Tidlig fødselPremature fødsler er vanlig, og i dagens verden er ikke lenger et problem. Funksjoner neonatologists gjør at selv de mest alvorlige tilfellene fosterbarn. Imidlertid er hver kvinne redd for prematur fødsel.
Prematur fødsel og deres symptomer
Tegn på tidlig fødsel er i stor grad lik den trusselen om abort i de tidlige stadier. Oftest begynnelsen av tidlig fødsel indikerer vannavgang. Dette kan imidlertid kvinnen føler noen forløpere, som i de fleste tilfeller vil det ikke synes å sinn.
Det er:

- For tidlig fødsel truende,
 manifestert dra smerter i magen, livmor sammentrekninger, uttrykt meget svakt. Gutten kan være urolig, ofte DAB. På eksamen, gjorde legen ikke oppmerksom på eventuelle endringer i livmorhalsen. I dette tilfellet, for å forhindre for tidlig fødsel ganske minimal medisinsk behandling og rolig.
- Begynn tidlig fødsel. Typisk smerte mer uttalt med kolikk i naturen. Avfall, fra kjønnsorganer kan være spotting avløpsvann ofte. På eksamen, er det mykgjørende og forkorting av livmorhalsen, det gløtt.

- Begynte tidlig fødsel, som ikke kan stoppes.
 I 30% av tilfellene av premature fødsler skjer raskt.
- Smerten er ganske intens,anta tegn sammentrekninger blir jevne mellomrom mindre enn ti minutter.

- Livmorhalsen åpnes,
 vann avfall, faller frukten til bekkenet.
Hvordan å forhindre for tidlig fødsel
Når egenskaper som smerte, følelse av tyngde i magen, bør utseendet på noen uvanlig utflod fra kjønnsorganer, endre aktiviteten til fosteret umiddelbart søke legehjelp.Hvis du kjenner tegn på tidlig fødsel, vil du ikke være hjemme når prosessen kan fortsatt bli stoppet, og hindrer barnet å bli født for tidlig.

Hvis du spurte en lege på scenen for trusselen om tidlig fødsel, tilbudt innleggelse på sykehuset, men det trenger ikke alltid. Må ha en grundig gynekologisk undersøkelse, underkastelse av tester, er det viktig å vurdere tilstanden til livmorhalsen, barn påvise infeksjon hvis noen. Nøye oppmerksomhet bør rettes mot lekkasje av fostervann. Kvinne med konstant føles fuktig, noe som øker med bevegelse.
Noen kvinner risikerer ikke å se en lege når vannet gikk, men ingen sammenstøt. Dette er feil.Hvis svangerskapet har nådd 34-35 uker, ingen vil avbryte den. I slike tilfeller sette moren på sykehuset, lungene til fosteret er forberedt for et par dager, og når han er klar til å puste på egen hånd, vil det bli født. Perioden hvor graviditet kan fortsettes for tidlig brudd av vann bestemmes avhengig av behandlingstiden og generelle tilstand. I fravær av smittsomme komplikasjoner, kan graviditet fortsette i syv dager. Dette gjør det mulig å forberede for tidlig fødsel.
Hvis foster boble intakt, er å stoppe behandlingen startet arbeidskraft aktivitet og aktivitetene i årsak til for tidlig fødsel. Ofte en kvinne innlagt på sykehus.
Begynn prematuritet stoppe dem hardt.Designet tokolytycheskaya og beroligende terapi, fysioterapi, sengeleie og ro. Dersom tiltakene ikke er effektive, sammenstøt fortsette og vokse, for tidlig fødsel er uunngåelig. 32 ukers graviditet og de tidlige stadiene krever mer trening fosterets lunge. Tildele deksametason, prøver å utsette levering i flere dager. Men selv om det ikke fungerer, medisiner for tre til seks timer bidrar til å åpne opp lungene til babyen for første åndedrag.
Klinisk behandling av for tidlige veer, avhenger av arten av deres forekomst. Premature barn kan bli alvorlig skadet på grunn av hvordan forfedrenes handlingen fant sted. Dersom fødselen ikke kunne stoppe, de tilbringer svært nøye. Kvinnen har mer løgn, gir periode i eksil også liggende stilling. Bortfaller metoder for beskyttelse mot rivning av perineum, da de kan føre til personskade. Noen ganger er det dyskoordynyrovannaya arbeid eller svakhet, noe som er forståelig - livmorhalsen og kroppen som helhet er ikke klar. Når anestesi brukes hovedsakelig peridural anestesi, som narkotika påvirke luftveiene sentrum premature baby. Om nødvendig, bruk antispasmodics som slappe livmoren, bidrar det til å åpne. Komplikasjoner av prematur fødsel i stor grad avhenger av mødre bør være nøye lytte til legene.
Prematur fødsel på 35 uker eller mer skje som normalt.Ungen er stor nok, komplikasjoner er sjeldne.  
Hvordan bli kvitt morsmelkPå trykk eller på Internett mellomrom i dag kan du finne mye informasjon at amming er veldig nyttig, samt hvordan å øke fettinnholdet i morsmelk eller fortsette amming. I mellomtiden, mange mødre bekymret for spørsmålet om hvordan å kvitte seg med morsmelk, som i en rekke omstendigheter noen ganger er nødvendig for å skille barnet fra brystet, er det vanskelig for både barnet og moren. Merk at for å kvitte seg med morsmelk noen ganger ikke lett og feil tilnærming til dette problemet kan være nervøs, for eksempel mastitt. Vi vil prøve å gi noen regler for kompetent interrupt amming, noe som ikke vil føre til noen ubehagelige konsekvenser.
Grunnleggende tips skiller barnet fra brystet
Hvis du bestemmer deg for å bli kvitt morsmelk, er det nødvendig, først av alt, for et par dager til å forlate sine hjem eller sende et barn et sted, for eksempel en bestemor. I alle fall, mor og baby trenger å skille som en sterk kobling mellom dem gjør at barnet ditt til å se rolig på moren, som av en eller annen merkelig grunn han ønsker å kvitte seg med morsmelk for å holde det suge brystene. Hvis det ikke er noen mulighet for skilsmisse, prøv å bruke klær som vil dekke de fleste kroppen, inkludert bryst. Og når hennes baby vil se rolig forklare henne at min mor måtte kvitte seg med morsmelk. Jeg må si som en regel, disse formaningene er ikke spesielt effektiv, men prøv det er verdt. Hvis du noen gang gå på om barnet og pohoduyte det, så bli kvitt morsmelk du mislykkes og må starte fra scratch. Dermed vil du komplisere livene til ikke bare deg selv, men babyen din.
Dersom vedtaket om å kvitte seg med morsmelk eller solid nok det er alvorlig grunn til dette, som for eksempel dårlig helse for barnet eller moren, er det bedre å ikke drive selvstendig handling, bare for å se en spesialist. Gynekolog foreskrive noen medisiner som, hvis ikke bidrar til å kvitte seg med morsmelk helt, det vil redusere sin produksjon. Ikke glem at tiden prøver å kvitte seg med morsmelk kan være ganske smertefullt, fordi kroppen ikke er lett å justere til det nye regimet. Det er veldig viktig å lytte til deg selv og se alle dine følelser. Faktum er at hvis du valgte å kvitte seg med morsmelk, valgte feil metode, vil kroppen gi deg et signal i form av sel, som i fremtiden kan også utvikle seg til mastitt.
Anbefalinger gynekologer
Dessverre, men det store flertallet av de offentlige helsefasiliteter emisjonen kvitt morsmelk ved å dra brystet. Men den mest fremtredende talsmann for europeiske gynekologer kategoriske protest. De mener at en måte å kvitte seg med ineffektive morsmelk, som gjør det nesten ikke er redusert. Men problemet denne metoden kan føre til mye. Blant dem er utvikling av dårlig sirkulasjon og opphovning og blokkering av kanalene med melk. Med andre ord, forholdet mellom effektiviteten av fremgangsmåten og mulige komplikasjoner helt berettiget.
Ofte, for å tillate en kvinne til å kvitte seg med morsmelk, erfaren lege foreskrive hormoner som har målrettet handling - hemming av laktasjonen. Vanligvis må de ta over en periode på et par dager til flere uker. Hvor raskt du klarer å kvitte seg med morsmelk bruker hormoner avhenger av detaljene i saken. De fleste av disse stoffer er i form av tabletter, men noen ganger er det ampuller.
Prøver å kvitte seg med morsmelk, strengt følge alle anbefalinger gynekolog fordi ulike preparater som inneholder varierende konsentrasjoner av hormoner. Legen din vil avgjøre hvilken av de stoffene som er nødvendige for deg, fordi noen av dem har en rekke kontraindikasjoner. En lege, som deg, er interessert i det faktum at du klarte å kvitte seg med morsmelk raskt og uten noen komplikasjoner, for eksempel endringer i hormonnivåer.  
Hvordan og hva du skal behandle forkjølelse hjemme?

 Forkjølelse - et sett av symptomer kjent for alle. Frysninger, nesetetthet, hodepine, kløe i halsen, verkende muskler - alle klare tegn på at du zastudylysya. Forkjølelse kan forekomme med forkjølelse eller redusere den samlede immunitet. For å unngå komplikasjoner begynne behandlingen.
 Hvordan å behandle en kald hjemme? Dette spørsmålet kan besvares bare dersom sykdommen ikke er komplisert av høy feber, oppkast, diaré, svakhet, samtidige alvorlige medisinske tilstander. Hvis disse symptomene oppstår deg - umiddelbart ta kontakt med eksperter.
 Hvordan å behandle en kald? Hvis du føler deg syk nødvendige sengeleie, rikelig varm drink med sitron, mynte, tyttebær, bringebær eller hofter. Hvis du har en kald appetitt, bør du ikke tvinge deg selv. Den ernæringsmessige egenskaper av kylling kjøttkraft, flytende grøt og anbefalte ulike meieriprodukter, yoghurt, cottage cheese, yoghurt.
 Her er noen oppskrifter og nyttige tips om behandling av forkjølelse i form av huset:
 Erfaren gammel oppskrift mot forkjølelse - En varm melk med Ulithi ham kylling egg, en skje av honning og en bit av smør. Blandingen er anbefalt å drikke om natten.
 Løk bør rive og bland med animalsk fett, ville være den beste gås. Gni blandingen brystet, vikle sjal og gå i dvale.
 Når kaldt suge tamponger anbefalte tindved olje og lå i 20 minutter. Også aloe juice og kalanchoe hjelpe deg å bekjempe nesetetthet, som disse plantene er kjent for sine antibakterielle midler.
 I kampen mot de udøde hjelp innånding eller urte essensielle oljer. Godt å puste over et par ferske poteter.
 Infusjoner marshmallow og lakris - kjent anti-hoste.
 Varm melk er nyttig å ta en kald, både i ren form eller blandet med revet løk, hvitløk eller honning.
 Revet ingefær bra for stoffskiftet. Du kan legge til brygget med urter eller te.
 Buljong eucalyptus anti-inflammatorisk og sammentrekkende effekt - et utmerket middel for kaldstart.
 Solbær, tyttebær, røde - bær, som inneholder høye mengder av vitamin C, som er kjent for sin antimikrobielle aktivitet.
 Kamille og lind te anbefales som drikke. Har diaphoretic egenskaper.
 Alle våre anbefalinger - en tid-testet folk oppskrifterHjelp med ukompliserte forkjølelse. Hvis du har feber, forverring av allmenntilstanden, til i en slik situasjon engasjere seg i selv trygg. Se en lege umiddelbart!  
Яндекс.Метрика