Tradisjonelle behandlinger for tannpineTannverk vises alltid plutselig angrep i de mest upassende øyeblikk ødelegger og gjør helt hjelpeløs. Smerter som følge av endringer i munnen og vev rundt det, i inflammatoriske prosesser i periosteum, chelyustnom sone og også i bløtvev. I tillegg dental smerte fører ofte betent trigeminusnerven.
Kvitte seg med smerter angrep og fjerne det selv peis, tilbringe kvalitetstid omsorg sykdom provokatør, bare gjøres av profesjonell tannlege med erfaring. Men noen ganger medisinsk behandling er ikke tilgjengelig på grunn av de rådende omstendigheter i noen måte. Så kommer til unnsetning godt og ikke så kjente folk rettsmidler, overføres forfedre og bruker kun naturlige materialer. Testet i århundrer, de forlater ingen tvil om dens effektivitet og mangel på bivirkninger.
Populære urter for å bli kvitt tannpine
Gresset Banan kan søke om å åpne vesker, som vi alle gjorde som barn. Eldre mennesker hevder at hvis roten av planten til å sette i øret og holde på en stund, minst en halv time, trekkes dental smerte.
Blader av friske urter oregano frustrert når de tygger, kan ikke bare dempe smertefulle angrep, men ren emalje fra plakk og steinforekomster.
Merkelig nok, men pepper pods fungere som anestesi brenning i smertefulle betente områder i munnen.
Tsykoriyevyy rot og nellik og hvitløk er mye brukt i folk rettsmidler tannpine. De tygger, anvendt på smertefulle steder gjør noe for å lindre tilstanden.
Våre forfedre mye brukt i tannproblemer hvitløk. For eksempel, en skive hvitløk gnidd på baksiden av håndleddet. Slurryen av partikler brukes til stedet på armen hvor merkbar puls, og prymatыvaly slags fuktighetskrem til hender bandasje. For å unngå mulig ubehag når de utsettes huden med hvitløk, anvendt slurry gjennom et gasbind eller klut. Den som hånd - høyre eller venstre - prymatыvat komprimere bestemmes avhengig av hvilken side var sår spot.
Det har lenge vært brukt til medisinske formål Belem. Sin rot er brukt som en lotion problemer med abscesser og sår. Stoffer som finnes i gresset, har antiseptisk virkning på sår og fokal inflammasjon, så vel som et preventivt middel for inflammatoriske prosesser i huden. Gressfrø henbane å bli kvitt tannpine angrep i den gamle brent og utgitt røyk holdt i munnen, venter på å redusere smerte symptomer.
Roten av urten bloodroot ikke bare behandler lyshaynыe utdanning og leger sår, men selv scrofula eliminerer problemene i fordøyelseskanalen og luftveiene. Også bloodroot reduserer tannpine hvis roten holde i munnen.
Chips fra stammen av ospetrær blandet med noe fett, og deretter brukt som en helbredende salve og tilstedeværelsen av eksem. Røyk fra råtnende osp grener av asketrær - alle healere brukt. Et avkok av barken av osp munnen vasket å redusere tannpine.
Folk rettsmidler mot tannpine hjemme
Slik fjerner du en smertefull betennelse i tann eller tannkjøtt, må du lage te med salvie, kjølig og skyll munnen med dem til redusert tannpine. Skylling bør utføres bare med varm væske, slik som kjøling, bør frisk infusjon oppdatere porsjoner. En munn med dårlig hånd holde så lenge som nok styrke.
Infusjon av vendelrot røtter og marigold blomster, blandet i like tiltak, fukte en bomulls sele og festet til stedet tannpine.
For å gjøre en annen folkemedisin må kutte blader med bringebær busker, en liten haug med mynte og 30 gram eddik, vin eller eple - ikke signifikant. Blandet alle ingrediensene, la dem i container glass i minst tre dager, deretter tappe og bruke som en balsam for skylling.
Comfrey rotvekster er bakken og deretter helle vodka eller fortynnet alkohol på frekvensen av ett tiltak root på fem tiltak av væske. Infusjonsstativet på et kjølig mørkt sted ti (minst) dager, og deretter filtrert. Bruke kjøttkraft for kremer og komprimerer ubehag i munn.
Juice plante- og grønnsaker som en folkemedisin
I grønn agurk frukt inneholder utallige mineraler og næringsstoffer: kalium, natrium, fosfor og klor, selv kalsium. Fersk agurk juice kurer sykdommer som pyoree, forbedrer den generelle tilstanden til munn og tenner og legger til rette angrep tannpine.
Blandet med fersk juice vekster som løv og løvetann rot, gulrøtter og neper, styrker tannemaljen og begrunnelse, som fungerer som et forebyggende tiltak mot deres ødeleggelse.
Det høye innholdet av kalsium i roten neper gjør dette utrolig allsidig og nyttig som mat for voksne og for barn ernæring, designet for å styrke stoffet av tenner og bein.
Oppskrifter Natalia Frolova tannpine
Akutte og tilbakevendende anfall av tannpine kan være mye lettere ved hjelp av en enkel kjølt vann, holde den i munnen for å varme. Gjenta prosedyren for å redusere smerte sensasjon. Når skyllingen på utsiden av kinnet pakken må påføres med enhver kaldt materiale. Øke effektiviteten av metoden og samtidig masserer hode og nakke området.
Hvis nevrologiske problemer uttrykt i dental smerte symptomer i fravær av varme og hevelse, kan du prøve å komprimere med varme væsker. Hvis ingen av midlene brukes ga ikke den ønskede handlingen og tannpine tortur fortsetter, anbefales det å ringe i musselin pose med varmt, men som vannet og hold den på kinnet siden av problemet, kan du selv fikse bandasje. Hjelper enkelt stykke bacon, knyttet til stedet tannpine.
Bli kvitt en tannpine forårsaket av tannkjøttsykdom, hjelpe mamma ting, hvis du tar det på spissen av en kniv et par ganger om dagen. Å legge til rette for mottak mumie kan blande med melk, honning eller vann. Å øke styrken anbefales samtidig med oral, gjør komprimerer mumie.
Oppskrifter fra en tannpine, laget av Michael Lybyntovыm
Forfatteren bruker de oppskrifter som er oppført nedenfor, for det meste, produkter som hvitløk, løk og salt. Sine antibakterielle egenskaper er feiret i århundrer og er i stand til i en kort periode for å bli kvitt en tannpine. For dette formål, tenner, tannkjøtt og hele munnen grundig rengjort av matrester, deretter brukt til verkebyll salt, og på toppen - hakket løk og hvitløk blanding. For å bøte ikke spres dens effekt på uønskede steder, er det tilrådelig å sette en kompress på toppen gasbind eller bomull.
For å overvinne uventede angrepet av tannpine, forberede et anstrøk av bjørk knopper og blader sammen med propolis og alkohol. Insister kjøttkraft over natten, våt bomull slep det og injisert inn i hulrommet av pasientens skadet tann fra hans tidligere rent matrester.
Lyudmila Kim - Personer etter oppskrifter fra en tannpine
På en av sine foldede teknikker trenger et par spiseskjeer honning med kalk blomster satt i en panne, legg toppen rusten spiker. Varme opp innholdet i beholderen inntil metallet er ikke rozzharytsya til rødt. Stoff svart og tykk konsistens som danner konturene spiker, kjølig og gjelder som en fuktighetskrem for såre betent tannkjøtt. Etter en periode, bør purulent flux avsløre.
Infusjon av gran nåler takle oppgaven med å styrke tannkjøttet. Men følgende oppskrift obskakav skjær i dens effektivitet. Det skar hvitløksfedd sammen og fester seg til sår flekk på tannkjøttet type "sandwich". Ubehagelig følelse av at brenning og smerter må tåle, proroblyayuchy tre trinnene nedenfor.
Du kan prøve å grundig tygge bladene av planten Kalanchoe, tannpine retrett, og etter at zveroboevoy infusjoner.
Blader av gress mor og stemor skyll grundig under rennende vann og gjelder for tyggegummi hevelse, smerte vanskelig liv forårsaket av den siste under prosedyren for å fjerne tannen.
Napivrozpustylysya knopper samlet inn fra poppel, helst tørr og brett til oppbevaring i en pose med tett, men pustende stoff. Føler tilnærming smertefullt angrep, få en nyre og pakket den med gasbind å bite syk tann. Legg igjen for et par, eller enda flere timer. Gjenta syklusen før opphør av smerte. Men dette betyr bare bra for å lindre symptomer og kilden til problemet tannpine bare fjerne en erfaren tannlege.
Kamfer ånd som våte en bomullsdott og legg i et hulrom av pasientens tenner, bidra til å takle smertene. Men i tilfeller der lesjonen er overfladisk. Hvis det er en dyp og alvorlige problemer, bør du oppsøke hjelp for å sette hele syke tannkjøttet.
Oppføre en masse masse av svart brød og hvitløk. Sted ikke bare betyr tannhulen til pasienten, men også for hele kjeve omgir peisen smerte. Dersom slike prosedyrer er gjort i forebyggende regelmessig, eller enda bedre - hver dag, kan du ikke bekymre deg for utvikling av periodontal sykdom, betyr tannkjøtt vev styrker, helbreder betennelse og stopper krovootdelenye utdanning, styrker røtter og bleker emalje.
Å hamre pulverisert havsalt, en klype det blandet med noen dråper grønnsaker, olivenolje bedre. Velling gjort jevne med alle kjeven, at prosessen bør vare i minst fem minutter. Utfør trinnene anbefalt i morgen og før sengen om natten. Vanlige tannbørster, faktisk, vanligvis kontraindisert for regelmessig børsting fordi deres stive bust riper i emaljen.

En utmerket Whitening populære renser og styrker effekten har aubergine hvis de bake til forkulling og aske dannet, men uten hjelp av en børste og finger, pusser tennene.
Her er en annen folkemedisin sannsynligvis alle kjent med det som noen gang har lidd av problemer i kjeven, en teskje vanlig natron oppsikt i en kopp kokende litt varmt vann. Skyll hold før smertene vil passere.  
Virkningene av alkohol på menneskekroppenLangvarig alkohol uunngåelig fører til kronisk alkoholisme. Hans kliniske bildet kan variere, men er alle drikker den samme felles: de er stadig på utkikk etter en unnskyldning for å drikke hvis det ikke er - bare drikke. Men desto høyere er konsentrasjonen av alkohol i blodet, jo mer skade den fører kroppen. Dette, vitenskapelig bevist faktum forklarer den fordervelige innflytelse av brennevin på fremdriften av alkoholisme.Overdrevent inntak av alkohol - svøpe moderne samfunn, som er i nær forbindelse med en annen globalt problem - kronisk utmattelse. Alle som ikke finne styrke til å overvinne avhengighet til alkohol, før eller senere bli dømt, fordi menneskekroppen drikker slites ganger raskere. Alkohol påvirker alle uten unntak organer og systemer, svekker immunforsvaret og aktiverer sykdomsprosesser.
I rettferdighet bør det bemerkes at alkohol ikke alltid er - den er gift. Under gitte forutsetninger og i små doser, kan alkohol bringe nytte og kropp. Dette faktum ble bevist av mange studier. For eksempel bidrar rødvin å forbedre metabolisme og utskillelse av giftstoffer og fungerer som et utmerket forebygging av aterosklerose også. Musserende hvitvin i små mengder styrke hjertet. Gløgg er drukket for forkjølelse og luftveissykdommer. Ved å bruke øl, kan du beskytte kroppen fra problemer med hjerte-karsystemet, Alzheimers og Parkinsons, kreft og selv bremse aldringsprosessen.
Og selv vodka kan være nyttig - det reduserer kolesterol. Empirisk ble det etablert norm, der du kan drikke alkohol uten mye skade på seg selv. For kvinner er det 10 gram ren alkohol for menn - to ganger. For eksempel, 20 g av alkoholen som inneholdes i vodka 30 g, 100 g og 300 g vin, øl.
Prøv å ærlig innrømme for deg selv - med mindre du er forvirret alkoholreklame på TV? Mest sannsynlig ikke, fordi vi alle tror at et par liter Alkoholfritt øl i helgen med venner eller et glass vin i en restaurant med kjæresten hans ikke skade, men bli kvitt stress. En vanlig, men dessverre en misforståelse. Og hvis det begynner overføring av alkoholisme problem, vi skynde seg å bytte til en annen kanal, fordi det ikke angår oss. Selv om dette ikke er sant. Problemet med alkoholisme har blitt global, bare det er folk som bryr seg om dette problemet, og det er likegyldig. Disse bryr seg om vet at kanskje ekstremt sjelden alkohol, og vil ikke forårsake mye skade, men det er bedre å holde seg borte fra alkoholholdige drikkevarer.
Nå vurdere hvordan alkohol påvirker kroppen av folk som drikker som "moderat og bare på helligdager" og pasienter med kronisk alkoholisme.
Virkningene av alkohol på det kardiovaskulære systemet
En gang i kroppen vår gjennom veggene i magesekken og tarmene alkohol i blodet. Hva skjer med hennes celle?
Normalt røde blodlegemer som er belagt med et tynt beskyttende skall som hjelper frastøting fra hverandre på grunn av evnen elektryzuvatysya (på grunn av friksjon mot veggene i blodkar). Alkohol oppløser dette skall, og dermed eliminerer røde blodceller fra å bevege seg. Jo mer alkohol en person bruker, akkumulerer de flere slike klaser og øker deres størrelse. Klasene inneholdende 200 til 500 røde blodceller, er deres størrelse omtrent 60 mikron.
Blodstrømmen er disse klynger av røde blodceller i kroppen så lenge som påtreffes på diameteren veien fartøyet er mindre enn størrelsen av masse. Blodpropp blokkerer skip og sirkulasjonsproblemer begynne. I sin ungdom, har menneskekroppen 10 flere aksjer kapillærer, så problemer med blodårene kan skje umiddelbart, men i en eldre alder når aksjen går ut av kapillærene.
Gjennomsnittlig statistisk elsker av alkohol møtt med ulike sykdommer i 30 år og dette er ikke overraskende: tross alt100 g av vodka drepe omtrent 8000 celler i kroppen. Forresten, er øl forbruket ikke mindre farlig, fordi unge mennesker drikker det bare en hest doser. I øl elskere dannet den såkalte øl eller okse hjerte. Tynnere veggene i hjertet, øker hjerte i volum, arytmier og begynne racing trykk.
I tillegg, under påvirkning av alkohol forstyrre regulere blodsukkernivået. Hans periodisk løfting eller senking effekt på hjernen, nervesystemet, for ikke å nevne det faktum at kronisk alkoholiker - en potensiell diabetiker.
Nervesystemet og alkohol

Den menneskelige hjernen påvirkes av alkohol enn i andre organer.
 Hvis man tar enheten konsentrasjonen av alkohol i blodet, i hjernen, vil det være en, 75 (for sammenligning, i leveren - 1, 45, og i cerebrospinalvæske - 1, 50). Som en elsker av alkohol drikker "for helse" stabel med vodka i hjernen hans begynner intense destruktive prosesser.
Hjernen inneholder et 15 milliarder nevroner (nerveceller). Maten er laget ved hjelp av tynn mykrokapyllyarov. Deres gap er så smal at den kan tette selv en liten haug av røde blodceller. Etter 8-10 minutter etter den cellen som var igjen uten mat omkomme. Fordi hjernecellene er utstyrt med oksygen utilstrekkelig begynner anoksi eller hypoksi. Det er som en tilstand av rus.
Mange bruker alkohol for å slappe av, men de vet prisen på denne avslapping er oppnådd? Under påvirkning av alkohol zaterpayut enkelte områder av hjernen og koblet fra oppfattelse av "ubehagelig" informasjon fra utsiden. Hos mennesker, en illusjon av frihet, lette stress lettelse. I mellomtiden, noen deler av hjernen dør alltid. Hvem kan beskrive farger i denne prosessen er patologene. Hjernen elsker av alkohol vanligvis dekket mykrorubtsamy og mykroyazvamy og redusert i volum. Endringene som ble dannet under påvirkning av alkohol imponerende. Myke hjernehinnene er i en tilstand full av blod og ødem, dura mater anspent. I hjernen, har vanligvis mange små cyster dannet hvor det var blødning og nekrose begynte medulla.
En mer detaljert studie av hjernen til pasienten, som døde av akutt alkoholforgiftning, kan se et bilde sammenlignes med effekten av forgiftning andre potente giftstoff. Det er en sterk svelling, fylles med blod, ofte - fartøyer briste og blødning cerebrale vindinger på overflaten og i hjernehinnene.
I ikke-dødelige tilfeller av forgiftning observert lignende symptomer og deres effekter: desorientering i verdensrommet, oppmerksomhet og hukommelse. Forgiftning stor dose av alkohol kan føre til dyp anestesi og koma som følge av forstyrrelser i nervesystemet og ryggmargen og medulla oblongata.Dødelig enkelt dose av alkohol for voksne - om lag 1-1, 5 liter vodka, dosen for barn mindre enn 5-6 ganger. For den enkelte kritiske dosen kan beregnes til en kurs på 7, 8 gram alkohol per kilo kroppsvekt.
Under påvirkning av store doser av alkohol over tid begynne ubehagelig metamorfose av natur og psyke. Det er noe som heter degradering av den enkelte. Hvis dette kritiske øyeblikket en person ikke finne styrke til å slutte å drikke, kan dens komplett restaurering aldri skje.
De skadelige virkningene av alkohol på kroppen bekreftet IP Pavlova akademiske erfaringer. Han fant at etter å ha tatt en liten mengde alkohol utvinning reflekser er 10-12 dager. Men reflekser - en nedre form av hjernen, virker mer alkohol på sitt høyeste form. Eksperimenter utført med intelligente, utdannede mennesker viste at etter de "moderate" doser av alkohol (30-40 oz.) Gjenvinning av høyere hjernefunksjon er bare 15-20 dager.Konklusjon: Bruk av alkohol mer enn en gang i fjorten dager føre til det faktum at den menneskelige hjerne er konstant i en tilstand av alkoholforgiftning.
Med hensyn til motoriske prosesser som er regulert av nervesystemet, er de i en drunken kaotisk og raskt, men dette er et midlertidig fenomen. I tillegg trafikk uklart - påvirkning tidlig reaksjon.
Således, de skadelige virkninger av alkohol på nervesystemet og den menneskelige hjernen er mer enn åpenbar.

Virkningene av alkohol på fordøyelseskanalen og leveren

Den aller første utsatt for virkningene av alkohol fordøyelsessystemet. Jo høyere alkoholinnholdet i drikken, desto mer påvirker alle organer, spesielt i mage og bukspyttkjertel.
En gang i magen, alkohol fører dyptgripende endringer i det. Kjertler som produserer gastric juice etter en stund atrofi. Men før å være i en tilstand av irritasjon, de produserer mye slim. Det kan utvikle gastritt og hvis du ikke tar rettidig tiltak magekreft.
Bukspyttkjertelen under påvirkning av alkohol og stivnet endringer skjer. Ikke rart drinkers, folk ofte klager over fordøyelsesproblemer og magesmerter. Men bukspyttkjertelen er ansvarlig ikke bare for fordøyelsen, men også for produksjon av insulin. Derfor, hos pasienter med kronisk alkoholisme meget høy prosentandel av diabetikere. Dessverre er diabetes og pankreatitt, som kom med alkoholmisbruk sjelden kureres, fordi slike pasienter er dømt til konstant diett, smerte og ubehag.
I det minste lider av alkohol og leverceller som dør under påvirkning av etanol. I deres sted er dannet arr, som naturligvis ikke kan utføre leverfunksjonen. Leveren blir rynkete og redusert i størrelse, stagnerer blod. Pasienter ofte dør av blødning forårsaket av ruptur av blodkar. Endringene ovenfor kalles alkoholisk levercirrhose. Dette irreversibel sykdom - en av de vanskeligste, ifølge WHO, er det en av de viktigste årsakene til dødsfall.
Virkningene av alkohol på reproduksjonssystemet
Vitenskap har et stort antall fakta som viser den ødeleggende virkningen av alkohol på reproduktiv funksjon hos både menn og kvinner. Med kvinner situasjonen er komplisert av det faktum at de har alkoholavhengighet utvikler seg raskere og sterkere. Sammen med andre instanser i dem påvirker eggstokkene, utvikler menstruasjons dysfunksjon. Brudd på hjernen forårsaket av alkohol, som fører til avbrudd av mange endokrine kjertler. Sidenhos kvinner drikker ofte observert menstruasjonsforstyrrelser, nedsatt libido, infertilitet.
I alkoholmisbrukere menn holdt lignende endringer: nedsatt seksuell funksjon, impotens og infertilitet. I flere land forsket på effekten av alkohol på mannlig makt. Resultatene var slående: så tidlig som 45-47 år med alkoholmisbruk hos menn oppstår redusere seksuell potens, som er ledsaget av progressiv atrofi av testiklene (De blir redusert i volum og bli mindre). I gjennomsnitt hver tredje menn med kronisk alkoholisme, seksuell svakhet observert.
Språk av den direkte effekten av alkohol på reproduktive organer, men det er andre negative aspekter. Molekyler av etanol i kjønnsceller invadere og ødelegge den genetiske koden, slik at foreldrene er alkoholikere ofte er født svake barn med ulike fysiske og psykiske lidelser. Alkohol slapper av, reduserer årvåkenhet, og derfor øker muligheten for tilfeldig sex, og med dem risiko for kontrahering seksuelt overførbare sykdommer.
Ikke rart våre forfedre ikke oppmuntre til overdreven og regelmessig alkoholkonsumet blant unge mennesker. I det gamle brudgommen i bryllupet ikke fikk lov til å drikke alkohol. Denne skikken eksisterte blant de gamle grekerne. Og i den gamle romerske lov, kan ungdom under 30 år (perioden med aktiv fruktbarhet) ikke drikke alkohol i det hele tatt.
Hvordan virker alkohol på mental og mental hjerneaktiviteten
I absolutt hver person gjennomsnittlig dose av alkohol, og det er ett eller to glass, like gyldig, forstyrret koordinering av bevegelse, motoriske reflekser kommer i spenning, og deretter bremset tankeprosesser zatrudnyatsya begynne umiddelbart. Enkelt sagt, at fulle folk flytter mer som du kan, men spekulere det vil være vanskelig.Sterkere bare trykke på alkoholdampen slike mentale prosesser som kritikk og dom. Deres plass er tatt av ukontrollerte følelser øker selvtillit - fordi evnen til å kritisere borte. Om begynt lammelse av vilje og bevissthet viser kaotiske bevegelser, gester bekymring. Interne moralske hindringer hindrer tull, brutt, og personen slutter å kontrollere deg selv.
Mange eksperimenter utført av de beste spesialister på dette feltet har vist at alltid enkle mentale prosesser (persepsjon) ikke påvirkes så mye som de mer komplekse (forening). Men nyere brudd er mer dyptgripende natur: først, svekket sin utdanning, og for det andre, jo verre kvaliteten varierer. Hodet hans tilbakevendende kronisk alkoholiker motoren automatisk lagret eller foreninger som holdes med beundrings fasthet, overflaten igjen og igjen, og noen ganger veldig malplassert. De forhindrer eventuelle forsøk på mannen "hjernen belastning". Med hensyn til alkoholisme kan kalles slike assosiasjoner patologisk fenomen, zamechaemыm samt nevrasteni og psykose.
Hvis du drikker en viss mengde alkohol med et intervall på én uke etter å ha mottatt de andre restaurering sentre av høyere hjerneaktiviteten vil ta 10 til 20 dager. En systematisk overdreven alkoholforbruk gjør disse sentrene fungerer umulig.
Et interessant faktum er at den aller første tapte oppnå kjøpt sistnevnte, for eksempel i løpet av de siste fire dagene. Det er, etter å ha drukket et par glass vodka mann falt til utviklingsnivå, som var fire dager siden.Hyppig bruk av alkohol fører til at mentale evner og assosiativ array fallende tenkning blir formalistisk, middelmådig og treg. Mentale prosesser er hemmet, mister originalitet iboende til en person. I å tenke på enkle ting slike folk er nok av tid.
Hvordan unngå de negative effektene av alkohol på kroppen?
Svaret er enkelt - ikke bruk det i det hele tatt. I alle andre tilfeller, vil effekten være tilstede for å i hvilken grad folk ta vare på helsen sin. Dessverre, ikke likegyldig til alkohol er ikke noe system av kroppen og dens reaksjon er dårlig. Siden det er ikke nødvendig å gi sliten etter en hard dag bjørne kroppen og prøve å slappe av ved hjelp pints. Hvor nyttige gå utendørs eller bad med tillegg av aromatiske essensielle oljer. Det viktigste - du må endre i tankene dine etablert faktum at angivelig en flaske øl gjør ikke vondt. Med denne overbevisningen kan konkluderes med at en flaske ikke vil skade en gang i et par dager, deretter hver dag, og dette er ekte tegn på alkoholavhengighet. Så ta vare på kroppen din, ikke hans Trouy alkohol, fordi helsen din - bare i dine hender!  
Яндекс.Метрика