Tranebær - helbredende egenskaper
 De fleste foodies som måtte smake kaken med tyttebær, hevder at en bedre fylling av bærene kommer opp hardt. Moderat søt-sur smak med krydret bitterhet husket for alltid.
 Cranberry bush - bosatt i blandingsskog, legger seg alltid i nærheten av furu, gran, og foretrakk fuktige steder. Anlegget foretrekker tundra og skogsområdene i tempererte sonen. For nordlendingene tyttebær - lagerbygning av vitaminer og en av de viktigste forsyninger for vinteren: det gode, som tyttebær, det er godt holdt frosne eller oversvømt med vann i en glasskrukke (gjennomvåt tyttebær).
 Empress Elizabeth av 1745 straffet plante fruktplantasje i nærheten av St. Petersburg. Siden midten av forrige århundre, er det dyrket kommersielt i USA, Russland, Hviterussland, Finland.
 Siste mote trend: innholdet av bærbusker på balkongen. En fjerdedel kilo bær per plante i vekstsesongen - dette er ganske nok for decoctions, infusjoner og tranebærsaus til kjøtt. I motsetning til nordlige nabo bær - tyttebær, blåbær, dette bær skryte utsøkt dekorative. Crohns bush tyttebær kompakt, ryddig, eviggrønne læraktige blader lite bær er holdt nesten hele sommeren, beskjære av litt i juli og i september primære.
 La oss se på de helbredende egenskapene til tyttebær i mer detalj.
 Bær tyttebær
 Det er vanskelig å klart avgrense som inneholder flere næringsstoffer - bær eller blader. Bær er forskjellig forbløffende evne til å vedvare i slag: hva vinter under snøen busker er flott opphold til våren. Finnes i cellene i massen glykosidet vaktsynyna og gratis benzosyre med konserveringsegenskaper. Interessant, de bare hoper seg opp i modne bær. Innsamlet umoden, er de ikke langvarig.
 Strukturen av de celle sap bær er:
 - Sitron, eplesyre, oksalsyre, ursolova syre og litt vin;
 - En stor gruppe av vitaminer fra karoten til forbindelser av gruppe E og øst. Dette vitamin C inneholdt litt. P-reaktivt kalsium viktig for å gjøre frukt diett mat;
 - Fordøyelig sukker, pektin, ulike mineraler.
 Friske bær, fruktdrikker, tranebær juice drikke er nyttige for gastritt med lav surhet av magesyren, vel redusere blodtrykket, gi et middel til forstoppelse. Generell svakhet, statlige influensa, hodepine, kalde drikker tilrettelagt med tranebærjuice.
 Bær toksiner og slukke tørsten med en økning i temperaturen på kald bakgrunn. Ingredienser kjemisk sammensetning av bær - salisylsyre og vinsyre hell lindre revmatiske symptomer.
 Later tyttebær
Tranebær - helbredende egenskaper
 Naturmedisinere anbefaler å samle blader tyttebær blomstrende blomsterknopper i mai eller etter modning bær i september og oktober. Våren holdt bladene bedre terapeutiske egenskaper. Plukket sommer, de blir svart når tørking, næringsstoffer går tapt.
 Bladene er rimeligere legemiddel, nesten ingen kontraindikasjoner, er mye brukt i form av decoctions, infusjoner.
 Nyttige egenskaper av tranebær blader fastsatt spesifikk kompleks kjemisk sammensetning. Den høye medisinsk verdi følger glykosider, stoffer med egenskaper og garvesyre organisk opprinnelse: vin, gallisk, kinin. Glykosidet arbutin finnes i cytoplasma av blader tyttebær i posten tall - opp til 9%, blir kroppen til en farmakologisk aktiv hydrokinon. Det er en kraftig naturlig antiseptisk. Kombinert med alkalisk mineralvann, reduserer surheten i urinen, hydrokinon svært vellykket i kampen mot blærekatarr: velkjent vanndrivende og antiseptiske helbredende egenskaper av tranebær te.
 Tranebær forlater utstillingsvanndrivende, avføringsmiddel, snerpende, vitamin handling. Revmatiske smerter, lungetuberkulose, mageproblemer ved lav pH, nyrestein og galleblæren, er en indikasjon for bruk av decoctions, infusjoner tranebær blad. Diabetes og sengevæting hos barn kan også bli kompensert terapeutiske komponenter tyttebær.
 Matlaging buljonger
 1. Betennelse i nyrene og blære beskjæres buljong: to kopper kokende vann til å fylle to eller tre teskjeer av pulverisert tranebær blad. Varme i brann litt fjerdedel av en time. To dager drikker slurker med intervaller på en time eller to.
 2. manifestasjoner stomatitt, betent tannkjøtt ubehagelig eliminert infusjon, tre teskjeer tørkede blader av blåbær helle et glass med kokende vann og varme i et vannbad i 25-30 minutter. I den avkjølte infusjon kan helle en halv kopp kokende vann. Dette er et flott verktøy for skylling, det må brukes i to dager, ikke lenger finnes.
 3. Gode butikker tanniner te med tranebær blader. Ved tegn på gastritt brygget kopp kokende vann i en teskje knuste blader. Etter en halv time kan du ta en kvart kopp rett før du spiser.
 Når bør avstå fra behandling av tyttebær?
 Slike situasjoner var: Ikke bli involvert hypotensive bær - kan redusere blodtrykket. Anbefales ikke tyttebær i magesår og gastritt med høy surhet. Vær på vakt mot bær ta narkotika trenger mennesker med allergiske manifestasjoner.  
Gradert hårklipp - 13 bilder
 Helt allsidig frisyre simulering kalibreres. Det er gradvis erstatte den ledende posisjonen filirovki. Fasjonable damene som forstår trender i moderne, godt klar over fordelene med denne teknologien. Ulydig, tykk, tøff hår er enklere, og tynt hår legger spektakulære volum. Dens fordel er muligheten til å maskere ikke-ideell konveksitet av skallen, for å harmonisere formen på hodet og skape den nødvendige aksenter. Dette uteksaminert hårklipp på middels hår kort eller krever en lett hårpleie, ganske enkelt tørt hår, og de ser spektakulære.
 Teknologi Funksjoner
 I Latin Gradus betydning - skritt, grad, grad. Som et resultat av å kutte topp- og bunntrådene er kortere trinn, overlapper hverandre. Så flerlags effekt. Form frisyrer mer strukket i sidene i trekanten.
 Maksimal lengde hår går inn i den innerste sonen. I motsetning til den klassiske saks bevegelse når den maksimale lås og dratt jevnt trimmet, er kutt kalibrering utføres i en vinkel. Det varierer og bestemmer den endelige formen frisyrer. Jo mer sømløs overgang mellom trinnene, tynnere forskjell i lengde på de tilstøtende tråder, ser hodet penere. I styling brukt som fullt gradert hårklipp og elementer av denne teknologien.
 Ved søknad kalibrerings teknikk spesielt godt?
 Mestere mener at resultatet er spesielt gunstig for tynn eller vice versa - tykt hår. Alltid en fordel utseendet litt krøllete hår med hraduyrovanyem. Med denne teknikken frisyre går bra med lange smell skrå avskjed. Det harmonerer godt med utvendig utmagrede ansiktet.
 Hraduyrovannoe torget - effektiv måte å bringe nye og uventede notater i bildet, hengi seg til kreativitet. Disse glamorøse jenter som Milla Jovovich, Jennifer Aniston, Winona Ryder, Cameron Diaz viser interessante hårklipp i denne teknikken på mellomlangt hår.
Gradert hårklipp - 13 bilder

Gradert hårklipp - 13 bilder

Gradert hårklipp - 13 bilder

 Frisyrer med kalibrering - den rikdom av bilder
 En vanlig metode for hårklipp kalibrerings bob - bearbeiding stigen, fra nivået rett under øreflippene. Overganger mellom scenene skal være glatt, langt hår på toppen av minst fem centimeter, vil kortere hår ser litt dumt.
 Hraduyrovannoe modellering gir store muligheter for ukladok alternativer. Lyse og elegante ser helt rett låser med en tydelig grafisk kutt.
 Kaotisk bustete hår vil legge til spontanitet og lekenhet bilde. Grooming lett forvandles til frodige krøller glamorøse frisyrer, ser lei med det umulig.
 Streaking eller bruke to eller tre farger på koloryrovanyy gunstig skjerming lagdeling.
 Gradert frisyrer basert på torget
 Effektivt ser rett hår middels lang bob med kalibrering uavhengig av deres tetthet. Ikke berettiget denne metoden bare krøllete krøller. Bildet av kvinner som velger denne taktikken hårklipp - business, sterk dame. Sideskill understreke formalitet stil. Det er en firkant med en stige til en bred type ansikt. Uforenlig med det elementer av "revet" teknologi: det viser seg ufordøyelig eklektisisme.
Gradert hårklipp - 13 bilder

Gradert hårklipp - 13 bilder

Gradert hårklipp - 13 bilder

 Klassisk visning hårklipp bob med kalibrering lengde tråder fra baksiden til personen blir mer og når nivået av haken. Den generelle formen av et kvadrat eller hjørne skjæring. Lengden av den korteste hår på kronen påfylling til linjen 25 cm over ørene. Fra hennes glatte stige dannet gradvis øke lengden på håret til nakken. Halsen på kort firkanten vil være åpen når utvidet skjult under håret.
 Like merkbar og estetisk ser haircut "Bob" basert på torget. Siden Coco Chanel til glamorøse samtidige, ikke denne stilen ikke miste sin relevans. Den skiller seg fra den klassiske bob haircut at bunnlinjen av hår foran og bak nødvendigvis lik i lengde. Uunnværlig bar - svært frodig hode. Bob bustete, med swirls, surround for ovalt ansikt, bob-servitør: denne hårklipp-favoritt har fått en "ny tolkning" på grunn av kalibrering teknikk igjen tiltrekker fashionistas.
Gradert hårklipp - 13 bilder

Gradert hårklipp - 13 bilder

Gradert hårklipp - 13 bilder

Gradert hårklipp - 13 bilder

Gradert hårklipp - 13 bilder

Gradert hårklipp - 13 bilder
Яндекс.Метрика