Alle vet at høy og grasiøs hæl - det er det første forbundet ekte kvinne, er det antatt at denne skoen er mye mer tiltrukket mannlige halvdelen og gjør en kvinne ser feminin og lønnsom.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 Men alle disse store ord, gjemmer pasientenes bena slitne fingre og manglende evne til å bevege seg raskt, fordi gå i hæler - er en kunst som ikke er uten tap.
 Men kreative motedesignere har funnet en løsning på dette problemet - komfortable og utrolig grasiøs ballett leiligheter var perfekt oppfinnelse fordi i dag de okkupere high-end rangeringer favoritt kvinners sko.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 Ja, du hørte riktig, selv uunnværlige toppene måtte trekke seg, ballett leiligheter er med rette basking oppmerksomhet og elsker den kvinnelige halvdelen av samfunnet.
 Ingen overraskelse her, fordi de har en spesiell sjarm, har den samme nåde og eleganse som vanlige høye hæler, men med alt dette, de er også veldig behagelig og praktisk.

 I tillegg kan de enkelt kombineres med nesten alle - klær passer vel som uformell og festlig måte. Dømme etter tittelen, kan vi se at ballett leiligheter kommer fra grasiøs sko, der dans ballerina, men deres litt modernisert og forbedret for daglig slitasje.
 Nå mangfoldige variasjoner, stiler og modeller av disse fantastiske skoene er svimlende, de kan være helt forskjellige farger, dekorert med et bredt utvalg av dekor.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 For produksjon av et par ballett sko brukt mange integrerte vev som kan ha en annen kvalitet og retning: lær eller semsket skinn, sine kunstige tilsetninger, presset eller metallisk skinn, sateng, fløyel, patent lær materiale, veldig forskjellige tekstiler og, selvfølgelig, blonder, hvor uten dem.
 For at du ikke gå seg vill i denne rekke mønstre og teksturer, har vi samlet for deg en oversikt over de mest fasjonable og komfortabel ballett sesong i 2014-2015 år.
 Husk at i garderoben av hver selvrespekt fashionista bør være flere, eller til og med 3-4 par forskjellige ballett sko, som ikke hver stil kan komme til et bilde.

 For eksempel, for daglig slitasje jenter ofte velger skinn modell beroligende farger, takket være dette materialet ben alltid puster og pastellfarger eller klassisk kombinert med noen jeans eller shorts. Men for kvelden ut de beste kjøp satin eller patent skinn ballett leiligheter, de mest slående og uvanlige farger.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 Mote posisjonerer 2013-2014 år


 Ballett - en meget allsidig sko er trolig grunnen til at motedesignere prøver så mye å diversifisere sitt utseende.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 Denne sesongen, som i forrige forbli populær klassisk modell med en avrundet tå ballett sko, de visuelt redusere ben og gi den en følelse av letthet og fly.
 Disse skoene er helt blottet for hæler, resterende flat på farten, eller utstyrt med en liten sats ringer, hvis høyde bør ikke overstige 2 inches. Forresten, er det sistnevnte alternativet mer gunstig for helsen til føttene, og ennå gjenstår som praktisk og komfortabel som er tilfellet helt flate såler.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 Disse ballett leiligheter, kanskje mer enn andre kan skryte av sitt mangfold, fordi de kan bli presentert i en lær eller gummi alternativ, som modeller av alle tekstilmateriale, de kan være hvit, svart, beige, faktisk, alle farger bue dekorert med nagler og paljetter, bånd eller blomster.
 Total og nummerere, produsent av high fantasy, og jentene kan bare velge den modellen som passer best til stilen på egen hånd, eller en bestemt måte.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 Classic er alltid populært, men det er verdt å betale fasjonable og nye trender av sesongen - ballett leiligheter med sokker smalere del.
 Sokker kan være bevisst vыdelы med metallinnlegg eller tekstur i huden, som vil variere i farge. Som for innredning, er ballett leiligheter ofte dekorert med små eller mellomstore buer, blomsterdekorasjoner eller pigger, som for øvrig er veldig populært denne sesongen, og kan helt dekker alle skoene.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 Også trend denne sesongen begynte ballett leiligheter åpen nosochkom, som kan kuttes og formes svært uvanlig. Begynte også å få nok popularitet såkalte slyperы som skiller seg bare ved nærvær av ballet skoens tungen 'i stedet for å løfte foten.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 De er akkurat som ballett leiligheter, laget av lær og ulike tekstiler, innredet med møbler mest varierte, men deres viktigste kjennetegn har å holde seg på plass. Sjarmen av disse skoene kunne ikke motstå selv de sterkeste motstanderen flate såler på, fordi de er så søte sammen med nesten alle klær.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 En annen fasjonable kvinnelige ballett en stil denne sesongen startet - ballett leiligheter - Oxford, der du kan se konturene av velkjente klassiske snøring, perforering og gjenkjennelig preget skinn.
 Som for farger og dekor, denne sesongen er populære hverdags Svarte, hvite, brune og beige farger. Fans av lyse og mettet, særlig om sommeren og våren, passer glitrende gul, rød, kirsebær, nyanser av blått og grønt.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 Spesielt populært denne sesongen er ballett leiligheter rik smaragd, og hans nærstående - indigo, turkis, ultramarin og så videre. Men ikke forveksle disse med neon lyse farger, den siste av sesongen er ikke trenden. Som for tilbehør, de populære klassiske glatte monokrome modeller og ulike buer, blomster, perler, nagler, perler, så lenge de passer din stil.

 Fra hva du skal ha ballett leiligheter?


 Hovedregelen som følger når iført slike sko, ballett leiligheter, ballett leiligheter eller slyperы-Oxford kan ikke kombineres med sokker, bør de brukes på bare føtter.
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 Og resten, mest bare skrive om hva du ikke skal bruke ballett leiligheter fordi de er så allsidig, egnet for nesten hvilken som helst måte de kombineres perfekt med smale rette jeans ser flott ut med shorts og skjørt over kneet, og type kjole "bell", "tulipan", "med lukten."
Trendy og komfortable ballett leiligheter 2015 (13 bilder)

 De eneste ballett leiligheter kan ikke kombineres med lange aftenkjoler og skjørt med lang, risikerer du at de har monas utseende. Hvis ballett leiligheter nær slyperam, de kan ikke kombineres med bluss fra hoften og løse bukser med rette, som det kan forlate et hjem, selv pyjamas, image. Også ballett leiligheter ikke kombineres med en klassisk high-innsnevrede skjørt og jeans-bananer.  
 Dette spørsmålet plaget hver av de smukke kjønn avgifter på terskelen til en slik hendelse, fordi jeg ønsker å erobre all sin skjønnhet og eleganse, alltid se stilig og moderne, men en som aldri vil bli gjentatt i klær og tilbehør.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 Det er kjent for å stadig besøke et diskotek eller noen part i den samme, selv de mest fasjonable antrekk anses ugyldig.
 Hvis du er en elsker av uteliv, og ikke lukket - du marsjere til festen, selvfølgelig, hver gang en ny kjole å ha vanskelig, men fordi det er ganske dyrt økonomisk. Men ting er ikke så ille, bør du nøye studere hans skapet der du kan bare finne et par glemt, men det er vakre pyntegjenstander.
 Det viktigste på diskoteket - det ser lyst, men samtidig alltid finne den fine linjen, topping som kan virke vulgært og smakløst.

 Riktig og dyktig kombinasjon av ting alltid hjelpe deg å holde stilig mens bildet ditt er relevant for noen part. Forresten, er det alltid viktig å vite nøyaktig hvor du går så sent spre motetemafester, og de trenger å se på alle de mest uforutsigbar måte.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 Derfor, for ikke å se "Black Sheep" alltid avansere oppdage hvilket program som er planlagt på en skole på denne tiden ikke å bli fanget.
 Det er ingen bestemt formel og regler som pålegger kle på den måten og ikke en annen, men vi kan gi noen generelle retningslinjer for å hjelpe deg som best du kan kle et diskotek eller en fest i en nattklubb.
 Det viktigste og udiskutabel regelen - du skal føle deg komfortabel med, så å si, i hans "plate". Hvis du aldri hadde på seg hæler og visste ikke hva et miniskjørt og hvordan å behandle den, deretter bruke den hele klubben for første gang i mitt liv, kanskje ikke den beste ideen.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 Du er usannsynlig å få glede av å danse i høye hæler og ubehagelig, og mini-skjørt vil alltid føre til en del forvirring og selvtillit tvil.
 Slike ting skal begynne å gradvis slitasje og disco - et sted for underholdning, moro og dans, så gjerne. Hva antrekket vil avhenge av hvilket innhold du besluttet å besøke en natt institusjon. Hvis en i større grad skal sitte ved et bord, nippe til en drink og flørte med det motsatte kjønn, kan du bære en kort kjole og høye hæler - fortsatt tilbrakte mesteparten av kvelden og du skal tale.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 Men hvis planene om å danse ut i de små og slitasje såler på dansegulvet, er den korte mini ikke venner, men tenk på hæler og glemme, eller danse nok du bare ikke kan.

 Hva du skal ha til et diskotek?


 Hvis partiet kommer til å være fornøyd, og du har definert formålet med hans besøk, kan du gå å plukke din garderobe.
 Som kjent, har alltid trodd at en kort cocktail kjole er det beste alternativet for natt fest, og for å treffe venner, men dans i disse klærne, dessverre ikke alltid praktisk. Men hvis du er en jente modig og trygg, da dette alternativet for deg.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 Det kan være hvilken som helst farge, men husk at nattklubben - et sted hvor du kan bære det i kjente omgivelser ikke slitasje. Nå er vi på forskjellige blinkende og glitrende vev i slike klær du gjør ikke akkurat zahubyshsya mot det generelle publikum.
 Kjolen brodert med paljetter helt eller delvis dekorert med paljetter, steiner og iriserende belegg - alle gode disco versjon, men husk at disse tingene er kun egnet for nattklubber med venner for lunsj eller et viktig møte i denne gange.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 Lagt diskoteker åpen rygg og dyp cleavage, men ikke glem om en sans for proporsjoner, må det alltid være til stede for å ikke se vulgær og borte.
 Naturligvis er disse kjoler og kjoler alltid supplert med høyhælte sko eller støvler, støvler. En annen vinn-disco versjon - fasjonable skinny jeans og T-skjorte.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 Husk at det kun er egnet moderne disco og helst trange bukser alternativene, kan det være, forresten, selv leggings, husker de viktigste reglene for bruk av skjorter, bør de bli litt langstrakt.
 For at bildet var ikke kjedelig, må det suppleres med fasjonable sko og fargerikt tilbehør som er godt egnet for et diskotek. Under jeans lett kan bruke sandaler til å gå lavt, så lenge de var lyse og merkbar.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 Hvis stil bukser - smalere, vil det se fint nå populære ballett leiligheter utsmykket med slike pigger eller rhinestones. Returer - en lekre jenter i slike institusjoner fordi bare du bestemmer deg for hva du vil føle deg mer komfortabel.
 En annen stor disco versjon - en fin dress. Denne saken er helt uavhengig, det ser originalt og veldig feminin, enda viktigere, for å plukke den opp til høyre i figuren, fordi samlet, så vel som alle andre ting i stand til å dekorere finne ut av det og ruin.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 En annen vinn-vinn-situasjon - middels lang skjørt og en fin bluse, det viktigste prinsippet i bakhodet: hvis ensfargede skjørt, kan den øvre delen være ganske fargerik og lyse.
 Men hvis skjørtet seg selv kombinerer flere farger, bør det øvre parti slites mer beskjeden for ikke å ligne et trafikklys. Det er klart at partiet ønsker å se lysere alle, men det betyr ikke at du må sette deg selv på alle disse fargerik måte, bør det være i moderasjon.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 Som for sminke og frisyrer for en part i en nattklubb, selvfølgelig, lov til å unngå kveld sminke og svært innovative løsninger på håret.
 Men igjen - Husk grensen - det er bedre å gå malt enn å bli formet vaskebjørn eller gotisk dame med mørke ringer under øynene med mascara eller eyeliner potekshuyu.

 For aktiv dans till morgen neppe bidra nøyaktig make-up, og hvis du ikke er sikker som sin sminke, eller engang trenger å nærme seg denne prosessen nøye.
 Ideelt egnet for natten parter, kjent for mange, røykfylt øynene, gode vil se pene sorte piler, ikke overdriv med Tint og pulver.
Hvordan best å kle et diskotek eller en fest på klubben? (11 bilder)

 En person spitnivshy av vanlig dans kan bli nedohlyanute og rotete, foundation og begynne å gå skachayetsya lag, er et slikt syn klart ingen smak. Håret skal være behagelig for deg - gal fleece eller hår, fra der du sitter på de sør curlers - ikke det beste alternativet. Det viktigste - det er rent hår pent lagt og samlet i elegant hale.

 Hva ikke å bære på et diskotek?


 Ikke under noen påskudd for ikke å bruke lange kjoler dans og lange skjørt - dette bildet vil ikke være hensiktsmessig i slike institusjoner, og store folkemengder og prøve å la deg uten hem. Streng kontor og business dresser - er ikke et diskotek versjon bare, selvfølgelig, med mindre det kreves svært Tema for møtet.
Яндекс.Метрика