Tradisjonelle oppskrifter for halsbrann
 Halsbrann rammer ofte folk med magesår og mage surhet, gravide kvinner, og det kan være av underernæring. Før du kjøper dyre medikamenter som lindring ikke kan komme, kan du prøve å bruke folks oppskrifter for halsbrann.
 Hvis de ikke gi deg lindring, er det best å oppsøke lege for undersøkelse. Kanskje halsbrann - er ikke bare en manifestasjon av en alvorlig sykdom.

 Tilgjengelige folk oppskrifter for halsbrann


 Konvensjonell aktivert karbon - en flott måte for halsbrann. Bare to tabletter av kull Mash og bland den med vann. Etter å ha tatt kull brenner raskt slått unna for en lang tid.
 Noen ganger frelse er mynte. Prozhuyte få frisk mynte blader og svelge. I morgen, spise litt sorrel. Han er veldig gode redninger fra dette ubehagelig symptom og har terapeutiske effekter.
 Enkelte populære oppskrifter fra halsbrann kjent for alle. For eksempel, vann og brus. I et glass varmt vann for å oppløse en klype natron og drikke små slurker. Også bra hvis du spiser honning hjelper ham til te skje før sengetid.

 Herbal Halsbrann Strukturen i den første samlingen av halsbrann er johannesurt, plantain og kamille i like proporsjoner. Du må blandes med kokende vann å brygge og drikke en spiseskje tre ganger om dagen.

 Strukturen i den andre samlingen av halsbrann er johannesurt, ryllik og evig myr. Urter tatt i like mengder, er infusjons forberedt og tatt til fem ganger om dagen.

 Tradisjonelle oppskrifter fra halsbrann fra potet blir brukt av våre bestemødre. Rå potet juice, hvis du drikker det før du spiser en kvart kopp, lindrer halsbrann og gastritt helbreder.

 Eggeskall og løk


 Eggeskall antent i ovnen og male i en kaffekvern til et fint pulver. Avhengig av om du har eller lav surhet, gjør følgende. Ved høy pH vaske ned en halv teskje pulver med vann ved lav pH kok denne blandingen - en halv kopp vann, litt eple cider eddik og honning. Pulver vaskes ned med denne løsningen.
 Det er andres oppskrifter for halsbrann. Utmerket hjelp ordinære løk. Ta en medium løk og gni det på risten. Bland i like deler sukker. Spise en skje av blandingen på tom mage, og snart vil du glemme om halsbrann.  
Gymnastikk for bedre syn
 Ifølge tallene i verden hvert tre personer med nedsatt syn. Hvis det er noen problemer: langsynthet, nærsynthet, astigmatisme eller skjeling, øvelsene bidra til å forbedre synet. Det er viktig å vite, syn svekkes langsomt komme seg, vil det være like langsom.

 Regelmessig trening Eyes


 Eye øvelser å opprettholde og forbedre synet. Gymnastikk for bedre syn - er forebygging av alvorlige sykdommer som nærsynthet og langsynthet.
 Å avlaste stress, som oppstår under langvarig opphold på datamaskinen, må du bytte hver time oppmerksomhet og ser på avstand i ti minutter, lukk øynene i noen minutter for å slappe av og gjøre enkle øvelser utyahuyut å jobbe muskelgrupper. Eyes hjelper øvelser for rygg, nakke og skulder belte.

 Gymnastikk for forbedret syn hjemme


 Øyet ser ingen spenning er naturlig fordi det ikke er nødvendig å anstrenge seg. Så snart belastningen på øynene, tretthet og umiddelbart følte syn forverres. For langsiktig bevaring av normal pusting bør være lett å flytte og blinke automatisk uten spenning. Sett elementer tas uten spenning, ofte snu det blinde øyet til å hvile.
 Disse enkle øvelser løse opp spenninger:

 Med den innsatsen som kreves for å heve øyenbrynene, fikse det og føler på toppen av ørene merkelig følelse.

 For å slappe av øynene trenger å lene deg tilbake og dekke dem slappe av øyelokkene. Mentalt føler lette avslapping. Ligge så fem minutter.

 Gymnastikk for forbedret syn bør sikte på å forbedre blodsirkulasjonen. For å gjøre dette pomorhaty flere ganger og lukker øynene i fem sekunder.

 Siden en stor byrde faller på baksiden av halsen, er det viktig å slappe av, for å gjøre denne øvelsen, du lukker øynene, visualisere at nesen er en blyant og skrive dem til noen få linjer.

 Enkle bevegelser trenger å stryke hans øyne, gnir seg i hånden, fingre, med lite klikk dem. Det er hyggelig, avslappende øyne stryke øyenbryn områder bør flytte fra nesen til templene.

 Klippe høyre øye, tre sekunder å huske på den posisjonen, deretter overføre utseendet opp, hold i tre sekunder, deretter fremover, venstre, ned og se hver gang forsinkelse på tre minutter.  
Eye øvelser for å forbedre synet
 Når søker å forbedre visjon optometrist vil ikke fungere, som en ekspert sensor og oppnevner utvalg av poeng, som igjen begynner å ødelegge enda mer den allerede lave visjon.

 Grunnleggende øvelser for øynene for å forbedre visjon


 Du kan også gjenopprette syn for en uke, og hjelpe i denne terapeutiske øvelser.

 Det er en effektiv øvelse "glimt". Først må du finne en bygning merket med store bokstaver, pensjonere seg fra det til en avstand hvor brevet vil fusjonere, må du se på skiltet og blinker, mens du prøver å få et glimt på et tidspunkt, på dette punktet er det nødvendig å lese det skrevne ord eller uttrykk. Trening er en time, med fasiliteter for lesing bør endre.

 Alle øvelser for øynene for å forbedre visjon-basert objektvalg og øvelse "å skyte på mål" er å velge neste objekt og en annen med en hastighet på ett objekt å overføre hans øyne.

 Øvelsen "spider man" bør velge et tre med spredning grener og mentalt vikle sin tråd, må det inngå den blinkende modus og fokusere tankene dine på et sted for kollisjon treet og imaginære tråden.

 Metoder og utøver en amerikansk vitenskapsmann Bates


 William Bates lenge studert ulike teknikker utviklet øye øvelser for å forbedre synet. I utgangspunktet, hele hans teknikk av psyko-pedagogiske og ikke alle øyeleger stole på denne metoden for behandling. Men hva som er interessant er at personen gjør alle anbefalinger Bates, i en kort tid å gjenopprette hans syn. Det er viktig at ikke bare trenet øye, men avslappet.
 Eye øvelser for å forbedre synet uten glass laget, i fortsatt står overfor i arbeidet skal involvere bare øynene, uten noen brå bevegelser.

 Den første øvelsen. Øynene bør plukke opp, slippe ned, opp igjen, ned igjen. Pomorhaly mange ganger gjentatt trening.

 Den andre øvelsen. Øynene ser til høyre, venstre, høyre bak tilbake igjen. Pomorhaly mange ganger gjentatt trening.

 Den tredje øvelsen. Øynene ser høyre-venstre-up-down øvelsen gjentas høyre-up-down-venstre. Pomorhaly mange ganger gjentatt trening.  
Behandling av katarakt og glaukom
 Med alderen, folk supplere sin forsyning ikke bare verdslig visdom, kunnskap og yrkeserfaring. Uheldigvis over tid kroppen fysiologiske endringer. På bakgrunn av aldring og forfall utvikler haug med sykdommer, inkludert grå stær og grønn stær.

 Forebygging


 Rettidig behandling av katarakt og glaukom vil bidra til å unngå ubehagelige konsekvenser. Men fortsatt er det ingen medisiner som kan redde mennesker fra pre-senile øyesykdommer, er det ingen spesifikk forebygging. Det finnes måter å eliminere den innledende fasen av sykdommen.
 I medisin, det er dråper som hjelper forsinke modning av glaukom og katarakt. Dette vitamin øyedråper som inneholder omfatter aminosyrer, enzymer, vitaminer og mineraler.
 Hvis du regelmessig bruker disse stoffene, normalisert metabolisme og ernæring av linsen, og dermed forsinket utviklingen av øyesykdommer. Dette vil gjøre det lettere å hindre ytterligere behandling av grå stær og glaukom.
 Hvis sykdommen utvikler seg allerede, så unngå uklarhet ikke fungere, men det vil stoppe det i tide.
 Drops er produsert av ulike farmasøytiske selskaper, men er bedre egnet, løser en lege som tar hensyn til naturen av turbiditet, fører av glaukom og katarakt relatert sykdom.

 Profesjonell behandling av katarakt og glaukom


 Problemet med katarakt og glaukom, sannsynligvis vil måtte bestemme kirurgi. For å gjøre dette, ikke forvent et fullstendig tap av syn. Takket være moderne medisinsk teknologi, alle operasjoner utført helt smertefri, oppstår jevnt og uten skader.
 Den vanligste behandlingen av katarakt og glaukom - Fjerning hrustalykovoy i vesken samtidig beholde synet. Denne behandlingen skaper bedre vilkår slik at linsen implantasjon.
 Denne metoden, og mange andre, har utviklet akademisk S.Fedorov. For behandling av glaukom ofte kravene betyr at eleven trekker seg sammen og redusere intraokulært trykk. Den mest effektive - Armin, Proserinum, Karbaholyn, Atseklydyn, pilokarpin. De kommer i form av salver eller dråper. Selvfølgelig kan det være en lege, basert på mange faktorer relatert til sykdomsforløpet.  
Behandling av grå stær uten kirurgi
 I dag en av de vanligste øyesykdommer er grå stær. Mange skremmende ord, fordi ikke alle vet hva det er og hvordan du kan bli kvitt det.
 Katarakt er en mørkere linse. Man begynner å se verre, føles ubehag når det blinker. Valgfri kvitt det gjennom kirurgi. Hvis du slått i tide til å se en lege, er det mulig å behandle grå stær uten kirurgi teknikker og folke medisiner.

 Hvorfor katarakt øyet. Tegn på sykdommen


 Den viktigste funksjonen av katarakt øyet er forverret synsskarphet. Men det hender at en person kan leve med sykdommen i mange år og ikke engang mistenker at han har det. Men hvis du undersøkelse funnet grå stær, så det må bli behandlet så snart som mulig.
 Color elever det kan være gul eller grå nyanser. Man ser dårlig et sterkt lys, og i overskyet vær elementer blir synlige i tåken. Hvis tid til å ta hensyn til disse symptomene, vil behandling av grå stær uten kirurgi være mye raskere og mer effektivt.

 Behandling av grå stær uten kirurgi


 Katarakt - en progressiv sykdom i øyet linsen. Hvis tiden ikke ta hensyn til skiltene i fremtiden det kunne ansikt totalt tap av syn.
 Tidlig behandling kan grå stær uten kirurgi ved hjelp av folk rettsmidler eller medisiner.
 Leger foreskrive tilskudd av vitaminer, bedre syn ("Blueberry Forte"). Den viktigste behandling er forbundet med bruk av øyedråper ("Cysteine", "Vita Yodurol"), hvor sammensetningen er for å være nikotinsyre, noe som bidrar til absorpsjon av askorbinsyre.
 I ditt daglige kosthold inkluderer mat med høyt vitamin E. Prøv å beskytte deg mot dårlige vaner fordi de er en viktig årsak til sykdom.

 Medfødt grå stær


 Det også skjer er at katarakt oppstår hos spedbarn. Medisin vet fortsatt ikke hvorfor dette skjer. Medfødt katarakt er preget av grå eller gul farge elev. Barnet mens stadig gnir øynene og blunke ofte.
 Når barnet har nådd 3 måneder. alder og foreldre merker at han ikke reagerer se på en mor eller rangler, bør du ta kontakt med en øyelege for råd.
 Så, hvis sykdommen oppdages i tide, vil behandling av grå stær uten kirurgi returnere klarhet av visjonen på kort tid!  
Яндекс.Метрика