Trichomoniasis: Symptomer og behandling av trichomoniasis hos kvinner
 Trichomoniasis - ledende sykdommer i urin-systemet hos kvinner. Denne sykdommen fører til vaginal trichomonads. Trichomoniasis er en farlig sykdom som kan føre til alvorlige konsekvenser.
 Overførbar sykdom seksuelt. Faktisk er dette den vanligste seksuelt overførbare sykdommer som er på jorden. Hvert år diagnosen "trichomoniasis" satt 150 millioner mennesker i verden, og selv i noen mennesker sykdommen ble funnet. Risikoen for sykdom er at i løpet av inkubasjonsperioden, symptomene kan uttales og nesten umerkelig. Fordi Trichomonas tid til å formere seg og tilpasse seg til kjønnsorganene.
 Trichomoniasis kan forårsake urogenitale inflammatoriske sykdommer, ufruktbarhet. Hvis en kvinne er syk trichomoniasis, det minsker sjansene for å ha en sunn baby. Så for de som ønsker å føde friske barn trenger å vite hvordan sykdommen arter seg.
 Symptomene på trichomoniasis hos kvinner
 1. Etter kontakt med Trichomonas skjeden, begynner de å formere seg. Det kløe, brennende følelse i underlivet.
 2. Når Trichomonas er mye, det er et valg. Fargevalgene kan variere fra nesten hvit til gul. De kan være flytende eller skumkonsistens. I gulaktig utflod kan oppstå slim, påvirker hovedsakelig fordi Trichomonas skjedeslimhinnen.
 3. Under vannlating for trichomoniasis kvinner ofte opplever smerte, noe som gjør tømme blæren.
 4. slimhinner og de ytre kjønnsorganene er vanligvis betent, rød, hoven. Dette rødhet kvinne kan identifisere deg selv. Du kan bruke en vanlig speil.
 5. Under samleie kvinnen føler ubehag eller smerte. Hvis trichomoniasis kjører form, vil smerten være sterk.
 Dette er de viktigste symptomene. Hvis du legger merke til minst to symptomer hos deg selv, må du umiddelbart ta kontakt med din gynekolog. Sykdommen kan overføres ikke bare ved seksuell kontakt. Det er fare for å bruke et håndkle med en smittet person, og når en av dem iført klær.
 Dersom familien er syk trichomoniasis, bør hvert familiemedlem lage en personlig håndkle og såpe. For enkelhets skyld kan du bruke flytende såpe for intimhygiene.
 Behandling
 Behandling av trichomoniasis hos kvinner er ikke veldig vanskelig, men ganske lang. Intrigue Trichomonas er at noen mikroorganismer kan alltid bo i kroppen, utløser en ny sykdom.
 Behandle trichomoniasis protyvotryhomonadnыmy forberedelser internt bruk. Bruk lys, vanning, DOUCHES og eventuelle lokale agenter ikke er effektive. Imidlertid, dersom det brukes som et hjelpemiddel, vil behandlingen lette raskere og symptomene forsvinner.
 Parallelle utnevnt fysioterapi, massasje, vitaminer og medisiner som forbedrer immunitet.
 Immunitet mot sykdommen er ikke produsert, slik at det kan bli smittet selv etter behandling. Derfor er det best å sjekke deres partner til senere ikke trenger å gjennomgå ny behandling. En gjentatt behandling er mindre effektiv enn den første, fordi Trichomonas kan utvikle resistens mot narkotika.
 Forebygging
 Det viktigste - det er ikke bare tillit i helse av deres seksuelle partner, og tilstedeværelsen av bevis for at han er frisk. Gynekologisk undersøkelse bør skje minst en gang i året. Hvis strengt observere god personlig hygiene, kan du unngå smitte.  
Tegn på leukemiLeukemi - en blodsykdom. Svulsten utvikles i vevet i benmargen, som er ansvarlig for produksjon av blodceller. Denne hvite celler som hjelper kroppen motstå infeksjoner, og rød, og gir indre organer og vev med oksygen og blodplater som er ansvarlige for blodpropp.
Når kroppen utvikler leukemi, benmargsvev utskiller stort antall endrede hvite blodceller. De kalles leykoznыmy celler. De kan ikke fungere godt, som gjør friske røde celler formerer seg raskt og kontinuerlig.
Over tid, de modifiserte celler helt erstatte friske hvite blodceller, forårsaker alvorlige problemer - anemi og blødning, infeksjoner. Farlige celler kan spre seg til lymfeknuter og andre organer, forårsaker tumorvekst.
Årsaker til leukemi
Inntil nå, kan forskerne ikke nevne grunnene for å utvikle leukemi. Dette hjalp heller ikke moderne utstyr eller kunnskap om vitenskap og medisin. Selvfølgelig er den eneste som visse faktorer bidrar til forekomsten av leukemi.I risikogruppen omfatter følgende kategorier av mennesker:
- Led alvorlig stråling,
- Samarbeide tett med de aktive kjemikalier, slik som bensin,
- Gikk kjemoterapi for behandling av andre sykdommer,
- Lider av Down syndrom, demens og andre genetiske lidelser
røykere.

Majoriteten av mennesker som lider av leukemi, ikke utsatt for disse faktorene. Og folk som er i fare, ikke bli syk.
Leukemi og dets funksjoner
Den første fasen av leukemi er vanligvis asymptomatisk. Men terapi er mest effektiv på dette stadium av sykdommen.
Det er generelle og lokale symptomer på leukemi. Blant de vanligste tegnene skal inneholde:
- Tretthet og svakhet,
- Insomnia eller konstant ønske om å sove,
- Dårlig hukommelse og konsentrasjon,
- Blek hud, mørke ringer under øynene,
- Nezazhyvlenye sår
- Uforklarlig blåmerker dannelse på huden,
- Neseblødning,
- Langvarig respiratoriske virussykdommer
- Hyppige infeksjoner i slimhinnene, som trost eller vaginitt,
- Forverring av kroniske sykdommer,
- Forstørrede lymfeknuter, lever eller milt,
- Konstant feber.

Blodprøve viser økning eller reduksjon i senkning, ulike leykotsytozы, anemi, lavt antall blodplater konsentrasjon.
Tilstedeværelsen av en eller flere symptomer ingen grunn til å tro at en person med leukemi. Men de vanligste tegnene på leukemi.

Diagnostisering og behandling av leukemi

Når de første symptomene på leukemi bør se en lege og få testet. Den sakkyndige innehar:
- Den offentlige, resultatene av disse er bestemt av størrelsen av lymfeknuter, milt og lever tilstand,
- En blodprøve for å fastslå antall blodplater, hvite blodceller og hemoglobin,
- Benmargs biopsi,
- Studiet av kromosomer fra perifere blodceller,
- Analyse av cerebrospinalvæsken
- Chest X-ray.

Hvis du har mistanke om leukemi å besøke flere leger, inkludert hematologist, onkolog, radiolog. Metoder for behandling av leukemi er fastsatt basert på flere faktorer - pasientens alder, hans generelle helse og andre komplekse terapeutiske tiltak omfatter:

- Med hjelp av kjemoterapi narkotika som kan drepe ondartet svulst cellene
- Byoterapyyu intravenøs interferon, som bremser veksten av leukemiceller
- Strålebehandling - røntgen ødelegge kreftceller
- Transplantasjon av benmarg stamceller etter kjemoterapi og strålebehandling.
Forhøyet blodplater hos barn - Hva betyr dette?
 Når han etter datoen for kliniske blodprøver, foreldre hører uttrykket "økt blodplater i barnet" ofte de rett og slett ikke vet hvordan de skal reagere - vakt eller frigi situasjon. Før du vet årsakene som fører til en økning i blodplater, bør først vite hva blodplater og hvilke indikatorer som er normen.
 Blodplater - en blodceller som produseres i benmargen, og deponert i milten og leveren. Livet av blodplater - fra 2 til 10 dager.
 Den viktigste funksjonen til blodplater er dannelse av blodpropper for blodpropp, så er helbredelse av skadet hud. De bærer også immunkomplekser i hele kroppen. Kvantitative indikatorer kan variere i løpet av dagen på rundt 10%, og fra alderstilpasset.
 I gjennomsnitt, det finnes regler for barnet ditt:
 - 100-420 * 109 / l blod - hos nyfødte (opp til 10 dager etter fødselen);
 - 150-350 * 109 / l blod - hos barn under ett år;
 - 180-320 * 109 / l blod - et år eldre.
 Grunnene for å øke antall blodplater i blodet
 Økt antall blodplater i blodet kalles trombocytose. Svært sjelden trombocytose eksistere på egen hånd, mye oftere det er rett og slett en refleksjon av ganske alvorlig sykdom. Det verste grunn som kan endre kvantitativ blod av et barn - leukemi eller leukemi (en type blodkreft). Det er derfor se bort fra endringen kliniske parametre ikke kan, på grunn av sykdommen er lettere å behandle det i de tidlige stadier.
 Lungebetennelse også føre til endringer i ytelse oppover. I tillegg til å være et barn i alle aldre bringer lungebetennelse er vanskelig, selv for spedbarn med skjøre immunforsvar, kan det være dødelig.
 Er ganske komplisert sykdom osteomyelitt, fordi det kan være fatal hos spedbarn. Og en av de viktigste skiltene - økning i blodplater. Årsaken til sykdommen: betennelse i benmarg og bein ødeleggelse strukturer. Sykdommen starter i bakgrunnen streptokokkinfeksjon, som ofte forekommer i barn under ett år.
 Anemi, hepatitt, viral og / eller bakteriell infeksjon gjenspeiles også i endring av kvantitative indikatorer blodplater.
 Men ikke få panikk, fordi det er andre grunner som det er indikatorer avvik fra normen. De indikerer noe unormalt i 50-200000. Units. Ansett som kritiske parametere som overstiger to ganger.
 Andre grunner for hvilke endringer trombocytter:
 - Nylig gjennomgått kirurgiske inngrep;
 - Den forkjølelse eller sår hals;
 - Etter å ha tatt visse medisiner;
 - På grunn av feil enkelt klinisk analyse.
 Hvor å redusere nivået av blodplater i blodet?
 Utvilsomt, tilgang til en lege og flere tester - den eneste måten å håndtere trombocytose start. En første analyse av en perezdayut igjen for å sikre nøyaktigheten. Det er ønskelig at det for å velge et annet laboratorium. Hvis verdiene ikke overstiger den kritiske disse reglene, så kan du prøve folkemedisin. Passer for barn eldre enn hun, og de som ikke har allergiske reaksjoner på denne typen produkter. Bare beundre folkemedisin fortsatt ikke verdt det, bedre stole på fagfolk.
 Anbefalinger fra tradisjonelle healere for reduksjon av blodplater i blodet:
 - Sitt på en midlertidig diett uten animalske produkter (unntak - melk) og redusere forbruket av karbohydrater;
 - Ingen stekt, krydret, røkt og fett;
 - Varier meny med selleri og fiken;
 - Legg til ditt daglige kosthold så mange frukter, grønnsaker, bær (spesielt hofter, tindved, Viburnum, bjørnebær);
 - Drikk rikelig med væske (unntak - vannet bør luftes).
 Den viktigste av disse anbefalingene - de vil ikke skade selv om legemet er plutselig mer alvorlig sykdom enn ganske enkelt å øke nivået av blodplatene i pasienter som har fått medikamenter.  
Яндекс.Метрика