Tomater med pankreatitt - kan de spise?
 Alle som følte seg til alle "sjarmen" av problemer med bukspyttkjertelen vet pankreatitt - veldig snikende sykdom og krever seriøs behandling og en spesiell diett. Men å hengi i alt veldig vanskelig. Men med ankomsten av sommeren og høsten, blir dette problemet enda mer presserende. Jeg ønsker å spise frukt og grønnsaker samtidig ikke å skade sin egen kropp. Fordi bukspyttkjertelen er svært lunefull, feil kosthold raskt svare skarp smerte og problemer i fordøyelsessystemet. Derfor bør valget av akseptable produkter være nærmet svært nøye.

 Du kan spise tomater med pankreatitt?
 Ikke glem at pankreatitt, som andre sykdommer, har akutt og kronisk. Pasienter i akutt foreskrevet en streng diett, slik at om noen grønnsaker kan være en samtale. Som for den kroniske formen kan det være litt avslapning.
 Problemet er at ernæringsfysiologer i dette området er fortsatt ikke enig. Noen sier at tomater er tillatt, som de har mange nyttige egenskaper. Tvert imot, strengt forby enhver form. Hver gruppe har sin egen ganske overbevisende argumenter.
 Argumenter "for"
 1. tomater er meget myk fiber, noe som er helt nødvendig for mage-tarmkanalen.
 2. Deres bruk har en gunstig virkning på levetiden av tarmens mikroflora.
 3. De reduserer putrefactive prosesser i tarmen.
 4. Fremme utskillelse av kolesterol.
 5. Takket være dem øker utskillelsen av gastric juice og forbedrer fordøyelsen.
 Argumentene "mot"
 1. Tomatene kan inneholde giftstoffer representere en stor fare for bukspyttkjertelen.
 2. De er "tung" mat fordi dårlig fordøyd.
 3. Tomater syre, og dermed øke surheten i magesekken.
 Hvordan Cook
 De fleste ernæringseksperter mener at agurker og tomater med pankreatitt er helt akseptabelt, men ikke anbefalt, er det rå. Den sikreste bruk i dietten til pasienter med kokte eller dampede grønnsaker. Noen anbefaler å fjerne huden eller peretyraty dem før bruk. Ikke forårsake problemer og stuet eller bakt frukt. Veldig nyttig tomatjuice hvis det ikke er kjøpt og frisk hjem, presset med moden rød frukt. Blandes med gulrot juice, er det perfekt stimulerer bukspyttkjertelen.
 Som absolutt ikke kan være
 - Er tomater under akutt pankreatitt, og i ukene etterpå;
 - Spis måltider eller legge til puré laget av umoden frukt;
 - Er veldig sure tomater;
 - I alle fall ikke bruke hermetisert eller syltet tomater og forskjellige salater og hjemmelagde som;
 - Og i alle fall, ta tomatene, kan bare i små mengder, ikke pereyidayuchy. Redundans kan forårsake ubehag, selv de som ikke lider av problemene i bukspyttkjertelen.  
Burnt alun - bruk av svette med stomatitt, kosmetikk og gynekologi
 Alun er et hvitt pulver som er oppnådd fra varme alyumynevo-kalium krystaller opp til 160 grader Celsius. Deres opprinnelige volum bør reduseres med 55%. Det resulterende stoffet er bearbeidet til krystallinsk pulver, luktfritt. På overflaten av huden tørker gir anti-inflammatorisk virkning.
 I henhold til instruksjonene pulver anvendes som en løsning eller talkum. Den mest brukte er en vandig oppløsning av alun, som ville koke det skal fortynnes 05 teskjeer av pulver i et glass med varmt kokt vann. Å fremskynde helbredelses løsningen bør brukes flere ganger om dagen. Oppbevare i kjøleskapet. Mulig ekstern og intern bruk.
 Anvendelsen av alun med øket svetting
 Heperhydroz eller overdreven svetting - et problem som oppstår i mange. Dreven svetting forårsaker ubehag ikke bare deg, men også andre. Det er mange måter å kjempe, både i tradisjonelle og folkemedisin. Ganske effektiv bruk av brent alun svette, takket absorberende og desinfiserende egenskaper. Alum bør brukes for personer med økt svetting som antiperspiranter. Ganske rene og tørre armhuler strø pulver. Selvfølgelig kan du bruke spesielle miljø deodoranter, men de er ikke alle har råd til.
 Burnt alun som et middel for stomatitt
 Kanskje alun blitt en av de mest effektive metodene for å bekjempe stomatitt. Pulver snerpende, anti-inflammatorisk, tørking handling. På samme måte kan det redusere kløe eller smerte, og stoppe blødningen. Når AFL skal være brent alum løsning prosess, skaper de omsluttende effekt. Kolloidalt film trekker am så såret er under beskyttelse stopper blødninger og helbreder mye raskere.
 Stomatitt behandling bør begynne ved den første av dens manifestasjoner, for å hindre spredning av sår i munnen. Oral må behandles flere ganger om dagen med en løsning. Pulveret må fortynnes med kokt varmt vann til det er oppløst og oppbevares på et kjølig sted.
 Å behandle stomatitt hos barn bør være nøye skylles magesår dyppet i en løsning med en bomullspinne. Også for forebygging er verdt en prosess og ikke skadet. Når skorper dannes, bør de fjernes, det bidrar til å redusere smerte og fremskynde helbredelsesprosessen.
 Ved å bruke alun som tann pulver flere ganger i uken kan styrke tenner og tannkjøtt. Når svekket, blødende tannkjøtt pulver som skal legges salt, helst havet.
 Burnt alun og kosmetikk
Burnt alun - bruk av svette med stomatitt, kosmetikk og gynekologi
 Burnt alun brukt i kosmetikk ofte. De er del av pulvere og kremer, fordi de har en god anti-inflammatorisk virkning, som gir glatthet og elastisitet av huden og strammer porene. Pulver er ofte en del av de selvlagde ansiktsmasker, forfriskende lotion, produkter for rengjøring og deretter innsnevring.
 Å forberede masken med brent alun for fet hud bør blande en spiseskje med pulver, et halvt glass med varmt vann og en halv teskje olivenolje. Den resulterende Blandingen skal brukes til å rense huden i 10 minutter. Etter gang vask ansiktet med kaldt vann.
 For å forberede lotion, trenger du to spiseskjeer med krystaller oppløst i et halvt glass vann, tilsett et halvt glass alkoholholdig tonic. Denne blanding bør tilsettes raffinert glycerol, som er tilgjengelig over disk. Den resulterende væsken bør rist godt og hell i en flaske med tett lokk. Oppløsningen skal oppbevares i kjøleskap. Bruk for å rense ansiktet minst tre ganger i uken.
 Eiere fet og porøs hud maske passer med følgende oppskrift. Bland en teskje av alum, fem teskjeer av hvit leire og tre skjeer av propolis skjær. Blandingen ble nøye fold. Gjelde for en ren ansiktet i 15 minutter. Deretter må du vaske ansiktet med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
 Forfriskende lotion gjør også ganske enkel. Det bør bare gjøre brent alum løsning og en løsning av mentol pulver og Köln. De to væskene blandes, og den resulterende løsning tørk problemområder i ansiktet.
 Også ofte brukt i gynekologi rikelig mat alum. LØSNING vann bør være vanning og vanning av vagina med erosjoner eller trost. I en liter vann må fortynnes med to teskjeer pulver. Du trenger ikke å selvmedisinering, og å bruke den løsningen du bør konsultere legen din.
 Behandling blonder eksem, dermatitt, soppinfeksjoner, eksem gi positive resultater. Ifølge den manuelle løsningen kan håndtere sår.
 Menn er et verktøy egnet etter barbering, det podsushyt huden, reduserer betennelse og fremmer helbredelse av mindre kutt. Løsning behandle insektbitt kan avlaste hevelse, kløe og svie.  
Tynne endometrium: årsaker, symptomer og behandling
 Endometrievev kalt slimhinner, ofte pepret med blodkar, ustylayuschaya kroppen av livmor. Kommunikasjon - tynn endometrium og graviditet er mye sterkere enn det kan virke ved første øyekast. Unnfangelse oppstod, i tillegg til en levedyktig embryo, noe som gir betingelser feste embryoet i livmoren.
 Den maksimale tykkelsen av skallet under eggløsning når ti, femten mm maks. Det er dette sjikt av celler kan ikke bare sikre en vellykket implantasjon av embryo, men også stimulere vekst og utvikling av placenta, som er en slags beskyttende skall av frukt. Hvis endometrial tykkelse på mindre enn 7 mm, kan prosessen for unnfangelse bli brutt.
 Årsaker
 De grunner som fører til utilstrekkelig tykkelse på endometriet mer. Eksperter fremhever følgende faktorer som bidrar til utvikling av sykdom:
 1. Hyppige aborter, noe som resulterer i skade på basal laget av kroppen. Sharp kyrette som skraping er vondt ofte livmor membran stoff, jo mer at disse operasjonene utføres "øyemål", uten visuell overvåking, og er direkte avhengig av dyktighet og erfaring personlige lege.
 2. Hormonelle lidelser, skyldig i feil oppstår i det etablerte systemet modning og vekst av hårsekken og påfølgende eggløsning.
 3. Forstyrrelser i blodsirkulasjonen i bekken organer forårsaket av sammenvoksninger, kan åreknuter eller betennelse også føre til utilstrekkelig vev tykkelse.
 4. Medfødte misdannelser i livmoren, som fører til genetisk dysfunksjon.
 Før du planlegger en graviditet bør identifisere årsakene til tynn endometrium, og foreta nødvendige terapeutiske prosedyrer.
 Avbrudd i tidlig graviditet eller langvarig infertilitet - en god grunn til å gå for ultralyd evaluering av endometrium.
 Symptomer
 Det finnes en rekke symptomer som indikerer mulige problemer med livmor membrantykkelse:
 1. Uregelmessig menstruasjon, ledsaget av sterke smertefull følelse i magen.
 2. tildeling av knappe under menstruasjon.
 3. Ha i tidlig graviditet, spontanabort.
 4. Komplikasjoner av abort, noe som førte til indre blødninger.
 Behandling
 Behandlingen innebærer tynne endometrium normalisering av hele kvinnelige reproduktive system. Etter at alle funksjonsfeil i reproduksjonssystemet er en viktig årsak til sykdommen. Til dags dato, er utmerkede resultater oppnådd ved å øke legemiddelindusert endometrial fremgangsmåte hvor fokus for behandlingen er på hormoner, endokrine eliminere årsakene til sykdommen.
 Veldig populært blant befolkningen bruker homøopatiske midler for å bekjempe problemet. Fysioterapeutiske prosedyrer og alternativ medisin (hirudotherapy, akupunktur), designet for å forbedre blodtilførselen Bekken virkelig skape grobunn for økt vekst av livmorslimhinnen. Bruk av urter og spise visse matvarer, som er kreditert med å øke tykkelsen på membranens egenskaper heller ha en placebo effekt, men på grunn av sin egen sikkerhet, kan brukes etter avtale legen din som relaterte verktøy i tillegg til den viktigste behandlingen.
 Kirurgisk behandling er en fremgangsmåte for å fjerne et tynt indre lag av endometriet, som, sammen med etterfølgende hormonbehandling, gir opphav til økende kroppstykkelsen av slimhinnen og normaliseringsprosesser som fører til fortykkelse av endometriet.
 Det er visse patologi av bekken organer, noen økning i endometrietykkelse umulig. For eksempel, diagnostisering av hypoplastisk livmor, det eneste alternativet for kvinner å oppleve gleden av morskap, er ECO der egg er befruktet utenfor kroppen blir overført til livmoren for videre utvikling av embryo.
 I dag, når medisinen ikke står stille, er det flere og flere måter å bekjempe denne sykdommen, slik at et økende antall kvinner med barn og føde et friskt barn.  
Яндекс.Метрика