Trichomoniasis hos menn og kvinnerNederlaget av urin-systemet, forårsaket av Trichomonas heter trichomoniasis. De første beskrivelser av sykdommen først i det tyvende århundre. Samtidig, har leger funnet ut at de kan overføres seksuelt. I dag, dens utbredelse, er sykdommen mye i forkant av gonoré og syfilis. Mer enn 300 millioner mennesker i året bli smittet med det. Trichomoniasis er funnet i både menn og kvinner.
De enkleste organismer studerer i skolen biologi klasse der elevene undersøkt under et mikroskop paramecium caudatum, amøbe, hlomydomonadu. I den samme mikroorganisme synet er den enkleste og Trichomonas vaginal som forårsaker trichomoniasis hos kvinner. Dette lille encellede, oval eller pæreformet kropp, som har bart-flag. I motsetning til andre primitive organismer som er vanligvis ufarlige, trichomonas avgjort i urin organer, forårsaker dem provoserer betennelse og trichomoniasis hos kvinner.

Måter infeksjon trichomoniasis

Den høyeste risikoen for smitte er forurenset innføring av penis inn i skjeden, på grunn av det som vises og trichomoniasis hos kvinner. Risikoen for å pådra under anal eller oral sex er minimal. Infeksjon oppstår også i hjemmet, men sjelden. Kontinuerlige gni kjønnsorganene svamp, som før dette av pasienten, eller tørk av med en fuktig håndkle, kan du ta trichomoniasis symptomer som snart vil bli.

Hvordan er infeksjon

Etter Trichomonas går inn i urinrøret eller genitalier menneske, er de festet for å dekke cellene med flageller. Da disse lumske organismer sprer kraftig. Når det blir for mye, Trichomonas begynner å ødelegge cellebæreren. Fra det øyeblikk av infeksjon før symptomene vises trichomoniasis vanligvis går fra fire dager til 4 uker.
Manifestasjonen av sykdommen hos kvinner er ledsaget av betennelse i skjeden (vaginitt), livmorhalsen (cervicitt) og kjertler som produserer olje som kreves for samleie. I menn, symptomer på trichomoniasis er en betennelse i urinrøret (uretritt hos menn) og prostata (prostatitt symptomer). Identifisere sykdommen hos kvinner er mye enklere enn trichomoniasis hos menn.
Utflod skummende væske hvitaktig farge skal varsle som første tegn på infeksjon hos kvinner. Det gjøres oppmerksom på lukten. Utflod fra lukten av harsk fisk - er symptomer på trichomoniasis, som ikke kan stå uten tilsyn. De er ledsaget av rødhet og hevelse av eksterne genitalia hos kvinner. Det kløe og svie. Å ha sex med disse symptomene blir tortur. Hvis Trichomonas avgjort i urinrøret, kan vannlating være smertefullt.
Tryhomonyah menn er vanligvis asymptomatisk. Skiltet kan tjene som svie og smerter ved vannlating. Vanligvis denne tilstanden krever umiddelbar behandling.

Hva er faren bak

Betennelse i kjønnsorganene medføre endringer som noen ganger årsaken til kvinnelig infertilitet. Hvis det trichomoniasis hos menn, kan det også føre til ufruktbarhet forårsaket av å sette sammen av sperm og bruke næringsstoffer Trichomonas.
Disse mikroorganismene kan ikke bare føre til trichomoniasis, men den lille kroppen til å gjøre andre mikroorganismer som forårsaker kjønnssykdommer. Ofte Trichomonas bære gonokokker (gonoré), Treponema (syfilis). Disse bakteriene er ikke gjennomførbart for narkotika samt inne Trichomonas vaginalis. Så lenge pasienten ikke kvitte seg med encellede parasitter kurere andre seksuelt overførbare sykdommer han ikke lykkes.
Diagnostisering av trichomoniasis
Hvis du har mistanke om sykdommen i seg selv, må du vise dere til legen. Menn vil urolog, gynekolog og kvinner. Det er nødvendig å fastslå sykdommen, det er trichomoniasis symptomer som ofte er lik symptomer på andre sykdommer. Dette krever en forsiktig tilnærming til riktig diagnose. Kanskje pasienten vil trenge rådgivning hudlege.
Å rette diagnosen er hentet fra genital bomullspinne, og deretter se under et mikroskop det tryhomonyad. Kvinner undersøke utflod. Mennene - prostatakjertel sekresjon og utflod fra urinrøret. Etter eksamen, kan den samlede hjerneslag bekrefte spesifisere forskningsmetoder, for eksempel direkte immunfluorescens, såing eller PCR.
Behandling og forebygging av trichomoniasis
Denne sykdommen er helbredelig. Til dette trenger vi å være tålmodig og å overholde alle legens ordre.
Leger foreskrive pasienter protyvotryhomonadnыe spesielle medisiner, vitaminer, fysioterapi, medikamenter som øker immunitet. Seksualpartnere bør kvitte seg med trichomoniasis gang. Ved slutten av behandlingen bør nekte sex. Hvis du bryter dette kravet, kan den gjen partner bli smittet igjen. Etter behandlingen du trenger for å passere inspeksjon sjekkliste for å sikre at sykdommen ikke manifestere seg. Først etter at legen kan nøyaktig bestemme behandling av trichomoniasis.
Hindre inntrengning tryhomonyad kan kondomer for å unngå tilfeldig sex relasjoner, bruk av antiseptiske midler for to timer etter samleie.  
Gonoré hos kvinnerGonoré - infeksjonssykdom patogen som er seksuelt overført. Hos kvinner, har gonoré noen særegenheter av det er på grunn av særegenheter av reproduktive systemet. Den største fare er at mangel på behandling og overgangs kronisk gonoré forårsaker infertilitet.
Årsaker til gonoré hos kvinner
I de fleste tilfeller er årsaken til sykdommen er seksuell kontakt med en person som er en bærer for infeksjon. Innenriks sjelden infeksjon, for eksempel ved hjelp generell håndkle.
Den utløsende agent av sykdommen - gonococcus. Denne type av bakterier er følsom for tørking, antiseptiske midler, drept av sollys og høy temperatur behandling. Gonococcus farlig fordi i kontakt direkte med agent entreprenør sjansene er svært høy.
Symptomene på gonoré hos kvinner
Tidlige symptomer på gonoré er vanligvis fraværende. Dette er forskjellig fra gonoré hos menn. Slitte kliniske bildet er grunnen til at infeksjonen flyttes til andre organer i urogenitale system, blir kronisk gonoré.
I første omgang er den akutte formen for gonoré symptomer ikke uttales. Det kan være kløe i vagina, en svak svie ved vannlatning og tykk hvit utflod. Hvis du på dette stadiet ikke å starte behandling, vil gonokokker videre at årsaken til kreft i øvre urinveiene - en lacunar kreft og egglederne. Gonoré vises mer merkbar. Det er feber, magesmerter, en kraftig forverring av allmenntilstanden, smertefull vannlating, uregelmessig menstruasjon.
Når betennelsen blir kronisk, er symptomene på gonoré slettet igjen. De viktigste symptomene i dette tilfellet er svikt i menstruasjonssyklusen og manglende evne til å unnfange. I noen tilfeller gonoré kan ikke vises i det hele tatt.
Gonococcus, vanligvis påvirker Epitel på stedet av infeksjon. Hvis forurensning skjedde etter oral eller anal sex, symptomene på gonoré vises som gonorrheal stomatitt, faryngitt, tonsillitt eller paraproctitis.
Alle kvinner gonoré vises annerledes. I noen renner det tregt, ikke allmenntilstanden ikke forverres, og styrke hvitere ikke en bekymring. I studiet av valg finner de gonokokker. Manifestasjoner av gonoré avhenger av pasientens alder, har den unge kvinnelige gonoré mer alvorlige symptomer hos eldre det er skjult. Hvis tiden ikke se en lege, går infeksjon i livmorhalsen, forårsaker den øker i størrelse, forseglet, ofte det viser seg å erosjon. Deretter går prosessen for å få de livmor, rør, eggstokkene og bekkenperitoneum. Dette fenomenet kalles "stigende gonoré". De fleste kvinner ser det ut milde symptomer oppstår i den kroniske formen. Gonoré kan eksistere i kroppen i årevis, vises plager, utflod, smerter i magen, lysken, korsryggen. Menstruasjon kan bli forsinket blir smertefullt, rikelig, seksualitet opprørt. Kvinne særegne irritabilitet, tretthet, søvnforstyrrelser.
Diagnose av gonoré hos kvinner
Sykdommen kan oppdages ved bakteriologisk undersøkelse av utflod, dvs. blodutstryk avslørt gonococcus. Nylig gonoré som en distinkt sykdom nesten aldri i de fleste tilfeller, er det ledsaget av andre sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer.
Hvordan å behandle gonoré hos kvinner
Behandlingen bør igangsettes umiddelbart etter bekreftelse av diagnosen. Hvis prosessen drives kan utvikle irreversible endringer i organer av reproduksjonssystemet.
Den viktigste behandlingen for gonoré - antibiotika. Vi bruker den nyeste generasjonen av legemidler som er i stand til å utøve effektiv innflytelse på patogenet. Vær oppmerksom på at gonococcus motstandsdyktig mot noen antibiotika, og behandling på ulike stadier av sin nødvendige dose, så ikke til selvmedisinering.
Antibiotika forårsake vaginal og intestinal dysbiosis, så behandle gonoré nødvendigvis innebærer administrering av legemidler som gir utvinning mikroflora. En viktig forutsetning for effektiv behandling av gonoré - avslag av sex og alkohol. En kvinne er ansett for å bli helt frisk igjen, hvis kontroll studie viser at utflod ikke gonokokker.
Virkningene av gonoré hos kvinner
Kronisk gonoré kan føre til sammenvoksninger i livmoren som resultat blir de ufremkommelige som et resultat, er det infertilitet. Ettersom prosessen innebærer livmoren og, selv om unnfangelse oppstår, er det sannsynlig for tidlig foster. Nesten alltid gravide kvinner med gonoré ender i spontanabort eller for tidlig fødsel. Passerer gjennom fødselskanalen, er barnet i direkte kontakt med agenten, noe som resulterer i å utvikle gonorrheal konjunktivitt og blefaritt spedbarn.
Forebygging av gonoré hos kvinner
Det primære middel for forebygging av gonoré - avslag av tilfeldig sex, kondombruk i de situasjoner hvor du ikke er sikker på at partneren din er sunt.
Hvis sex er der fortsatt, er bruk av antibiotika ikke nødvendigvis i alle tilfeller. Bare hvis du vet om tilstedeværelse av gonoré i partner bør holde profylakse med antibiotika. For å gjøre dette, en gang brukt tsyfeksyma tablett 400 mg.
Gonoré i svangerskapet
Siden gonoré hos kvinner kan være asymptomatisk, bør regelmessig sjekke deres helse.Spesielt farlig er honokokkova infeksjon under svangerskapet. Det kan føre til en rekke negative konsekvenser:
- For mødre - gonokokk sepsis, leddgikt honokokkovыm risiko, høy sannsynlighet for å forlate tidlig fostervann, for tidlig fødsel, abort trussel, forekomst av svangerskap utenfor livmoren.

- For et barn
- Sepsis grunn intrauterin infeksjon, konjunktivitt, betennelse av membraner, hud betennelse i øret, vulvovaginitis.
For behandling gis ceftriakson, erytromycin, mindre spektynomytsyn, da det gir ototoksychnoe effekter på fosteret. En uke etter behandlingen må passere gjentatte tester.
For å hindre gonoré under den innledende undersøkelse av gravide du trenger å gjøre for å beskjære nærings medier. Spesiell oppmerksomhet er gitt til kvinner som er i risikosonen, etter den tredje måneden av svangerskapet dem igjen utnevnt avlinger hjerneslag.  
Яндекс.Метрика