Trenger å barbere private deler
 På den velkjente "naturlige" skjønnhet lang prat og mange. Liker, ingen triks utsøkt Lady ikke erstatte en beskjeden, lavmælt, men som berører sjelen av naturlig skjønnhet. Er det rettferdig? Delvis ja. Spesielt når det kommer til overflødig sminke i ansiktet malt eller "tårn" av hår. Som for manikyr har blitt et omstridt tema: mange gutter elsker den lyse maling og fine mønstre på negler. Men om private deler vil snakke spesiell. Likevel, uflidd intime hårklipp eller (oh, horror!) Fullstendig mangel på sådan, kan tiltrekke mindre en av de hundre. Snarere vil det være folk i alderen (vant til naturlig vegetasjon siden sovjettiden), og ganske likegyldig og engstelig eksperimenter (ellers er det ennå ikke har klart å finne ut hva er alternativene?). Derfor spørsmålet om "hvorvidt barbere private deler" noe retorisk, selvfølgelig, du! Viktigere, hvordan det er praktisk, og det er ikke noe alternativ?
 Fordeler barberhøvel
 1. Rask prosessor: ømfintlige områder smurt barberskum for sensitiv hud, og - gå! 5-10 minutter, og nå "der" er glatt, som en liten jente.
 2. painlessness prosedyre (viktigst - ikke klippe selv, så hvis du barberer for første gang, ikke hastverk).
 For svakhetene trenger hyppig gjentakelse av hendelsen, kveld behandlet - neste kveld allerede har bust touch som helst ikke mindre enn tre dager. Ellers er det uestetisk røde kviser, sår og betennelse. Men hun stakk! Og den følelsen er ikke bare en mann for hvem alt og ofte blir plottet, men direkte eier otrossheho "pinnsvin".
 Konklusjon: Bruk kun hvis du snarest trenger. For vanlige relasjoner med anbefalte alternativ søk, eller barbere bare en dyp bikini (du kan gjøre hver dag: huden hennes er ikke så følsom) og i det hele tatt annet støtte "haug" lengde på flere mm.
 Alternative metoder for rensing "rekreasjonsområde"
 1. Hårfjerning: trekke elektroepilyatorom vegetasjon. Nok ca 3 uker etter hårene vokse tynn og nesten kolyutsya, men det er svært smertefullt. Terskelen følsomhet gjør? Deretter gå videre!
 2. Voksing eller shuharinh (sukker), omtrent det samme som vanlig, bare trekke vegetasjon ved hjelp av voks strimler / oppvarmet sukker masse. På den ene siden er det mulig. I tillegg er det mulig bruk av lokalanestetika (de smurte behandlingsområde for en time til X). På den andre - kan du håndtere selv, må gå til salongen. Og på denne måten, i motsetning til tidligere fanger alle hår, selv de minste og nesten usynlig. Så de vokser svært godt synlig
 3. Voksing: vegetasjon fjernes med spesiell Hårfjerningskrem. Ganske praktisk (hvis plukke opp krem ​​som virkelig ødelegger alt) smertefri. Cons: vokse så fort som barbering, bortsett ikke så stikkende pigger. Og den kjemiske sammensetning av kremer mulige allergier. For de mest ømfintlige områder i nærheten av slimete Hårfjerningskrem vil ikke gjøre i det hele tatt. Er det å bruke det under graviditet i bikiniområdet, barbere da mest ubehagelig sex og ikke hver dag.
 4. Bilder og elektro - og laser hårfjerning, er kompetent spesialist usannsynlig å gjøre det i underlivet. Svært høy risiko berørings Apokrine kjertler. En sel og deretter bli behandlet arr år
 Snakker av inngrodde hår, som skremmer neofytok: når du barberer sine nesten ingen. Mekaniske typer hårfjerning - ja, noen ganger forårsaker denne effekten. Det viktigste - ikke vær redd og ikke plukke. Suge en tynn nål inn i alkohol og desinfiserte hendene forsiktig piddyahnit opprørsk hår. Det viste seg? Pripech Calendula tinktur vospalyvshyysya området.
 Og husk jenter laveste følsomhet fra 4. til 7. dag i menstruasjonssyklusen. Og det er best å gjøre inngrepet 15-16 timer.  
Ingefær te for vekttap, oppskrifter, kontra anmeldelser
 Nylig, mange av våre medborgere har begynt å engasjere seg ingefær te. Det er på tide å finne ut hvordan det er nyttig og kan medføre negative helseeffekter.
 Ingefær - yuzhnoazyatskoe plante medisinske egenskaper av sine røtter har lenge vært kjent. Bladene er sjeldent brukt, selv om de er også nyttige. Det finnes to typer ingefær - hvite og svarte. Forskjellene i deres bruk er ikke - bare svart bør rengjøres fra dagens topp skorpe. På innsiden av de to varianter av lys gul fargetone, jo mørkere farge, jo større alder av anlegget. Kilden bestemt duft av ingefær, krydret krydder til otnosymoho er essensielle oljer (bestående roten av 3%) og harpiks tilsetningsstoffer. B-vitaminer C og det er også ganske til stede og vitamin A. Other - aminosyrer, organiske og biologisk viktige elementer av mineral opprinnelse.
 Ingefær hjelper behandle mange sykdommer, som er kjent for sin anti-inflammatorisk, analgetisk og forbedre forbrenningen, tonic egenskaper. Kombinert med te (grønn og svart), er denne roten ofte brukt til å bekjempe fedme. Begge deler er en dyktig kombinasjon er grunnlaget for nyttig, mirakel drikk som er enkel å tilberede og veldig behagelig å drikke.
 En enkel oppskrift for ingefær te for vekttap
 Det enkleste alternativet brygging kan betraktes alle kjente måte å legge en dash av tørr malt ingefær i nytrukket te. Infusjon varer en time. Starter med en halv kopp, så du kan drikke 15-2 liter te om dagen. Pose med ingefær te selges i dagligvarebutikker og avdelinger i apoteket, de er relativt billig. Smak dem ikke er de samme, slik at den tilsvarende struktur er valgt hver for seg.
 Dele innholdet av en pakke et par ganger, kan være lang nok til å helle tørr ingefær te er klar. Selv i dette skjemaet vil være nyttig drikke pulver, ha "tørket" form effekt arbeid som en "brenner" fett hvis vekttap er dine planer. Brå endringer vil ikke komme - og dette er bra. Gå ned i vekt gradvis bedre. Klar-te, som inkluderer ingefær, også forekomme - kan betraktes som en variant av den ovenfor beskrevne prosess. I noen av "pakken" te lov til å legge litt honning eller sitron.
 Mer kompleks oppskrifter te med ingefær
 Oppskrift Demi Moore, for kvinnen som ønsker å være alltid i form "
 1. ingefær skåret i tynne ringer.
 2. Dette er fylt med 300 g vann.
 3. Buljong stå på svak varme i 10-15 minutter.
 4. Tilsett den avkjølte drikke honning (1 ss. Spoonful) og et par fedd sitron.
 5. Demi Moore helst erstatter kvist sitronmelisse eller mynte.
 Resultatet vil bli en merkbar vekttap i noen uker og vil være ganske stabil.
 Ingefær te for tungvektere
Ingefær te for vekttap, oppskrifter, kontra anmeldelser
 For denne te unntatt ingefær (root segment 4 cm) vil ta et par fedd hvitløk. Hemmeligheten bak suksessen er at hvitløk som ingefær, har en brennende smak, og disse produktene gjør fordøyelsesorganer for å jobbe intensivt - som et resultat av stoffskiftet betydelig akselerert.
 Fremgangsmåten for fremstilling av de følgende:
 1. Hvitløk og ingefær ren, finhakket (vanligvis ingefær skåret i tynne skiver).
 2. Kokt blandingen blir plassert i en emalje bolle, helle kokende vann (2 liter).
 3. Kok ingenting annet - bare la for en og en halv time, er effekten håndgripelig. Sitron og honning kan legges til, men litt.
 4. anstrengt blandingen å drikke hele dagen - og alltid i form av varme.
 Hvordan lage ingefær te for vekttap med kardemomme og mynte
 I løpet av sin forberedelse vil bruke halvparten av ingefærrot, blader frisk mynte 60g, en snev av bakken kardemomme. Sitronsaft eller oransje (totalt - en halv kopp) er også nyttig.
 1. Mint blader knust i en blender.
 2. ingefær også knust (du kan klippe, du kan gni på et rivjern).
 3. I blandingen tilsett en klype kardemomme, alt hell kokende vann (1 - 15 L).
 4. Insister 40-45 minutter i en gryte med et tett lokk lukket eller en halvtime i en termos.
 5. I den anstrengte blanding hell sitronsaft og appelsin. Du kan legge til honning.
 6. Klar til å drikke en kald drink.
 Enhver ingefær te normaliserer fordøyelsen, reduserer behovet for økt matinntak - på grunn av fremveksten av en følelse av metthet. Drinker med ingefær akselerere metabolisme, noe som bidrar til å miste vekt. Økt forbrenning fører til at folk føler seg frisk og energisk. Liten avførende effekt opererer også i riktig retning: kroppen uthvilt ochyschayuchys av giftstoffer. Ekstra væske går vev blir mer elastisk. Så av kroppen tilbake til normal, sunn fysisk tilstand - naturlig, uten belastning, og kjemi.
 Kontra ingefær te
 Det finnes en rekke sykdommer hvor te med ingefær drikke kan. Vi liste dem.
 1. Skade på mukosa i tilfeller av intestinal inflammasjon, gastritis, ulcus og ulcerøs kolitt.
 2. Akutt og kronisk hepatitt og skrumplever. Ingefær som en stimulator av leverceller forverre negative prosesser.
 3. gallestein. Årsakene til forbudet om Ginger lik den forrige: steiner kan begynne å bevege seg raskere, fare for å falle i gallegangene.
 4. Tendensen til blødninger (livmor, hemoroynyh, nasal) økte ved å spise ingefær eller drikke fra den. Personer med skjøre blodårer Ingefær er også i stand til å skade.
 5. Enhver hjertesykdom (hjerteinfarkt, iskemi i hjertet, høyt blodtrykk, etc.) er ikke kompatible med å ta drinker med ingefær rot.
 6. Tilstedeværelsen av høy temperatur eliminerer drikke ingefær-te: de kan heve temperaturen enda høyere.
 7. Graviditet (spesielt i andre halvdel av begrepet) - feil tid til å engasjere seg i å ta drikker ingefær rot. Det truer hopp press og derfor kan skade mor og det ufødte barnet.
 8. Hudirritasjon og sykdom - dårlig bakgrunn for å motta noe mat med ingefær.
 9. Hvis overfølsom ingefær dette produktet kan forårsake allergi.  
Яндекс.Метрика