Tindved olje - bruk
 Takket være de helbredende egenskapene av tindved olje er mye brukt i medisin, behandling av ulike sykdommer kosmetikk og.
 På bakgrunn av dette, gjøre en masse sårtilheling og anti-inflammatoriske medisiner. Ofte kan tindved olje finnes i krem, sjampo og annen kosmetikk.

 Tindved olje for brannsår og hemorroider


 Tindved olje kan øke effektiviteten, styrke immunsystemet. Setter den i bihulene bidrar til å takle maxillaris bihulebetennelse og hindre utvikling av forkjølelse og influensa.
 Effektivt tindved olje og dens bruk for brannskader og forfrysninger. Skadet hud smøres to ganger om dagen. Olje hjelper akselerere healing morgen, kutt, postoperative sømmer.
 Det er mye brukt i gastroenterologi. Han ble utnevnt i gastritt og magesår. Bruken akselererer helbredelse av magesyre normaliserer sin balanse. Tindved olje har funnet sin søknad i hemorroider. Det har helbredende egenskaper, bidrar til å kvitte seg med hevelse og rødhet.
 Med sine antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaper av oljen hindrer utviklingen av betennelse. Å behandle hemorroider ofte bruke lys fra tindved olje eller tamponger dyppet dem.
 Den helbredende egenskaper av tindved olje gjør at den kan lesjoner i hornhinnen i øyet, med konjunktivitt, etseskader.

 For kosmetikk


 I kosmetiske formål tindved olje til utvortes bruk brukt i ren form er umulig. Hva den inneholder karoten er i stand til å påvirke den beskyttende funksjon av huden. I sin ufortynnet tilstand brukes til å smøre de skadede områdene. Dessuten kan en liten mengde av tindved olje brukes på sprukne lepper eller mørke flekker.
Tindved olje - bruk

 Nyttige egenskaper av tindved olje du kan bruke det ikke bare i medisin. Den fant sin bruk i kosmetikk. Olje er til grunn for produksjonen av mange kosmetiske produkter som brukes for huden, føtter, ansiktet, hodebunnen og håret.
 Olje er en fin måte å ta vare på aldring, slapp hud. Den fukter, nærer og bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet, forebygge for tidlig aldring. Spesielt effektiv fuktighetsgivende olje for vinteren. Det hjelper mye bedre enn mange kosmetiske balsamer og leppestifter. Den kan også brukes til huden rundt øynene.

 Tindved olje for ansikt


 Tindved olje og søknad til person ofte utført i form av masker. Å forbedre tilstanden til tørr og løs hud anbefales å blande i like proporsjoner bær av tindved juice, tindved olje og en eggeplomme. Alle ingrediensene er blandet. Masken blir påført huden i tyve minutter. Deretter vaske den med vann og smøre huden fuktighetskrem.
 Bruk olje fremmer hårvekst, bli kvitt flass. Det nærer og fukter håret, hindrer brekkasje. Mange som prøvde tindved olje, bruke det igjen i sine vurderinger positiv evaluering. Kvinnene rapporterte at etter den første prosedyren håret ble mykere, skinnende og "levende".  
Olivenolje av stretching: Tips fagfolk

 I dag skilte med helt glatt hud kan ikke mye. Vektproblemer stammer fra huden, skyldes hormonelle forstyrrelser. Selv de som aldri har møtt en problemet med overvekt kan lide av strekkmerker, eller, som de kalles "strekkmerker".
 Overskudd av progesteron reduserer elastisiteten i huden, slik at det er strukketForming første rosa og grå striper etter ikke forbedre utseende. Deres favorittsted er ikke alltid merk (bryst, mage, rumpe, lår), men strekkmerker på kroppen uten noen åpenbar grunn signalalvorlige forstyrrelser i hormonsystemet, og et besøk til en endokrinolog forsinkelse er ikke nødvendig.
 Hvis du blir gravid eller ønsker å gå ned i vekt, må du gi balansert ernæring er nødvendig for deg og i henhold til huden din og vitaminer. For eksempel ligger under vitamin E mange kremer og masker for huden.
 Løse problemet forbundet med forekomsten av strekkmerker leger anbefaler ikke å utsette. Hvis stretching er ikke for gammel, kan de prøve å kvitte seg med metning av hud vitaminer. For dette brukte essensielle og naturlige oljer, kamilleekstrakt, kollagen, elastin. Tradisjonell medisin anbefaler bruk av olivenolje mot strekkmerker. Kombinert med fysisk aktivitet bidrar til å holde det perfekt tonet muskler, noe som fører til en bedre tilførsel av blod og oksygen hud, og aktiverer de metabolske prosesser i kroppen da.
 Olivenolje mot strekk nyttig fordi den inneholder den maksimale mengden strøm som trengs for huden vitamin E og K. Deres tilstedeværelse er gunstig for huden og små fartøy, og de har ingen lik i regenerering av dermis, bein og muskelvev. Før behandling huden med olivenolje er det nødvendig å rengjøre (svamp, skrubb eller andre spesielle midler), huden blir mer sårbar, og forbedret blodstrøm, beriker ikke bare det med oksygen, men fremmer også bedre fordøyelse avledet vitaminer. Oljen skal gnis med lyse, milde massasje bevegelser til det er helt absorbert. Det finnes noen oppskrifter med olivenolje på strekkmerker.
 For eksempel:
 Å skrelle blandet i like proporsjoner malt kaffe, honning og olivenolje, gni problemområdene i dannelsen av røde, er prosedyren gjentas daglig etter dusjing. Blandingen ble vasket med varmt vann.
 Du kan lage peeling stiv svamp, og deretter gnidd inn med en blanding av 100 gram olivenolje og 10 gram vitamin A (olje).
 Vi anbefaler også å bruke en blanding av aloe juice, olivenolje, vitamin E og A. vask er nødvendig.
 Uansett middel for å bekjempe strekke huden din, du vet, jo tidligere du begynner å løse problemet, jo mindre strøm det vil ta. Lykke til og god helse!  
Hvorfor verkende kalver føtter?Smertene i beina føltes hver av oss en gang i mitt liv, men ikke alle vet hva såre føtter og kalver hvor alvorlig denne smerten. Årsakene til fremveksten av en mye smerte fra det banale "trakk tilkoblinger" alvorlige sykdommer som krever behandling eller kirurgi. Kalv smerte kan være ledsaget av kramper eller beinet hevelse.
Såre kalver føtter: Årsaker.
1. Overdreven trening.
Svært ofte slike angrep har smerter i idrettsutøvere, spesielt de som er involvert i å gå eller løpe.
2. åreknuter.
Defekt venøs utstrømning øker trykket i skipene. Dette dannet venøs stase irritere nerver og fremmer smerte. Vanligvis blir disse smertene beskrevet som "dum" når de følte tyngde i bena.
3. Standing eller stillesittende arbeid.
"Kjedelig" og verkende, stikkende og skjærende smerter og kramper og tyngde i bena kan føle folk hvis arbeid er alltid i samme posisjon: stående eller sittende. De er på grunn av lunger i venene i bena normalt ikke sirkulere blod, og derfor oppstår oksygenmangel. I bena akkumulere ulike skadelige giftstoffer.
4. tromboflebitt.
Dette vaskulær sykdom, det er smerter i leggen. Det vanligvis bankende, forbi en brennende følelse under huden. Slik konstant smerte.
5. Åreforkalkning av arterier.
Denne sykdommen innebærer tetting fartøy vegger. Føles som - et "grep" smerter i leggene føtter. De øker med turgåing, og en følelse av kalde føtter, selv om sommeren.
6. Sykdommer i ryggraden.
Mange eksisterende brudd og skader i ryggraden, som fører til utseendet på smerter som kan spre seg til ulike områder av føttene. Imidlertid kan rekkevidden det absolutt ikke bry. Disse typer av smerte inkluderer isjias - en sykdom karakterisert ved inflammasjon av isjiasnerven.
7. nervesmerter.
I dette tilfellet, er smertene paroksysmal i naturen, som varer fra noen få sekunder til et par minutter og forekommer langs nervefibrene. Denne smerten kan forsvinne helt mellom angrep.
8. Myositt (betennelse i leggen eller skjelettmuskulatur).
Dette er en svært alvorlig sykdom som krever behandling under konstant tilsyn og medisinsk tilsyn. Myositt vises som en komplikasjon av forskjellige sykdommer, innbefattet influensa. Det kan også forårsake muskel skader beinet. Smerte med ham verkende, øker med bevegelse. Noen ganger kan du selv føler at musklene stramme bunter eller tråder.
Hvis skaden - åpen, deretter traff fordi noen infeksjon kan vises og suppurative myositt. Dens symptomer: feber, frysninger, en gradvis økning i smerte, utseendet på en svulst eller komprimering, rødhet i huden.
Det er en parasitical myositt, som oppstår når muskler parasittiske lesjoner (blant disse kan være Trichinella, tsistitserka, Toxoplasma). Dens symptomer: feber, smerter i musklene i bein, armer, bryst, språk og selv tyggemusklene.
9. osteomyelitt.
Denne infeksjonssykdommer og er karakterisert ved alvorlig smerte og langvarig. Resultatet - påvirker bein og følte det som smerter i leddene i bena.
10. Myopati.
Den årsaker myopati kan være flere:
medikamenter eller giftstoffer
inflammasjon,
infeksjon.
Noen av disse tilfellene krever konsultasjon revmatolog for ytterligere forebygging av systemisk sykdom.
Såre kalver føtter hva de skal gjøre.
Hvis smertene i leggene oppsto spontant, og det er ikke konstant eller vanlig, så er det mest sannsynlig skyldtes langvarig fysisk anstrengelse eller tretthet i leggen. For å stoppe denne smerten, slappe muskler nok:
trenger å ligge eller sitte ned, som endre plasseringen av lem;
videre - mye det samme male hendene konsolidert muskel;
deretter sette et håndkle fuktet med kaldt vann eller bli (et must!) bare føtter på det kalde gulvet.
Hvis du innser at smerten konstant eller oppstår med klare intervaller, og ledsaget av andre symptomer, bør du straks oppsøke lege. For symptomer og analyser terapeut vil henvise deg til en lege.
Ved fastsettelsen av behandling av hver sykdom har sine egne særtrekk som må følges nøye. For en rekke sykdommer og utviklet spesielle øvelser.
For å hindre smerter i leggen nok å følge disse retningslinjene:
Stadig flytte. Walking - er dette den første fasen av behandling kalv smerte (med mindre legen har forbudt). Kommer til å trenge så lenge du kan tolerere smerten. Hvis uutholdelig - stopp. Hver dag gradvis øke avstanden. Gradvis smerten vil dukke opp mindre og mindre.
Slutte å røyke.
Bruk spesielle medisinske strømper. Og hvis vi snakker om vanlige tights og sokker, så hyppig tretthet leggmusklene hjelper avvisning av nylon og nylon. Prøv å bruke strømper eller sokker laget av naturlige fibre, bomull, lin, ull og silke. Sørg også at på baksiden var ikke altfor grov søm.
Med jevne mellomrom gjøre kontrast fotbad eller urte.
En god assistent kan være et massasjeapparat for føtter. Men les bruksanvisningen nøye og bruke massazhora anbefalt modus for søknad.
Ta vare på dine kalver og ikke være lat til å gå!  
Яндекс.Метрика