Trost i svangerskapet. Behandling

 Hvordan å behandle trost under svangerskapet? Behandling av trost under svangerskapet.


 Trost - ganske ufarlig sykdom, men det er en veldig ubehagelig følelse, og gravide kvinner i denne situasjonen fører ofte stress, noe som gjør mer skade enn trost. Problemet synes bare fryktelig og umulig: fødselslege løse det raskt.

 Hva er trost?


 Trost - en soppinfeksjon i slimhinnene i kjønnsorganene, som fortsatt kalles candidiasis. Kalt trost gjærsopper av slekten Candida, og kan overføres fra person til person. Dette skjer oftest ved seksuell kontakt, men kan overføres og hverdag gjennom de personlige eiendeler av pasienten (for eksempel håndklær, vaskeklut). Sopp av slekten Candida er svært vanlig og ofte lever i slimhinnene i kjønnsorganene, uten å forårsake sykdom. Men på lavere immunitet (og under svangerskapet det alltid går ned); sopp formere seg og begynne å aktivt trenge gjennom slimhinnene i kjønnsorganene.
 Symptomer på gjær infeksjon - rødhet, hevelse i slimhinnene i kjønnsorganene med utseendet på sin hvite cheesy slags angrep. Hvis du fjerner plakk, så det er en liten misbruk slimhinner (erosjon). Soppen forårsaker alvorlig og noen ganger ødeleggende kløe.
 Bekrefte diagnosen kan være laboratoriemetode - undersøkt under et mikroskop pinne tatt fra steder som berøres av sopp. Identifisere soppen Candida-arter kan og ved å undersøke blod ved polymerase kjedereaksjon (PCR), og DNA detektert patogen.
 I gravide kvinner på grunn av reduksjonen i lokal immunitet (det er redusert til bakgrunnsendringer i hormonnivåer som påvirker tilstanden av den naturlige mikrofloraen i vagina) trost oppstår ofte.
 Thrush er farlig fordi det kan føre til betennelse som oppstår i fravær av behandling varte, og det kan være forbundet med en bakteriell infeksjon. Som et resultat av langvarig betennelse på steder hvor betennelsen fades, vokser bindevev og sammenvoksninger dannes, noe som kan føre til smerter. Spike Smerten økte spesielt i de siste månedene av svangerskapet fordi den voksende livmoren veggen strukket. Disse sammenvoksninger kan føre til spontanabort.
 Thrush kan være gravid og trenger å bli behandlet, som er spesielle medisiner. Hvis tid ikke oppdage og behandle trost ikke, kan det føre til sykdom hos fosteret. Denne sykdommen ofte sprer seg til huden, slimhinner og luftveier fosteret. Smitte kan også skje babyen under fødselen, da det vil passere gjennom fødselskanalen av moren. Ved fødselen, kan den nyfødte trost språk merke små bobler, og tannkjøttet - cheesy plakett.

 Hvordan er trost i svangerskapet


 Trost gravide kvinner kan ikke behandles uavhengig av to grunner: For det første, det kan ikke være fullstendig kurert, og vil forbli dypt i vevet klar til enhver tid til å blusse opp igjen, og for det andre, kan gravide ikke ta alle antifungals .
 Trost gravide kvinner behandlet med den vedtatte ordningen, som omfatter generell og lokal behandling. Den generelle behandling omfatter inntak av soppdrepende medisiner, restorative behandling og kosthold. Ikke alle soppdrepende medisiner kan brukes under graviditet, fordi de kan ha en negativ effekt på fosteret. I dag godkjente legemidler til behandling av trost i svangerskapet er Pimafucin og nystatin - de er ikke-giftig og ikke påvirke barnet. Restorative behandling, øker immunitet - er vitaminer og mineraler som er involvert i metabolske prosesser, inkludert dannelsen av immunceller. Når legen foreskriver behandling av en gravid kvinne, må det ta hensyn til helsestatus, inkludert særegenheter av graviditet, allergier, kroniske sykdommer i indre organer, og så videre. D.
 Lokalt oppnevnt i gjær vaginal tabletter, stikkpiller (stikkpiller), kremer. Vaginale hulrom for å smøres med glyserin brune og grønne maling - denne blandingen hemmer veksten av sopp av slekten Candida, noe som resulterer i redusert kløe og antallet tvorozhystыh raid. Denne blandingen kan brukes selv i de første tre månedene av svangerskapet når kontra gjøre noen rusmidler.
 Fôring gravid kvinne trost nødvendigvis inkludere meieriprodukter (de helbrede tarmen og fremme sunnere vaginal mikroflora), oppnevnt av tilskudd av gunstige bakterier - innbyggerne i tarmen og skjeden (bifidobakterier, laktobasiller) i form av narkotika. Siden mat anbefales å slette søtsaker, boller, søte drikker, krydret, røkt og stekt mat.
 Trost - det er absolutt ikke en alvorlig sykdom, men en gravid kvinne bør ikke ha infeksjon, er det nødvendig å identifisere og behandle.  
Hvordan unngå forekomsten av strekkmerker under graviditet

 Hva trenger jeg å gjøre, for å unngå strekkmerker under graviditeten.
 Forebygge strekkmerker under graviditeten.
 Mange kvinner etter graviditet mage og lår vises hvite striper, kalt strekkmerker. Hvordan å hindre fremveksten av disse bandene?
 Huden vår består av tre lag: overfladiske (epidermis), middels (dermis) og underhudsfett. Strekkmerker er dannet i det midterste laget av huden - dermis, som inneholder store mengder kollagen og elastin fibre (kollagen og elastin - et protein som gir huden elastisitet og fasthet).
 Når huden er veldig strukket (og dette er hva som skjer under svangerskapet), kollagen og elastin fiber bryte, og i deres sted vokser bindevev som ikke har noen strekkbarhet og elastisitet. Dette bindevev og synlig gjennom huden som hvite eller rødlige utvidelser som faktisk er tynne arr. Hvis en kvinne soling i fremtiden, markerer disse strekningen enda tydeligere på huden, som de har ingen pigmentet melanin, huden malt brun. Strekkmerker kan være en annen farge fra det faktum at etter bruddet av kollagen og elastin fiber og spredning av bindevev i det er de blodårene som gir utvidelser rød eller blå. Deretter fartøy obezlyudnyuyutsya og stretching er hvite.
 Utseendet av strekkmerker hjelper det kvinnelige kjønnshormonet progesteron, et stort antall som fordeles i løpet av svangerskapet. Progesteron reduserer fleksibiliteten og elastisiteten i huden. Når graviditet strekkmerker vanligvis vises på magen, hofter og bryst. I dag anses det at forekomsten av strekkmerker i stor grad avhenger av de genetiske egenskaper ved strukturen av vev. Strekkmerker kan vises etter 12 uker av svangerskapet, men spesielt følsomme for strekking av huden i de siste månedene av svangerskapet.
 Jo høyere tørr hud, spesielt på den vil strekke seg. Hvis du har tørr hud stretching kan kjøpe en lys farge (hvit, rød, brun) er svært forskjellig fra resten av huden.

 Hvordan hindre at forekomsten av strekkmerker


 For å hindre utseendet på strekkmerker, gravide kvinner trenger å følge en spesiell diett, slitasje spesiell bandasje for gravide kvinner (det vil hjelpe deg å velge en fødselslege-gynekolog), overvåke deres vekt (med overdreven vekt vil strekke mer) for å hindre overdreven tørrhet ved hjelp av en spesiell såpe i stedet hypoallergeniske fuktighetsgivende dusj gels, spesielle fasiliteter som hindrer dannelsen av strekkmerker og er tillatt for gravide kvinner, og regelmessig deltar i selv-massasje av problemområder og gymnastikk.
 I kostholdet til gravide kvinner bør være nok animalsk protein (magert kjøtt, fisk, meieriprodukter), grønnsaker, frukt, frokostblandinger. Bør utelukkes fra kosten til stekt, krydret, fet mat, konserveringsmidler, søtsaker og boller. For å hindre dannelsen av strekkmerker, må du bruke mindre natrium (salt) og mer kalium, som mange i bananer, pærer, tørkede aprikoser, rosiner.
 Pass på å bruke foreskrevet av lege vitaminer og mineraler for gravide kvinner. Dietten må være til stede mat rik på retinol (vitamin A) og tokoferol (vitamin E) - er egg, lever, melk og melkeprodukter, vegetabilske oljer. Provitamin A (med kroppen hans dannet vitamin A) rik planteføde - gulrøtter, aprikos, rød paprika, og så videre D..
 Å hindre dannelsen av strekkmerker kan brukes og vannbehandling. Under daglig bading i dusjen kan rettes strøm av vann på hennes mage, hofter og bryster, masserer huden overflaten med lette håndbevegelser i en tøff hansker. En gang i uken kan du søke eksfolierende krem ​​- det forbedrer blodsirkulasjonen i huden. Etter vann prosedyrer kan være litt gnidd hud problem plasserer et lite håndkle til rødhet.
 Det finnes kremer strekkmerker som kan brukes under svangerskapet for å forhindre dannelsen av strekkmerker, men denne kremen må bli skrevet, er det ikke kontraindisert under graviditet. I alle fall, kan ingen strekkmerker kremer brukes i de første 12 ukene av svangerskapet.
 Fløte, hindrer forekomsten av strekkmerker skal inneholde de elastiske fibre av kollagen og elastin, så vel som organiske syrer - de øker evnen av elastiske elastiske fibre. I strekkmerker krem ​​bør inneholde naturlig forekommende næringsstoffer, som ekstrakter fra planter, ulike bakterier, fiskeolje, essensielle oljer, retinol (vitamin A), tokoferol (vitamin E) og t. E.
 Kremen av stretching bør gjøre huden mer elastisk og smidig til egne kollagen og elastin fiber strukket godt. For å gjøre dette må du bruke kremen regelmessig, først da vil det være effektivt. Så lenge bruke noen kosmetisk produkt under svangerskapet kan være farlig krem ​​før du påfører bedre showet fødselslege-gynekolog og få hans tillatelse til å bruke.
 I stedet for krem ​​på huden problemområdene kan brukes olivenolje - ingen tvil om det vil være mer trygt for gravide kvinner. Gir god ytelse og massasje med olivenolje. Massere huden med milde streke bevegelser, etter å ha forårsaket det olivenolje.  
Яндекс.Метрика