Tradisjonell medisin India

 India har sju nasjonale medisinske systemer. Imidlertid er dagens metoder for diagnose og behandling ikke holdt i høy aktelse. Veldig populært i India bruker tradisjonell medisin. Selv ta opp de nyutdannede, de viser mer tillit til de som, sammen med studieprogrammer har kunnskap om gamle Ayurveda. Statistikk viser at Ayurveda stole på 80% av befolkningen. I tillegg, India 430000 leger praktiserer gamle læren og lisensiert. Hver landsby er preget av en healer som har kunnskap om tradisjonell medisin, overføres fra generasjon til generasjon. De overførte kunnskap diagnostisering av sykdommen, behandling og forebyggende aktiviteter. Så vel som fremgangsmåter for kirurgi, anestesi og desinfeksjon av instrumenter og sår.

 Tradisjonell medisin i India: Ayurveda


 Ayurveda er den eldste medisinske system som hadde en betydelig innflytelse på utviklingen av europeisk og arabisk medisin. Denne læren insisterer på at årsakene til sykdommer er ubalanse energisentre i kroppen. Med Ayurveda kan gjenopprette balansen energi og dermed kurere pasienten.
 Tradisjonell medisin i India, andre systemer
 I Ayurveda, det er andre felles systemer, inkludert Siddhi, Ounans og эmchy. Men de er ikke i konflikt med Ayurveda. Dette skyldes det faktum at i århundrer disse systemer kombinerer kunnskap og erfaring fra hverandre.
 Som narkotika er krydder og urter. Dette er en nellik, sennep, salvie, løk, muskat, ingefær, koryandre, kardemomme og andre. For noen forstyrrelser i kroppen bruker asanas, sult, Color metalloterapyya, yoga og til og med astrologi.
 Bred folkelig massasje, som eies nesten hver familie. I tillegg, massasje praktisert på ulike messer.  
Løfte midler. Vitaminer

 Vitaminer


 I kampen for ungdom naturen er ikke bare vår fiende, men en alliert. Vitaminer som vi trenger for liv og helse, løfte seg selv - midler. Inkludere i kosten mat rik på vitaminer, gjør vi første skritt mot henrettelsen løfte program.

 Vitamin A


 Strukturen av vitamin A er et stoff som heter karoten. Det nøytraliserer frie radikaler og andre giftige stoffer, beskytte de unge og friske celler mot skader.
 Vitamin A-mangel observert redusert syn, tap av matlyst, sprøtt hår og negler, tørr hud slapphet og infertilitet.
 Imidlertid har nyere studier vist at metning karoten provosere utvikling av kreft.
 Du kan uavhengig forbedre vanlig dusjsåpe, og legger til to dråper lavendelolje, 3 dråper neroli og 4 dråper rose, 10 ml gel. Stående i dusjen, gjelder denne blandingen på ikke altfor stiv svamp og masser huden, med særlig vekt på brystet, og skyll med kaldt vann.
 Daglig rate på inntak av vitamin A er 400 mcg for barn, for tenåringer - 700 mg for kvinner - 800 mcg for menn - 1000 mg.
 Det bør også være oppmerksom på at når du koker og bevaring produkter til 35% av vitamin A er tapt.
 Den mest rik på karoten (Vitamin A), gulrøtter, spinat, gresskar, aprikoser, kål. Deretter på listen er ananas, bjørnebær, banan, vannmelon, brokkoli, tomater, salat salat, asparges, fet fisk, smør, melk, lever, egg.

 B-vitaminer


 B-vitaminer ansvarlig for fett og karbohydratmetabolismen i kroppen, samt tilførsel av energi til cellene. Hovedproblemet er at vitamin B er lett løselig i vann, de er raskt skilles ut i urin og svette, så må de stadig etterfylle lager.
 Mangel på B-vitaminer nervøs med total apati, depresjon, mental ubalanse, tidlig gråning, hårtap, nedsatt styrke negler, økt nivå av kolesterol i blodet.
 Vitamin B1Eller tiamin finnes i vannmelon, ananas, appelsiner, brokkoli, Brussel og blomkål, asparges, plommer, poteter.
 Vitamin B2Eller riboflavin rike kål, tomater, purre, ananas, rød og Aronia rogn, frokostblandinger, nøtter.
 Vitamin B 3 er i gulrøtter, agurker, spinat, rosenkål, bananer, vannmelon, jordbær.
 Vitamin B6 inneholdt i kochannogo salat, kål, poteter, gulrøtter, grapefrukt, bringebær, epler.
 Kilden vitamin B 9Eller folsyre er salat, spinat, gulrøtter, poteter, kål, neper, kålrot, artisjokk, vannmelon, banan, stikkelsbær.

 Vitamin C


 Vitamin C - En av de kraftigste antioksidantene. Dessverre under absorpsjon av dette vitamin dråper, slik at eldre person, jo høyere kroppens behov for vitaminet. Kvinner trenger å vite at mange prevensjonsmidler redusere nivåene av vitamin C. blod
 Symptomer på vitamin C-mangel - Tørr hud, hårtap, blødende tannkjøtt, tann tap, svekkelse blodårer og tilhørende blåmerker ved den minste innflytelse, dårlig blodpropp og langsom tilheling av sår, leddsmerter, gastrointestinale problemer - tarmkanalen, depresjon, depresjon, irritabilitet, apati.
 Fyll mangel på vitamin C hjelper først solbær og sitrus, og røde og grønne paprika, blomkål og kål, reddiker, tomater, reddiker, neper, agurk, poteter, gulrøtter, salat.

 Vitamin E


 Vitamin EEller tokoferol, har renhold egenskaper, viser den kroppen av skadelige radikaler. I tillegg var nivået av vitamin E-aktivitet avhengig reproduktive system, og immunsystemet.
 På en mangel på vitamin E indikerer kardiovaskulære systemet, tåkesyn, infertilitet, langsom sårtilheling, psykiske lidelser, nervesystemet, apati.
 Vitamin E finnes i avokado, nøtter, bjørnebær, rhamnoides, rød rogn, olje.  
Hvordan brygge nype pravelno
 Nype - vill plante som tilhører familien av Rose, er lav og torner, oransje eller røde frukter som - den opprinnelige batteri helse. Vitamin C de inneholder tjue ganger mer enn i solbær, sitron. Frukten er også rik på vitamin A, C, D, E, B, karoten, tanniner, organiske syrer, pektin og sporstoffer. Noen varianter av rose hofter inneholder ca. 18% av askorbinsyre, er denne prosentandelen en registrering i tillegg til andre planter.
 Med sin rike biologiske sammensetning av villrose er mye brukt ved behandlingen av forskjellige sykdommer, som gir en gunstig effekt på fordøyelsessystemet ved å stimulere nyrene aktiv, har et diuretikum. Regelmessig bruk hindrer hoftene av en menneskekropp betennelse.
 Hofter essensielle i disse statene:
 - Vitamin mangel;
 - Åreforkalkning;
 - Kald sykdom;
 - Brudd;
 - Sykdommer i urin-;
 - Malaria;
 - Anemi;
 - Bleeding;
 - Allergi;
 - Høyt blodtrykk (hypertensjon);
 - Dermatologiske sykdommer;
 - Forstoppelse;
 - Økt surhet i magen og mer.
 Blomstring hofter varer fra mai til juli. I september allerede mulig å høste moden frukt.
 Bruk av denne mirakuløse helbredende egenskaper planter kan tradisjonell brygging te med frukt ekstrakter, te ekstrakt.
 Hvordan du skal brygge Briar kjenner noen. Dette produktet er lett å skru opp og selv bli til en farlig for helsen. Den vanlige metoden for brygging innebærer matlaging hofter i kokende vann i flere timer, ødela alle vitaminer, et avkok av narkotika slå inn gift. Å vite trygge metoder for brygging hofter, kan du beseire sykdommen og holde seg i mange år i god form!
 Vilkår for brygging hofter
 Bær hofter må-skyll under rennende vann og renses for hår. En gang i kroppen, de forårsake irritasjon i spiserøret.
 Før brygging helst knuste bær (kjøttdeig). De knuste hofter gi vann flere vitaminer på grunn av det faktum at frøene utsettes for.
 Klar buljong helst press gjennom cheesecloth å endelig bli kvitt lo hofter som kan trenge inn i væsken.
 Verdi hofter og vann bør være 1:10. For eksempel, en liter vann du trenger 100 gram rose hofter (ca fem spiseskjeer).
 Metoder brygging hofter
 1. Insister hofter tradisjonelle. Ss hakket frukt kokt vann og kok i ti minutter på svak varme i en emaljert gryte strengt med lokket lukket tett. Den resulterende kjøttkraft bør forlate innen 10 timer.
 2. Insister hoftene i en termos. Vasket frukt er knust, nasypayutsya en termos fylt med kokende vann og tett lukket lokk. Infuse tar ca 6 timer.
 3. Te med honning og rose hofter. Det vil ta 20 gram hofter, 15 gram honning, en spiseskje med sitronsaft, 2 kopper vann. Fruktene av tørkede nyper knust, hell kokende vann og la det koke i 10 minutter i en emalje beholdere med lokk lukket. Etter utløpet av den tiden det tar å fjerne suppen fra varmen og la den i samme panne i 10 minutter, deretter press, tilsett sitronsaft og honning.
 4. Te med nype og solbærblader. Forbered hofter og rips blader trenger i forholdet 5: 1. De knuste bær tørket rose hofter fylt med kaldt vann, kok i fem minutter. På bunnen av porselen eller emaljert gryte bør sette korint blader og hell varm kjøttkraft hofter. Te bør trekke i minst 15 minutter.
 5. 200 gram fersk økte hofter bør insistere på en liter kokende vann over natten. Deretter infusjon av belastning og drikke 1 glass 3 ganger om dagen, like før du spiser.
 6. Du kan brygge friske eller tørkede blomster hofter. Flere blomster helte kokende vann og la i en kopp om 30 minutter. Denne drikken er nyttige i sykdommer i galleblæren og magen. Drikk det kreves fire ganger om dagen i et halvt glass.
 Til tross for de enorme fordeler som kan bringe Briar menneskekroppen, er folk som er utsatt for trombose og tromboflebitt alle disse infusjoner kontraindisert. Forsiktighet er slike drikker bør tas og de som lider av hjerte- og karsykdommer.
 Etter vedtakelsen av te, infusjoner og decoctions av hoftene må-skylle munnen som askorbinsyre innhold som overskrider grensen i vill rose, ødelegger tannemaljen.  
Яндекс.Метрика