Tradisjonelle metoder for kreftbehandlingKreft er en ondartet svulst kalt karakter, noe som øker de indre vev i menneskekroppen. Navnet på sykdommen var i lys av det faktum at i de fleste tilfeller (90% av pasientene), ondartet svulst i formen som en klo kreft. Hvert år, ifølge statistikk, i land som tilhører utviklet i 15-20% av tilfellene dødsårsaken er bare kreft.

Hvorfor kreft?

De eksakte årsakene til fremveksten og utviklingen av denne forferdelige sykdommen fortsatt ukjent for vitenskapen. Hittil har forskerne lagt frem størrelsesorden flere titalls ganske fornuftige synspunkter i denne saken.Hvis vi analyserer all informasjonen og bringe dem sammen, så er det tre viktige faktorer hvis tilstedeværelse bidrar til fremveksten av kreft:
• Faktorer fysisk natur: stråling, ultrafiolette stråler;
• Faktorer kjemiske karakterkreftfremkallende;
• Faktorer biologisk natur: en serie av farlige virus.
Alle disse faktorer fører til at strukturen av DNA synes unormal, som ofte resulterer i aktivering av onkogen som resulterer i kroppens celler uendelig levetid. Som et resultat, ble celler stoppe i tid til å dø, og starter å avle med enestående hastighet. Slik at det dannes en tumor, eller med andre ord, kreft.
Alt dette gjelder hvis det gjelder ytre årsaker kreft. Men forskere også nominere og interne forhold som bidrar til forekomsten av kreft. Først av alt, bør jeg nevne arvelighet. I denne situasjon, som i utgangspunktet har kroppen et lavere immunitet mot kreft eller manglende DNA utvunnet. I de fleste tilfeller, eksterne og interne faktorer som påvirker forekomsten av kreft er så uskarpt at identifisere årsaken til nesten ikke mulig.

Kreftfremkallende stoffer som er kreftfremkall

Et viktig trekk er forekomsten av sykdom skade DNA-strukturen. Karsinogener er i strid med våre DNA med høy sannsynlighet. Mannen har sikkert noen slags naturlig beskyttelse mot slike skadelige effekter, kan kroppen din slutte seg kreftfremkallende og med ødelegge den. I tillegg er de indre kreftene i kroppen har evnen til å bekjempe selv har oppstått tumorer. Men med passering av livet i aldring, er denne funksjonen avtagende. Derfor er risikoen for kreft øker med antall inn i kroppen av kreftfremkallende.
Det er lett å konkludere med at kreft forebygging bør redusere mengden av kreftfremkallende som kommer inn i menneskekroppen.
Kreftfremkallende stoffer i henhold til sine arter har ulik effekt på DNA-strukturen av cellen. For eksempel vil stoffer som produserer mange frie radikaler, som kan produsere fysiske skader. Dette er røntgen og ultrafiolett stråling.
Kjemisk påvirkning på cellene er kreftfremkallende stoffer som skader DNA ved å skape kjemiske bindinger.
Virus kan ødelegge DNA innebygging i sin struktur. De "jobber" fra innsiden.
For øvrig kan den årsak til kreft være meget medisin. For eksempel, er kreft ioniserende stråling, samt noen av behandlingstilbud for kreft og hormonbehandling.

Røyking og risiko for kreft

Sigaretter og de inneholder nikotin sammen med harpikser er kilden til begge de to risikofaktorer for kreft. Først, de røyker fysisk forgifter kroppen din. For det andre, får det også en negativ kjemiske angrep. Forskning bekreftet at en pakke sigaretter er i stand til å gi eksponering mot 8 mikrozivert lik åtte mikro roentgen. Til slutt rundt røkeren i 24 timer ga en spesiell bakgrunnsstråling.
Og hva hvis en person røyker per dag over en pakke sigaretter? Det viser seg at det forgifter kroppen din et stort antall av forurensende stoffer, forårsaker lidelse og mage, og lungene. I tillegg mottar han tre ganger dosen.
I dag, blant mennesker som gjennomgår behandling for kreft, 80% er røykere. Hvert år kreft dreper 600 tusen mennesker på jorden!
Statistiske data om risikofaktorer
I 95% av patologier årsaken til kreft er usunn livsstil og dårlige miljøforhold:
• 30% - røyking;
• 35% - dårlig kosthold;
• 10% - smittsomme sykdommer;
• 5% - kreftfremkallende, mottak av disse er knyttet til faglige aktiviteter;
• 6% - ultrafiolett og ioniserende stråling;
• 2% - alkoholavhengighet;
• 1% - forurenset luft med skadelige stoffer;
• 4% - tilhørighet til et bestemt kjønn;
• 4% - mangel på mosjon.
Dermed ser det ut til at i første omgang for risiko verdt usunt kosthold, spise mat med kreftfremkallende, en liten mengde fiber i kosten, overdreven antall kalorier. Det er nødvendig å tenke seriøst om hvordan å endelig slutte å torturere kroppen din og begynne å spise riktig og effektivt.
Forebyggende tiltak for kreftforekomst
10 år siden var verden syk med kreft, og følgelig behovet for behandling av ca 10 millioner mennesker. Gradvis forverret forholdene i livet vårt: vi ikke følger prinsippene for en sunn livsstil, er miljøet ødelegges. Dette er anslått til forskere, føre til at det i 2020 vil kreft være syk for nesten 16 millioner mennesker på jorda. For å unngå dette forferdelig skjebne, bør tenke på forebygging av kreft i dag.
I europeiske land i dag bruker forebyggende tiltak resulterte i 20% reduksjon i antall kreftpasienter. De mest effektive metoder for forebygging er:
• tobakk kontroll;
• Redusert eksponering for UV-stråler;
• Arbeide for å fremme regime av riktig ernæring og en sunn livsstil.
I tillegg, for forebygging av kreft er det anbefalt å gjennomgå vanlige medisinske undersøkelser. Etter å oppdage kreft i et tidlig stadium ikke er for vanskelig, og behandling ved begynnelsen av opprinnelsen av tumoren ikke er like enkel og lett, men også den mest effektive.
Kreft: Behandlings folk rettsmidler
Tradisjonell medisin - en bransje som tilbyr et stort antall oppskrifter og anbefalinger for behandling av kreft. I hjertet av nesten alle metoder er bruk av medisinske egenskaper av ulike planter.
I folkemedisinen brukt verktøy kan ikke bare begrense veksten av "syke" celler og ødelegge kreftformer, men også kan stimulere til utvikling av sunne celler og vev. På grunn av populære medisinske urter, er det mulig å justere arbeids av naturlige forsvar, å sende dem til behandling av kreft.
Nedenfor er listet opp de mest effektive tradisjonelle kreft behandlinger. Men husk at bruk av tradisjonelle medisin teknikker kan kun kombineres med behandling foreskrevet av legen din, og bare etter samråd med ham.

Propolis - effektiv kreftbehandling

Propolis i populære legemiddel som brukes veldig mye. Spesielt blir det brukt som en behandling for kreft. Det finnes tilfeller der propolis hjulpet bli kvitt sykdommen, som dukket opp som et resultat av bestråling med kobolt. Propolis hemmer veksten av kreftceller ved å stimulere veksten av friske celler, som fører til utvinning av kroppsfunksjoner som helhet.De foreslåtte nasjonale oppskrifter med langvarig bruk er i stand til å utrydde kreftceller helt:

1. Propolis ren. Spiser hver dag i tre til fem ganger fem på syv gram propolis. Stoffet bør tas en time før måltider og tygge grundig.
2. Propolis som en olje (15%). Å forberede nasjonal potion bør ta pounds usaltet smør, legg i en emaljert kasserolle og kok opp begynner. Deretter må du legge i smør 160 gr. hakket (gni på et lite rivjern), tidligere renset propolis. Rør blandingen til en tilstand av healing glatt. Dette bør gjøres i 30 minutter ved 80 grader (mål - å blande seg, inntil blandingen er fullstendig avkjøles). Ta olje for mat tre, og helst fem ganger om dagen. En enkelt dose - 1 ss 15% olje, fortynnet halv spiseskjeer varm melk eller varmt vann.
3. salve fra propolis. Denne eksterne populært middel er en av de mektigste brukes til å behandle kreft. Grunnlaget for salver er ti gram regnbue pulver. Gjør et pulver av sporer av sopp bør, med tittelen vanlig regnbue. Det resulterende pulver må blandes med 10 til 15% av olje propolis, tatt i mengder på 100 gram. Den avkjølte blanding påføres topisk, som dekker bandasje.
Hemlock - effektiv behandling av cancer
Søknad Hemlock, i praksis, gir svært oppmuntrende resultater. Det er tilfeller når fratatt kreftpasienter, som konvensjonell medisin ikke gi noen sjanser. Hemlock effektive for behandling av spiserørskreft, brystkreft og mage baking.
Håndgripelig fremskritt i retning av å bli kvitt kreften har blitt synlig når du passerer andre gangs behandling. Det er viktig å følge doseringen er angitt i oppskriften, fordi dens brudd kan resultere i forringelse av pasienten.
Å forberede seg til Folk bør ta tre liter krukker og hell i det to fasettert glass vodka. Dette vil holde de helbredende egenskapene til hemlock og etter sliping. Ta Hemlock kvister og små bokstaver skjær dem. Du trenger så mye materiale at det fyller banken om lag en tredjedel. I prosessen med å kutte hemlock bør gradvis røre i vodka. Advarsel: Hemlock bør ikke slipe gjennom kvernen! Så du kan få en svært høy konsentrasjon.
Når glasset er fylt hemlock en tredjedel del, helle innholdet av vodka (det skal nå kantene av tanken). Deretter lukker lokket tett og sett glasset i kjøleskapet. Det må hun stå 2-2, fem uker. Hver dag, bør innholdet i bankene ristes godt.
Dersom situasjonen er akutt, og kan ikke bare utsette, kan dagens populære urter brukes til å starte innen tre dager etter tilberedning. Men hvis en aksje er, la infusjonen er forberedt lenger.

Påfør populær metode bør være som følger:

• 1 dag - en dråpe tilsett 1 kopp vann og drikke i morgen;
• Dag 2 - 2 dråper, tilsett 1 kopp vann og drikke i morgen;
• Dag 3-3 dråper ... og dermed nå førti dråper;
• 41-dagers - 39 dråper, tilsett 1 kopp vann og drikke i morgen;
• Dag 42-38 dråper ... hver dag antall folk rettsmidler for å redusere en dråpe, og bringer sitt volum, til slutt, for å slippe 1 til 1 kopp vann.
Dette er den første runden. Effektiv behandling av cancer har å gjøre to eller tre slike kretser. I løpet av denne tiden, vil kroppen din få alt han trenger styrke til å overvinne sykdom og forsterkning forsvar mot det.
Chaga - effektiv nasjonal behandling
Chahoy kalt bjørk sopp som synes en fin måte å behandle kreft. Chaga skjerm selv når pasienten er kontra bruk av kirurgiske behandlinger. Bjørk sopp kan også forbedre helsen til pasienten under behandling.
For å forberede de populære urter for behandling i form av tinkturer, må du ta chaga, vask og riv på sopp terochke. En av strimlet bjørk sopp bør blandes med fem deler varmt vann (kokt must), og bland bør stå i ca to dager. Etter å presse og klemme sediment ekstrakt skal tas tre ganger daglig i en mengde av en halv kopp. I behandlingsmetoden av infusjon bør iverksettes for å mat for omtrent en halv time. Hold helbredende infusjon kan være nedkjølt, men ikke mer enn fire dager.
Ved bruk av midler fra nasjonale sopp kontra samtidig behandling med penicillin eller glukose (intravenøs infusjon).
Celandine som en behandling for kreft
Celandine er svært effektiv, og derfor populært middel for å bli kvitt kreften. Samle planter trenger i mai grave sine røtter. Rhizom før matlaging midler må være rent og tørt for to eller tre timer. Da den rå kjøttdeigen og juice presset gjennom cheesecloth, hell i en bank med en kapasitet på én liter. Du må ta en halvliter juice. Han helle i halvliters flaske med vodka og lukke banken. Infusjonen bør settes på et kjølig mørkt sted for tre uker.
I behandlingen av infusjon bør ta healing innen femten dager fire ganger om dagen for 1 ts (En time før spising, drikke rikelig med vann). Ved gjennomføring av dette kurset, fortsette å gjøre folks potion til full gjenoppretting, men en spiseskje.
Nyttige egenskaper av kål juice i kreftbehandling
For å forberede de nasjonale potions trenger å presse kål juice ut av det. Dette alternativet er bra å bruke som antitumor hvis det er stråling. Finn rimeligere alternativ behandling ville være vanskelig og drikke kål juice kan være nesten ingen måte begrensede mengder. Den eneste innvendingen: å redusere antall stoffer som kan forårsake kvalme, hold juice for en stund før bruk i kjøleskapet.  
Яндекс.Метрика