Tradisjonelle metoder for hårHair - dekorasjon kvinner sjenerøst donert sin natur. For sunt hår, så vel som hele kroppen må regelmessig overvåke. Hår som indikator alltid reflektere den interne problemer i kroppen og, som en svamp, absorbere all den negative utsiden, fra verden - røyk, støvutslipp. Så skinnende, velpreparerte og tykt hår - en hard, fast arbeid. Med hår kan slå til kosmetikkprodusenter. De tilbyr mange verktøy for hår, men kostnaden for disse stoffene, dessverre, kan utføre betydelig bulk i budsjettet.
Du kan gå den andre veien - mer økonomisk og tidseffektiv. Folk rettsmidler for håret ikke er i stand til å skade, i motsetning til sjampo og balsam baserte kjemikalier. Ved hjelp av folk rettsmidler, vi handler på resept hår av sine forfedre. Det er verdt å nevne, som lengde og tykkelse på håret var i våre besteforeldre for å verifisere effektiviteten av folk rettsmidler for håret. Her er noen effektive oppskrifter for hår.

Kampen mot håravfall bruker folk rettsmidler

Den mest populære folk rette for bekjempelse av hårtap i mange år ansett Burdock olje, kan du kjøpe dette produktet i en enkel apotek. For høy og rask effekt er nødvendig å sette olje rundt omkretsen av hår, forsiktig slipe og glemme håret for et par timer. For å forbedre effektiviteten av nasjonale ressurser, kan gi den termoelektriske effekten, innpakket et håndkle eller plastfolie hår. Ideal - la oljen på hodebunnen din hele natten til om morgenen og vaske håret i morgen. Bare regelmessig bruk av nasjonal produkt - en dag, vil gi gode resultater for hår.
Fruktene av tindved ikke ofte brukt for hår, som de nasjonale olje tistler, men at deres medisinske egenskaper ikke er redusert. For å bli kvitt problemet med håravfall er anbefalt å drikke en folkemedisin laget av kvister hjelpe unge tindved treet eller spise frukt. Å brygge te hår med greiner, å helle en liter kokende vann en spiseskje knuste kvister. Dette vil helbredende effekt på hår og frukt av tindved olje, hvis det brukes til håret umiddelbart etter vask. For å ha fått den ønskede hår tetthet, rådes til å søke som folkemedisin denne blandingen: Castor olje blandet med et avkok av calendula blomster, på 10 skritt per buljong kastorovuyu tiltaket. Hold denne masken på folks hår må være minst to timer.
Tetthet og pulserende håret glans

Til håret skinte strålende glans, kjøpte etterlengtede tetthet og styrke, er det anbefalt å bruke et populært middel for eggeplommer. For å gjøre det, må du slå en eggeplomme med en spiseskje olivenolje råolje. En folkemedisin er pålagt fuktig, nettopp vasket håret til å stå for en time under plast film cover, men for maksimal effektivitet ytterligere anbefales vikle håret stramt, med badehåndklær. Hvis du holder dette for håret minst en gang i 7-10 dager, den kongelige hår du garantert!
Laurbærblad som folkemedisin for hår
Stoffer som finnes i bladene av laurbærtrær, en gunstig effekt på blodsirkulasjonen. I tillegg er deler av laurbærolje tilsatt med hell i forskjellige hypoallergeniske kosmetiske kremer, sjampoer og verktøy for hår, takket være deres antyseptycheskomu handling. For daglig skylle håret kjøttkraft er perfekt Sheet laurbær mottatt en brygge bag later en liter kokende vann. Det neste trinnet er provaryuvannya i 20 min. og oppfordret folk rettsmidler for håret under panseret.
Øl som folkemedisin for sunt hår
Alle vet at øl - dårlig produkt som er vanedannende og har en negativ innvirkning ikke bare på organer i kroppen, men også på den mentale tilstanden til en person. Men hvis du bruker øl på riktig måte, kan det fungere som en utmerket folk rette for hår. Det er nok å skylle håret etter vask øl drikke, og da - som vanlig, styling, hårføner. Den første gangen kan forvirre den spesifikke smaken av øl humle hår, men det raskt fordamper. Du kan bruke ulike varianter, avhengig av hårfarge. Eiere mørkt hår mørkt øl fit og blondt hår, henholdsvis den samme slags lys øl.

Honning nærer håret

Honning - en allsidig folkemedisin som hjelper kvitte seg med mange problemer og forbedrer generell helse og hår separat. Honning styrking og nærende maske for sliten og skadet hår vil forbedre tilstanden til håret. I tillegg dette verktøyet aktiveres hårsekkene.
Dette kan kreve ca 30 gram tørket kamille blomster og en halv kopp med kokende vann, som skal forberede suppen i et vannbad. For å gjøre dette alt koke i minst 15 minutter. Fikk et folk rette for hår trenger å kjøle og avløp, bland med en teskje honning, spesielt bra for denne unge honning væske samles i mai. Våt, nettopp vasket håret tørt lett med et håndkle, og deretter sette hele lengden av den tilberedte blandingen. For å opprettholde en time, skyll og endelig skyll håret svak vann-eddik løsning. For å gjenopprette den strukturelle tilstand tørt hår maske skal brukes minst en gang hver 14. dag, og for å forbedre tilstanden til fett hår bør minst en gang i uken. Honning - en naturlig substans og kvalitet på mat for de svake og laber hår, kan det fås kaskade låser misunnelse av alle rundt.

Naturlige oljer for hår

Vegetabilske oljer ikke bare næring til håret og huden på hodet, men glatt og nivå og skjellende strukturen i håret over hele lengden, og gir håret glans, levende glans og silkiness. De naturlige oljer som brukes i dag i kosmetikk for håret, innebærer følgende:
• Olje med Jojoba frukt planter normaliserer fuktighetsbalansen i hulrommet av hvert hår, styrker posisjonen til pærer og fargemetning fortsetter etter inngrepet hårfarging.
• Den hentet fra tea tree olje bidrar til å kvitte seg med flass problem, balanserer lipid-lipid metabolismen av hår og en effekt av antiseptisk.
• Frø av Ginkgo biloba som olje presset fra dem, er kjent for sine helbredende egenskaper. Med hensyn til håret olje av denne planten plassering justerer skalaer, noe som gir silke glatt hår.

Terapeutisk Lotion Hair


Å lage mat hjemme lotion hår folk rettsmidler, vil du trenge følgende produkter:

På 10 gram:
• Roten av Glycyrrhiza glabra;
• PODs bitre chilipepper.
Ca 20 gram:
• salvie blader;
• Brennesle i bladene;
• Renset terpentin.
Andre komponenter er tilsatt i en mengde på 30 til 50 gram:
• lakserolje;
• humle;
• Chemerytseva vann.
Alle komponentene i anlegget hogge, hell alkohol 70% vann og la stå i minst 14 dager i en lukket beholder og kjølig sted, røring regelmessig risting innholdet. Deretter bør blandingen renne, bland med terpentin, lakserolje og chemerychnoy vann emulsjon å skyte ned tilstand. Gni i daglig håret, masserer røttene i minst fem minutter. Den totale behandlingstiden bør ikke utsettes håret lenger enn seks måneder.
Olje og pepper som folkemedisin for hår
En utmerket ernæringsmessig effekt hår har en slik maske basert på oliven, kaldpresset olje. For sin produksjon anbefalt mengde (ca en spiseskje) olje tilsett hakket hot pepper klype, fortynne blandingen noen dråper konjakk eller vodka. Holde håret struktur krever minst tjue minutter, og skyll grundig. Partikler pepper hjelper fremskynde åpningen porene og hår skalaer og alkohol utvannet tyktflytende konsistens, tilrettelegging sin vasking av hår. Etter påføring av nasjonal produkt som ligner hår modell hår med reklame.
Folkemedisin for hår leire

For å gjøre følgende folkemedisin for hår trenger følgende komponenter i like mengder, om en teskje:

• Blå leire;
• Butter;
• Tørr sennep;
• Sitronsaft;
• Young honning;
• Den eggeplomme av ett egg.
Bland leire og olje, eggeplomme og sennep, honning, sitronsaft da. Den påføres på tørrvekt, men rengjøres med en børste hår. For å akselerere virkningen av blandingen, fortrinnsvis varm hår med tape og håndklær. Et par timer grundig vasket håret. Kurset består av tre masker brukes på håret 3 ganger i uken.  
Blærekatarr nasjonal behandlingDessverre er dette ubehagelig sykdom som blærekatarr, har statistikken blitt stadig vanligere. Dette er en av de vanligste sykdommer i urinveiene, hvor betennelsen påvirker blæreveggen. Den vanligste behandlingen av cystitt er ganske lang og komplisert.Lider av sykdommen oftere kvinnerFordi på grunn av noen anatomiske karakteristika for urinrøret de bredere og kortere enn menn, og dette øker faren for inntrengning av patogener inn i blæren cystitt.
Hva som forårsaker utvikling av denne sykdommen
Grunner til at du kan diagnostisere blærekatarr, det er mange. Noen ganger denne sykdommen rammer folk som ikke hadde behandling av patologisk prosess initiert i tarmen, fordi blæren er nært korrelert med denne myndighet.Mest cystitt skjer i følgende tilfeller:
• Hvordan nedolikovanyh komplikasjoner av gynekologisk, urologiske eller seksuelt overførbare sykdommer;
• Hvis det er konstant betente kviser i kroppen (for eksempel karies eller andre kroniske betennelsessykdommer);
• Generelt chill, spesielt når kjøling bekkenområdet;
• Hvis en person er stillesittende, stillesittende livsstil;
• Med hyppig og langvarig forstoppelse;
• Hvis en person er praktiserende blandet (oral og vaginal) sex uten å overholde reglene for hygiene;
• I et sjeldent endring av pads eller tamponger under menstruasjon;
• Langvarig stramtsittende undertøy for stramme klær og tights;
• Manglende riktig modus vannlating (for å hindre blærekatarr, en kvinne bør gå på toalettet minst fem ganger om dagen);
• Når svekket immunforsvar, som ofte observert ved vanlig våkenatt, kronisk stress, uregelmessig og ubalansert kosthold, mangel på skikkelig hvile.
Som Sykdommen manifesterer seg
Vanligvis utseendet på blærekatarr vanskelig å gå glipp av fordi sykdommen er preget av ekstremt akutt innsettende. Det bør begynne behandlingen umiddelbart, ellers sykdommen kan flytte inn i kronisk stadium, noe som vil føre til en betydelig forverring i kvaliteten på livet ditt. Det viktigste symptomet på blærekatarr er hyppig vannlating, ledsaget av ubehagelige smerter, blant annet i suprapubisk regionen. Gradvis smerten blir mer intens og viser seg ikke bare i ferd med vannlating, men nesten permanent, fordi mange pasienter med cystitt er ikke i stand til å holde urin.
I alvorlige tilfeller av blærekatarr trenger behandling på sykehus som pasient klager vanligvis av feber, oppkast, urinen hans er uklar og har en melkehvit farge.
Hvordan å gi førstehjelp i denne sykdommen
Når du bare venter på legen, kan du prøve å lindre deres tilstand ved hjelp av de enkleste folk rettsmidler som vanligvis er der i alle hjem. Som førstehjelp for blærekatarr kan du bruke søtet svart te eller te med lime, som skal drikkes i form av varme. Du kan også ta Urolesan, nakapavshy noen dråper i en teskje sukker, vesentlig svekker det smerte. Også, fylle en varmeflaske med varmt vann og ta semisitting posisjon, plassere den på nedre del av magen eller mellom bena, så nakryytesya varmt teppe.
Veldig god effekt på kroppen som sykdommen i begynnelsen og under den videre behandling av blærekatarr, gi melk bad. Forberede dem er ganske enkel: å ta tre liter fersk melk, kok den og hell melken i en liten bolle. Når det er avkjølt til temperaturen utholdelig for deg, sette det føtter og overkropp fra livet Cover med et varmt teppe. Når melken er avkjølt litt, legge til bolle et glass melk, og så lenge ingen vыlete i alle tre liter bekkenet. Etter inngrepet, kan melken bli satt i kjøleskapet for å så koke det og gjøre karet igjen. Alt dette må gjøres for å fullføre forsvant eller betydelig dempning av smerte.

Varme bad og oppvarming

I behandling av blærekatarr kan ikke gjøre uten effektive folk rettsmidler som bad og oppvarming.For oppvarming tar vanligvis en stor bordsalt, havre, korn eller sand. Antent dem i en panne i et par minutter, og hell i en tøypose. Den resulterende tørr oppvarming pad bør plasseres på nedre del av magen og kjønnshår regionen. Hvis varmeapparatet er for varmt ute, Sett den i en myk klut. Husk at jo mer intens og hyppig er oppvarming på blærekatarr, jo raskere vil du glemme om denne sykdommen.

Hvis du kommer til å ta et varmt bad, først av alt, forberede et avkok av urter som har anti-inflammatorisk effekt.
Disse folk rettsmidler er ganske mange, men spesielt godt i behandling av blærekatarr bevist kamille og calendula. Ta 50 gram av det og andre urter, hell kokende vann og la stå i en fjerdedel av en time, deretter press og hell suppen kom til badet. Etter inngrepet, prøve å holde varmen i korsryggen, pakk den med varmt sjal eller skjerf.
Funksjoner av ernæring i denne sykdommen
Til blærekatarr behandlingen var vellykket, og sin gjentakelse aldri minnet seg selv, er å begrense deg til en liten favoritt, men ikke veldig nyttig mat og foretrekker kosthold. Det er visse matvarer som tendensen til blærekatarr bedre ekskludert fra kostholdet eller i det minste begrense bruken. Noen ganger blæren under eller etter en sykdom kan påvirke ikke beste måltidet du spiste stille før, så vær veldig oppmerksomme på reaksjoner i organismen.
Under behandling av blærekatarr bør helt forlate de sterke te, kaffe, hermetikk, sauser, krydder, krydret mat.Eksperter også gi råd om å avstå fra å spise matvarer med en sur smak, eddik, pickles, sitrusfrukter, umodne epler, plommer, stikkelsbær. Mye kan forverre sykdommen inntak av alkohol, inkludert øl. Visse stoffer som finnes i slike produkter, som står ut i urinen, har en stimulerende virkning på slimhinnen i blæren, noe som resulterer i forringelse av pasienten.For å kurere blærekatarr kan være mye raskere hvis pasienten menyen vil delta på grønnsaker, frukt og meieriprodukter i store mengder.
I den akutte fasen av blærekatarr bør drikke rikelig med væske av forskjellig, minst 2-2, 5 liter per dag. Denne blære irritasjon i behandling av blærekatarr vil så snart som mulig for å bli kvitt det uhnezdyvsheysya infeksjon. Siden det er avledet fra urinen til de fleste mikroorganismer, slik at i dette tilfelle risikoen for inntrengning av bakterier i nyrene er minimal. Fra folk rettsmidler behandling av denne sykdommen, som ikke bare nyttig, men velsmakende, bør foret klyukvennomu juice, som, i motsetning til vanlig drikkevann inneholder mange vitaminer og næringsstoffer som hemmer reproduksjon av mikroorganismer.
Hjemmelagde måter å bekjempe blærekatarr
Overraskende, den vanlige behandlingen persille i stand til nesten helt frata en person av blærekatarr og relaterte lidelser.Forberede medisinske avkok av denne planten kan være som følger: vasket og tørket persille med røtter kuttet i små biter. Den resulterende rå mix. En liten håndfull persille satt i en emalje krus og legge litt celandine og tørket ringblomst. Dette hell en halv liter vann og satt i brann. Etter kokende buljong putre på svak varme i 10 minutter. Når den er avkjølt, stamme, helles i en glasskrukke og drikke i løpet av dagen. Etter et par dager vil du føle at behandlingen bar frukt: sterke magesmerter som vanligvis følger blærekatarr, nesten slutte å forstyrre deg.
Svært ofte ved behandling av cystitt ved hjelp av urter. De mest populære oppskrifter inkluderer følgende:
• Ta 30 gram tørkede blader av bearberry og 20 gram frø av persille. Fyll dem med kaldt vann. Blandingen skal sette mot i 6 timer, så det bør kok opp og la på lav varme i 10 minutter. Å kvitte seg med blærekatarr så snart som mulig, drikke alle fikk suppen i små slurker i løpet av dagen.
• Det er ofte brukt i behandling av blærekatarr ryllik: Ta to teskjeer av urter og hell et glass kokt vann bare en time belastning. Suppen bør drikke en kvart kopp fire mottakelser.
• Dette refererer til urte folk rettsmidler som ikke bare vil hjelpe deg å kurere blærekatarr, men også gi styrkende virkning på hele kroppen. Ta en vill sikori, marshmallow narkotika, peppermynte, rose hofter og lyng vanlige forholdet 1: 2: 1: 1: 2. Tidligere disse plantene bør hogge og bland godt. Hell blandingen en halv liter vann og la det småkoke på svak varme i 10 minutter. Sil suppen og la det trekke i fem timer eller seks. Drikk det nødvendig å fire ganger daglig 100 ml Husk at behandlingen vil gi resultater bare hvis du tar dette stoffet regelmessig.
• Hvis du ikke kan takle cystitt og antibiotikabehandling er ineffektiv selv prøve en slik vei hjem, selv om det kan virke litt ekstrem, ta to små halv murstein og godt gløde dem over høy varme. Deretter kaste dem i et metall bøtte kanter for å vikle kluten. Avkledd, sitte på en bøtte, pre-pakket lavere torso teppe eller håndkle. Fortsette å sitte until'll føle varmen som kommer fra murstein. Deretter få kledd og umiddelbart legge seg ned i sengen. Dette er en av de fineste folk rettsmidler som vil hjelpe deg til å glemme blærekatarr etter to eller tre behandlinger.
• Hips sikker der nesten alle hjem. Hvis du er diagnostisert "blærekatarr", fire spiseskjeer hakkede nyper helle liter ren, helst kildevann. Blandingen koke i 15 minutter, deretter avkjøles og siles. Drikke en halv kopp buljong trenger fire ganger om dagen, alltid på tom mage.
• gunstige effekter på kroppen i behandling av sykdommer i urinveiene, inkludert blærekatarr gi poppel knopper. Blant dem kan fremstilles som vandige ekstraktet og alkohol skjær. Å forberede ta to spiseskjeer finhakket poppel knopper og fylle dem med to kopper vann bare for å koke. Insister narkotika tar omtrent to timer. Det skal ta 30 minutter for neste måltid tre ganger om dagen. 10-15% -ing infusjon er forberedt på festningen alkohol 40-70%. I den akutte fasen av blærekatarr 20-40 dråper av stoffet legge en liten mengde varm melk eller vann og drikke på tom mage tre eller fire ganger om dagen.
• Våre forfedre brukes til å behandle blærekatarr juice potet eller nepe. Det er kokt i fem minutter og ta en spiseskje hver par timer.
• Fantastiske folk rettsmidler som brukes ikke bare for behandling, men også for forebygging av blærekatarr er persille og gulrøtter, som når det brukes sammen forsterke hverandre fine funksjoner. Bland persille og gulrot topper, ta en spiseskje av dette stoffet, og fylle det en halv liter vann svezhezakypyachennoy Lukk og la stå i to timer. Buljong ta en spiseskje 45 minutter før måltider tre ganger om dagen.
• Hell et glass varm melk litt 5-10 dråper frisk bjørk tjære og røre. Ta tredje kopp tre ganger om dagen, og blærekatarr vil leve for alltid i fortiden.
• Svært raskt du kan kvitte seg med blærekatarr hvis ytterligere bruk og lokale midler. Gni friske eller bakt løk, bland det godt og feste til nedre del av magen som en komprimere for et par timer. Denne prosedyren gjøres best like før sengetid.
• For å bekjempe blærekatarr er noen ganger brukt keramikk leire som helle eddik brukes på tøy og festes til baksiden.
• De folk rettsmidler som ikke bare vil eliminere betennelse i blæren med blærekatarr, men også rense nyrene, inkluderer en blanding av honning og pinjekjerner, som må ta likt.
• Bland reddik juice med honning i like mengder. Bruk denne strukturen tre ganger om dagen på en spiseskje 45 minutter etter å ha spist. Løpet av behandlingen bør være minst 3-4 uker.
• For behandling av blærekatarr, ta en teskje selleri frø blanding med honning tre ganger om dagen. Ingrediensene er tatt i like mengder.
• Løs opp i et glass varmt vann litt svezhekypyachenoy 1 gram mumie. Oppløsningen skal være uklar farge kaffe. Hvis dette stoffet brukes blærekatarr som skylling. Innen 20 minutter av smerter og kramper nesten helt stopp.
• Hell en spiseskje Hypericum glass bare kokt vann og kok i 15 minutter. Den resulterende kjøttkraft bør forlate å sette mot i minst 40-60 minutter. Drikk avkok tre ganger om dagen for en kvart kopp.  
Яндекс.Метрика