Tradisjonelle metoder for behandling av diabetesDet siste tiår har vist seg i praksis at en slik sykdom som diabetes som behandles ikke bare ved tradisjonell medisin, men også i bruk av folk rettsmidler. Selvfølgelig, sier ingen oppskrifter healere kan kurere sykdommen, dessverre, har ikke råd selv moderne medisin. Men bruken av visse stoffer fra medisinske planter i stor grad forbedrer en pasient som lider av diabetes og bidrar til å eliminere noen ubehagelige symptomer på sykdommen.

Diabetes: Hva er det

Før bli kjent med de vanligste matlaging oppskrifter rettsmidler ved hjelp av urter som kan brukes til å behandle diabetes, vil jeg gjerne si noen ord om sykdommen, dens alvorlighetsgrad og typer.
Diabetes er en sykdom fordi bukspyttkjertelen ikke kan takle sin viktigste funksjon - funksjonen av insulin utgivelsen er nødvendig for kroppen å bruke sukker og assimilering. Som et resultat, er det dette legemet dreven sukkerutbytte (inklusive urin), på grunn av hva pasienter og tilordnet en daglig administrering av insulin. På dette trinn av undersøkelsen av sykdommen bare kunne lære å kontrollere den, men for å kurere sykdommen er ennå ikke mulig.
Diabetes er av to hovedtyper - diabetes insipidus og. Når du bruker medisinske termer kan skille mellom diabetes første og andre type. Med hensyn til alvorligheten av sykdommen, bør det bemerkes at hans alvorlig form av skarpe vekttap oftest hos unge mennesker. Eldre mennesker er funnet hovedsakelig milde og moderate former, alvorlighetsgrad, og ekstremt dårlig tilstanden til pasienten kan være forbundet med noen komplikasjoner forbundet med alderen.

Jeg har en diagnose av diabetes: hva du skal gjøre

Hvis du er diagnostisert med diabetes, fortvil ikke, og begrave seg på forhånd, selv vurderer det faktum at sykdommen er uhelbredelig. Som i tradisjonelle og folkemedisinen, er det mange måter å lette flyten av diabetes. I tillegg, avhengig av hvilken type diabetes din endokrinolog kan foreskrive den nødvendige medisiner og snakke om behovet for å endre sin livsstil.
Hvis du har installert den første typen sykdom, med de fleste av disse uatskillelige siden din "andre" ville være injeksjon av insulin, som i denne type sykdom er avgjørende. Insulin vil redusere konsentrasjonen av glukose i blodet. Snakker av insulin, insulin skille mellom lang, medium og kort virkningstid. Dosen av insulin er så utnevnt, inkludert din helse, følelsesmessig stress og selv om du har et problem med fedme.
Diabetes andre type krever også samsvar med visse diett som først og fremst er å redusere antallet karbohydratinntak. Du trenger også å begrense deg til de matvarer som inneholder kolesterol, som for eksempel fett kjøtt, smør, smult, eggeplomme, men frukt og grønnsaker bør brukes så mye som mulig. Men samtidig må gi opp druer, persimmons, rosiner, bananer, poteter, søte drikker og andre matvarer som inneholder mye sukker. Utfyller behandlingen kan utøve. Holde alle disse tiltakene, kan vi oppnå å opprettholde normal blod sukker uten frykt for komplikasjoner.
Som for diabetes type II, det krever en annen behandling. Insulin i dette tilfellet er ikke nødvendig, og er ansett som et ekstrem tiltak som kan være nødvendig for manglende overholdelse av de grunnleggende reglene, eller om andre tiltak bevise ineffektiv behandling. Diabetes andre typen krever også samsvar med en spesiell diett, fysisk aktivitet, men pluss ekstra og medikamentell behandling, som hovedsakelig er basert på å ta hypoglycemic narkotika. Disse stoffene forbedre følsomheten av celler til insulin til pasienten, i tillegg, er de "tvunget" sukker komme inn i cellene.
Poenget er diabetes konstant blodsukkersvingninger som oppstår i løpet av dagen. For å kunne riktig bestemme blodsukkernivået, må du bruke en spesiell enhet - glukosemåler, uten noe å lære dette nivået indikatorer alene ikke kan. Kapnuvshy bare en dråpe blod på denne enhet, ved hjelp av et lite sensor og en spesiell teststrimler kan bestemme nivået av sukker i blodet til pasienten. Disse data tillate oss å avgjøre om pasienten trenger ekstra insulin.
Nylig, folk som lider av diabetes, behandling av sykdommen begynte å ty til folk rettsmidler som har vist seg svært effektiv. Den første omtale av fast hjelp folk rettsmidler behandle sykdommen funnet i gamle orientalske medisin, hvor det ble beskrevet som å møte noen urter ikke bare bidra til å redusere blodsukkeret, men også gunstig for driften av de indre organer.
Tradisjonelle metoder for behandling av diabetes
For behandling av tidlige stadier av diabetes var meget effektive osp bark. For å forberede denne infusjonen bør ta en spiseskje hakket osp bark (tørr) og kok den i en halv time i to kopper vann. Da insisterer buljong kokt tre timer tidligere innpakket innhold i noe varmt og avløp. Ta førti eller femti gram tre ganger daglig før måltider. Behandling vil vare i tre måneder, etter som prosedyren kan gjentas hvert halvår.
Også i de tidlige stadier av sykdommen er like effektiv tilførsel av blader av blåbær, noe som vil måtte forberede en spiseskje med tørkede blader, hell et glass med kokende vann. Insisterer i førti minutter, deretter renne. Opptak Course - tre kopper om dagen, drikke små slurker.
For det første typen diabetes benyttet følgende samling: blåbær blader, tørkede grønne bønner, havre halm i et forhold på 1: 1: 1. Ta tre spiseskjeer samling, kok dem i tre kopper vann i tjue minutter, gi permisjon for førti minutter og filtrert. Ta femti gram til åtte ganger om dagen.
For den andre typen diabetes kan bruke følgende gebyr: burdock rot, tørkede grønne bønner, etterlater blåbær i forholdet 1: 1: 1. Seksti gram samling bør insistere i kaldt vann (en liter) for ca tolv timer. Etter koking i fem minutter, en time insisterer, filteret. Vi tar del cup fem ganger om dagen en time etter hvert måltid.
Diabetes kan også forberede et avkok av bladene og unge skudd av blåbær. For å gjøre dette, ta en spiseskje med urter, koke den i ti minutter, kjølig og belastning. Påfør en spiseskje tre ganger om dagen.
Effektive i denne sykdommen er det et par oppskrifter. For eksempel kan du drikke fersk juice presset fra rød bete femti gram fire ganger om dagen. Du kan også ta et sennepsfrø (tre ganger om dagen for en teskje). Like effektive i diabetes og er ratanyya avkok av roten, som er anbefalt å drikke en spiseskje for hver dag. Selv når sykdommen er sterkt konsentrert foreskrevne fremgangsmåte veronica tørr.

Ernæring og Diabetes

Vi har allerede nevnt at denne sykdommen krever en spesiell diett som gir fullstendig utelukkelse av sukkerforbruket i sin rene form, og alle produkter som inneholder det. I stedet for sukker søtningsmidler kan anvendes. For å lette fordøyelsen av fett med diabetes anbefales å bruke mange forskjellige krydder og hvitløk og løk, selleri, spinat og kål. Kaffe er ønskelig å erstatte sikori, som ikke bare kan erstatte din favoritt kaffe drikke, men også gi en god terapeutisk effekt.
Samsvar med disse reglene på mat, konstant fysisk aktivitet, blodsukker måling, får nødvendige medisiner og det er også svært viktig, seriøs holdning til sin egen sykdom hjelp du føre en mer eller mindre normalt liv, omringe seg fra alle slags komplikasjoner.  
Bihulebetennelse behandling uten punkteringI løpet av det siste tiåret har relevansen av slike sykdommer som bihulebetennelse økt minst to ganger. Dette skyldes ikke bare dårlig helse av den yngre generasjon eller forringelse av miljøet, og, mest sannsynlig, med feil behandlinger dette svært alvorlig sykdom. Og her er det umulig å si nøyaktig hvilke behandlinger som er mest effektive og som er mest skadelig for menneskers helse, lider av bihulebetennelse. Selv uten behandling punktering, for eksempel ved hjelp av folk rettsmidler eller antibiotika, har også sin historie i tilfeller av heller trist opplevelse. I behandling av bihulebetennelse er viktig å vurdere alle de individuelle egenskapene til hver kropp. Så i dag skal vi snakke om hans behandling av bihulebetennelse uten punktering.
Moderne behandling av bihulebetennelse uten punktering
Bihulebetennelse er en alvorlig smittsom sykdom patogener som ofte blir patogene bakterier som stafylokokker. Når en person kommer til ØNH lege med åpenbare symptomer på bihulebetennelse, i de fleste tilfeller er det ikke foreskrive noen behandling, og umiddelbart sende til sinus maxillaris punktering. Men punktering, punktere eller som behandling for bihulebetennelse i Europa og Amerika nesten aldri brukt. Også i disse landene sjelden ty til midler og tradisjonell medisin, da dette kan være farlig dens konsekvenser i fremtiden. For eksempel folk med bihulebetennelse bruker ofte en blanding av vegetabilsk olje med hvitløk, som ble vasket haymorovi sinus. Dermed er denne behandlingen svært effektiv, men i noen kan det føre til tap av lukt. Like vanlig behandling for denne tilstanden for å unngå punktering er Kalanchoe juice som er innpodet i nesen. Men denne metoden kan være skadelig for mennesker, fordi det har vært tilfeller hvor en slik behandling førte til oppdagelsen av neseblødning. Imidlertid er behandling av bihulebetennelse trend i retning der man ikke bruker eller sinus punktering, eller folk rettsmidler. Tvilsomt oppdaget og behandling med antibiotika. Hvis det blir ingen medikamenter som vil gjenopprette tarmfloraen, kan du tjene gjengroing.
Hvordan å kurere bihulebetennelse uten punktering
Bihulebetennelse er av to typer - sopp og bakterielle. Derfor, før behandlingen er å finne ut hvilken som er den utløsende agent for bihulebetennelse, så det må fjernes. Den vanligste årsaken til denne sykdommen er Staphylococcus aureus, som vi allerede har nevnt. Den aktiveres i tilfelle av at det er kjøle eller en nedgang i immunitet. I tillegg er det opportunistiske flora som er tilstede i hver person. Hvis aureus er et normalt antall, da det ikke er farlig for mennesker. Imidlertid kan det føre til en viss økning i sykdom.
Så nå la oss snakke om antibiotika som et alternativ behandling av bihulebetennelse uten punktering. Hvordan de kan være effektive og farlig. Mange eksperter mener at antibiotika ikke kan være en av de viktigste behandlinger for bihulebetennelse som ikke krever en punktering. De forklarer det faktum at effekten av disse stoffene på stedet av nederlag bakterier bare litt, siden regionen sinusitis overkjevens bihulene er veldig hoven og svekket blodstrøm. Men på hele kroppen antibiotika er skadelig, at i de fleste tilfeller fører til immunsvikt. I tillegg kan den lave effektiviteten av denne metode for behandling av sinusitt, uten punktering forklarer den motstand som frembringes av personer som er resistente mot mange typer antibiotika. Denne behandling kan rett og slett være ubrukelig. Et annet argument mot bruk av disse stoffene i behandling av bihulebetennelse uten punktering er det faktum at de er mer sannsynlig å forfalskede legemidler som reduserer deres favør.
Kolloidalt sølv som en behandling for bihulebetennelse uten punktering
Siden behandlingen av bihulebetennelse avviser tradisjonelle medisiner, antibiotika og punktering, oppstår spørsmålet, hva som kan brukes til å behandle bihulebetennelse, unngå punktering og påfølgende ubehagelige konsekvenser. Dette bør være et stoff som brukes lokalt, med både antibiotika tiltak for å hindre den fra å produsere motstanden var ikke en forfalskning, og førte ikke til alvorlige konsekvenser i fremtiden. Mange eksperter svare på følgende spørsmål: kolloidalt sølv. Faktisk er det et naturlig antibiotikum som dreper staph infeksjon og viral. Men hvor det kan være effektivt, og hvorvidt det er den samme fremgangsmåte for behandling av sinusitt, uten punktering?
Siden oldtiden, folk visste at sølv er svært protyvobakteryalnoy aktivitet som kan kjempe nesten 650 typer virus og bakterier. Kolloidalt sølv er en løsning av svært små partikler av sølv. Hvis konvensjonell antibiotika dreper omtrent seks forskjellige typer bakterier eller virus, er kolloidalt sølv om lag hundre ganger mer. I tillegg er bruken av sølv ikke er det noen typer av resistente virus eller bakterier. Det viser seg at denne fremgangsmåten er mest effektiv i behandling av sinusitt, som ikke krever noen punktering.
Imidlertid kan noen leger sier at liket av sølv er ikke utgang, og at det kan føre til utvikling arhyryy, sølv hud pigmentering. Selvfølgelig er dette tilfelle for medikamenter som, for eksempel, eller Protargolum collargol fordi de er alkoholoppløsninger av sølvsalt. Men som kolloidalt sølv partikler representert metallet, er kroppen ikke forsinket. Så bruk kolloidalt sølv som en metode for behandling av bihulebetennelse uten punktering helt akseptabelt alternativ.
Behandling av bihulebetennelse uten punktering hjemme
Hvis du bestemmer deg for å gå bihulebetennelse behandling hjemme, så bør du feste med noen grunnleggende regler.
1) Først av alt, må du stoppe de skadelige effektene av virusinfeksjon. Du kan gjøre dette med antibiotika, som er ledsaget av bruk av narkotika for å forbedre gut. Hvis du oppdager dette ved symptomer på forkjølelse, bør det gjøres umiddelbart nasal vanning bruker kolloidalt sølv.
2) Du bør også ta vare på immunforsvaret, noe som kan bli påvirket hvis du bruker antibiotika som behandling for bihulebetennelse uten punktering. Vennligst bruk Echinacea - immunostimulant, som har sterk antiviral aktivitet. Hvordan hjelpe Echinacea, som fordriver virus og bakterieceller, kan du bruke mauren treet bark, som ødelegger dem.
3) Du må også betale spesiell oppmerksomhet haymorovi sinus. Behandling av bihulebetennelse uten punktering innebærer innholdsrik vanning av bihulene, som nå kan bli akkumulert gjødsel. Det er bedre å bruke en løsning av havsalt.
4) Etter vasking og skylling maksillær sinus, som er nyttig i forhold til deres punktering, er det nødvendig å fukte det nasale hulrom med oljeblandingen. Slik olje instillasjon ikke bare fjerne betennelse i neseslimhinnen, men også beskytte dem fra å tørke ut. Hvis du bestemmer deg for å behandle bihulebetennelse uten punktering, må vi forstå at grave nesen vasokonstriksjonseffekter narkotika i denne saken er svært skadelig som de vil bare øke hevelse, og dermed forstyrre blodstrøm og peresushuyuchy neseslimhinnen.
5) Det er også nyttig å være varmet prosedyre. Du kan bruke den gode gamle stjernen som vil forbedre behandling av bihulebetennelse, krever ingen punktering.  
Яндекс.Метрика