Trening under svangerskapet

 Hva bør trene for gravide?


 Du kan drive fysisk trening under svangerskapet
 Trening under svangerskapet er ikke bare nyttig, er de trengte. Men det bør utelukkes tung trening og vektløfting.
 De fleste gravide kvinner er egnet trening som gåing og spesiell øvelse. Fotturer bør være grunnlaget for fysisk aktivitet for kvinner, spesielt hvis de er kombinert med komponenter som frisk luft, hyggelig ser bilder av natur (skog park), kommuniserer med en jente (hvis hun fikk registrert i fødepoliklinikken, så de har det der). Utendørs gravid kvinne bør være minst tre timer i døgnet.
 I andre halvdel av svangerskapet gangavstand reduseres, og tiden i luften øker.

 Hva er trening under svangerskapet


 Fysisk aktivitet under svangerskapet øker den generelle tilstanden til kvinner har gunstig effekt på det autonome nervesystemet som innervates indre organer og blodårer, reduserer toxicosis, redusere varigheten av arbeidskraft og rask gjenoppretting etterpå.
 Gymnastikk for gravide kvinner hindrer sagging magen og utelatelse av indre organer, samt styrker og øker elastisiteten i bekkenbunnsmusklene. Det styrker også musklene i kroppen, spesielt ryggmuskulaturen, noe som reduserer den største belastningen under gange, på grunn av forskyvningen av tyngdepunktet av den store magen. Økt mobilitet av ledd og bekkenet og ryggraden - dette er spesielt nyttig under fødselen. Under lesningen lærer hun ferdigheter i å puste under fødselen for å forbedre fosterets oksygentilførsel og riktig pust under fødselen.
 Øvelsen vist til kvinner med normal graviditet oppstår, og gravide kvinner med sykdommer i det kardiovaskulære systemet i ferd med kompensasjon (når hjertet er å takle belastningen).
 Kontra for sysselsetting - alle akutte sykdommer i hjerte-karsystemet, tromboflebitt (betennelse og blokkering av vener), akutt urinveis toxicosis graviditet, livmor blødning, vanlig abort.
 Under graviditet, forbød alle typer trening med en skarp hjernerystelse av kroppen (f.eks hopping), skarpe svinger, styrkeøvelser. Ingen måte (selv i de tidlige stadiene av svangerskapet) kan ikke delta i idrett på grunn av alvorlige fysiske og nervøs spenning.
 Sessions terapeutiske øvelser utført i Kvinneklinikken. Systematisk overvåking av gjennomføringen gir en fødselslege-gynekolog. Det bestemmer den tillatte mengden av stress under svangerskapet og endrer det individuelt.
 Du kan gjøre gymnastikk hjemme, men øvelser og regler for gjennomføringen vil vise en spesiell instruktør.

 Hva fysiske øvelser kan utføres gravid kvinne


 Graviditet oppstår hver kvinne annerledes, så øvelsene i hvert tilfelle individuelt innredet.
 Matter og timing av menstruasjon hos kvinner som har vært gravide før - under den påståtte menstruasjon en kvinnes kropp er svært følsom for ulike påvirkninger, så øvelsen skal gjøres med mindre stress.
 Etter fire månedene av svangerskapet anvendt øvelser mens du ligger nede, sittende, stående i sakte tempo for alle muskelgrupper, spesielle pusteøvelser for undervisning kontroll puste. Varighet av studiene før du gjør gymnastikk i 20-25 minutter, for ikke å gjøre - ikke mer enn 15 minutter.
 Når graviditet fra fjerde til sjette måned når livmoren er lite i volum, anvendt øvelser mens du ligger nede, sittende, stående på alle fire med et fokus på å trene ryggmusklene, fremre bukvegg, til hip, i langsomme og mellom tempo og pusteøvelser.
 Fra 6. til 7. måned av svangerskapet anvende samme øvelse, men med øket mengde i livmoren. På grunn av den mulige hevelse i bena og endringer av holdning øvelser til forrige periode festet spesielle øvelser for rygg, føtter og bedre venøs sirkulasjon i bena.
 Siden 7 måneder gravid halvparten av alle øvelser for å lette gjennomføringen blir utført i en utsatt posisjon og sitter i sakte tempo. Begrensede øvelser for kropp og ben, men et økende antall øvelser for skulder belte og hender. Anvendt avspenningsøvelser.
 En måned før fødselen begrenset til mengden av trening de bare utføres i liggende stilling. Spesiell oppmerksomhet er gitt pusteøvelser med dyp pusting mestring av ferdigheter i forskjellige startposisjoner. Etablert at øvelsen gjennomføres i løpet av svangerskapet, bedre kurs levering, redusere sannsynligheten for ruptur av perineum vev og andre komplikasjoner.
 Men en gravid kvinne bør alltid huske på at trening bør gjennomføres som forutsatt og under medisinsk tilsyn, samt enhver trening under svangerskapet individ.  
Pusteøvelser for gravide

 Selv de gamle legene vet at bruk av spesialpusteteknikker kan lindre smerte og fremskynde levering.

 Pusteøvelser under svangerskapet


 Riktig pust under svangerskapet er viktig, fordi det gjør det mulig å mette blodet med oksygen og frigjøre den fra karbondioksid. Hvis disse prosessene er gjennomført raskt nok, de berørte vev som mangler oksygen og først av alt - hjernen. Gravide kvinner er spesielt viktig, siden mangel på oksygen kan lide sentralnervesystemet av barnet.
 I andre halvdel av svangerskapet hos kvinner øker i volum livmoren presser magen og mellomgulvet (muskelen som gjør pustebevegelser), som kompliserer bevegelse av membranen og reduserer lungekapasitet. Samtidig kroppens behov for oksygen ved slutten av svangerskapet økt med mer enn 30%. Kroppens vev begynner å oppleve oksygenmangel, tvinger hjertet til å arbeide i nøddrift (i stedet for å strømme gjennom blodkarene i blodet, jo mer oksygen blir levert til vev), og å subtrahere ofte ikke alltid produktiv.
 For å hjelpe i dette tilfellet kan puste øvelser designet spesielt for gravide kvinner. Som et resultat av regelmessige pusteøvelser i kvinner og fosterets blodårene utvider seg, blant annet i placenta (lettere inntrengning av oksygen og næringsstoffer til vev i fosteret), mer aktivt utskilt giftige produkter av metabolisme (redusert uttrykk for tidlig og sent i svangerskapet toxicosis) fjernet økt kontraktile aktivitet av musklene i livmoren, som til tider kan oppstå under svangerskapet.
 Pusteøvelser for å gjøre hver dag, slik at kroppen til en gravid kvinne brukt og tilpasset en ny type pust.

 HVA puste øvelser anbefales for graviditet


 Når puste kvinne i prosessen vanligvis involvert bare interkostalrom muskler, pessar nesten ikke fungerer - det heter torakspusting. Riktig pust skal kobles til arbeidet i mellomgulvet. Puste involverer membranen kalles komplett. Ved full pust ikke bare øker tilførselen av oksygen til vevene, men også under hvert åndedrag er massasje av magen. Som et resultat av dette massasje med naturlig pust forbedrer funksjonen av magen, tarmene (tilgi, kvalme morgen, forstoppelse og oppblåsthet!) Og leveren. Leveren er kjent for å ha et slags laboratorium for å rense kroppen for metabolske produkter, det gjør dem til ikke-giftige produkter, som deretter utskilles. Og siden kroppen raskere og bedre raffinert, blir de ubehagelige bivirkninger og graviditet mindre.
 Pusteøvelser for gravide delt inn pust i ro og i en tilstand av bevegelse. Men før du begynner å utføre en kompleks nok pusteøvelser, må du lære den fulle åndedrag.

 Læring til full puste


 Det begynner med full deltakelse av pustemembran med en full utpust, deretter puste skjer i to trinn:
 • Den første fasen - en pust; du trenger å slappe av magemusklene, forårsaker lunge fyller nedre luft; deretter mellomgulvet går ned, slik at lys fylte luften videre til midtre og øvre; med fulle lunger fylle med luft stiger kragebeinet og øvre ribbeina;
 • Andre etappe - puster; krageben og første rib dukkert, så trakk magen og bekkenbunnen, etterfulgt av avslapning av magemusklene.
 Under fødselen vil trenge svært sterke flytende bevegelser i mellomgulvet, så full pust vil garantere riktig levering. Når den første typen pusteøvelser fulle åndedrag ved hvile) mestret, går du videre til en full kombinasjon med pustebevegelser. Beste kamp fulle pust rolig spasertur i frisk luft. Når den er ferdig pust ble kjent, bør det gjøres mer økonomisk.

 Hva det er - økonomisk pusten?


 Til blodet var den rette balansen av oksygen og karbondioksid utpust bør være dobbelt så lang pust, og mellom individ komplett syklus av pust bør være en liten pause. I dette puste blod samler seg nok karbondioksyd, som fjerner eksitasjon (denne kvalitet er meget nyttig i leveransen).
 Pust på denne måten er ikke så lett, dette kan kun oppnås gjennom konstant trening. Man kan umiddelbart begynne å puste økonomisk måte, vil det føre til ubehag og stress tilstand, som er farlig for en gravid kvinne. Du trenger bare å gradvis forlenge utpust. Veldig praktisk å studere økonomisk puste under en rolig tur, når en gang trinnet er lik ett sekund. Hvis den første åndedrag og puster en kvinne holdt i 3 sekunder, deretter sakte gjennom trening kan oppnå resultater 3: 6 (sekunder). En annen 2 sekunder - pust mellom to komplette sykluser av pusting.
 Etter å mestre økonomisk pust pust og begynne å forlenge utløpstilsvarende, noe som gir kvinner en ekstra sikkerhetsmargin i barsel da under forsøk på å holde pusten og push.
 Pusteøvelser under svangerskapet gjenoppretter god helse for den gravide kvinnen, forbereder kroppen hennes for fødsel og gir stoffer mor og barn ekstra mat og oksygen.  
Kan jeg ha sex mens gravid

 Sex under svangerskapet


 Det er nødvendig å fortsette å ha sex under svangerskapet? Noen mener at dette kan skade det ufødte barnet. Men de siste årene synspunkter på denne saken har gjennomgått vesentlige endringer.

 Så hvorvidt det er nødvendig å ha sex under svangerskapet?


 For noen tiår siden, er sex under svangerskapet er ikke tillatt. Men i dag er at det ikke skader det ufødte barnet, som det er godt beskyttet musklene i livmor og sine egne frukt skjell. Så hvis en kvinne reddet libido, ville sex nytte både henne og barnet, og her er hvorfor:
 • under sex skilles biologisk aktiv substans - endorfiner, eller "hormon av glede", som har en positiv effekt på mor og barn;
 • elskov trene musklene i livmoren, under orgasme er redusert, mens ikke skade barnet, og er en fin trening og bygge muskelstyrke før levering.
 Men det er en farlig tid for sex: det er ikke anbefalt å gjøre i de to første og den siste måneden av svangerskapet.
 Seksuell lyst hos gravide kvinner kan være forskjellig, avhengig av individuelle karakteristikker av kvinner og funksjoner i dannelsen av fosteret. Noen gravide kvinner opplever ubehag og smerter under orgasme, spesielt i de første ukene av svangerskapet, mens andre, tvert imot, føler en plutselig probudyvshuyusya forkjærlighet for sex, som tidligere var de ikke.
 I de fleste tilfeller under graviditet libido kvinne er forskjellig. Således, i første tredjedel av svangerskapet seksualitet kan bli redusert på grunn av giftighet, noe som er ledsaget av ubehagelige symptomer som kvalme, oppkast, svimmelhet, og så videre. D. I noen kvinner i løpet av denne perioden, er det imidlertid en økt seksualitet.
 De fleste kvinner økt libido manifesterer fra tredje til 6-7 måneder gravid. Kontraindikasjoner i denne perioden for seksuell aktivitet der. Etter en 7 måneder gravid kvinnes seksualitet er redusert (til tross for at sikker sex kan praktiseres i minst en måned), siden det kan virke dyspné, sykdomsfølelse, svakhet, og, viktigst, hemmer det bekymring for barnet.

 Hva kan være kontraindisert seksuell aktivitet under svangerskapet


 Noen ganger sex kan ikke oppgi en gravid kvinne. Disse statene har truet abort (inkludert blødninger og spotting, vanlig), lav morkake (som er satt under ultralydundersøkelse), multippel graviditet.
 Under svangerskapet, kan du ikke endre seksuell partner, som et resultat av kjønnsorganer hos kvinner lagt ny mikroflora (alle har et annet sett av mikroorganismer i kjønnsorganene). Denne mikrofloraen kan føre til ulike infeksjoner hos gravide kvinner.
 Det viktigste som bør ledsage ha sex under svangerskapet - en psykologisk komfort ektefeller. Det er nødvendig at under sex med en gravid kvinne mann var skånsom og hensynsfull, så han gjorde at hun ikke er eller vil forårsake smerte. Sex på grunnlag av ømhet og forståelse ikke bare nytelse, men enda mer paret bringes sammen og styrke familien.
 Svangerskapet - en test ikke bare for kvinner, men også for menn. Hvis mann og kone vil være i stand til å lagre denne perioden ømhet og stoler på hverandre, og da de alle vil være godt.  
Яндекс.Метрика