Tindved olje HairTindved olje, som alle vegetabilske oljer, som har helbredende egenskaper. Nyttige egenskaper av olje har lenge vært mye brukt i tradisjonelle oppskrifter og kosmetikk. Den er rik på vitaminer og sporstoffer som er i stand til å gjenopplive tapte håret glans og styrke.
Hvordan tindved olje
Apoteket kan du kjøpe et ferdig produkt produsert i fabrikken, men fabrikken i spesielle olje lagt konserveringsmidler, smaker, stabilisatorer og andre tilsetningsstoffer for å gjøre det litt utseende, lukt og kunne lagres lenger. Velge den oljen er klar, vær oppmerksom på at groper Geitvedslekten olje rikere enn bær.

Produksjon av tindved olje hjemme - det er en enkel prosess, heller følge følgende algoritme av handlinger:

- Ved hjelp av en juicer, fjern fruktjuice;
- Buckthorn juice helles i en glasskrukke og sette den i mørket;
- Etter en stund vil du se at på overflaten av væsken begynner å hope seg opp olje stoff - en tindved olje;
- Samle oljelag forsiktig skjeen i en liten bolle med mørkt glass, nær og fjern den i et mørkt kjølig sted;
- Fra bær kake som gjenstår etter klemme tindved juice, hell vegetabilsk olje, for eksempel lin;
- La dette massen er i mørket, så lenge det ikke mørkere farge.

Olje ekstrakt samlet inn fra de øvre lag av tindved juice er mer verdifullt enn tindved olje fra avfall etter ekstraksjon. Det kan berike sine penger på å ta vare på håret, bruke den til å massere hodet og sette den på kammen aromaraschesыvanyya. Etter en kort periode vil du sette pris på de gode egenskapene av tindved, og resultatet av vanlig bruk vil være synlig på håret. Naturen ga lite sur smak bær fantastiske helbredende egenskaper og et sett med nyttige komponenter.
Sammensetning og fordeler av tindved olje
Geitvedbær inneholder serotonin, men det etterlater er en stor tilførsel av askorbinsyre. Et sett med elementer geitvedbær gir følgende egenskaper:
- Komponenter av tindved stand til å indusere epitelceller å regenerere hoder;
- Går tilbake glans til håret, de blir sterke;
- Sår og riper i hodebunnen er sannsynlig under påvirkning av tindved olje substans;
- Er irritasjon av overflaten av hodet;
- Komponenter av tindved forhindre håravfall, fjerner flass og renser huden mot skadelige bakterier.

I tindved olje inneholder et sett av karotenoider, fosfolipider, aktivere intensiv metabolisme i hodebunnen og tokoferol, som fungerer som en antioksidant.
Flere vitaminer og fettsyrer som finnes i rhamnoides, noe som gjør det spesielt verdifullt som tar vare på håret, ikke rart mange sjampo og balsam inneholder ekstrakt av tindved.
Men hjemme, også kan forberede effektive og nyttige midler av tindved olje for å ta vare på håret.
Buckthorn Olje for hårvekst
For denne masken, nærende hår og hud trenger trytyzanol stoff som er i apoteknett. Trytyzanol fremmer mer intensiv blodsirkulasjonen i hodebunnen lag, slik at de aktive elementer av tindved raskt trenge pærene og verne dem. Rist plomme med tindved olje og plasser i denne vekt 10 gr. trytyzanola. Masken skal være flytende og hell den i henne et par spiseskjeer med varmt vann. Bland alle behandler hårrøttene mix, dekke hodet wrap, håndkle og vente omtrent en time. Skyll masken uten sjampo eller bruke ganske mye, bare for å tømme hodet av eggeplomme. Det er nok en gang i uken for å mette håret og pære nyttige elementer av tindved.
For å gjøre håret vokse raskere og sterkere, bare hell noen dråper av tindved olje forberedelse dimexide fortynnet med vann. Behandle dette håret komposisjon, film og pakk dem før skylling vente førti minutter. For hårvekst i tindved olje kan legge til et snev av rød pepper pulver, gni overflaten av hodet og 10-15 minutter skyll med sjampo.
Og fukte tørt hår tindved olje på følgende måter.
Tindved krem ​​for tørt hår
Denne kremen er egnet guvernører veldig tørt hår og tørr overflate av hodet, utsatt for flass.
Grind burdock rot og fylle 50 oz. root 300 ml vann. Denne massen sakte kok opp, og deretter fortsette å holde væske 15 minutter på lav varme. Sil væsken og legge det ca 50-60 ml av tindved olje vel riste blender.
Klar helst krem ​​gnidd inn i hodebunnen før du vasker håret.
Tindved olje kan kombineres med andre oljer, som vil være spesielt nyttig og effektiv for altfor tørt hår. Men fett hår trenger ikke hyppige fuktighetsgivende, men samtidig lett besitter tørking effekt og korreksjon funksjon av talgkjertlene de trenger.
Tindved olje for fett hår
Varm en liten tindved olje og bland med sennep pulver. Proporsjonene definerer selv ved å ta hensyn til lengden av strengene. Massen blir satt på røttene, forsiktig massasje, hode wrap film uteplit håndkle.
Bland en liten skje med brandy med to store skjeer av tindved olje. Behandle denne massen av rygger og en halv time hode wrap film. Skyll masken med såpe og varmt vann.
Bland 100 gram. kosmetisk leire med en stor skje av tindved olje, legge til blandingen litt honning og en eggeplomme. Bland børste grundig tråder og førti minutter skyll med varmt vann og sjampo.
Bland buckthorn olje med eggeplomme og en gang i uken behandler håret med denne blandingen.
For å gjøre håret skinnende, bland gelatin med vann fortynnet med tindved olje og lage wraps. Kollagen er sammensatt av gelatin mette håret skinnende og olje vil gi ekstra brenselstaver hår, noe som gjør dem glatte og myke.
Etter påføring av tindved olje for fett hår, skyll dem med vann, fortynne eddik eller sitronsaft.
Tindved olje for flass
Og Geitvedslekten er ikke dårligere i sin effektivitet mot flass tea tree olje. Siden ren tea tree eterisk olje er ikke tilrådelig å bruke på overfølsomhet av hodebunnen, så det skombinuyte med tindved og få et kraftig verktøy for å bekjempe flass og sterk antioksidant i ett.
Bland tindved olje med andre oljer næringsstoff - oliven, linfrø, mandel, trinse og legge dem litt lavendel eterisk olje eller avkok av eik bark. Slike blandinger brukes til å pakke inn håret til å kurere flass.
For å fikse effekten av handlingen av tindved olje, skyll håret etter masker avkok av kamille, brennesle eller eik.
Å hindre tørt hår og håravfall ren tindved olje en gang i uken smøre håret før du vasker hodet.
Tindved olje har ingen kontraindikasjoner bortsett allergi buckthorn, så kjenne sine fantastiske egenskaper, kan du legge det til noen av sine produkter for styling og hårpleieprodukter.  
Aromaterapi: en spesiell rolle i menneskers liv
 I hjertet av hver person som bor minne om lukten av juletreet for det nye året. Sammen med henne i huset kommer en følelse av magi, varme og komfort. Vinter friskhet snowflakes på nålene, og du kan ikke holde tilbake et smil. Men helligdager, som alt godt, flyktig. Etter dem, føles alle en viss tomhet i mitt hjerte da han kom ned fra himmelen til jorden. Dette er enkelt forklart når nesten treet begynner å dø ut spesifikke stoffer som er svært skadelig for atmosfæren som råder i huset. Våre forgjengere foretrukne greiner på et tre. De samlet originale komposisjoner, og dermed gi en spesiell energi positiv ladning. De kuttet aldri ned et juletre ved selve roten, så fordampet substans kan skade helse og humør.
 Aromaterapi: duften av barndommen
 I dag, mange mener at aromaterapi har kommet til oss fra de gamle indiske medisin mennesker. Russland kom under innflytelse mirakel pinner. På hvert trinn kan bli funnet nebolshoymahazynchyk som gir deg en rekke oljer, krydder og andre cuper, helst surrogat opprinnelse. Handling pinner ervervet i slike butikker her, dessverre, kortvarige, selv om smaken kan være ganske utholdelig og enda morsommere.
 Vitenskapelig bevist at tradisjonelle metoder for behandling, såkalt "bestemors oppskrifter", og inkluderer aromaterapi - den såkalte aromaterapi behandling. Ikke undervurder kraften av lukt. De er nyttige for både kropp og sjel. Noen selskaper kan plukke opp du trenger et verktøy som passer din dyrekretsen. Andre er basert på en analyse av temperament og karakter klient.

 Aromaterapi og mennesker
 I antikken ble ansett evig liv - hans sjel hadde ingen tidsramme. Alle følte hans plass i den naturlige verden, mente unik på grunn av sin tilknytning til hele universet. I fysisk utseende, har personen seks mer subtile områder. Dufter og aromaterapi kan direkte påvirke den ytre og mer sensitiv substans.
 Essential kroppen inkluderer i sitt medlemskap de spesifikke magnetiske felt som har en unik effekt. Slike organer omfatter syv sentre - chakraer, på grunn av opplaget er positive ladninger. Eteriske kroppen er ikke begrenset til fysiske skall av kroppen, passerer det gjennom det, og danner en slags energi egg ". Det er dette skallet er ansvarlig for vår mentale, astrale og fysiske legemer.
 Ødelegge aura lett, nok til å gi trenge chakra erfaringer, bekymringer. Du kan til og med føre til uopprettelig skade på sitt kjødelige skall. Men alt fikses. Du står fritt til å hjelpe kroppen med å takle eventuelle problemer.
 Aromaterapi - er en vitenskap som undersøker effekten av forskjellige lukter på generell helse, hans ånd. Spesielle subtile eller vice versa tunge, viskøse smaker kan gjøre underverker - ufattelige hemmeligheter helse. Du vil føle vitalitet, lette i hele kroppen. VseTut ille vil råde!  
Яндекс.Метрика