Grunnlaget for enhver vellykket og høy kvalitet makeup foundation er. Hvis du søker hjelp fra en makeup artist, han alltid sier at bare gjennom godt grunnlag kan du lage feilfri makeup som er friskt blikk på ansiktet ditt, selv etter en dag eller aktiv natt på dansegulvet av nattklubben.


Tone Cream: Fordeler og ulemper


 Noen kosmetologer si at stiftelsen tette porene og hindrer huden å puste, noe som skaper en lufttett film på ansiktet.
 Ukjent hvor lenge ville konfrontasjon av disse to ideer, hvis ikke kommer til en klar konklusjon - hudbeskyttelse er nødvendig, grundig rengjøring og mulighet til å slappe helt av, forutsatt at det med tilstrekkelig ernæring.
 Hvis du bruker foundation gjør følger disse tre grunnleggende regler, så ingen skade for huden det ikke vil, men heller støtte det behagelig stilling.
 I støvete og forurenset atmosfære i den travle byen, trenger bare å beskytte huden mot ytre forurensning og bruk av foundation, eller i det minste pulver er avgjørende. Også mange kremer inneholder solkrem faktor som bidrar til å beskytte ansiktet fra de skadelige UV-stråler for øynene.
 Ofte foundation inneholder en rekke støttefunksjoner, nærer huden, bremser aldringsprosessen, bekjemper betennelse og rødhet i ansiktet, fukter huden. Derfor, for å velge det grunnlaget som er nødvendig å ta hensyn til det og å ta kontakt med selger, passer den til din alder og hudtype.
 Uansett hvor dyrt og kvaliteten var ikke en stiftelse, er det nødvendig å forsiktig fjerne fra ansiktet av natten. Etter en dyp og grundig rengjøring av huden må vende Treat avl masochku (1-2 ganger i uken), og om natten bruke en natt fuktighetskrem.
 Kanskje tidligere krem ​​inneholdt de mer aggressive komponenter som var i stand til å forårsake noen skade på huden, men moderne teknologi og kunnskap innen kosmetikk, tillate bruk av ufarlige ingredienser for å lage en virkelig trygge kremer.
 Omsorg for helse og skjønnhet av huden din, gå nøye til valg av stiftelsen. Ta deg tid til å grundig gjennomgå alle anbefalinger til krem, og har ikke spart på pengene på grunn av kvaliteten av stiftelsen avhenger skjønnhet og helse av huden din.  
 ypadannya hår faktisk ganske naturlig prosess, selvfølgelig forutsatt at antallet vypavshoho håret litt. Naturlig hår tap oppstår vanligvis på høsten og våren, når kroppen er spesielt akutt behov for å støtte den med vitaminer.


Effektiv behandling av hårtap hjemme


 Men hvis etter å gre, gre daglige mål er hårstrå, så kanskje det er på tide å slå alarm.
 Vitenskapelig bevist at hårtap er direkte knyttet til metabolske forstyrrelser, årsak og fungerende skjoldbrusk mangel i kroppen av viktige vitaminer og mineraler, naturlig aldring, stress, og kan også være forårsaket av feil vare på hodebunnen og håret generelt .
 Dessverre er moderne medisin ikke alltid i stand til fullt ut å løse problemene knyttet til hårtap.
 Hjemme, for effektiv Hårtap behandling ved hjelp av en maske laget fra masse løk. Denne unike komponent har utmerkede egenskaper og er egnet for nesten alle typer av hår. Kombinasjonen av løk med olivenolje slam egnede eiere med tørt hår type. Masken blir påført den basale regionen i to timer. For å forsterke den terapeutiske effekten må bære hode oppvarming cap (med et håndkle turban er også helt passer).
 For fet hårtype egnet maske med løk skrelle kombinert med pre zaparenymy havremel.
 For normal hårtype maske effektiv for behandling av hårtap er et komplekst løk masse og rum. Vask etter to timer med håret med varmt vann myknet, og prosedyren gjentas ukentlig.
 Den samme effekten har sjy med løk, lotion fra samme råmateriale (lotion infused i alkohol).
 For å løse problemet med håravfall er anbefalt å bruke noen anstrøk av urter inne, fordi det vil normalisere stoffskiftet og dermed bidra til utvinning. Disse urter omfatter calamus sump, aloe, jordbær blader, lakris rot, ginseng og vill rose. Bruken av anstrøk av rød pepper i behandling av hårtap gjør det mulig å styrke håret pære og forsinke prosessen med håravfall. Tinktur gnidd inn i hårrøttene, men før rikelig fortynnet med kokt vann (i forholdet 1:10).
 Hvis disse metodene ikke gir ønsket resultat, pasientene tildelt kompleks terapi: ta vitaminer, bruk av hormonelle kremer og mer.  
 Mange kvinner lider av cellulitter, men mange av dem begynte ikke å håndtere det. Så lenge de tenker, hvordan de mister vekt raskere, er appelsinskall vokser. I dette tilfellet er hovedformålet med undring og ikke være lat! Jeg prisen du vil være ren, glatt hud uten cellulitter.


Bekjempe cellulitter kan!


 Bekjempe cellulitter kan. Men kampen må integreres. Ett eneste diett eller trening vil ikke hjelpe deg. Men alle sammen, vil pluss skjønnhetsbehandlinger hjelpe deg å bli kvitt denne skjemmende appelsinskall.

 Hvis du bestemmer deg for å begynne å slåss cellulitter, sjekk din diett. Som en av årsakene til appelsinskall er dårlig kosthold. Eliminere eller i det minste minimert bruk av fet, søt, salt, krydret og hermetisert. Unngå fargestoffer og dufter. Å drikke, velger vann, usøtet grønn te og fersk juice. Fra kaffe, bør søt te og brus bli forlatt.

 Forbedre fordøyelsen hjelp frokostblandinger, fullkornsbrød og selvfølgelig, grønnsaker og urter. Riktig ernæring bidrar til å normalisere metabolismen, inkludert fettstoffskiftet. Dette vil redusere fett i problemområder.

 Ikke glem om fysiske aktiviteter. De øker metabolske prosesser i kroppen og bidra til å eliminere fett. Regelmessig mosjon vil gjøre enhver kvinne vakrere, sunnere og mer moro.

 Velge trening, ta hensyn til problemområder. Gjøre øvelser for å strekke muskler og pusteøvelser. Klasser bør være vanlig, selv pyatnadtsatymynutnыmy. Veldig snart vil du merke at du kan håndtere lengre og hardere.

 Til slutt ikke glem om kosmetiske prosedyrer. Ta en dusj, intenst gni skrubbe problemområder. Dette soning porene og fjerner døde hudceller.

 Etter en dusj, lage wraps. Du kan bruke kosmetiske midler, tang og ulike eteriske oljer. Wraps kan være varm og kald. Hot wraps utvider blodkar og bidra til å aktivere blodsirkulasjonen. Og gjennom porene i giftstoffer og giftstoffer lettere exit. Men hvis du har hjerteproblemer, fra disse wraps skal være forlatt. I så fall gjør kald wrap. Det er perfekt for ødem og enda en følelse av tyngde i bena.

 Når riktig ernæring, trening og skjønnhetsbehandlinger vil være av deg regelmessig, cellulitter for alltid la føttene!  
 I dag solarium blir mer og mer populært. Det er mye enklere å kjøpe en fin brunfarge selv ved hjelp av kunstig ultrafiolett stråling. Energien fra solen, som gir oss et solarium, en positiv effekt på kroppen.


Solarium: nytte eller skade?


 Den viktigste fordel av solariet er lengden av bølgene som utsendes av lampene strengt kontrollerte, mens naturlig ultrafiolett stråling, som består av tre typer av stråler, negativt kan påvirke kroppen.
 Fordeler solarium opplagt i vinter og tidlig vår:

 I denne perioden av mangel på vitaminer i kroppen og bremse vitale prosesser solarium hjelper deg holde seg i god form, som UV-stråler forårsaker ikke bare solbrenthet, men også påvirke indre organer, forårsaker nedbryting av protein molekyler i biologisk aktive stoffer med blod spredt i hele kroppen. Dette øker antall røde blodceller, oksygenmetning av hemoglobin og forbedre.

 Voksende kontraktile evne til hjertemuskelen.

 Mer aktiv metabolisme, spesielt fett.

 På grunn av dannelsen av aktive vitamin D styrker ben- og muskelvevet.

 Ultrafiolette stråler styrke immunforsvar, påvirker virus som forårsaker infeksjonssykdommer.

 Kunstig sollys forårsaker hormoner glede - endorfiner, og dermed gi en positiv effekt på psyken.

 Men overdreven solarium kan påvirke helsen.
 Ultrafiolett øker produksjonen av melanin, som ofte fører til dannelse av melanom - en ondartet svulst. Det har vært hva tanning i solarium - den vanligste årsaken til hudkreft.
 Det er også en teori fotoaldring, hvorved de kollagenfibre som er ansvarlige for fasthet og elastisitet av huden under påvirkning av UV-stråler ødelagt. Dette bidrar til rynker, sagging og tørr hud.
 De fleste mennesker, særlig unge menn, som går til solarium i håp om å bli kvitt hudormer. Men etter en økt er det bare en midlertidig forbedring - vi må huske at UV aktiverer talgkjertler, som er årsaken til kviser.
 Videre fører dreven UV-stråler til hyperpigmentering, herpes lesjoner, photodermatitis.
 På slutten er det verdt å merke seg at en fornuftig, konsekvent med ekspert solarium fordeler, og i noen tilfeller har fordeler fremfor naturlig sollys. Dreven samme lidenskap solarium kan forårsake uopprettelig skade.  
 Det er temaer som ikke er omtalt selv med en nær venn. Den tilhører følgende samtale om onani - ikke mann, kvinne. Selv om det tilfeldigvis gå på denne delikate saken, de fleste kvinner viker tapt og prøver å endre faget. Og, tilsynelatende, da det generelt kan snakke? I mellomtiden kan noen ting om kvinnelig onani vet ikke vondt.


Kvinne Onani: Bra eller dårlig?


 Vanligvis er kvinner begynner å bli kjent med særegenheter av kroppen hans under puberteten. Da er følsomme byen - erogen sone. Og det viser seg at klitoris - selv om begrepet i seg selv er ikke en jente venn - kan være en kilde til sterke opplevelser.
 Over tid kan kvinner stoppe onanert, eller - fortsette fra tid til annen for å møte ham. Måter innvirkning på en kvinnes kropp, er det flere. En av de mest uskyldige - som det tilskrives onani og ofte vanskelige - dusjer. Snarere, stimulering av klitoris med varmt vann strøm fra det vanlige sjel.
 Hvis det ikke er nok, i kurset er mer kraftige verktøy. Kvinner kan kjærtegne klitoris med fingrene, trygg virker på nerveender. Spesielt sterk effekt er mulig, kombinert med erotiske fantasier.
 Noen damer gå videre, ved hjelp av dildoer onani - dildo. De kan være forskjellige i form. For eksempel, glatt og fargerik eller hudfarge og tekstur er de samme mannlige medlem. Pluss dildo at kvinner kan kontrollere styrken, dybden og hastigheten på penetrasjon.
 Onani selv er fortsatt ansett som noe skammelig. Men er det egentlig?
 En gang var det en oppfatning at menn kjærtegne selv kan vokse hår på håndflatene og kvinner - fall livmor. Men i vår opplyste alder disse conjectures virke latterlig. Tvert imot, kan onani kalles ikke bare ufarlig, men nødvendig.
 Først, det hjelper kvinner til å kjenne seg selv bedre, for å finne kroppen hans i nye følsomme steder. Og jenter som tyder på at ønsker å komme fra. Eller gi ham. I tillegg kroppen kvinner ikke mindre enn menn trengte avslapping. En reset urealisert seksuell opphisselse stor onani hjelper. Spesielt når hun er alene og ikke av tilfeldige koblinger. Hvor sexy kvinne partner ikke tilfreds lignende betyr også et godt alternativ.  
Яндекс.Метрика