Tradisjonelle oppskrifter for hår, lønnsomme og enkle.
 Hårpleie - Skjønnhet og området som alltid vil bli etterspurt. Maleri, farge, utheving, laminering, screening, perm - den eneste kvinnen ikke klar til å imponere vakkert hår
 sterkere sex! Hva er den eneste penger de er villige til å gi skjønnhet industrien for sin luksuriøse hår! Lucky, geler, mousse, voks, spray, spesielle sjampoer og balsamer - produkter designet for å kraftig forbedre kvaliteten på håret. Så hvorfor de mister sin naturlige glans og blir sprø og livløs, plutselig begynner å falle, og mirakel verktøy hjelper ikke?
 Det faktum at håret ditt er i behov av helsefremmende og VseTut hjelpe deg i dette dine tips. Glem de trendy og dyre midler - i hårpleie er uunnværlig assistent - tradisjonell medisin!

 Vi tilbyr deg noen oppskrifter som faktisk gjenopprette hår og vil støtte dem i denne rekkefølgen:

 Så, den første oppskriften forbundet med burdock olje, som lenge har vært kjent som et naturlig middel for hår restaurering. Det kan gjøre håret mer tykk, skinnende og lydig, og med bruke den som et effektivt middel for flass eller hårtap. Det finnes mange oppskrifter basert på den for å hjelpe deg å sikre god hårpleie. Vi anbefaler at du bruker Burdock olje med pepper. På et apotek, oppvarmet til en temperatur noe høyere enn den naturlige kroppstemperaturen. Blandet med pepper skjær (det hjelper å danne nye røtter pærer) og gni inn i hodebunnen, og deretter sette på en dusjhette, oborachyvaete hodet med noe varmt (du kan skjerf eller håndkle) og la stå i en time eller så et par timer. På dette tidspunktet kan gjøre hva han liker, sitte ved datamaskinen eller lese en interessant bok. Etter gang vaske håret med varmt vann, og legger litt sjampo. Vær forsiktig så du ikke pepper i øynene. Etter en stund vil du merke at håret har blitt mye tykkere. 
Tradisjonelle oppskrifter for hår, lønnsomme og enkle.

Tradisjonelle oppskrifter for hår, lønnsomme og enkle.

 VseTut tilbyr en annen oppskrift som vil hjelpe de som ikke bare ikke vokser hår, men er ofte sparsom øyenbrynene på grunn av ulike manipulasjoner med dem. Aktiver øyenbryn vekst ved bruk av den samme beryktede pepper skjær. Bruke det mer nøye ved siden av øynene! Sett det på den delen av øyenbrynene, som mistet håret, massere fingrene disse stedene. Deretter forsiktig skylle infusjon. Vi kan love at ny, sunt hår vil snart dukke opp på de behandlede områdene av din brow linje og gjenvinne den tapte appell.
Tradisjonelle oppskrifter for hår, lønnsomme og enkle.

 Faktisk, tilbyr tradisjonell medisin en rekke oppskrifter for folk som lider av mangel på vegetasjon på hodet. For eksempel har noen foreslår å erstatte den vanlige egg sjampo. Men tro meg, sprer det over eggemassen hår - ikke en veldig behagelig følelse. Roste frisk burdock rot, men fortsatt litt vanskelig å få det i storbyen, og spesielt om vinteren. Kukushkin lin buljong av humle, bjørk tjære - selvfølgelig, kan du bruke andre oppskrifter. Men er det ikke bedre å starte med en enklere måte? Burdock olje og peppermynte likør - hva kan være enklere? Prøve og vente på effekten.

 Du kan være sikker på at disse naturlige rettsmidler ikke bare hjelpe deg og redusere kostnadene, men sikkert vil beskytte håret mot skadelige kjemiske bestanddeler ansikt masker av skjønnhet. VseTut inviterer deg til å bruke våre bestemødre oppskrifter - besteforeldre, ta vare på din helse og naturlig skjønnhet av håret ditt!  
Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!
 Sammen med tradisjonell medisin verdens mest brukte ukonvensjonelle metoder for behandling, inkludert en viktig plass Su Jok terapi (akupunktur). Fordelen med denne teknikken er dens effektivitet, tilgjengelighet og sikkerhet. Su Jok terapi er i stand til å redde mennesker fra enhver sykdom. Den eneste grunnen til at terapeutisk teknikk kan være ineffektiv - det er feil program. Su Jok metoder tilgjengelig for bruk i hjemmet, de krever ikke spesielle ferdigheter. De fleste har opplevd den magiske Su Jok terapi resultater, alltid nektet medisinsk behandling.


Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!
 Grunnleggeren så populære i dag områder av alternativ medisin er en sørkoreansk professor Park Ji Woo (1942-2010), som begynte å utvikle sin teknikk fortsatt student, studerer ved University of Oriental Medicine. Legen sa at hånden er veldig mye som strukturen av det humane systemet, og de første og andre tilfeller kan observeres fremspring 5. I disse delene av hånden har fem fingre og rundt kroppen - hodet og 2 par lemmer. Forskeren funnet som passer alle organer og systemer i kroppen på overflaten av menneskehender og føtter. Etter å ha vurdert alle de medisinske og filosofisk litteratur, gjorde Park Ji Woo ikke finne noen omtale av compliance-systemer og begynte å designe en helt ny terapeutisk metode, som er kjent for oss som Su Jok terapi (oversatt fra koreansk su - håndledd, Jok - fot). Professor Park Ji Woo løpet av sitt liv publiserte han en rekke vitenskapelige artikler viet til Su Jok metoder. Disse bøkene har blitt redningen for mange pasienter, skuffet i mulighetene for tradisjonell medisin, tviholder på den østlige metode som for livreddere. Etter å ha gransket de enkle teknikker for Su Jok helse, begynte de å gi en selvhjelpsbok og nesten alltid utvinnes. 

 Under ordningen med samsvarsBrukte Su Jok terapeuter, en refleksjon på børstehodet er spiker falanks av tommelen, nakke og projisert på sin nedre falanks. Deler av den menneskelige ansikt kan lett finnes på podushechtsi tommel: stedet der konvergerende mønster på huden, nese ligger på sidene av det - i øynene og under nesen - munn.


Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!


 Fra de andre fingerben (nakken) på håndflaten projiserte nasopharynx, den delen av lungene, skjoldbruskkjertel og paraschytovydnaya.


Su Jok - ambulanse i enhver situasjon! I samsvar System tenor palm (tommelen over bakken), er brystet av lungene, hjertet, luftrøret og skjelettsystemet. På overflaten, er gjenværende på innsiden av hånden abdominale organer. Hvis delt denne delen inn i tre horisontal palm lapp, deretter på toppen av dem vil være leveren, galleblæren, magesekk, 12 perstnaya tarm, bukspyttkjertel og milt. På midten av håndflaten er utformet tynn- og tykktarmen. Lavere nivå innsiden av hånden holder sone i henhold bekken (kvinner - livmoren og eggstokkene hos menn - prostata).


Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!


 Pekefingeren og lillefingeren er ansvarlig for statlige hender, og midtre og ringfinger - helsen til føttene. Nyrer og hele ryggraden, fra den cervikale og slutter halebenet som ligger på baksiden av hånden.

Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!

Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!


 I denne samme måte alle organer og deler av kroppen er projisert på foten. På høyre og venstre ben er identisk matchingsystem i hele kroppen.


Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!


 I et standardsystem i henhold Su Jok terapi system gjelder insekter. Ifølge henne, det øverste leddet på hver finger er ansvarlig for arbeidet i hodet, midten - brystet, og hoved (lavere) - magen. Dette systemet er meget fordelaktig for behandling av forskjellige sykdommer i ryggraden, som fingerryggen ligger på en rett linje, og er tilgjengelig fra alle sider.


Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!


 Systemet er utformet i forhold ikke bare kropper, men også menneskelige energisystemet. I østlig filosofi er begrepet energi i fem-Sin, som hver representerer en annen farge.

 Wind Energy  forbundet med grønt, det påvirker aktiviteten til lever og galleveier.

 For varmeenergi  karakterisert ved en rød farge forbundet med det mykrotsyrkulyatsyonnыe alle prosesser i kroppen og hjertet og tynntarmen.

 Energi fuktighet  assosiert med gul. Den er ansvarlig for den normale metabolisme og vannaktiviteten av milt, mage og bukspyttkjertel.

 Energi tørrhet  assosiert med brune og hvite farger. Hun ble utsatt for lunger, tykktarm og slimhinner all kroppen.

 Energi Refrigeration  representerer svart. Han fører tilsyn med arbeidet i nyrer, blære, reproduktiv og skjelettsystemet.

 Dersom mennesker støter patologi, derav hvorfor det er nødvendig å se på energinivået. Su Jok terapeuter bruker til å behandle sine pasienter i forskjellige farger. Farge terapi kombinert med massasje og andre metoder gir utmerkede resultater ved behandling av mange sykdommer. Enhver person som har lært de grunnleggende prinsippene for Su Jok terapi kan gi en rask og effektiv selvhjelp, uten å ty til eksperter.

 En hvilken som helst patologi er reflektert i systemet i henhold til opptreden av et smertefullt punkt. For å finne disse punktene i Su Jok terapi ved hjelp av spesielle diagnostiske wand. Med pinner og kan du også massere poeng ved å peke på dem med forskjellig styrke.


Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!


 Hjemme, kan diagnose og massasje smerte poeng gjøres ved hjelp av en sløv blyant, fyrstikker, nøkkel eller andre gjenstander som ikke har noen kanter. Som Su Jok verktøy eksperter bruke spesielle massasjerullene og ringer. Gjør en kvalitet massasje poeng du kan med fingrene fri hånd. Masserer bevegelser inkluderer stryke, nazhymanye med forskjellig kraft og friksjon.


Su Jok - ambulanse i enhver situasjon! I Su Jok terapi er mye brukt medisinske egenskaper av frø, planter, steiner og varme. En svært effektiv måte å påvirke den smertefulle punktet er semyanoterapyya. Frø brukes på grunnlag av farge og slagegenskaper av planter.


Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!


 For eksempel, røde Viburnum frø som ligner et hjerte, og fargen korrelert med energien til varme, slik at de brukes til å behandle hjerte patologi, gjelder projeksjonsområdet for hjertet. A korn chilipepper kan brukes som en oppvarming agent, plassere dem på plass nødvendige faktisk skjedd hvor sennep. Svarte bønner formet som en nyre, og det symboliserer kald energi, som også er ansvarlig for disse organene. Å sette en korn av bønner på børsten i området av compliance nyrer, kan oppnå betydelig lindring av sykdommen. Frø ikke bare pålegge ovenfra, de bør fastsette noen timer i de områdene av etterlevelse ved hjelp gips og periodevis i løpet av tiden masserer sine såre punkter. Eksperter anbefaler å bruke en seedet renseanlegg alle tilgjengelige. Folk som ønsker å gi seg selv en effektiv union hjemme, må du fylle opp med korn linser, Masha, hirse, bokhvete, eple, sitron og drue frø, bønner i forskjellige farger, etc.. d. I stedet for frø kan brukes mineral, edle og halvedelstener i forskjellige farger og størrelser. 

 Å påvirke den smertefulle punktet er nyttig å bruke varme som lindrer spasmer og fjerner smertene. Kildene til denne varmen kan være en liten Wormwood sigar eller mykromoksы spesielt brukt for oppvarming av smertefulle områder.

Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!

Su Jok - ambulanse i enhver situasjon!


 Hvordan bruke Su Jok terapi praksis og gi en fagforening? Vurdere noen enkle eksempler behandling av smittsomme sykdommer.

 Forkjølelse

 Fra forkjølelse fratatt stimulering poeng etter nesen ligger på palmar og plantar overflater i midten av neglen falanks spaken. Å påvirke smertepunkt du kan bruke fargeterapi, aktivering av vinden. For å gjøre dette, må du trekke på det sted for overholdelse nese liten grønn sirkel eller feste den til en korn grønn og gjøre dem en massasje.

 Smerte i halsen hjelpe kvitte massasje poeng etter strupehode (midten pute av tommelen) og myndalynam (under anslag munnvikene).

 Hoste kan behandles, ifølge prostymulyuvavshy punkt strupehodet, luftrøret, bronkiene og lungene. Vi må finne den mest smertefulle stedet i de områdene av etterlevelse og massere deres diagnostiske pinne eller finger i 3-5 minutter, deretter varme dem malurt sigar eller mykromoksoy. Langvarig stimulering kan gjøres ved å feste punkter for å lappe frø av svart pepper, reddiker, bokhvete, linser og sitron.

 Fra høytemperatur fratatt, opptrer i form av hjernen som system insekter er på tuppen av fingrene. De bør legge et stykke av isen, og deretter male dem svart. Eller du kan tegne en svart linje på håndflaten av pekefingeren, som vil begynne på hjørnet av negleplaten og slutten på brettene, som ligger mellom sekundære og primære phalanges.

 Bronkitt

 Fra bronkitt kvitte seg med hjelp av intens oppvarming massasje poeng etter strupehode, luftrør, bronkier og lunger, og deretter sette i smertefulle steder bokhvete frø, villrose, rødbeter, epler og sort pepper. I samsvar sone lett å legge biter av sennep plaster og holde dem til en følelse av brenning. Å legge til rette for utslipp av slim for å gjøre massasje soner i henhold airways, ved hjelp av frø av epler, melon, gresskar, squash, druer.

 Hodepine

 Hodepine kan elimineres ved å rette oppmerksomheten mot det området av sin beliggenhet. For System insekter, møter hode spiker falanks av hånden og foten. Hvis bekymret smerter i fremre del av hodet, må du massere den øvre tredjedel av spiker phalanges. Parietalregion tilsvarer til fingerspissene, og time - flekker på sidene av fingrene. Ledet projisert på baksiden av fingrene. Stimuleringssmertefulle punkter bør være diagnostisk stick, penn eller finger spiker i 2-5 minutter. Hvis du etter massasje smerte redusert, men ikke bestod på smertefulle punkter kan fikses med en patch Bokhvete, hirse eller ris og la stå i 6-8 timer, noen ganger masserer sitt poeng.

 Vanlige  hodepine forårsake sykdommer i indre organer. Problemer med galleblæren kan utløse smerter i tinning, kan cervicalcolumna og blære føre til smerter i nakken. Den skyldige ubehag i den fremre delen av hodet kan være usunn magen. I disse tilfeller er det nødvendig å gjennomføre stimulering poeng ifølge syke indre organer på samme måte som med de vanlige hodepine.

 Når en hodepine forårsaket av øket blodtrykk, den midterste av tommelen skal binde tett gummibåndet og dramatisk fjerne det etter at tå fargeendring. Deretter fingertuppene bør male det svart og feste til såre punkter i henhold korn av ris, bokhvete eller hirse.

 Heartache

 Smerten i mitt hjerte Du kan også kvitte deg ved hjelp av Su Jok metoder. I henhold til standardsystemet i henhold til prosjekt hjerter på bunnen av løpetid flaten. Ved plutselige smerter bør umiddelbart få en massasje sone samsvar med fingeren Massøren i 3-5 minutter, deretter fikse de mest smertefulle punkter Viburnum frø, agurk, squash eller gresskarkjerner.

 Smerter i ryggen

 Når smerten i ryggraden bør gjelde insekt system. Forskjellige soner i henhold ryggraden er på dorsum av fingrene. For å lette situasjonen, er det nødvendig å påvirke smertefulle poeng gjennom massasje eller ring finger for 3-10 minutter, og deretter sette på et kjede sone samsvar frø av svart pepper, reddik og bokhvete eller gips for å fikse dem.

 Tannpine

 Å finne poeng etter tenner og eliminere tannpine er best å bruke et system av "dyrehode" der projeksjonen av tenner som ligger på kanten av neglene hver finger. For å lindre smerten, er det nødvendig i dette området for å finne den mest smertefulle punktet og stimulere sin diagnostiske pinne om 2-5 minutter, deretter legge til det punktet av bokhvete frø og trykk den så lenge smertene ikke vil stoppe helt.

 Søvnløshet

 Når søvnløshet nyttig å lette stimulerings soner i henhold nakke, cervicalcolumna og nyrer. Alternativt, liggende i sengen, ta på uten å forsinke mye på bunnen av tommelen tannkjøtt og la den inntil lyset slummer.

 Som nevnt ovenfor, Su Jok terapi teknikker primært rettet mot å bistå selv og alltid gi et positivt resultat. I tillegg har de ingen kontraindikasjoner og bivirkninger og kan brukes selv i barndommen. Gitt det faktum at de fleste metoder for Su Jok motsi offisielle medisin, ikke alle leger gjenkjenne dem. Men det er leger som etter ikke å konvensjonelle behandlinger og medisiner rådes til å henvise sine pasienter til spesialister Su Jok. Vanligvis, etter å ha besøkt en person ute av stand til å gjenvinne tapt helse.

 Kanskje leserne av denne publikasjonen er folk som klarte å helbrede ved hjelp av fantastiske teknikker Su Jok terapi. Jeg skulle ønske at de personlig ville kommentere artikkelen og delte sine behandlinger av denne metoden.

 Mer informasjon om Su Jok videoen:
Яндекс.Метрика