Torn frisyre (foto)Revet hårklipp på moten nylig, og i løpet av de siste par sesongene er stadig økende popularitet. Hvis det under fremveksten av slike frisyrer for lignende eksperimenter utdelt bare ung eksentrisk person, nå fillete hårklipp trenden har blitt mer alvorlig blant kvinner.
Teknikk fillete hårklipp
Funksjonen er revet klipping effekt roztripanosti hvis håret ikke er trimmet på en flat linje, og brøt ut. Effekt revet frisyre laget ved hjelp sostryhanyya ujevne hår og barberhøvel kanter tips. Faktisk en hooligan rot på hodet - ikke mer enn en visuell effekt. Til fillete hårklipp så vakker master tenker nøye struktur frisyrer.
Torn frisyre (foto)

Grunnlaget kan bli revet tradisjonelle frisyre frisyren bob, bob eller kaskade. I henhold til standarden form av hår pidstryhayutsya kalibreringsmetode, deretter fylyruyutsya og håndteres barberblad eller en spesiell frisør.
Unge damer for fundamenter revet frisyre velger ofte mer kreative alternativer for hårklipp. Dette kan være et hårstrå med ulike nivåer av lengde eller opprette nesovmeschennыh horisontale linjer av "sløv cut". I å skape revet frisyre kan bruke ett eller alle av disse alternativene, eller gjøre nettopp revet cholku.
Spesiell oppmerksomhet er betalt valget veiviseren til. For en virkelig stilig hårklipp seksuell revet må ha erfaring og profesjonalitet. Ellers, en gang i hendene på uerfarne frisør kan få slurvet rot på hodet.
Har taggete hårklipp

Ragged haircut - en flott måte å justere formen på ansiktet, spesielt hvis en eller annen grunn ikke gå korte, rette frisyrer. Med fallende på ansiktet hans revet tråder korte frisyren vil hjelpe å begrense de høye kinnben og store funksjoner. Den smale ovalt ansikt kan "utvide", skaper effekten av "flying sidelengs tråder.
Torn frisyre (foto)

Den mest kreative og trassig fillete hårklipp vil se etter kort hår. Dette frisyre er lettere å eksperimentere med installasjonen. For middels til langt hår som hårklipp også valgt basert på andelen av individer. Revet perfekt hårklipp eiere tykt grovt hår av middels lengde. Effekt revet hårklipp for middels til langt hår er laget ved hjelp av en kombinasjon av tråder av forskjellige lengder, fordelt over hele massen av hår. Den "kappet av" tråder med en myk overgang i lag.
Torn frisyre (foto)

Ragged hårklipp går bra med kreativ fargelegging, spesielt på kort hår. Det bare understreke originalitet og ekstravaganse bilde. For revet hårklipp for medium hårfarge eller fremheve dress. Lang fillete kutt ofte anbefaler malt i kontrastfarger - mesteparten av håret i en nøytral skygge og tips - lysere. Det hele avhenger av din fantasi og opplevelse av master.
Ragged hårklipp er mer egnet for jenter med lett, mykt hår. Ikke utfør fillete kutt på tynnet, sjeldne eller krøllete hår, dårlig holdt stabling. For bølgete krøller fillete effekt bare ikke vil være synlig.
Bryr revet hårklipp
Torn frisyre (foto)

Ragged hårklipp ser imponerende og stilig med riktig konklusjon. Ellers, i stedet for fasjonable frisyrer på dagen etter å ha besøkt frisør Du vil også neopryatnuyu luggen. Så hvis du har bestemt deg for et lignende eksperiment med håret ditt, vær oppmerksom på at du må bruke mye tid på å legge revet hårklipp og hårpleie.
Torn frisyre (foto)

Jagged kutt vil rydde hver morgen. For å gjøre dette, må du fylle opp med de nødvendige midler styling og hår rettetang, krølltang, etc. I tillegg vil du trenge hårpleieprodukter som beskytter mot termovozdeystvyya og en spesiell gel eller krem ​​for hår tips, hindrer deres skjørhet og veikryss.
Ikke glem at så langt som gjenvekst av hår revet hårklipp miste sin form, vil det være nødvendig hver 3-4 uker for å besøke frisøren. Derfor er denne frisyre som passer bare unge damer som har tid og tålmodighet til barnehage for håret. Nykommere bør begynne å eksperimentere med smell. Hvis du liker dratt cholky effekt og vil konkludere med det, så kan vi prøve å lage en fillete kutt hår i det hele tatt.
Torn frisyre (foto)

Revet hårklipp skape et bilde av dristig selvsikker kvinne. Derfor vil denne ekstraordinære frisyre passer en aktiv, energisk person, lett å gå på eksperimenter med både utseende deres og i livet.  
Grooming stige til medium hår
 Trapper - en lagdelt hårklipp hastighet. Den fikk sitt navn etter de karakteristiske tråder av forskjellige lengder, likne trinn. Denne fremgangsmåten kan utføres bare en del av håret, og "trinnene" mellom trinnene kan være forskjellige lengder.
 Hvis en kvinne med hår middels lang hårklipp ønsker å gjøre, og samtidig opprettholde lengde, hennes første av alt, må du ta hensyn til kutt stige. For det første er det flere år går ut av stilen. For det andre er det egnet for alle typer hår. For det tredje, hårklipp stige til medium hår har mirakuløs måte, selv tynn og svekket hår ser mer omfangsrike og levende. Fjerde, gjør dette frisyre mange alternativer ukladok.
 Denne frisyren er egnet stige
 Enhver frisør utvilsomt si at klipping stigen "kontraindikasjoner" ikke eksisterer. Håret av noen grad av tykkelse og tekstur, trimmet og sikkert satte stigen vil se flott ut.
 Men hvis du malt en stund tilbake hår, og fargen har blitt skjeve, så frisyren stige vil det være spesielt merkbar. Så før klipping nødvendigvis Paint håret.
 Grooming stige tilnærming til enhver ansiktsform. Videre, ved hjelp av den kan du visuelt fjerne eller rundt ansikt, skjule feil og markere meritter. For eksempel, hvis du gjør en stige langs kinnene, uten å gå utenfor det ovale ansiktet er visuelt smalt ansikt. Dersom en person som skal ekspanderes, blir stigen utført i to lag. Korte tråder som ligger på nøster lenger, og dermed skape ekstra volum.
 Grooming stigen kan kombineres med smell enhver form og lengde. Det kan være glatt og tykk, asymmetrisk med fillete kant, lys, frodige, etc. Men hvis du ikke går bang - hårklipp vil se flott ut uten.
 Bryr hårklipp stige
 Som enhver annen frisyre, hårklipp stigen krever litt omsorg. Ta hensyn til tuppen av håret, være forsiktig at de ikke siklosya: stigen hår er veldig merkbar. Utføre regelmessig hårklipp og frisker hårfarge (hvis du maler). Vel, hvis den frisyren vil være hot saks som forseglet flisete tupper.
 Stabling
 Hårklipp for medium hår stige gjør en rekke styling. Dette kan være en normal hale, skall, bare litt løst tvunnet ved endene av håret, eller ideelt sett rett jern hele. Alle lange låser kan være pent montert på baksiden og forsiden til venstre like kort. Prøv frisyre fra fletter eller korrugerte rygger.
Grooming stige til medium hår

Grooming stige til medium hår

Grooming stige til medium hår

 Pidkruty hårtuppene innover - og du oppretter en søt romantisk bilde. Og hvis du registrerer en litt kaotisk hår og snurre sine haler ut, du blir vedvarende og rampete.
 Hvis du har fint hår, plassert dem ved hjelp av en diffuser, som vil legge ekstra volum. Tørking hårføner, ikke glem å bruke mousse eller styling skum.
 Uansett, style håret ditt, er trimmet stigen alltid lettere enn med rett hår hårklipp frisyre som stige gjør små feil, med fokus på fordelene med din frisyre.  
Hva gjør vondt galleblæren
 Galleblæren - en kropp som er liten og ser ut som en pose til høyre. Siden leveren kontinuerlig går inn i hulrommet i galleblæregalle fet, hvor hun samlet og konsentrert. Etter måltidet galleblæren sender galle i tolvfingertarmen, og prosessen med assimilering av fettstoffer. Fra alle bevis, en sår galleblæren avhenger sykdommer i orgelet. For eksempel, hvis det er steiner som er smerter i øvre høyre kvadrant.

 Gallestein


 Hvis dannet gallestein, er det forbundet med kolesterol. Ved alvorlig dehydrering og konsentrasjon av galle kolesterol det først begynner å vises. De fleste stener er ufarlig, mens liggende ubevegelig i hulrommet av blæren, men når de begynner å bevege seg, er det alvorlige problemer. Det er en blokkering av gallegangene og blokkerte veien til tynntarmen. I dette tilfelle, hvorfor og hvordan det vondt galleblæren er avhengig av å skyve stenen, den kraft som oppstår den og størrelsen av den. Hvis du finner gallestein er tildelt ulike virkemidler for deres løsning, ellers vil kreve kirurgi.

 Hva gjør vondt galleblæren i ulike sykdommer


 I kolecystitt noen danner typisk periodisk eller kontinuerlig manifestert verkende smerter. Vanligvis oppstår smertesyndromer etter å ha spist tre timer. Hvis maten var hjertelig, fettstoffer og stekt, deretter skarp smerte som er gitt i øvre høyre kvadrant. I tillegg er det kvalme, raping, oppblåsthet, forstoppelse eller diaré noen ganger.
 I galle dyskinesi er et brudd på galleblæren. Det er et kolikksmerter i kroppen er forstyrret avføring.
 Hyperkinetisk dysfunksjon preget av hvordan sår galleblæren. Det kan være sterke smerter i øvre høyre kvadrant, gradvis beveger seg i brystet, høyre skulder, skulder. Smertesyndromer ledsaget av oppkast, kvalme, hodepine, tarm dysfunksjon, svette, hjertebank.
 Sykdommer og misdannelser er helt symptomfri eller ledsaget av smerter av varierende frekvens, intensitet og varighet.
 Cholesterosis vises kjedelig og verkende følelse i øvre høyre kvadrant, som øker med rask bevegelse, bøyer seg frem, bærer i sin høyre hånd vekter.  
Яндекс.Метрика