, og legger til salater gress skrukketroll, ekstrakt av Valerian rot samling, urter og røtter av skog jordbær og blomster av hagtorn. Svært nyttig jordbær.
 Behandling av skjoldbruskkjertelen er vanligvis en lang prosess, og statistikken viser at positive resultater. I behandlingen må strengt følge instruksjonene legen på grunn av at alle komponenter av behandlingsrelaterte.  
Hvordan du raskt fjerne røde kvise?
 Enig, det er så trist: nesen er en viktig begivenhet og deretter, på nesen, dukker plutselig en kvise! Ikke på nesen - panne, kinn eller på haken, kvise på ansiktet ditt på noen måte og ødelegge utseende og humør. Og du vet utmerket godt at hvis han har manifestert seg i all sin prakt og Krasnaya, fjerne arr raskt og fullstendig umulig. Men du kan prøve å raskt fjerne kvise rødhet, og deretter dekke opp sin makeup. Hvor raskt fjerne røde kvise? Det første du må rydde ut av hendene hans, og i alle fall ikke å gni klemme. Og deretter så snart som mulig for å lese denne artikkelen, og bruke det i oppskrifter ut av rødhet i ansiktet. Årsaker og konsekvenser av rødhet etter en kvise på ansiktet ditt
 Én og universell måte å kvise rødhet ikke eksisterer, det er ingen felles ett for alle årsakene til akne. Irritasjon, utslett og betennelse i huden fremstå som en allergisk reaksjon på ytre og / eller indre stimuli, noe som resulterer ubalansert kosthold, noe som resulterer skitt i porene og andre. Kanskje vi kan si er at hvis du ser hans ansikt rødmet kvise, så dette stedet er en av to biologiske prosesser:
 Hvite blodlegemer omgitt smittekilden og alle krefter undertrykke infeksjon. Hvis de ikke forstyrrer, så etter en stund rødhet begynte å falle, og deretter forsvinne helt. Men det kan ta flere dager.
 Blodkar utvides, og selv små kapillærer sprekke på grunn av det faktum at du rørte med kraft ripete eller spesifikt prøver å presse en kvise. I dette tilfellet vil rødhet være bare etter at huden hvile og helbrede mikroskopiske lesjoner.
 Nå bør du være åpenbart at raskt fjerne rødhet fra kvise presset mye hardere enn vanlig kvise rødhet forbundet med sin naturlige vekst og helbredelse. Og hvis så, ikke engang prøve å akselerere forsvinningen kvise ved å klemme - at du vil oppnå motsatt effekt, og kvise vil "pynte" ansiktet er mye lenger enn hvis du bruker en god måte å raskt fjerne kvise rødhet.
 Hvordan du raskt fjerne røde kvise på ansiktet ditt
 Moderne medisin og farmasi under ledelse skapt mange effektive virkemidler for å bekjempe akne og fjerne rødhet som ett av symptomene på akne. Hvis du desperat trenger for å fjerne kvise rødhet raskt, uten det ferdige produktet er nødvendig. Hva medisiner lindre rødhet kvise på huden?
Hvordan du raskt fjerne røde kvise?

 •  Den mest tilgjengelige måten - alkoholat eller lotion. I hvert hus er calendula skjær eller Echinacea til alkohol. Dip bomullspinner i det og feste til prыschu - men ikke lenger enn noen få sekunder, eller etse bare forverre rødhet. I ekstreme tilfeller infusjon apotek kan erstatte vodka eller andre ånder, fortynnet tre ganger med vann.
   Aspirin reduserer både rødhet og kvise fremmer rask lindring av betennelse. Hvis du oppdager en liten, pen halv tabletter av aspirin, knust til pulver og dynket i vann til en tilstand av slurry. Presisjon satt på acetylsalisylsyre i rødt, men ikke holder mer enn noen få minutter.
   Antiseptisk salve basert på erytromycin og Synthomycin. Dette stoffet antibiotika som demper betennelse i huden, og samtidig avlaste rødhet. Etter deres søknad kvise vil være raskere, men misbruker dem uten behov er ikke nødvendig, fordi disse verktøyene ikke bare fokusere på rødhet, men også på metabolismen generelt.
   Acne kremer som selges i forskjellige pakker: form av rør, krukker, blyanter. Disse midlene er i alle kosmetisk linje beregnet for fet hud. Dessverre, rødhet i hjelpen de er ikke bedre enn anstrøk av calendula, fordi mange inneholder alkohol. Du kan trygt bruke disse produktene, men følge de samme forholdsregler og prøver ikke å brenne huden.
   Vasokonstriksjonseffekter narkotika - en dråpe kaldt og øyedråper. De fjerner rødhet på bekostning av blodstrøm på stedet av søknaden, slik at du enkelt kan bruke dem til å raskt fjerne kvise rødhet. Påfør prikkete bomullspinne eller en innebygd dispenser.
   Gang i løpet av 1-3 minutter du raskt ved hjelp av en av disse midlene fra rødhet, zamaskuyte restkorrekturleser og / eller foundation. Av og store, er dette ikke den eneste måten å fjerne rødhet garantert som gjør det usynlig. Men merk at det overskytende tone betyr slående ikke mindre enn den rød kvise. Derfor, bruk kamuflasje dosert og nøye, ikke glemme skygge på huden og ikke et annet lag til sin makeup.
   Hvordan du raskt fjerne røde kvise folk rettsmidler
  Hvordan du raskt fjerne røde kvise?
   Hvis du av en eller annen grunn ikke stoler på eller ikke kan dra nytte av utviklingen farmasøytisk industri, prøv å fjerne kvise rødhet ved hjelp av populære oppskrifter. Våre bestemødre hadde ikke tilgang til en rekke apotek, og så sitt arsenal av verktøy for å fjerne rødhet av akne er forskjellig originalitet. Noen av disse metodene, har du sannsynligvis følt som et barn, lære om andre første:
 •  Is. Kjøling fungerer på samme måte til en vasokonstriktor. Fest til prыschu isbit å lindre rødhet og bremse den inflammatoriske prosessen. Men hold is i lang tid ikke å chill nerveender.
   Tea tree olje - En kraftig antiseptisk. Det desinfiserer huden, eliminerer bakterier og dermed lindrer rødhet av akne. For å unngå brannskader, bruke tea tree olje prikkete kort. Sine litt mindre effektive kolleger - essensielle oljer av furu og nellik.
   Aloe desinfiserer, fukter huden, reduserer rødhet. Velg en av de nederste bladene av voksne planter, fjerne hud og kjøttfulle innholdet satt på rødmet kvise. Hold fem minutter og deretter gjenta til fullstendig helbredelse av akne.
   Agurk ikke så effektiv som aloe, men de kan brukes hvis aloe på vinduskarmen der, og slangeagurker i kjøleskapet - der. Klipp en sirkel og sette en frisk kutt på huden. Holde så mye tid som mulig - så lenge som mulig.
   PersilleOg enda bedre - sin juice. Friske grønnsaker vil kutte fint og sette dette grønn grøt på kvise. Hold i 10 minutter, deretter fjerne huden uten å gni.
   Tjære såpe - En av de universelt elskede av våre bestemødre! Å kurere kvise å smøre sin tjære såpe over natten. Hvis du ønsker å raskt fjerne rødhet, de tjære såpe chips og i sin tur brukes på huden under gips.
   Tannkrem - En annen universell rette alternativ medisin. En liten dråpe av tannkrem på kvise, bruke og fjerne etter fem minutter. Merkelig nok, men det hjelper å fjerne kvise rødhet tannkrem.
   Kosmetisk leirHvit, blå eller svart. Å fjerne rødhet fra kviser spre en teskje av leire pulver med rent vann eller yoghurt til konsistensen av velling. Påfør huden og vente på tørking. Tørket opp leire skorpe i alle fall ikke ziskribayte og nøye vask forsiktig bevegelser.
  Hvordan du raskt fjerne røde kvise?

   Honning fjerner rødhet fra kviser - men bare naturlig, sukker og andre tilsetningsstoffer. Hvis du mener at ingen bier matet søt sirup, varme honning i et vannbad til en temperatur litt varmere rom og satt på stedet. Med det komprimere bedre lyve til honning dryppet ned ikke. Etter 15 minutter kan stå opp, vaske og legge merke til at fjerne kvise rødhet klarte raskt.
   ParafinMen ingen stearinlys, og medisinsk hjelper også lindre rødhet kvise. Å smelte parafin trenger et vannbad, og deretter settes på huden. Når voksen er avkjølt og herdet, fjerner du dem forsiktig med fingertuppene.
   Suppen kamille - Hvis du fjerner kvise rødhet raskt ikke nødvendigvis, er det mulig å forberede sterk avkok av kamille, calendula eller flokker, kjølig og press den. Urtete bør tørke utslett - Dette vil fjerne rødhet og hastighet helbredelse av huden.
   Endelig kan du alltid bruke baby krem. Alle vet nøyaktig midler vil ikke ta skade. Ikke forvent ham spesialeffekter og direkte forsvinningen av rødhet, men vil gjøre utslaget. Etter at barna kan bruke krem ​​concealer fundament. Jeg ikke lenger ta med huden din til betennelse. Som raskt fjerne kvise rødhet - så ikke bare ta krisetiltak for å redde den vakre, men tidlig behandling. Og med rettidig behandling kvise vil raskt, og aller viktigst - i ansiktet vil være igjen etter kvise rødhet. Vær hyggelig mot kroppen din sunn og vakker!  
 • Яндекс.Метрика