Tindved olje: applikasjon, egenskaper, tindved olje behandling
 Tindved olje i folkemedisinen brukt siden antikken. Det er godt utprøvd i behandlingen av så mange sykdommer, alt fra langvarig tilheling av sår og brannskader, og slutter med atherosclerosis, angina og andre alvorlige sykdommer. I dag er bruk av tindved olje, i noen tilfeller, unngår komplikasjoner gi antibiotika eller hastighet utvinning. Tindved olje er i stand til å fjerne smerte, betennelse, fremme helbredelse av sår og sår, beskytter mot infeksjoner og så mange fagfolk finner det svært allsidig verktøy som bør være i hjemmet medisinskapet.
 Egenskapene av tindved olje
 Fruktene av tindved inneholder ca 5-10% olje. På grunn av det høye innholdet av karotenoider denne oljen har en karakteristisk lys oransje. Men virkelig verdifull dens kjemiske sammensetning, i tindved olje inneholder biologisk aktive stoffer - tokoferoler, fytosteroler, fosfolipider, vitaminer, organiske syrer, vitaminer (de fleste E, A og C), mineraler og aminosyrer. Blant de fettsyrer som kan identifiseres og palmitinsyre palmitoleinovuyu.
 Bruken av tindved olje
 Tindved olje i lang tid og hell brukes i kosmetikk. Tindved olje er i stand til å myke opp huden og beskytte den mot frie radikaler, noe som gjør den mer elastisk. Så basert på tindved olje lage kremer, balsamer, masker og mange andre produkter kosmetiske produkter.
 Bruken er passende for slapp og rynkete hud, som det øker elastisitet og fasthet i huden. I tørt ansikt hud peeling fjerner olje, fuktighetsgivende og mykgjørende gir ytelse, anti-aldring. Også å fukte dem smøre huden på leppene.
 Tindved olje kan lysne pigmentflekker og fregner. Like det effektivt bekjemper hudproblemer som akne, eksem, eksem, lupus, lav og mer.
 Men det er viktig å huske at skjønnhets ikke rådes til å bruke forsiktighet utvannet olje - eller ønsker å blande den med krem, for eksempel for en person eller med olivenolje eller en annen. Vanligvis ren tindved olje, brukes bare på de syke og skadet hud. For kosmetiske formål er det ønskelig å bruke tindved olje, som blir oppnådd ved kaldpressing.
 Behandling av tindved olje
 Som med alle naturlige ingredienser, hindrer tindved olje lyn effekt. Men med riktig bruk av det, selv alvorlige sykdommer svekkes.
 Her er noen måter å effektivt bruke tindved olje i behandling av sykdommer.
 Hvis betennelse i mandlene, rhinitt, faryngitt, tonsillitt tindved olje, fett hals og nese passasjer. Samme enhet - smøring, men leddene vil avlaste staten revmatisme og gikt.
 Kvinner i samråd med legen din kan bruke tindved olje til å behandle visse gynekologiske sykdommer.
 Spesielt hvis det blir funnet vaginitt (betennelse i slimhinnen i skjeden og delvis - livmorhalsen), mens tindved olje med en bomullspinne føres inn i skjeden. På samme måte endocervicitis godbit - stor betennelse i slimhinnen i livmorhalsen. Løpet av behandlingen varer vanligvis to uker.
 Cervical erosjon kan herdes ved anvendelse av en fuktet bomullspinne tindved olje, som ustavlyayut vagina og tett presset mot livmorhalsen. Denne prosedyren blir utført av et par uker, og etterlater en tampong, som anvendes 5-10 ml olje ved tidspunktet 12 timer. Et par måneder kurset kan gjentas.
 Vist seg å være effektiv i behandlingen av tindved olje sykdommer i mage-tarm-kanalen, inkludert kolitt, gastritis, magesår, duodenalsår 12 og magen. Riktig bruk av olje kan også redusere surhet, helbrede arr og sår.
 Ja, sår 12 duodenalsår og mage behandles ved å ta tindved olje i en halv time før et måltid to ganger om dagen for en teskje.
 Men husk at hvis diagnosen pankreatitt, akutt kolecystitt og alt som er forbundet med bukspyttkjertelen, er inntak av tindved olje kontraindisert.
 Hvis du har en tendens til dårlig fordøyelse og diaré, er inntak anbefales ikke. Og bare i samråd med lege makt forsiktig anvendelse av oljen.  
Hvordan å kurere hemorroiderHvordan å kurere hemorroider ønsker å se folk som ønsker å kvitte seg med denne ubehagelige sykdommen. Hemorroider - en hemorrhoidal plexus venene i endetarmen. Dette er en hyppig sykdom bringer mye ulempe og ganske ødelegge stemningen. Symptomer på hemorroider, perianal kløe, mindre blødning fra endetarmen, smerte og utdanning, som er palpated i anal området.

Hvordan bli kvitt hemorroider

Hvis du har noen slike symptomer bør oppsøke lege for å få det satt en nøyaktig diagnose og behandling tildelt. Husk at det er sykdommer som er ledsaget av lignende symptomer, så et besøk til legen er nødvendig. Han vil gjennomføre en ekstern gjennomgang. Du kan kreves manuell forskning og eksamen i speilet. I noen tilfeller utføre rectoromanoscopy å utelukke andre sykdommer. Ikke bekymre deg, alle disse prosedyrene er det mulig å lide fordi du vilkur hemorroider?
Hvordan å kurere hemorroiderTilhemorrhoid behandling verktøyene mykgjørende krakk, decongestants narkotika. I alvorlige og avanserte tilfeller skåret berørte vene, slips eller fjerne interne hemorroider. Men ikke ta seg selv til et punkt der dette blir nødvendig alvorlig forstyrrelse.
Det er noen enkle måter å forebygge og behandle tidlige stadier av hemorroider å eliminere betennelse og regulering av stolen. Vår side er nyttige tips sovets.net forteller deg i detalj.
Først av alt, ta hensyn til kosthold. Anbefalte matvarer som inneholder fiber i tilstrekkelig mengde. Måltidene bør være regelmessig og balansert. Hvis hemorroider dukket opp med kronisk forstoppelse, veldig godt tillegg til mat (f.eks salat av rå grønnsaker) vegetabilsk olje.
Eliminere alkoholforbruk: de provosere akutte hemorroider.
Normalisering og hyppighet av avføring (forstoppelse kan ta popuskayut som Senna forberedelser). Etter avføring bør vaske med varmt vann.
Gode ​​hjelp lindre betennelser bad sitte med kamille ekstrakt eller en svak løsning av kaliumpermanganat og microclysters smør hofter og tindved olje.
Anbefalte stearinlys og salver som inneholder heparin og proteolytiske enzymer. Apoteket kan fritt kjøpe slike legemidler som proktozan (stikkpiller eller salve) proktosedyl og andre.
Legen kan foreskrive fysisk terapi, for eksempel ultrafiolett bestråling kvartslampe eller UHF terapi.
Hvordan å kurere hemorroiderI fravær av virkning på den beskrevne behandling, hyppige forverringer ty til kirurgi. Men det er bedre ikke å argumentere for at ved å følge noen enkle forebyggende tiltak. Jeg håper nå du forstår hvordan å kurere hemorroider.
Hvordan å kurere hemorroider hjemme
Før du gjør hemorroider behandling bør iverksette sanksjoner mot forstoppelse, eller behandling vil ikke hjelpe. Å eliminere forstoppelse bør prøve å gjøre avføringen mykere drive aktiv idrett, livsstilsendringer og starte hygienisk podmyvaniya kaldt vann. Å behandle hemorroider hjemme, kan du bruke disse funksjonene.
Stearinlys
- Honning stearinlys lindre smerte. Lysene er laget av svært sukret honning.
- Hvitløk-olje stearinlys. Stearinlys laget av revet 3 fedd hvitløk og smeltet smør. Blandingen bør være svært sjeldne. Etter at blandingen bør danne en konisk hennes stearinlys, og deretter sette dem i kjøleskapet i 10-12 timer. Stearinlys bør brukes etter hver avføring.
- Stearinlys er laget av rå potet knoller med hell brukes til å behandle hemorroider. Smurt med vegetabilsk olje stearinlys du vil lime natten i anus. Utlede det er ikke nødvendig - det vil seg selv i løpet av de regelmessig avføring. Kurset varer i 10 dager, 30 dager, hvis det er nødvendig, kan kurset bli gjentatt.
Salver
- Salve laget av ferske bær av fjellet aske frynsete må spre anus om natten og i morgen.
- Også salve kan fremstilles av en blanding av revet rå gulrøtter og rødbeter.
Hvordan å kurere hemorroider- God hjelp mot hemorroider smaz fra eik bark, urter, pepper og vann toadflax normal. Alle komponenter bør tas i forholdet 1 til 1, smelte smult og svinekjøtt fett (2 deler gress til en del fett), satt i brann og brenne i 12 timer. Filter, kjølig i kjøleskapet to ganger om dagen sette inn i anus.
Klyster
- Wormwood (80 gram) brygge i 1 liter vann, la stå i 10 minutter etter koking, la stå i seks timer. Har du behov for klyster en dag om natten. I mellom, må vi sette et klyster av bete juice.
- Du kan også bruke et avkok av barken fra eiketrær (2 ss skjeer.), Salvie blader (1 st.l), hest kastanje frø (1 spiseskje) og blad søtvier (åtte spiseskjeer). Alle komponentene i miksen, insisterer på 2 liter kokende vann. Denne blanding kan anvendes for å behandle hemoroider og for å eliminere dens symptomer.
Hvordan å kurere hemoroider etter fødsel
Hvordan å kurere hemorroiderFor å kvitte seg med hemorroider etter levering, prøve å følge disse anbefalingene.
- Ikke løft tyngdekraften, ikke utføre tungt arbeid eller trening. Ikke stå på føttene lange, og hvis du har ingen steder å gå, mens du står, presse baken unclenched.
- Ikke le og ikke snakke lenge. Hvis du ikke kan slutte å le, bør det bare å le mens du sitter på kanten av en stol eller krakk.
- Ikke tørk av anus med toalettpapir, spesielt hardt. Som hygiene podmyvaniya bruk. Eksepsjonelt vaske med kaldt vann. Dette er ikke farlig, men nyttig. Omtrent 10 - dney1 leveres komplett avhengighet til kaldt vann.
- Spis bad sitte gjennom eik bark, kamille, linfrø, kjerringrokk og jordbær blader.
- Prosedyren bør ta ca 5 minutter. Vann bør være varmt.  
Яндекс.Метрика