Tradisjonelle metoder for hårfjerning for alltidDreven hårvekst blir ofte et problem for mange av det smukke kjønn. Hyller fylt med kosmetikk for å bekjempe uønsket hår, men hårfjerning ved hjelp av populære oppskrifter er fremdeles populær gjennom ferske komponenter som brukes.
I antikkens hårfjerning utført på ulike måter. Dreven hår vыstryhaly, brent, gnidd med pimpstein eller barbert. Mange hår fjernet, slik at harpiks eller voks. Lignende fremgangsmåter er brukt i dag på grunn av sin effektivitet.
Oppskrifter fra fortiden
Ta vare på deres skjønnhet var iboende til kvinner til alle tider. I antikken, kvinner ønsket også å se godt preparerte hva ekstra vegetasjon helt hjulpet. Mange av dem slått til legene som er involvert i å fjerne hår.

Her er en av oppskriftene som brukes av skjønnhet gammel.

Det bør være arsen og lime i like mengder, deres blanding fordampet legge aloe juice. Rør blandingen til glatt. Å sjekke kvaliteten og bland av effektiviteten av en blanding dyppet pennen, og en kar med en blanding av godbiter. Råvarer tilberedt så lenge hårene kommer ned med en fjær. I den ferdige blandingen oppløses brusochek litt olje, deretter bruke den til området dekket uønsket hår.
På samme måte kan du koker blandingen for hårfjerning, erstatte lime stekt skjell, knust til et pulver. Dette verktøyet vil ha en mildere effekt enn forberedt på grunnlag av kalk.
Til nye håret på plass fjern vokste tynnere, å blande med lime eller skjell kan legge asken av brente stammer av druer. Den kan erstatte mashed dynnymi frø, bønner eller byggmel.
Til tross for populariteten til folk rettsmidler i det siste, kan konsekvensene av bruken være ganske negativ. Den første - en stygg lukt hud etter påføring. For å fjerne den, hud fett med en blanding av eddik, leire, rosevann og deretter skylles grundig med vann. Sekund - kalk kan provosere brannskader på huden. For behandling av huden rikelig smurt roseolje, og deretter vasket grundig med vann.
Denne oppskriften som kom til oss fra antikken, muligens ganske effektive for å fjerne hår permanent, men han er ikke mindre farlig.

Moderne folk oppskrifter

Moderne folk rettsmidler for å fjerne hår permanent kan også være ganske farlig, så bruken bør strengt følge anbefalingene. Sjekk deres virkning på seg selv eller ikke - det er opp til deg. I alle fall være forsiktig.
Oppskrifter
Å fjerne hår permanent er nødvendig for å forberede et anstrøk av skillevegger valnøtter. Splitten om femti valnøtter, fjerne dem fra veggene. Plasser oppvasken i veggen av tykt glass, hell 150 ml alkohol, la det brygge for ca en uke. Etter matlaging infusjoner smøre hennes område av uønsket hår daglig i flere uker før sengetid. Hver dag, vil en liten mengde hår faller ut, og til slutt av uønsket hår kan du bli kvitt alt.
Valnøtter som trengs for denne oppskriften. Ferske umodne nøtter må presse saften og smør dem med uønsket vegetasjon områder. I prosedyren i flere uker håret vil vokse tilbake osvetlennыmy og svak. Fornyelsesgrad på håret skal være borte for alltid.
For denne oppskriften trenger også valnøtter. Ta en frisk skall nøtter og brenne det. Samle aske, fortynne det med vann. Gi den resulterende lim stå i tolv timer. Smør blandingen områder med overflødig kroppshår. For å fjerne hår permanent, bør pasta pålegge tre ganger om dagen.
Bidrar til å fjerne uønsket hår og aske blandet med såpe. Sile asken gjennom en sil, hell kokende vann, legg såpe chips (billig såpe). For konsistens får du pasta, som må brukes på problemområder.
Effektiv folkemedisin - Siberian sedertre harpiks. I sin søknad metoden ligner hårfjerning voks. Harpiksen påføres på den valgte delen og deretter fjernet strimler. I motsetning til kosmetisk voks, inneholder furu harpiks stoffer som tregere hårvekst.
Kvitte deg med uønsket vegetasjon nesle skjær hjelper. Ta førti gram nesle frø, tak dem i en morter, helle en kopp vegetabilsk olje. La blandingen stå i en mørk glassbeholder i omtrent femten dager. Deretter bruker infusjonen for smøring problem hud.
For å forberede en annen folkemedisin mix trettifem gram alkohol, to gram jod, fem gram lakserolje, fem gram ammoniakk. Smør blandingen problemområder to ganger om dagen. Et par dager senere håret vil falle ut på egenhånd.
For denne oppskriften trenger du å blande en kopp unge valnøtter med en spiseskje med tjære. Blandingen bør plasseres i en glasskrukke og dekselet. Femten eller tjue dager, skal blandingen stå, så det skal gnis på natten i problemområder. Prosedyren bør gjøre så lenge veksten av uønsket hår har stoppet.
I arbeidet med denne oppskriften bruker milkweed. Med milkweed stammer må presse hundre gram juice. For å legge til femti gram juice av aloe juice og femti gram kalk. Permisjon for å sette mot i flere timer. Deretter forsiktig gni blandingen bør være i kroppen, som vokser uønsket hår, men etter ti minutter skyll med vann. Huden etter at prosedyren er nødvendig for å smøre krem ​​eller vaselin.

Forholdsregler når du fjerner hår folk metoder

Nesten alle folk rettsmidler som brukes for hårfjerning er ganske farlig. Dette gjelder spesielt for de som bidrar til å kvitte seg med hår permanent. Vær forsiktig når du søker dem.
Mange planter som brukes til dette formålet, kan skade hårsekkene og med brenne dem, derfor er de ganske giftig. Uforsiktig bruk av blandinger eller formuleringer svikt kan forårsake brannskader, peeling, pigmentering, betennelse. Derfor, før du bruker noen resept bør tenke to ganger.
For å unngå tragiske konsekvenser i form av, for eksempel, allergiske reaksjoner teste en spesiell måte bedre til et lite område av huden.
Under ingen omstendigheter bør de ovennevnte oppskrifter kan brukes til å fjerne ansiktshår - det er svært delikat og sensitiv hud.
Før du påfører forskjellige blandinger og infusjoner svært ønskelig ta kontakt med en hudlege, som konsekvensene av dine handlinger kan være irreversible.  
Sennep maske for hårvekstFor ingen av oss vet at holdbar skinnende sunt hår mopp - er den ultimate drømmen om noen unge damer. Denne damen kan bli gjenstand for begjær for hvert menneske bare fordi frodig hår for sterkere sex er vanligvis en sann synonym for skjønnhet og femininitet.
Det er i et forsøk på å øke intensiteten på hårvekst, er vi klare til å eksperimentere uendelige, kjøpe alle slags vitaminer, masker, kremer og mer. Alle disse funksjonene er vanligvis tydelig "hudyat" Vår lommebok uten å bringe med synlige resultater i de ønskede mengder.
I dag snudde mote naturlige "bestefar" metoder for kroppspleie, hud og, selvfølgelig, hår. Vi begynte å huske masker, balsamer og agenter for hår, oppfunnet og testet selv vår grand-grand mor. Dette er sannsynligvis på grunn av det faktum at de fleste av oss skjønte at den mest effektive og nyttige for håret vårt kan bare være helt naturlig, laget sin egen maske.
Et av disse verktøyene er sennep maske for å forbedre hårvekst. Oppskrifter masker tilberedt sennep basert, er det flere. Hver av disse maskene bør brukes, basert på det faktum hva slags hodebunnen og håret.
Lær å identifisere hvilken type hår
Før du velger en maske må finne ut hvilken type er inkludere håret. Testen for å bestemme hvilken type hår er realistisk og tilbringe hjemme.
Du må vaske håret uten å ty til ytterligere bruk av masker og andre kremer. Så papirhåndkle og trykk den til området bak ørene og på kronen. Hvis håndkleet værende spor av fett - har du fet hårtype, hvis ikke - du er eieren av normal eller tørt hår.
Nå oftere du kan møte jenter med kombinert hår - når bak ørene eller i noen andre område zhyrniye hår raskt, og i andre deler av hodet er fortsatt tørr. Omsorg for slike hår trenger spesiell omsorg, fordi i dette tilfellet er det viktig å "tørre" fet områder og samtidig sette en nærende maske for tørre områder utsatt for.
Alternativer sennep maske for hårvekst
Prinsippet om drift av noen maske ved hjelp av sennep på håret ditt er ganske enkel, og kommer ned til én ting: tørr sennep pulver, fortynnet med tilleggskomponenter i riktige proporsjoner, forårsaker brenning, og dermed oppvarming hårsekkene og stimulerende blodstrøm (og med det de næringsstoffene ) til kapillarene. Denne masken kan være en stor stimulator av vekst og bedring av hår.
I tillegg, systematisk bruk av slike masker er i stand til å stimulere gjenopplivingen av døde hårsekker, som fører senere å forbedre utseendet på hårvekst og deres volum.
Maske for fet hår med sennep
For eiere av fett hår sennep maske kan være en virkelig velsignelse fordi sennep kan ikke bare akselerere veksten, men også veldig tørr hud og hår på hodet, og dermed justere talgkjertlene. Imidlertid er det ofte med bruk av denne metoden for "tørr" og strengt følge rådet om ikke å skade denne masken håret.
Så, for å gjøre sennep maske, stimulere mer intens hårvekst, trenger du:
• Sennep pulver - en spiseskje,
• fett yoghurt (uten tilsetninger) - en spiseskje,
• Bee honning - en spiseskje,
• Sitronsaft - en teskje,
• Havregryn - en spiseskje (hvis ikke funnet, så kan du gjøre uten det)
eller
• Det samme sennep pulver - to teskjeer,
• Brandy (kan ikke den dyreste) - 150 ml
• Flow vann - en halv kopp.
Det er det, er å blande komponentene og massert grundig gni masken i rotsonen av håret. Dette forsøket på å blande fikk ikke på tuppen av håret - det kan føre til utmattelse og ikke bare akselerere veksten men selv suspendere den. Vikle hodet med plastfolie eller annen plastfolie, deretter vikle et håndkle og gå som en kvart time eller lenger som du kan tåle brenning. Lage en maske for vekst i ganger i uken i to til tre måneder og effekten vil ikke vente på seg.
Men kan du vennligst ikke bruker denne masken ofte sagt, det er ikke bare øke produktiviteten, men kan også skade håret.
Den maske som stimulerer veksten av normale hår
Hvis du er en lykkelig eier av en normal hårtype, har vi en litt annen oppskrift sennep maske for å akselerere veksten:

• Eggeplommer - to stykker,
• Frisk aloe juice - en tabell skje,
• Sennep pulver - en spiseskje,
• Enhver alkoholatet på Marihuana (Cognac) - et par spiseskjeer,
• Fet krem ​​fra kumelk - to teskjeer (kan erstatte olivenolje eller lin).
Å lage en maske, skille eggeplommer fra eggene, bland dem lett med en gaffel, deretter vil trekke ut saften fra aloe blader. For dette paret otschipnite plante blader, vasket og gått gjennom en hvitløk trykk på et lag av gasbind brettet to ganger, deretter presse saften. Aloe Hvis huset ikke vokser, kan du lage en maske med ekstrakter fremstilt fra apotek, vil effekten av det ikke være like god, men likevel bedre enn ingenting.
Det gjenstår å legge til manglende komponenter til eggeplommene, gni masken fikk nærmere rotsonen av hår, vikle hodet og stå som det er mulig vizualizuyuchy image som en maske bedrer vekstprosessen. Skyll hodet under varmt vann og vaske restene maskere bruker vanlig sjampo.
For eiere av tørt hår
Hvis du har tørt hår, kan du bruke denne masken ved å legge til det en dobbel porsjon krem. Også, før du påfører masken på endene av håret hennes Spread en liten mengde av noen kosmetiske olje - det vil beskytte håret fra tørking og påfølgende utmattelse.  
Яндекс.Метрика